Trekpleister Reviews

Alle 42 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nederland2 februari 2019
Pesterijen. Treiteren. Je door het slijk trekken bij andere collega's. Achter je rug om je belachelijk maken. Alles wordt getolereerd. Blij dat ik hier weg ben.
Pluspunten
Geen.
Minpunten
Pestcultuur onder de collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op de werkvloer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oosterhout15 januari 2019
-ik ben totaal niet opgenomen in de groep,er werdt nauwlijks aandacht aan de nieuwe medewerkers gegeven.Ze keken op mij neer en praten over mij en andere collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoge druk
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Haarlem21 oktober 2018
Ik moest vaak de vracht en kassa tegelijk bijhouden, als ik de vracht dan niet op tijd klaar had was ik gelijk 'te langzaam'. Je krijgt gelijk al veel verantwoordelijkheid en als je net begint is dit niet heel fijn. De collega's zijn wel aardig. Hou er rekening mee dat je ook op andere locaties ingezet kan worden.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg onduidelijke werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 september 2018
Ik zelf ben erg van het doorwerken, dat was de ene keer goed en de andere keer niet. De communicatie tussen de collega´s waren ook minder.
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid17 augustus 2018
gezellige en leuke collega's heb veel ervaring opgedaan ik weet hoe ik met mensen en geld moet omgaan.
Pluspunten
heerlijke pauzes
Minpunten
langen werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke teams
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leusden-Zuid20 juli 2018
bedrijfleider was iets minder meegaand verder leuk bedrijf met leuke collega's van andere filialen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Uden4 april 2018
Je werkt er met fijne gezellige collega’s. Als er veel vracht is hangt er soms een gespannen sfeer. Soms beloven ze je wat maar vervolgens komen ze het niet naar. Je moet bereid zijn om een vrije dag op te zeggen als er zieken zijn.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Je staat en loopt veel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele leuke groep
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Almelo26 maart 2018
Goed om te werken het is aangenaam gezellig en leuk
Pluspunten
Gewoon gezellig
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel met leuke collega’s
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Lunetten5 maart 2018
Gezellige winkel met hele leuke collega’s. Afwisselend werk, zoals kassa draaien, klanten helpen en een praatje maken met de vaste klanten, actie’s aanduiden, vullen en creatief nadenken over hoe je je producten presenteert.

Er zijn genoeg doorgroei mogelijkheden en de filiaalmanager en assistent nemen de tijd om je alles uit te leggen en eventueel bij te leren.
Pluspunten
Collega’s, afwisselend werk
Minpunten
Weinig personeel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig bedrijf met veel kansen
1e verkoopster (huidige medewerker) –  Utrecht2 maart 2018
Super bedrijf. Leuke sfeer. Heb altijd de ondersteuning van mijn fm en dm. Veel cursussen en trainingen waardoor ik mezelf verder heb kunnen ontwikkelen.

Afwisselende werkzaamheden en leuk contact met collega's. Steeds weer nieuwe uitdagingen. Genoeg kansen als je er voor gaat en laat zien dat je wil blijven groeien. Hoop dat ik nog een lange tijd bij dit bedrijf mag blijven werken.
Pluspunten
Leuke sfeer goed contact met je collega s
Minpunten
Lastig om nieuw personeel te vinden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer en productief
Winkelmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Dordrecht15 januari 2018
Het is een goede plaats waar je je team kan versterken
Pluspunten
Goed Team
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was heel gezellig , maar soms ook wat minder
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ridderkerk3 november 2017
een typische dag op het werk was dat ik aankwam, even een beetje schoonmaakte en daarna had aan het werk ging met vullen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerkend
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Geldrop27 september 2017
Het was wel leuk om hier te werken, het was afwisseld werk.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief werkklimaat & afwisselende job!
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Utrecht23 juni 2017
Anderhalf jaar geleden begonnen bij Trekpleister in opleiding als assistent filiaalmanager. Deed naast het werk nog een HBO opleiding en vond de combinatie werken-leren erg prettig.
De werkzaamheden in de winkel zijn elke dag verschillend, waardoor het niet snel eentonig wordt. Het contact met de klant is iets wat continu terugkomt in alle werkzaamheden. Het bedrijf staat open voor positieve inbreng en ik heb de kans gekregen mezelf te ontwikkelen. Na 1,5 jaar ben ik gegroeid in mijn competenties en heb ik door mogen groeien tot filiaalmanager met een drogistdiploma.
Pluspunten
Veel afwisselende werkzaamheden, enthousiaste collega's, groot internationaal bedrijf, fijne informele sfeer onderling
Minpunten
Lichamelijk zwaar werk (niet handig in combinatie met eventueel klachten)
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job en goede organisatie
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Utrecht23 juni 2017
De klant blij maken en altijd iets om handen hebben is iets waar je hier elke dag mee te maken hebt. De grote organisatie achter Trekpleister maakt veel mogelijk en met een leuk team samenwerken om je doelen te halen is het leuke van deze baan. Jarenlang parttimer geweest en toen ik fulltime wilde gaan werken kon dat direct en ben ik snel doorgegroeid. Het mooie van deze formule is dat je de service aan de klant geeft en ook nog die mooie aanbiedingen zoals bij het kruidvat, eigenlijk een ideale combinatie. De zoektocht naar collega's die dit ook zo willen lijkt soms eindeloos helaas..
Pluspunten
Leuke collega's en goede sfeer hierdoor en door de klanten
Minpunten
Weinig sollicitanten bij personeelsgebrek
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige ploeg en sfeer
Assistent bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid29 maart 2017
Ik heb heel veel ervaring opgedaan hier.. Vooral over medicijnen en vitamines. En hoe je een jonge ploeg dat vaak wisselt toch in goed verband kan leiden!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vulploegmedewerker
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Emmen25 januari 2017
Mijn taak is om samen met collega's de vrachtwagen te lossen en daarna moet alles uitgepakt worden en daarna in de schappen in de winkel geplaatst te worden.
Ik sta ook klant te woord als er vragen zijn.
Er heerst een fijne sfeer op de werkvloer.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving, leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leidschenveen16 januari 2017
Ik ben bij trekpleister gaan werken doordat trekpleister de Dirx in Leidschenveen over heeft genomen en ik ben eigenlijk doorgestroomd. Ik heb geholpen met de verbouwing van Dirx naar trekpleister. Binnenkort loopt helaas mijn contract af en dit vind ik best jammer want ik werk bij de trekpleister met een heel leuk team, echt super gezellige meiden. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij trekpleister.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 oktober 2016
Ik werk graag met mensen, ik ben sociaal, flexibele en betrokken.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 46Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schijnheilige collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)5 juli 2016
Verschrikkelijk bedrijf! Bij het HC denken ze alleenmaar aan geld en niet hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Word weinig naar goed personeel omgekeken. Eigen inbreng is bijna geen plaats voor en werksfeer en mensen onderling zijn heel schijnheilig! Je werkt keihard waarna je daarna 10 minuten mag zitten. Had het hier totaal niet naar mijn zin.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Weinig pauze, hard werken, altijd commentaar
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trekpleister. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 42 reviews
59
415
311
24
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Trekpleister gesorteerd op locatie