Trigion Reviews

134 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 146 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Schiedam27 oktober 2018
Groot bedrikf waar je goed word ontvangen. Alles wat je meekrijgt oogt professioneel. Het blijft werken in de beveiliging dus er word veel flexibilteit van je verwacht. Ze zijn wel duidelijk ook als je bijv. eens geen vrij kan krijgen. Het is niet leuk maar je weet wel waar je aan toe bent. Door overnames op Schiphol over gegaan naar een van de grote concurrenten (gelukkig heb ik nog werk) maar ik hoop nog elke dag dat Trigion terug komt, zo veel professioneler als de concurrentie. Wel wat weinig aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
Pluspunten
Professioneel, zakelijk
Minpunten
Flexibel zijn, weinig vrije tijd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Schiedam22 september 2018
Ik leer erg veel, het team is erg gezellig en de werkdruk is goed mee om te gaan.
Pluspunten
veel ondersteuning waar nodig
Minpunten
af en toe chaotisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dat het nog bestaat
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Leeuwarden23 augustus 2018
Voor de buitenkant lijkt het een top bedrijf. Intern rammelt het aan alle kanten. Naar kennis en ervaring wordt niet gekeken als er maar een poppetje zit.
Pluspunten
Salaris correct en op tijd
Minpunten
De rest
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer op werkplek
beveiliger (meldpost-receptie-logetaken) (huidige medewerker) –  Weert26 juli 2018
Collega's leven mee, ondersteunen elkaar daar waar dat nodig is.
Afwisselend werk met mogelijkheden opleidingen te volgen.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Mobiel surveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2018
Verschuil je niet achter de crisis, ik heb 5 jaar gewerkt bij trigion, met om precies te zijn 24 ziekte verzuim uren in 5 jaar.
Gemiddeld 160uur per maand.
Planning belde mij altijd als eerst.
En nog word je gewoon weggestuurd met als reden, te veel mensen op de bank!

Hoe hard je ook werkt je krijgt nooit een vast contract!
Pluspunten
Salaris elke maand op tijd
Minpunten
Geen vaste contract.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 mei 2018
door geen doorgroeimogelijkheden ben ik naar ander bedrijf gaan zoeken
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Leuden, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem.28 april 2018
Leuk afwisselde baan, goede werkgever. Alles duidelijk over dienstverband en roosters. Goede contacten met personeel van Trigion. Opleidingen goed verzorgd. Alles zeer positief
Pluspunten
Goed bedrijf, heeft alels goed geregeld.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkte op schiphol
security agent op Schiphol (voormalige medewerker) –  Schiphol23 april 2018
werkomgeving valt niks op aan te merken.

alleen vaak dat je van de 8 uur maar daadwerkelijk maar een half uur werkte en voor de rest niet mocht lezen, tv kijken ect.

Hierdoor duurde vooral de nachtdiensten lang.

wel veel geleerd en getest. leuke werkomgeving.
kan alleen niet tegen niets doen.
Pluspunten
leuke werkomgeving
Minpunten
veel en lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse werkomgevingen
Beveiliger (huidige medewerker) –  Utrecht18 april 2018
Bij Trigion werk je nooit vast op een object.
Je wordt altijd op meerdere objecten weggezet.
Dit maakt het werken dan ook prettig aangezien je altijd wat anders meemaakt.
Pluspunten
Trigion verzorgt alle cursussen die je nodig hebt op het object waar je werkzaam bent
Minpunten
Onregelmatigheid van diensten kan roostertechnisch soms wel wat beter worden weggezet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, goede communicatie
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Utrecht12 april 2018
Ik was heel tevreden met Trigion als werkgever. Planning is zoals bij ieder beveiligingsbedrijf soms een puntje van kritiek. Je wordt regelmatig gebeld voor een extra dienst. Als ik niet extra kon werken was dat geen probleem.
Salaris was altijd op tijd en ik had in die 4 jaar dat ik hier werkte nooit een loonklacht.
Meeste collega's waren top. Goed team. Had ik het mee getroffen.
Kreeg na 2 jaar een vast contract. Dit had ik mede te danken aan mijn flexibele instelling. Kwam altijd op tijd en de klant was blij met mij.

