Timing Reviews

96 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 102 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht uitzendbureau ,verkeerde informatie ,zwaar werk,komen afspraken niet na
hef/reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  alkmaar15 juli 2018
ik reageerde op een functie van hef/reachtruck chauffeur.
in werkelijkheid ging het om een combinatie functie in bijna 4 dagen heb ik 1 uur op een truck gereden verder de hele dag zware orders picken .
zware dozen met laminaat en parket vloeren .
na 4 dagen ben ik dus door het zware werk door mijn rug gegaan .
en heb dus even ziek thuis gezeten .
en heb me na ruim 1 week weer beter gemeld en keer toen te horen dat ik geen recht heb op ziektegeld omdat ik nog geen 13 weken fulltime heb gewerkt .
ik ben door hun naar een andere functie gestuurd ,als ik van te voren had geweten dat het om een orderpick functie ging was ik gelijk afgehaakt .
dus ik zit nu door hun ,ruim 1 week zonder inkomen .

ik zou dus als ik jullie was niet met deze knikkerclub in zee gaan .
kijk eerst bij de echte grotere uitzendbureau,s
Pluspunten
ik kan ze niet bedenken
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede communicatie
Peuterleidster (huidige medewerker) –  Heerlen3 juli 2018
De communicatie loopt altijd goed. Ik word als vervanger op iedere locatie goed opgevangen. Er wordt goed rekening gehouden met de planning, wensen en locaties en kan genoeg uren maken. Loon klopt altijd, tenzij ik zelf een fout gemaakt heb, maar dan wordt dit altijd opgepakt op de dag en heb ik alsnog goed uitbetaald. Ook heb ik een opleiding kunnen volgens via Timing.
Pluspunten
Opleidingen, salaris, communicatie en planning.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Verkoper (voormalige medewerker) –  Wolvega25 mei 2018
Na aangedragen te zijn bij het bedrijf voor een leuke functie als verkoper van bedden in Wolvega, een proefdag gehad om eens kennis te maken. Na alleen service verleent te hebben, na drie dagen gebeld worden dat mijn verkoop technieken toch niet helemaal bij het bedrijf passen. Best apart als je geen verkoopgesprek gevoerd hebt die dag. Een bullshit reden en slechte communicatie van Timing zelf, want ben nog steeds niet gebeld voor uitleg. Inmiddels werk gevonden, zonder een uitzendbureau :)
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bleckmann Oldenzaal/Enschede
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal21 mei 2018
Slechste uitzendbureau ooit. Er wordt je wijs gemaakt dat er volop doorgroeimogelijkheden zijn maar in werkelijkheid is het allemaal vriendjespolitiek. In het magazijn werken mensen die niks beter te doen hebben dan roddelen achter je rug om.

Moest bijna elke week bellen naar Timing ivm loon dat wederom niet juist was. Helaas werkte ik ook zwaar onder mijn niveau, nooit weer dus.

Conclusie: ga nooit voor Timing/Bleckmann werken want hier word je zeer ongelukkig van.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top plek werk op schipol.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol20 maart 2018
Top mensen. Heb ik geen problem met directour. Altijd op tijd salaris.
Pluspunten
Uuren
Minpunten
Geen groei in bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Naar bedrijf
Medewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem5 maart 2018
Iedereen doet er maar wat geen leiding. Smerig bedrijf hygiene ver te zoeken... als je naarde wc gaat sta je in de pis. De schoonmaakster maakt niet schoon. Dr leiding leid niet...Idiote targets. Kapotte kleding om in de vriezer te gaan werken... pak wat niet dicht kan handschoenen met gaten enz enz

Laat je niet omlullen door de mooie praatjes
Pluspunten
Dat ik er weg ben
Minpunten
Je eten ligt in een smerige koelkast en zelfs dan word je eten nog gestolen
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan
Intercedent (voormalige medewerker) –  Alkmaar25 februari 2018
In mijn periode bij Timing heb ik met veel plezier geleerd mijn commerciële vaardigheden te benutten en verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontslagen om flutredenen
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede22 februari 2018
Na twee-en-een-halve week ontslagen zonder goede reden. Je bent je baan niet zeker omdat er voor jou tien anderen alweer klaar staan. Er wordt niet gekeken naar je prestaties en inzet. Je wordt behandeld als minderwaardig persoon en zonder enige waarschuwing of berisping wordt je het bedrijf uit getrapt. Timing heeft het bij mij in één keer verkloot.
Pluspunten
Wekelijkse uitbetaling
Minpunten
Geen waardering van enige inzet/inspanningen
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BIdfood is een slecht bedrijf om bij werken je krijg er geen kans
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp5 februari 2018
Bij het bedrijf bidfood uit Hoofddorp krijg je geen kans.
Als orderpicker want je moet alles binnen 8 uur weten
Anders sturen zij je naar huis.
Dan nemen zij een nieuwe slagoffer voor een dag.
Pluspunten
geen
Minpunten
ga er niet werken
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf om tewrken
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp3 februari 2018
Bij het bedrijf bidfood uit Hoofddorp krijg je geen kans.
Als orderpicker want je moet alles binnen 8 uur kennen
Anders sturen zij je naar huis.
Dan nemen zij een nieuwe slagoffer voor een dag.
Pluspunten
geen
Minpunten
hier niet werken
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
s
Timing Uitzendbureau (sorteerder) (voormalige medewerker) –  Schiedam31 januari 2018
hier ben je hele dag bezig met sorteren van goederen, af en toe kan het heel zwaar zijn , omdat je constant bezig ben met lopen en tillen. fysiek zwaar, goed salaris.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos, leugennaars en onprofessioneel.
Technisch Specialist (voormalige medewerker) –  Landelijk8 januari 2018
Echt waardeloze uitbuiters die wat aanrimmelen en verhalen verzinnen om je een paar euro af te nemen.
Contracten is een grote zooi en ze liegen erop los. Paspoort zou veilig door hun zelf moeten worden ingescanned op locatie kom je daar doen ze dat gewoon met hun eigen handy.

Kerstpakket kun je 120km verderop gaan ophalen, geen uitleg een en al wazig gedoe en alles alleen in hun voordeel.

Grote mond kun je krijgen maar geen oplossingen. Bedriegen je voir elk uurtje ook al vermeld de cao anders.

Zeer zeker niet aan te raden!!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles.
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk groeiend mooi bedrijf
Senior credit management executive (voormalige medewerker) –  Apeldoorn12 december 2017
binnen gekomen als medewerkster debiteurenadministratie en doorgegroeid naar senior creditmanagement.
bedrijf staat open voor doorgroeien en leren.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne samenwerking
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gastel14 november 2017
werd goed op gang geholpen bij het vinde van een baan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking en persoonlijk kontakt
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal14 november 2017
positief, werd goed geholpen bij het vinden naar werk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2015 met smoes mij uitgezet payback time
ik opruimingdienst (voormalige medewerker) –  hanos apeldoorn7 november 2017
hanos is shi tttt bedrijf vooral zijn knechtten ze hebben mijn brood afgepakt ik gun ze de de goat
Pluspunten
o.0
Minpunten
lafaards ze ruilen je in voor poolse en roemenen hongaren zielige eu landen
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht uitzendbedrijf
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Maurik30 oktober 2017
timing is echt het slechtste uitzendbedrijf dat er is.
toen ik via hun werk had maakte ze voortdurend fouten met planningen en ze reageerde niet op mails.
daarnaast ontsloegen ze me toen met een rede die ze zelf verzonnen hadden want toen ik om het bewijs vroeg konden ze dat natuurlijk niet laten zien.
laatst nog een keer proberen te solliciteren via timing dus had ik een mailtje gestuurd en natuurlijk nooit antwoord op gehad.
Pluspunten
niks
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Deventer25 oktober 2017
Elke dag was anders, leuke mensen ontmoet en je maakt vanalles mee
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
totaal niet te spreken over Timing
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Elsloo24 oktober 2017
Totaal niet te spreken over Timing.
Eerst bellen ze dat je kan beginnen als order-picker,
Hoera ik heb een baan......
Schijn bedriegt,diegene die me moest bellen,zegt glashard,ik heb verschillende keren gebeld.
Dus niet he,ik heb een mobiel en staat altijd aan,gemiste gesprekken 0.
Dus aan wie ligt het?????.
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief arbeitsort
Controller and quality inspector (voormalige medewerker) –  Gemeente Almelo21 september 2017
Good company to work, aswell Nice and quallty product, this firm offers a good salaris and personal is friendly.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 102 reviews
524
430
316
212
120

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,2Bedrijfscultuur