Treant Zorggroep Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Treant Zorggroep heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Gezellige samenwerking leuke mensen
Zorgassistent (huidige medewerker) –  Emmen6 augustus 2017
Leuke bewoners
Goeie samenwerking
Je kunt altijd goed met collega's praten en werken
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
als verpleegkundige voldoende ontplooiingsmogelijkheden in een gezellig team
praktijkopleider/coach stagiaires en leerlingen (huidige medewerker) –  Emmen, Stadskanaal23 augustus 2019
afhankelijk van de locatie zijn er verschillende mogelijkheden. Er heerst ook op iedere locatie wel een andere cultuur/sfeer, ik heb op elke locatie wel mijn draai gevonden.
Als je van zorgen houdt, moet je bij Treant zijn, want daar zijn ruim voldoende mogelijkheden voor op elk niveau.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaker voor een maand als zomerbaan
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zuidwolde26 juni 2019
Voldeed als zomerbaan. Ze waren niet voorbereid om me in te werken en ik werkte niet op de plek die me eerst gezegd werd, het was fijn dat je op eigen tempo kon werken en je eigen dag zo'n beetje kon inplannen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer op hard werkende poli
Medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Stadskanaal16 november 2018
Al heel wat jaren werkzaam op de huidige werkplek. Met veel plezier, leuke collega's en artsen, in een prachtige ruimte mag ik niet klagen. Het zou fijn zijn als er artsen en ander assisterend personeel zouden komen om de werkdruk wat te verlagen.
De inzet cq loyaliteit is groot.
Een Refajaan is niet zomaar iemand. Het is een medewerker met hart voor de zaak en zijn of haar patienten.
Ook nu we Treant heten (locatie Refaja) blijft dat gevoel hetzelfde.
Pluspunten
korte lijnen, goede sfeer
Minpunten
uitloop spreekuren door te weinig specialisten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkomgeving met veel vrijheid
Instructeur BHV (huidige medewerker) –  Hoogeveen7 november 2017
Geen dag is het zelfde! De omgeving waar ik in werk is heel divers.
De mogelijkheid om jezelf te ontplooien zijn daar, maar je zult er zelf bovenop moeten zitten. Lastig is het niveau verschil binnen de organisatie waaraan ik lesgeef. Het management binnen mijn afdeling is nagenoeg onbereikbaar wat leidt tot een afstand tussen de werkvloer en het management. persoonlijk vind ik dit erg jammer.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Geen betrokkenheid
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Financieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Emmen1 november 2017
Treant is een goede werkgever, waar je je gewaardeerd voelt.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er zijn veel veranderingen gaande.
Medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Stadskanaal23 oktober 2017
Ik vind sociaal contact met patiënten erg belangrijk en dat wordt steeds minder
Pluspunten
Leuk ziekenhuis
Minpunten
Te weinig patiënten contact door nieuwe manier van werken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Hoogeveen25 juli 2017
Leuke collega's en bewoners
Gezelligheid en de tijd is altijd zo om
Pluspunten
Zelfroosteren
Minpunten
Weinig ruilingen mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele organisatie met beperkte financiele middelen op zoek naar professionalisering en kostenreductie
Interim Manager inkoop (voormalige medewerker) –  hoogeveen, Emmen, Stadskanaal11 mei 2016
Ruimte om te komen tot ingrijpende besparingen. Welwillend bestuur. Goede ICT ondersteuning (info voorziening). Geleerd van de macht van verzekeraars. Moeilijk is de spanning tussen belangen van specialisten en bestuur.
Pluspunten
plezierig managementteam
Minpunten
beperking door wetgeving
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huiselijk en sfeervolle werkomgeving
Verzorgende IG (20uur/week) (huidige medewerker) –  Hoogeveen, DR28 november 2015
Met veel plezier heb ik werk ik hier tot op heden, Geen enkele dag is het zelfde en de bewoners verschillen erg veel van elkaar. Hierdoor is de zorg heel divers en moet je verschillende methodes kunnen handhaven. Er word veel van je verwacht als verzorgende IG, maar dat mag ook. het maakt het werk juist zo leuk! het moeilijkste vind ik nog, als ik naar huis ga en ik moet mijn collega achterlaten met een vervelende situatie, het liefst blijf ik langer om haar/hem hier dan bij te ondersteunen maar soms moet je die knop omzetten. maar gelukkig weten we van elkaar dat dit ook onderdeel is van je werk. dat is juist het leukste, de collegialiteit op de werkvloer.
Pluspunten
veel extra uren kunnen werken
Minpunten
geen aanstelling geven op vast contract..
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Treant Zorggroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 10 reviews
52
45
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Treant Zorggroep gesorteerd op locatie