Dus ja ik zou Trigion aanraden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd anders
Receptie / beveiliger (huidige medewerker) –  Alkmaar3 april 2018
Binnen het COA is geen dag het zelfde,
Je hebt te maken met diverse culturen en achtergronden.
Werk in een leuke omgeving en met leuke collega's zowel van Trigion als COA.
Pluspunten
wisselende werkzaamheden
Minpunten
Nachtdiensten
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's goede werksfeer
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Hardenberg26 maart 2018
goed bedrijf, weinig doorgroeimogelijkheden.
verder leuke collega's
Pluspunten
goed loon
Minpunten
soms lange diensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stug en log bedrijf dat protocollen boven zijn personeel verkiest.
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Emmen19 maart 2018
Totale Chaos. Protocollen spreken elkaar tegen waardoor je werk bijna onmogelijk gemaakt word. Er is overal wel een protocol voor verzonnen, het enige dat het aantal protocollen overstijgd is het aantal onzekerheden en vraagtekens waar het personeel en de klant mee loopt de enige zekerheid die je hebt is dat het onzeker is. Persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief zijn vieze woorden en moeten zoveel mogelijk worden vermeden. De cursussen en opleidingen die Trigion bied zijn er om administratieve redenen, en missen inhoud of aanvulling op de werkzaamheden. Het enige positieve aan Trigion als werkgever is dat het salaris op tijd betaald word.
Pluspunten
Salaris goed en op tijd
Minpunten
Onzekerheid, planning, bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkplek goede collega's
Apel. Mijn werkzaamheden betroffen Receptie werk (voormalige medewerker) –  Schiedam12 maart 2018
Ik heb 23 maand voor Trigion mogen werken op de locatie Ter Apel (AZC) en op het IND.
Hierbij altijd goed met de mensen overweg gekund zoals bij de planning en de Klant managers.
Pluspunten
Goede werksweer
Minpunten
maximaal 23 maand werk daarna 6 maand eruit...
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel wisselend werk altijd alleen
beveiligingsbeambte object (voormalige medewerker) –  Schiedam10 maart 2018
Er werd steeds meer met computers gewerkt waar ik helaas in achter bleef. De eisen vanuit de bedrijfsleiding waren steeds moeilijker te volgen en sloten slecht aan bij de dagelijkse gang van zaken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam als Toezichthouder-handhaver met veel passie en ambitie
Toezichthouder-handhaver (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 maart 2018
Ik werkte van 2006 tot 2015 bij Trigion Toezicht en Handhaving en werkte daar als Toezichthouder-Handhaver en beedigd Buitengewoon Opsporings Ambtenaar tot volle tevredenheid. Ik handhaafde de regels van de RVV en APV en overige gemeentelijke verordeningen alsmede enkele regels van de WABO en Drank-en Horecawet. Ik werkte voor gemeenten als Rotterdam, Amersfoort, Vianen en Vlist nu Krimpernerwaard. Alles op detacheringsbasis via Trigion Toezicht en Handhaving.

In April 2015 met wederzijds goedvinden het vaste arbeidscontract beeindigd met Trigion en sindsdien in ww beland en zoekende naar een baan?
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken aan verbeteren van onze dienstverlening op Schiphol
Manager Kwaliteit & Opleiding Aviation Security (voormalige medewerker) –  Schiphol25 januari 2018
Samen met een gemotiveerd team van professionals werken aan de verbetering van de uitvoering van de taak van 950 beveiligingsprofessionals op Schiphol. Aanspreekpunt voor management Schiphol, andere beveiligingsdiensten en overheidsdiensten.
Pluspunten
Werken op Schiphol, gemotiveerde mensen, uitdagende omgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afspraken worden niet nagekomen, veel beloven niets doen!!
Medewerker (voormalige medewerker) –  Drachten5 december 2017
ik heb er 2 jaar gewerkt, het moto van Trigion zou moeten zijn: als er maar een poppetje staat, ofwel kwaliteit maakt niet uit. 3 x 8mnd contract en je wordt eruitgezet. inwerken op AZC wordt niet of slecht gedaan. Managers doen niets voor je en vallen onder de bullshitbanen, als ze er niet zouden zijn mist niemand hen. planning is erg slecht en geen vaste roosters.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
geen vaste aanstellingen, desintresse managers, slechte roosters, slecht inwerken
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi werk met veel vrijheid.
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Zwolle10 november 2017
Leuke objecten met gezellige sfeer. Veel nieuwe culturen geleerd, leuke gebaren met asielzoekers.
Minpunten
geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk plezier gehad.
Objectbeveiliger/receptionist (huidige medewerker) –  Zwolle6 november 2017
Veel beveiliging werk ging naar andere bedrijven..
Pluspunten
veel contacten met mensen.
Minpunten
Reistijd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 148 reviews
529
454
335
218
112

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur