TMI
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

TMI Carrières en werk

Over ons
Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau in de Zorg. Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel? Bij TMI kun je flex diensten draaien in een zorginstelling bij jou in de buurt. – meer... Je kunt aan de slag op basis van een 0-uren contract, maar ook als zzp’er.

Zonder urenverplichting

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan.


Bepaal zelf je rooster

Je hebt zelf veel invloed op jouw rooster. Zo kan je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop.


Ben je er al tijd uitgeweest en/of heb je geen geldige BIG-registratie? Dan kunnen wij bij TMI op dit moment helaas niks voor je betekenen. Je kunt je dan aanmelden bij het landelijk coördinatiepunt zorgprofessionals. Voor coassistenten geldt dat wij alleen op zoek zijn naar 6e jaars.


Kijk voor meer informatie: https://www.tmi.nl/over-tmi/losse-diensten-covid19/
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij TMI te werken?

3,8
Werk-privébalans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
4,1
Bedrijfscultuur