Trekpleister
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Trekpleister Carrières en werk

Over ons
Trekpleister ken je vast als buurtdrogist. Maar wist je dat Trekpleister daarnaast een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse Health & Beauty-markt is? In ruim 180 winkels verkoopt Trekpleister een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod van Health & Beauty-artikelen. Ook vind je bij ons een uitgebreid en verrassend assortiment van branchevreemde – meer... producten, zoals elektronica en speelgoed. Bij Trekpleister werken meer dan 1.600 deskundige medewerkers die klanten met plezier adviseren over onze artikelen. En vooral willen ze de klanten van Trekpleister met persoonlijke aandacht een welkom gevoel geven. Trekpleister is groot in acties, heeft vaste lage prijzen en is sterk in het eigen merk. Dat is het vertrouwde voordeel van Trekpleister!

Trekpleister is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Daaronder vallen ook de merken Kruidvat, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Dankzij deze ijzersterke formules domineert A.S. Watson de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle.


Bij Trekpleister hebben we net zoveel aandacht voor jouw carrière als jij voor onze klanten. Daarom bieden we je volop kansen om met ons mee te groeien. Dat betekent dat jij je bij Trekpleister kunt ontwikkelen in je functie. Of je nou aan de slag gaat als Filiaalmanager of als Verkoopmedewerker. Bij ons leer je snel te schakelen en zorg je ervoor dat onze klanten met een goed en vertrouwd gevoel de winkel verlaten. Ben jij zo’n enthousiaste en klantgerichte medewerker? Dan verwelkomen we je graag bij Trekpleister.


Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de HR Proffie, en dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen beloven dat we in je investeren, maar het ook echt doen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Trekpleister te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,5
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Trekpleister?

74%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 27 reviews

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Trekpleister?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 20 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 20 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 19 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Trekpleister