Timing Reviews

135 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 145 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Belachelijk
Afleveraar (voormalige medewerker) –  Drachten7 januari 2020
Je word ziek door het werken voor timing, "prima, kan gebeuren" denk je, "dat lossen ze vast wel op". Niets is minder waar. Wanneer je ziek bent word er verwezen naar regels (waar je nooit eerder van gehoord hebt) die tegen de wet in gaan en daar komt uit dat wanneer je ziek bent Timing 0,00 euro uitkeert.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kun je goed voor werken als je jong bent
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal7 januari 2020
- Verdiend te weinig
- Op de meeste werkplekken moet hard tot zeer hard gewerkt worden
- Werken op deadlines
Pluspunten
Per week uitbetaling
Minpunten
Te weinig betaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam29 december 2019
absoluut niet een leuk bedrijf ze kijken nooit naar de klanten en kunnen nooit een fataowneljjk schema hebben waar alle partijen normal kunnen functioneren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkgever
asbestherkenner, milieuplein (voormalige medewerker) –  Doesburg23 december 2019
afwisselende werkzaamheden
kans op doorgroeimogelijkheden
door enkelbreuk thuis komen te zitten.
Na herstel was deze functie vergeven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig werk
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn14 december 2019
Mestaal word je niet fulltime geplande om te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte behandeling
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Deve21 november 2019
Als werknemer moest zelf contact opnemen na ontslag bij Timing, terwijl timing mij op de hoogte zou moeten stellen. (Dit was 15 uur voordat ik voor een nieuwe shift ingepland was!) Het desbetreffende bedrijf waarbij ik als uitzendkracht werkte verwees mij door naar Timing. Zij hebben vrijwel geen moeite gedaan om mij hierna verder te helpen voor een nieuwe baan. Een schande.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en leerzame tijd
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Alkmaar18 november 2019
was een leuke en leerzame tijd....

heb er kort te werkt om een uitgebreide mening te hebben
Pluspunten
goede communicatie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf, Zwangerschapsdiscriminatie
Intercedent (voormalige medewerker) –  Utrecht31 oktober 2019
Aan het begin was alles heel erg leuk. Totdat je meer wilt leren en je daarin heel erg word beperkt. Later werd ik zwanger werden als mijn taken steeds minder want ik ging toch met zwangerschapsverlof. Uiteindelijk een klacht in gediend heb HR die zijn er totaal niet voor de mensen maar alleen maar om de manager te helpen. Wat mij niet de functie lijkt van een HR afdeling. Ik ben omdat ik het er niet mee eens was dat ik alleen nog maar de telefoon mocht aannemen op non actief gezet en ontslagen. Pure zwangerschapsdiscriminatie. Dit komt voornamelijk door de manager die niet in staat is om op een normale manier een team te lijden.
Minpunten
Slechte communicatie, Zwangerschapsdiscriminatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Inhouse intercedent (voormalige medewerker) –  Coevorden1 oktober 2019
Prima werkgever. Als inhouse intercedent krijg je weinig mee van Timing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel kennis is weg, moet vooral heel goedkoop.
Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 augustus 2019
Doordat Timing wil groeien hebben zij een essentiële laag managers, MT leden en kennisdragers op een niet zo charmante manier laten uitstromen. Hierdoor wordt de organisatie wel goedkoper maar service en kwaliteit veel slechter. Beloftes kunnen naar klanten niet worden waargemaakt.
Timing staat niet meer voor kwaliteit. Nu goedkoop maar geen goede koop.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geld belangrijker als personeel
Project intercedent (voormalige medewerker) –  Enschede14 augustus 2019
Management heeft geen idee wat er op operationeel gebied gebeurd met name op inhouse locaties. Klanten en uitzendpersoneel zijn belangrijker dan het eigen personeel. Daarnaast gooien ze jong professionals voor de leeuwen en vinden ze geld belangrijker dan de gezondheid van hun eigen personeel.

Veel stress en werkdruk tegenover een laag loon.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele aanpak en werkgeverschap via het uitzendbureau
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle24 juni 2019
Ik ben blij dat ik hier snel aan de slag kon. Het is een bedrijf die veel werknemers in dienst heeft, en zijn verschillende functies te bekleden en er zijn doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
personeelsdagen
Minpunten
Bij drukte langere werkdagen, bij rust minder werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos uitzendbureau
Brugoperator en crewvervoer KLM (voormalige medewerker) –  Schiphol13 juni 2019
Besprekingen en afspraken wordt niet aan gehouden.
Verdraaien van verhalen en altijd in de nadeel van de werknemer. Betalingen gaan ook niet altijd soepel!
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Heel veel
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al meer dan 10 jaar een goede ervaring met Timing!
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Zoetermeer14 mei 2019
Beste mensen, Ik heb de afgelopen 10 jaren door het hele land op verschillende plekken voor Timing gewerkt en heb geconstateerd dat het niet plaatsgebonden is maar dat het gewoon echt Timing zelf is die gewoon geweldig is. Ze zijn betrouwbaar, eerlijk, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijke en absoluut behulpzaam. Je weet gewoon wat je aan ze hebt en ze staan voor je klaar. Ze halen het beste uit jou naar boven en je krijgt zoveel mogelijkheden en kansen. Als persoon wordt je er absoluut serieus genomen en je bent ook echt een persoon voor hun en geen nummertje dat even hun salaris gaat verdienen, want zo wordt het bij andere uitzendbureaus wel gezegd. Mensen Timing is een aanrader en krijgt van mij een dikke 10 +
Pluspunten
Alles
Minpunten
geen Kerstpakket
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Time at Timing
Postman (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht6 mei 2019
A very supportive and friendly company to work for they are always willing to listen to your needs and support you when the job doesn't always go as well as you would like by finding you other work
Pluspunten
Friendly staff polite and good listeners
Minpunten
You need to be pro-active and call them for new opportunities
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
opdrachtgever Lips Plus Wasserij in Alkmaar (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 april 2019
Ik heb goed ervaring gehad. Dus geen negatief.
Pluspunten
Op tijd betalen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel slecht uitzendbureau
Ausnutria (voormalige medewerker) –  Leeuwarden12 april 2019
Betaald altijd te weinig loon uit. Erg onvriendelijk personeel en ze gaan met je om als een stuk vuil Voor mij nooit meer Timing!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf. Ik wil Nooit meer via een uitzendbureau werken.
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Zevenaar13 maart 2019
Heel vaak zelf achter mijn geld aan moeten rennen. Na een bepaalde tijd wordt overgeplaatst naar een andere afdeling. Wordt je niet van op de hoogte gehouden, krijg je ook niet betaald.

Dan krijg je weer eens te weinig, of eens veel te veel.
Ik werk iniedergeval ontzettend hard voor mijn geld en om het zo vaak fout te zien gaan is gewoon triest. Ik kan beter op mijn luie reet van een uitkering gaan leven dan krijg ik meer dan nu. Komt het ook altijd optijd binnen.

Door Timing kamp ik met stress en maagklachten en slapeloosheid.

Als dit de rest van mijn werkcarriere door moet gaan dan gooi ik mezelf echt voor een trein.

Thanks Timing!
Pluspunten
Wil je een burnout kom dan vooral voor Timing werken
Minpunten
Slechte uitbetaling, houden je nergens van op de hoogte, overal zelf achteraan gaan
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
reageren niet en beloven dingen die ze niet waarmaken
uitzend (huidige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
ik heb laatst 6 weken moeten wachten op een mailtje terug! ik was ingeroosterd terwijl ik had gezegd dat ik toen op vakantie was en dus met geen mogelijkheid kon werken. Dat hadden zij dus verkeerd doorgegeven. uiteindelijk (omdat ik geen antw kreeg) had ik dit zelf maa rmoeten navragen en regelen bij het bedrijf waar ik ingeroosterd was. Verder beloven ze veel dingen tijdens de sollicitatie maar verbloemen ze dit heel mooi, en als je eenmaal in dienst bent weten ze het niet en moet je het bij iemand anders vragen. tot nu toe nog niet echt goede ervaring.
Pluspunten
wekelijks uitbetaald
Minpunten
late reacties, valse beloftes
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig toekomst
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Helmond, NL11 december 2018
Weinig toekomst, met een oproep contract van 0 uur.
Geen zekerheid. En niet verzekert zijn
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 145 reviews
536
443
319
214
133

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur