Timing Reviews

100 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 106 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gebruikt als een dikke vette Portugese prostituee
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede1 oktober 2018
Me leven was helemaal geweldig!!! tot dat ik naar werk zocht en bij timing terecht kwam er werd me een baan aangeboden als orderpicker met 40 uur en opbouwmogelijkheden (vast) ER KLOPT HELEMAAL NIETS ERVAN. IK WERD VOOR EEN DAG INGEPLAND EN WEGGEGOOID ALS EEN CONNIE.

Ook heeft iemand op zaterdag minn broodje kip gejat, ik vermoed dat het hanos was maar goed.

Blijf uit de buurt van deze criminele organisatie!!!!
Pluspunten
Ik ben het ze wel dankbaar! Waarom? Door dit heb ik goede ervaringen gekregen in de wapenhandel
Minpunten
The hard working man is a sucker!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen terugkoppeling van gedane werzaamheden.
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Coevorden24 september 2018
Februari 2018 als oproepkracht 2 dagen gewerkt als receptioniste. Eerste dag ingewerkt. Tweede dag zelfstandig gewerkt. Ik heb een contract van een half jaar gekregen bij Timing als oproepkracht voor receptie/administratie. Na deze 2 dagen nooit weer iets van Timing gehoord. Ook na herhaaldelijk verzoek over terugkoppeling van gedane werkzaamheden en beloftes over bellen of mailen. Niets meer gehoord. Fijn voor je zelfvertrouwen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes worden niet waargemaakt.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Etten-Leur5 september 2018
Je solliciteerd op een vacature met vaste uren en uitzicht op vast. Dat houden ze vol totdat je start met werken dan blijkt ineens dat er geen vaste uren zijn en uitzicht op vast is ook niet van toepassing. Ik denk er nog over om een officiele klacht in te dienen tegen de praktijken van dit bedrijf.
Pluspunten
Reageren snel
Minpunten
Een grote leugen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
productiemedewerker/orderpicking (huidige medewerker) –  zwolle18 augustus 2018
ik werk naar me zin en met plezier er is een goede werk zweer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aanbevelen
Intercedent (huidige medewerker) –  Zuid-Holland30 juli 2018
- doorgroeien wordt belemmerd
- het is afhankelijk van onder welke manager je hebt of je een fijne werkplek hebt
- Arbeidsvoorwaarden zijn minimaal
- Valse beloftes
Pluspunten
mogelijkheid tot thuiswerken
Minpunten
arbeidsvoorwaarden/ managers
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede communicatie
Peuterleidster (huidige medewerker) –  Heerlen3 juli 2018
De communicatie loopt altijd goed. Ik word als vervanger op iedere locatie goed opgevangen. Er wordt goed rekening gehouden met de planning, wensen en locaties en kan genoeg uren maken. Loon klopt altijd, tenzij ik zelf een fout gemaakt heb, maar dan wordt dit altijd opgepakt op de dag en heb ik alsnog goed uitbetaald. Ook heb ik een opleiding kunnen volgens via Timing.
Pluspunten
Opleidingen, salaris, communicatie en planning.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Verkoper (voormalige medewerker) –  Wolvega25 mei 2018
Na aangedragen te zijn bij het bedrijf voor een leuke functie als verkoper van bedden in Wolvega, een proefdag gehad om eens kennis te maken. Na alleen service verleent te hebben, na drie dagen gebeld worden dat mijn verkoop technieken toch niet helemaal bij het bedrijf passen. Best apart als je geen verkoopgesprek gevoerd hebt die dag. Een bullshit reden en slechte communicatie van Timing zelf, want ben nog steeds niet gebeld voor uitleg. Inmiddels werk gevonden, zonder een uitzendbureau :)
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bleckmann Oldenzaal/Enschede
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal21 mei 2018
Slechste uitzendbureau ooit. Er wordt je wijs gemaakt dat er volop doorgroeimogelijkheden zijn maar in werkelijkheid is het allemaal vriendjespolitiek. In het magazijn werken mensen die niks beter te doen hebben dan roddelen achter je rug om.

Moest bijna elke week bellen naar Timing ivm loon dat wederom niet juist was. Helaas werkte ik ook zwaar onder mijn niveau, nooit weer dus.

Conclusie: ga nooit voor Timing/Bleckmann werken want hier word je zeer ongelukkig van.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top plek werk op schipol.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol20 maart 2018
Top mensen. Heb ik geen problem met directour. Altijd op tijd salaris.
Pluspunten
Uuren
Minpunten
Geen groei in bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Naar bedrijf
Medewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem5 maart 2018
Iedereen doet er maar wat geen leiding. Smerig bedrijf hygiene ver te zoeken... als je naarde wc gaat sta je in de pis. De schoonmaakster maakt niet schoon. Dr leiding leid niet...Idiote targets. Kapotte kleding om in de vriezer te gaan werken... pak wat niet dicht kan handschoenen met gaten enz enz

Laat je niet omlullen door de mooie praatjes
Pluspunten
Dat ik er weg ben
Minpunten
Je eten ligt in een smerige koelkast en zelfs dan word je eten nog gestolen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan
Intercedent (voormalige medewerker) –  Alkmaar25 februari 2018
In mijn periode bij Timing heb ik met veel plezier geleerd mijn commerciële vaardigheden te benutten en verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontslagen om flutredenen
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede22 februari 2018
Na twee-en-een-halve week ontslagen zonder goede reden. Je bent je baan niet zeker omdat er voor jou tien anderen alweer klaar staan. Er wordt niet gekeken naar je prestaties en inzet. Je wordt behandeld als minderwaardig persoon en zonder enige waarschuwing of berisping wordt je het bedrijf uit getrapt. Timing heeft het bij mij in één keer verkloot.
Pluspunten
Wekelijkse uitbetaling
Minpunten
Geen waardering van enige inzet/inspanningen
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BIdfood is een slecht bedrijf om bij werken je krijg er geen kans
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp5 februari 2018
Bij het bedrijf bidfood uit Hoofddorp krijg je geen kans.
Als orderpicker want je moet alles binnen 8 uur weten
Anders sturen zij je naar huis.
Dan nemen zij een nieuwe slagoffer voor een dag.
Pluspunten
geen
Minpunten
ga er niet werken
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf om tewrken
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp3 februari 2018
Bij het bedrijf bidfood uit Hoofddorp krijg je geen kans.
Als orderpicker want je moet alles binnen 8 uur kennen
Anders sturen zij je naar huis.
Dan nemen zij een nieuwe slagoffer voor een dag.
Pluspunten
geen
Minpunten
hier niet werken
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
s
Timing Uitzendbureau (sorteerder) (voormalige medewerker) –  Schiedam31 januari 2018
hier ben je hele dag bezig met sorteren van goederen, af en toe kan het heel zwaar zijn , omdat je constant bezig ben met lopen en tillen. fysiek zwaar, goed salaris.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos, leugennaars en onprofessioneel.
Technisch Specialist (voormalige medewerker) –  Landelijk8 januari 2018
Echt waardeloze uitbuiters die wat aanrimmelen en verhalen verzinnen om je een paar euro af te nemen.
Contracten is een grote zooi en ze liegen erop los. Paspoort zou veilig door hun zelf moeten worden ingescanned op locatie kom je daar doen ze dat gewoon met hun eigen handy.

Kerstpakket kun je 120km verderop gaan ophalen, geen uitleg een en al wazig gedoe en alles alleen in hun voordeel.

Grote mond kun je krijgen maar geen oplossingen. Bedriegen je voir elk uurtje ook al vermeld de cao anders.

Zeer zeker niet aan te raden!!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles.
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk groeiend mooi bedrijf
Senior credit management executive (voormalige medewerker) –  Apeldoorn12 december 2017
binnen gekomen als medewerkster debiteurenadministratie en doorgegroeid naar senior creditmanagement.
bedrijf staat open voor doorgroeien en leren.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 20Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne samenwerking
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gastel14 november 2017
werd goed op gang geholpen bij het vinde van een baan
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking en persoonlijk kontakt
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal14 november 2017
positief, werd goed geholpen bij het vinden naar werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2015 met smoes mij uitgezet payback time
ik opruimingdienst (voormalige medewerker) –  hanos apeldoorn7 november 2017
hanos is shi tttt bedrijf vooral zijn knechtten ze hebben mijn brood afgepakt ik gun ze de de goat
Pluspunten
o.0
Minpunten
lafaards ze ruilen je in voor poolse en roemenen hongaren zielige eu landen
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 106 reviews
525
430
316
212
123

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,2Bedrijfscultuur