Trigion Reviews

147 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 164 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is afschuwelijk bij Trigion
Hostess/Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 september 2019
Ik heb gewerkt voor Trigion. De personeelsleden die daar een contract hebben werken de nieuwelingen niet goed! Zelf vertellen ze jou wat wel niet mag en vervolgens breken ze zelf de regels. Ze zeiken onderling over een personeelsleden tekort, maar nieuwelingen een kans geven hoo maar! Ze roddelen ontzettend veel met elkaar(werkvloer). Lief in je gezicht maar achteraf je afkraken bij de baas om zelf in een goed daglicht te komen te staan. Ze laten je ook nog eens hard werken voor weinig geld. Het is 1 en al vriendjes politiek onder de werknemers die al binnen zijn. Het management deugt ook voor geen meter, ze doen alsof alles vlekkenloos verloopt terwijl het hele bedrijf aan het wankelen is. Bespaar jezelf de tijd en moeite zelfs bij de AH of de Primark zullen ze je beter behandelen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange werkdagen, vriendjespolitiek, geen emphatie, geen doorgroeimogelijkheden, heugelaars in dienst
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving met goede en gezellige collega's
Cameraman (voormalige medewerker) –  Schiedam21 augustus 2019
leuke baan,

eerst als centralist in de nachten, later in het jaar als centralist camera overdag
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkgever
Beveiligingsmedewerker op luchthaven Schiphol (voormalige medewerker) –  Schiphol13 augustus 2019
Trigion Luchthavenbeveiliging was een regelrechte ramp. Niet collegiaal, niet menselijk... meer wil ik er niet over kwijt.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mega beveilingsbedrijf. Heel veel diverse opdrachtgevers o.a. AZC, KPN, IND UWV, Belastingkantoor, Uraniumverrijkings bedrijf URENCO en nog meer.
Algemeen beveiligingsmedewerker (huidige medewerker) –  Schiedam1 augustus 2019
Een mooi baan waarbij je met heel veel mensen hetzij afkomst. cultuur, diversiteit dagelijks mee te maken krijgt. Het moeilijkste van deze baan is om ieder mens gelijkwaardig te behandelen en te respecteren. Dit zou je in feite als karaktereigenschap moeten hebben en valt niet aan te leren. Althans niet voor iedereen denk ik.
Geen aanziens des persoon zoals het mooi klinkt.
Het valt niet mee. De omstandigheden waar je wel eens mee te maken heb eist veel inzicht, helderheid, kalmte en rust. Denk hierbij aan calamiteiten zoals brand, ongeluk, onenigheid waarbij geweld aan te pas komt enzovoort!
Kortom een baan die je voortdurend blijft boeien en waarvan je telkens blijft leren hoe te zijn als mens en voor je medemens.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spitze Arbeitsplatz
Auditor, on the Job Trainer (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 juli 2019
Alles versorgt, gute Weiterbildung, passende Vergütung.
Pluspunten
Arbeitskleidung würde gewaschen und gepflegt
Minpunten
Kein Anspruch auf mehr Lohn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drama
Beveiliging medewerker (voormalige medewerker) –  Noord-Holland13 juni 2019
Het bedrijf denkt dat je geen privéleven hebt, alles wat boven een beveiliger uitsteekt doet mee aan de verrotte bedrijfscultuur.
Pluspunten
Salaris op tijd
Minpunten
Vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Weert27 mei 2019
Waardeloos bedrijf, snap niet dat hun nog opdrachten binnen hengelen met zo'n bedrijfscultuur
Pluspunten
Vrije dag
Minpunten
Planning-teamleider
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorgvuldige werkgever
Beveiliger (huidige medewerker) –  Groningen (provincie)20 mei 2019
Ik werk nu enige tijd bij Trigion. De organisatie heeft een prettige manier van werken. De samenwerking met de planning is fijn. In goed overleg is altijd veel mogelijk en natuurlijk heb je hier een eigen verantwoordelijkheid in. De betrokkenheid van de leiding en het management is groot.
Pluspunten
Salaris en afwisselende objecten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige team
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Groningen14 mei 2019
Gezellige collega's goed inkomen, leuke objecten dus veel afwisseling
Pluspunten
Leuke objecten
Minpunten
Korte aanstellingen, 0 uren contracten, of 2 jaar en half jaar eruit
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als ze je niet meer nodig hebben kan je oprotten.
Hospitality hostess (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 maart 2019
Ik werkte hier 7 jaar gewerkt.

Je zag NOOIT een leidinggevende de voortgangsgesprekken zijn nergens op gebaseerd.
(Ze weten namelijk niet wat je doet)

Als ze het object kwijt raken krijg je een contract onder je neus dat je kan oprotten omdat JIJ je Werk niet goed doet.

Waar ik nu werk worden ze ook bedrigion genoemd en dat zegt echt genoeg.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Leiding
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd dik in orde, doorgroeien onmogelijk
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Ter Apel1 maart 2019
De roosters waren niet altijd even optimaal maar bij veel andere bedrijven is het zeker vreselijk. Planners hielden rekening met je. Loon heb ik nog nooit achteraan gemoeten dus goed teken.

Doorgroeien was volledig onmogelijk. Er lijken te veel lagen te zitten tussen management en werkvloer, daar tussen zweven nog wel wat teamleiders maar die worden vooral ingezet om slecht nieuws gesprekken te doen. (Dus na 23 maanden mag je weg).

Na je 3e contract krijg je een computer mail en dat is het. Geen persoonlijke touch, dat was zeer zeer zeer teleurstellend aangezien je denkt een goede band te hebben met de hogere lagen...
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomstandigheden prima
Beveiliger B (huidige medewerker) –  Amsterdam26 december 2018
Trigion is een prima bedrijf, maar de inroostering laat voor mij te wensen over en daardoor lig ik vaak overhoop met de planning. Alsmede de reiskosten worden niet vergoed, daar er wordt berekend van mijn vorig adres bij aantreding dienst. P
Minpunten
Ochtenddiensten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Nijmegen19 november 2018
Ik ga met veel plezier naar mijn werkplek en relax.
Pluspunten
gezellig en ontspannen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 15Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Schiedam27 oktober 2018
Groot bedrikf waar je goed word ontvangen. Alles wat je meekrijgt oogt professioneel. Het blijft werken in de beveiliging dus er word veel flexibilteit van je verwacht. Ze zijn wel duidelijk ook als je bijv. eens geen vrij kan krijgen. Het is niet leuk maar je weet wel waar je aan toe bent. Door overnames op Schiphol over gegaan naar een van de grote concurrenten (gelukkig heb ik nog werk) maar ik hoop nog elke dag dat Trigion terug komt, zo veel professioneler als de concurrentie. Wel wat weinig aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
Pluspunten
Professioneel, zakelijk
Minpunten
Flexibel zijn, weinig vrije tijd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Schiedam22 september 2018
Ik leer erg veel, het team is erg gezellig en de werkdruk is goed mee om te gaan.
Pluspunten
veel ondersteuning waar nodig
Minpunten
af en toe chaotisch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dat het nog bestaat
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Leeuwarden23 augustus 2018
Voor de buitenkant lijkt het een top bedrijf. Intern rammelt het aan alle kanten. Naar kennis en ervaring wordt niet gekeken als er maar een poppetje zit.
Pluspunten
Salaris correct en op tijd
Minpunten
De rest
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer op werkplek
beveiliger (meldpost-receptie-logetaken) (huidige medewerker) –  Weert26 juli 2018
Collega's leven mee, ondersteunen elkaar daar waar dat nodig is.
Afwisselend werk met mogelijkheden opleidingen te volgen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 19Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Mobiel surveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2018
Verschuil je niet achter de crisis, ik heb 5 jaar gewerkt bij trigion, met om precies te zijn 24 ziekte verzuim uren in 5 jaar.
Gemiddeld 160uur per maand.
Planning belde mij altijd als eerst.
En nog word je gewoon weggestuurd met als reden, te veel mensen op de bank!

Hoe hard je ook werkt je krijgt nooit een vast contract!
Pluspunten
Salaris elke maand op tijd
Minpunten
Geen vaste contract.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 mei 2018
door geen doorgroeimogelijkheden ben ik naar ander bedrijf gaan zoeken
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Leuden, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem.28 april 2018
Leuk afwisselde baan, goede werkgever. Alles duidelijk over dienstverband en roosters. Goede contacten met personeel van Trigion. Opleidingen goed verzorgd. Alles zeer positief
Pluspunten
Goed bedrijf, heeft alels goed geregeld.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 17Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 164 reviews
533
458
336
220
117

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur