Trigion Reviews

129 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 140 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 mei 2018
door geen doorgroeimogelijkheden ben ik naar ander bedrijf gaan zoeken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Leuden, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem.28 april 2018
Leuk afwisselde baan, goede werkgever. Alles duidelijk over dienstverband en roosters. Goede contacten met personeel van Trigion. Opleidingen goed verzorgd. Alles zeer positief
Pluspunten
Goed bedrijf, heeft alels goed geregeld.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkte op schiphol
security agent op Schiphol (voormalige medewerker) –  Schiphol23 april 2018
werkomgeving valt niks op aan te merken.

alleen vaak dat je van de 8 uur maar daadwerkelijk maar een half uur werkte en voor de rest niet mocht lezen, tv kijken ect.

Hierdoor duurde vooral de nachtdiensten lang.

wel veel geleerd en getest. leuke werkomgeving.
kan alleen niet tegen niets doen.
Pluspunten
leuke werkomgeving
Minpunten
veel en lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse werkomgevingen
Beveiliger (huidige medewerker) –  Utrecht18 april 2018
Bij Trigion werk je nooit vast op een object.
Je wordt altijd op meerdere objecten weggezet.
Dit maakt het werken dan ook prettig aangezien je altijd wat anders meemaakt.
Pluspunten
Trigion verzorgt alle cursussen die je nodig hebt op het object waar je werkzaam bent
Minpunten
Onregelmatigheid van diensten kan roostertechnisch soms wel wat beter worden weggezet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, goede communicatie
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Utrecht12 april 2018
Ik was heel tevreden met Trigion als werkgever. Planning is zoals bij ieder beveiligingsbedrijf soms een puntje van kritiek. Je wordt regelmatig gebeld voor een extra dienst. Als ik niet extra kon werken was dat geen probleem.
Salaris was altijd op tijd en ik had in die 4 jaar dat ik hier werkte nooit een loonklacht.
Meeste collega's waren top. Goed team. Had ik het mee getroffen.
Kreeg na 2 jaar een vast contract. Dit had ik mede te danken aan mijn flexibele instelling. Kwam altijd op tijd en de klant was blij met mij.

Dus ja ik zou Trigion aanraden.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd anders
Receptie / beveiliger (huidige medewerker) –  Alkmaar3 april 2018
Binnen het COA is geen dag het zelfde,
Je hebt te maken met diverse culturen en achtergronden.
Werk in een leuke omgeving en met leuke collega's zowel van Trigion als COA.
Pluspunten
wisselende werkzaamheden
Minpunten
Nachtdiensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's goede werksfeer
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Hardenberg26 maart 2018
goed bedrijf, weinig doorgroeimogelijkheden.
verder leuke collega's
Pluspunten
goed loon
Minpunten
soms lange diensten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stug en log bedrijf dat protocollen boven zijn personeel verkiest.
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Emmen19 maart 2018
Totale Chaos. Protocollen spreken elkaar tegen waardoor je werk bijna onmogelijk gemaakt word. Er is overal wel een protocol voor verzonnen, het enige dat het aantal protocollen overstijgd is het aantal onzekerheden en vraagtekens waar het personeel en de klant mee loopt de enige zekerheid die je hebt is dat het onzeker is. Persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief zijn vieze woorden en moeten zoveel mogelijk worden vermeden. De cursussen en opleidingen die Trigion bied zijn er om administratieve redenen, en missen inhoud of aanvulling op de werkzaamheden. Het enige positieve aan Trigion als werkgever is dat het salaris op tijd betaald word.
Pluspunten
Salaris goed en op tijd
Minpunten
Onzekerheid, planning, bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkplek goede collega's
Apel. Mijn werkzaamheden betroffen Receptie werk (voormalige medewerker) –  Schiedam12 maart 2018
Ik heb 23 maand voor Trigion mogen werken op de locatie Ter Apel (AZC) en op het IND.
Hierbij altijd goed met de mensen overweg gekund zoals bij de planning en de Klant managers.
Pluspunten
Goede werksweer
Minpunten
maximaal 23 maand werk daarna 6 maand eruit...
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel wisselend werk altijd alleen
beveiligingsbeambte object (voormalige medewerker) –  Schiedam10 maart 2018
Er werd steeds meer met computers gewerkt waar ik helaas in achter bleef. De eisen vanuit de bedrijfsleiding waren steeds moeilijker te volgen en sloten slecht aan bij de dagelijkse gang van zaken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam als Toezichthouder-handhaver met veel passie en ambitie
Toezichthouder-handhaver (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 maart 2018
Ik werkte van 2006 tot 2015 bij Trigion Toezicht en Handhaving en werkte daar als Toezichthouder-Handhaver en beedigd Buitengewoon Opsporings Ambtenaar tot volle tevredenheid. Ik handhaafde de regels van de RVV en APV en overige gemeentelijke verordeningen alsmede enkele regels van de WABO en Drank-en Horecawet. Ik werkte voor gemeenten als Rotterdam, Amersfoort, Vianen en Vlist nu Krimpernerwaard. Alles op detacheringsbasis via Trigion Toezicht en Handhaving.

In April 2015 met wederzijds goedvinden het vaste arbeidscontract beeindigd met Trigion en sindsdien in ww beland en zoekende naar een baan?
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken aan verbeteren van onze dienstverlening op Schiphol
Manager Kwaliteit & Opleiding Aviation Security (voormalige medewerker) –  Schiphol25 januari 2018
Samen met een gemotiveerd team van professionals werken aan de verbetering van de uitvoering van de taak van 950 beveiligingsprofessionals op Schiphol. Aanspreekpunt voor management Schiphol, andere beveiligingsdiensten en overheidsdiensten.
Pluspunten
Werken op Schiphol, gemotiveerde mensen, uitdagende omgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afspraken worden niet nagekomen, veel beloven niets doen!!
Medewerker (voormalige medewerker) –  Drachten5 december 2017
ik heb er 2 jaar gewerkt, het moto van Trigion zou moeten zijn: als er maar een poppetje staat, ofwel kwaliteit maakt niet uit. 3 x 8mnd contract en je wordt eruitgezet. inwerken op AZC wordt niet of slecht gedaan. Managers doen niets voor je en vallen onder de bullshitbanen, als ze er niet zouden zijn mist niemand hen. planning is erg slecht en geen vaste roosters.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
geen vaste aanstellingen, desintresse managers, slechte roosters, slecht inwerken
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi werk met veel vrijheid.
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Zwolle10 november 2017
Leuke objecten met gezellige sfeer. Veel nieuwe culturen geleerd, leuke gebaren met asielzoekers.
Minpunten
geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk plezier gehad.
Objectbeveiliger/receptionist (huidige medewerker) –  Zwolle6 november 2017
Veel beveiliging werk ging naar andere bedrijven..
Pluspunten
veel contacten met mensen.
Minpunten
Reistijd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek, maar je bent wel een nummer
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Friesland3 november 2017
Leuke bedrijf. Maar als je binnen 1 jaar 2 keer eruit moet wegens overcapaciteit doe je als bedrijf zijnde iets niet goed en behandel je mensen als een stuk vuil. Geen goed woord voor over!
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Je wordt behandeld als een stuk vuil door planning en management
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Venlo31 augustus 2017
Het bedrijf waar ik nu te werk gesteld ben, is een leuk sociaal werkgebied.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeker een aanrader
mobiel surveillant (huidige medewerker) –  Den Haag3 juli 2017
Hoewel ik ook ik ook vervelende zaken kan benoemen. Ervaar ik Trigion als een fijn bedrijf waar je met plezier zal werken.
Pluspunten
salaris altijd optijd
Minpunten
sommige collegae
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan!
Regio receptioniste (huidige medewerker) –  Den Haag, Rotterdam & Utrecht27 juni 2017
Heel afwisselend, je leert superveel en leert ook veel mensen en verschillende bedrijven kennen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
amateuristisch
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Zwolle23 juni 2017
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt, op alle fronten heeft Trigion een bedroevend niveau. Geen leidinggevende tijdens de nachtdiensten, contracten opzeggen terwijl mensen baangarantie hebben, ontevreden personeel omdat mensen tijdens de nachtdienst lekker de hele nacht met de mobiel kunnen spelen i.pv. aan het werk te gaan, daar waar toch redelijk wat collega's het werk wel serieus nemen. 7 Dagen opgeven als tijdvak en dan doodleuk maar 1 dag krijgen (je zult maar kinderen hebben en geen flexibele opvang hebben).
Mensen die wel goed functioneren zullen het nooit te horen krijgen aangezien de waardering 0.0 is, manager noord nederland die het drukker heeft om op de status van vrouwelijke beveiligers te reageren i.p.v. mails te beantwoorden, en zo zijn er nog wel meer puntjes....
Pluspunten
prima werktijden
Minpunten
trigion
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 142 reviews
528
452
334
218
110

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur