Trigion Reviews

166 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 194 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Axxicom Airport Caddy niet de moeite waard
Passagiersassistent (huidige medewerker) –  Schiphol17 januari 2020
Jammer dat het bedrijf de processen niet op orde heeft, de passagiers en de medewerkers zijn er de dupe van.
Passagiers missen vluchten, medewerkers krijgen constant de wind van voren door de airlines.
Management is alleen met zichzelf en de cijfers bezig en laat de rest van de organisatie aan zijn lot over.
Jammer want het kan een leuk bedrijf zijn op deze aparte werkplek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ballentent nooit voor gaan werken !!
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 december 2019
Vreselijke organisatie-vriendjes politiek arrogante managers-geen empathie aanwezig-stelletje dictators
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Supervisor (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 december 2019
Fijne werkgever, management stond/staat open voor gesprekken en eventuele aangedragen verbeteringen.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellige werkomgeving
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 november 2019
Afwsiselende baan met leuke uitdagingen. Heel veel klantcontact met facilitaire ondersteuning gevend aan de operatie.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's af en toe wat probleempjes met de planning
Beveiliger (huidige medewerker) –  Ter Apel9 november 2019
je hebt doorgroei mogelijkheden. Groot bedrijf dus werk genoeg van alle soorten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkgever
Beveiligingsmedewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn8 november 2019
leuke baan, alleen veel werkdruk, daar moet je wel tegen kunnen.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid
Security Hostess (voormalige medewerker) –  Hoofddorp5 november 2019
Op mijn locatie was de TL wel een aardige gozer.
Alleen zijn rechterhand die letterlijk zowat alles voor hem deed ( wat hij overgens hartstikke tof vond), had het niet zo op mij en 2 andere
collega's waardoor wij eruit zijn gebonjourd. Leugens kwamen boven twafel en zelf verwijten kwamen vanuit de TL naar mij en me andere collega's.

Voor de rest was het top werken, en normale tijden.
Collega's over het algemeen wel aardig, ook al heb je overal ratten ertussen lopen.

Ze doen er niks aan om je te houden, kwantiteit boven kwaliteit is Trigion hun motto. Zowel in de objecten als bij de MS,

MS / retail is bij hun de nieuwe MS. Dus wees gewaarschuwd, je doet 50-50.
Pluspunten
leuke werkplek
Minpunten
Kwantiteit boven kwalteit
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het gaat om de winst
beveiliger (huidige medewerker) –  Den Haag29 oktober 2019
Trigion is al ieder groot beveiliging bedrijf .

zo lang ze winst maken ben je een topper . Als ze verlies draaien moet ten ze je kwijd.
Pluspunten
soms was je vrij
Minpunten
vaak was je niet vrij
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavernij
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2019
Uitermate slecht behandeld door vervangend teamleidster. Product genoemd die geleverd moet worden. Bij ziekte elke dag lastig gevallen want bij ziekte wordt er geen brood verdiend, en werd mede verantwoordelijk gesteld voor het feit dat het bedrijf niet meer met Trigion wou samen werken maar deze teamleidster vergat dat al 5 gastvrouwen het bedrijf hebben verlaten door het onderbetaalde salaris
Pluspunten
Toeslag op zaterdag
Minpunten
Teamleidster werd niet aangepakt door HR
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke objecten om in te werken
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Den Haag18 oktober 2019
Ochtend, avond en nacht zijn verschillend.
Iets doen voor een ander kwa veiligheid of behulpzaamheid geeft een goed gevoel.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeee productieve werkomgeving
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Schiphol26 september 2019
Een baan met veel uitdaging en je werkt met collega's samen van diverse afkomsten.
Pluspunten
Veel uitdaging
Minpunten
Wisseldiensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is afschuwelijk bij Trigion
Hostess/Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 september 2019
Ik heb gewerkt voor Trigion. De personeelsleden die daar een contract hebben werken de nieuwelingen niet goed! Zelf vertellen ze jou wat wel niet mag en vervolgens breken ze zelf de regels. Ze zeiken onderling over een personeelsleden tekort, maar nieuwelingen een kans geven hoo maar! Ze roddelen ontzettend veel met elkaar(werkvloer). Lief in je gezicht maar achteraf je afkraken bij de baas om zelf in een goed daglicht te komen te staan. Ze laten je ook nog eens hard werken voor weinig geld. Het is 1 en al vriendjes politiek onder de werknemers die al binnen zijn. Het management deugt ook voor geen meter, ze doen alsof alles vlekkenloos verloopt terwijl het hele bedrijf aan het wankelen is. Bespaar jezelf de tijd en moeite zelfs bij de AH of de Primark zullen ze je beter behandelen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange werkdagen, vriendjespolitiek, geen emphatie, geen doorgroeimogelijkheden, heugelaars in dienst
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeveing
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Hoofddorp27 augustus 2019
Prettige werkgever is een sociale werkgever waar ik al jaren voor werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving met goede en gezellige collega's
Cameraman (voormalige medewerker) –  Schiedam21 augustus 2019
leuke baan,

eerst als centralist in de nachten, later in het jaar als centralist camera overdag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkgever
Beveiligingsmedewerker op luchthaven Schiphol (voormalige medewerker) –  Schiphol13 augustus 2019
Trigion Luchthavenbeveiliging was een regelrechte ramp. Niet collegiaal, niet menselijk... meer wil ik er niet over kwijt.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mega beveilingsbedrijf. Heel veel diverse opdrachtgevers o.a. AZC, KPN, IND UWV, Belastingkantoor, Uraniumverrijkings bedrijf URENCO en nog meer.
Algemeen beveiligingsmedewerker (huidige medewerker) –  Schiedam1 augustus 2019
Een mooi baan waarbij je met heel veel mensen hetzij afkomst. cultuur, diversiteit dagelijks mee te maken krijgt. Het moeilijkste van deze baan is om ieder mens gelijkwaardig te behandelen en te respecteren. Dit zou je in feite als karaktereigenschap moeten hebben en valt niet aan te leren. Althans niet voor iedereen denk ik.
Geen aanziens des persoon zoals het mooi klinkt.
Het valt niet mee. De omstandigheden waar je wel eens mee te maken heb eist veel inzicht, helderheid, kalmte en rust. Denk hierbij aan calamiteiten zoals brand, ongeluk, onenigheid waarbij geweld aan te pas komt enzovoort!
Kortom een baan die je voortdurend blijft boeien en waarvan je telkens blijft leren hoe te zijn als mens en voor je medemens.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spitze Arbeitsplatz
Auditor, on the Job Trainer (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 juli 2019
Alles versorgt, gute Weiterbildung, passende Vergütung.
Pluspunten
Arbeitskleidung würde gewaschen und gepflegt
Minpunten
Kein Anspruch auf mehr Lohn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drama
Beveiliging medewerker (voormalige medewerker) –  Noord-Holland13 juni 2019
Het bedrijf denkt dat je geen privéleven hebt, alles wat boven een beveiliger uitsteekt doet mee aan de verrotte bedrijfscultuur.
Pluspunten
Salaris op tijd
Minpunten
Vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Weert27 mei 2019
Waardeloos bedrijf, snap niet dat hun nog opdrachten binnen hengelen met zo'n bedrijfscultuur
Pluspunten
Vrije dag
Minpunten
Planning-teamleider
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorgvuldige werkgever
Beveiliger (huidige medewerker) –  Groningen (provincie)20 mei 2019
Ik werk nu enige tijd bij Trigion. De organisatie heeft een prettige manier van werken. De samenwerking met de planning is fijn. In goed overleg is altijd veel mogelijk en natuurlijk heb je hier een eigen verantwoordelijkheid in. De betrokkenheid van de leiding en het management is groot.
Pluspunten
Salaris en afwisselende objecten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 22Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 194 reviews
539
465
344
225
121

Waarderingen per categorie

3,1Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur