Timing Reviews

125 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 133 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel kennis is weg, moet vooral heel goedkoop.
Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 augustus 2019
Doordat Timing wil groeien hebben zij een essentiële laag managers, MT leden en kennisdragers op een niet zo charmante manier laten uitstromen. Hierdoor wordt de organisatie wel goedkoper maar service en kwaliteit veel slechter. Beloftes kunnen naar klanten niet worden waargemaakt.
Timing staat niet meer voor kwaliteit. Nu goedkoop maar geen goede koop.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geld belangrijker als personeel
Project intercedent (voormalige medewerker) –  Enschede14 augustus 2019
Management heeft geen idee wat er op operationeel gebied gebeurd met name op inhouse locaties. Klanten en uitzendpersoneel zijn belangrijker dan het eigen personeel. Daarnaast gooien ze jong professionals voor de leeuwen en vinden ze geld belangrijker dan de gezondheid van hun eigen personeel.

Veel stress en werkdruk tegenover een laag loon.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos uitzendbureau
Brugoperator en crewvervoer KLM (voormalige medewerker) –  Schiphol13 juni 2019
Besprekingen en afspraken wordt niet aan gehouden.
Verdraaien van verhalen en altijd in de nadeel van de werknemer. Betalingen gaan ook niet altijd soepel!
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Heel veel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al meer dan 10 jaar een goede ervaring met Timing!
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Zoetermeer14 mei 2019
Beste mensen, Ik heb de afgelopen 10 jaren door het hele land op verschillende plekken voor Timing gewerkt en heb geconstateerd dat het niet plaatsgebonden is maar dat het gewoon echt Timing zelf is die gewoon geweldig is. Ze zijn betrouwbaar, eerlijk, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijke en absoluut behulpzaam. Je weet gewoon wat je aan ze hebt en ze staan voor je klaar. Ze halen het beste uit jou naar boven en je krijgt zoveel mogelijkheden en kansen. Als persoon wordt je er absoluut serieus genomen en je bent ook echt een persoon voor hun en geen nummertje dat even hun salaris gaat verdienen, want zo wordt het bij andere uitzendbureaus wel gezegd. Mensen Timing is een aanrader en krijgt van mij een dikke 10 +
Pluspunten
Alles
Minpunten
geen Kerstpakket
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Time at Timing
Postman (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht6 mei 2019
A very supportive and friendly company to work for they are always willing to listen to your needs and support you when the job doesn't always go as well as you would like by finding you other work
Pluspunten
Friendly staff polite and good listeners
Minpunten
You need to be pro-active and call them for new opportunities
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
opdrachtgever Lips Plus Wasserij in Alkmaar (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 april 2019
Ik heb goed ervaring gehad. Dus geen negatief.
Pluspunten
Op tijd betalen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel slecht uitzendbureau
Ausnutria (voormalige medewerker) –  Leeuwarden12 april 2019
Betaald altijd te weinig loon uit. Erg onvriendelijk personeel en ze gaan met je om als een stuk vuil Voor mij nooit meer Timing!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf. Ik wil Nooit meer via een uitzendbureau werken.
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Zevenaar13 maart 2019
Heel vaak zelf achter mijn geld aan moeten rennen. Na een bepaalde tijd wordt overgeplaatst naar een andere afdeling. Wordt je niet van op de hoogte gehouden, krijg je ook niet betaald.

Dan krijg je weer eens te weinig, of eens veel te veel.
Ik werk iniedergeval ontzettend hard voor mijn geld en om het zo vaak fout te zien gaan is gewoon triest. Ik kan beter op mijn luie reet van een uitkering gaan leven dan krijg ik meer dan nu. Komt het ook altijd optijd binnen.

Door Timing kamp ik met stress en maagklachten en slapeloosheid.

Als dit de rest van mijn werkcarriere door moet gaan dan gooi ik mezelf echt voor een trein.

Thanks Timing!
Pluspunten
Wil je een burnout kom dan vooral voor Timing werken
Minpunten
Slechte uitbetaling, houden je nergens van op de hoogte, overal zelf achteraan gaan
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
reageren niet en beloven dingen die ze niet waarmaken
uitzend (huidige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
ik heb laatst 6 weken moeten wachten op een mailtje terug! ik was ingeroosterd terwijl ik had gezegd dat ik toen op vakantie was en dus met geen mogelijkheid kon werken. Dat hadden zij dus verkeerd doorgegeven. uiteindelijk (omdat ik geen antw kreeg) had ik dit zelf maa rmoeten navragen en regelen bij het bedrijf waar ik ingeroosterd was. Verder beloven ze veel dingen tijdens de sollicitatie maar verbloemen ze dit heel mooi, en als je eenmaal in dienst bent weten ze het niet en moet je het bij iemand anders vragen. tot nu toe nog niet echt goede ervaring.
Pluspunten
wekelijks uitbetaald
Minpunten
late reacties, valse beloftes
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig toekomst
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Helmond, NL11 december 2018
Weinig toekomst, met een oproep contract van 0 uur.
Geen zekerheid. En niet verzekert zijn
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een slecht uitzendbureau
Callcenter medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam4 december 2018
Ik loop al 4 weken elke week achter me geld aan hun voeren bepaalde uren steeds niet door elke keer wordt mij verteld ja bij je volgende salaris.
Ik voldoe aan de eisen en zorg dat alles optijd wordt verstuurd maar hun systeem werkt niet goed en zeggen elke keer dat ze het te laat binnen hebben terwijl alles voor 12 uur wordt verstuurd elke keer moet ik hun opbellen. Nooit stellen ze mij op de hoogte. Net weer gebeld kreeg ik een onbeschofte medewerker aan de lijn die gewoon brutaal zegt ik help je niet verder en verbreekt de verbinding met mij. Ze sturen mijn geld gewoon niet terwijl mijn vaste lasten wel doorlopen en ik elke keer in de problemen door hun kom.
Minpunten
Slechthe uitbetaling!
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Intercedent (huidige medewerker) –  Amersfoort30 november 2018
Het bedrijf waar je wilt werken. Zorgen goed voor hun werknemers en uitzendkrachten!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht27 november 2018
Fijn uitzendbureau om voor te werken.
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Goede salaris uitbetaling
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke transparante en innovatieve organisatie.
Intercedent (huidige medewerker) –  Gelderland27 november 2018
Leuke organisatie welke zowel naar klanten als naar de werknemer zelf altijd open en transparant is. Goede communicatie, voldoende opleidingsmogelijkheden, leuke uitjes en leuke collega's, voldoende doorstroommogelijkheden met een marktcomfort salaris met bonus en winstuitkering.
Pluspunten
Werk Prive balans, volgen van opleidingen en cursussen. Interne en externe transparante communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige teams met oneindig veel ruimte voor ontwikkeling!
Content Marketeer (huidige medewerker) –  Apeldoorn27 november 2018
Timing is dé organisatie waar je alle ruimte krijgt om te leren, ontdekken en fouten te maken. Je maakt deel uit van gezellige teams en hard werken wordt beloond!
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Afstand hoofdkantoor - vestigingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf! Bedrijf wat echt uitstraalt wat voor je te willen doen.
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Apeldoorn27 november 2018
Leuk, professioneel bedrijf, waar er echt aandacht is voor de mens en ontwikkeling. Bovendien groeit het bedrijf snel, waardoor er volop kansen zijn.
Pluspunten
Open cultuur, professioneel dynamisch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne locatie om te werken
Intercedente (huidige medewerker) –  Emmen26 november 2018
Ik werk op locatie Emmen. Altijd gezellig maar er wordt ook gewerkt om kandidaten zo snel mogelijk te plaatsen bij een bedrijf en dan het liefst voor langere tijd. Mogelijkheid om met collega's te sparren.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Recruiter (huidige medewerker) –  Groningen26 november 2018
Een innovatieve organisatie waarbij je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familie Bedrijf
Sales Representative (huidige medewerker) –  Venlo26 november 2018
Goed bedrijf om voor te werken. Doorgroei mogelijkheden, eigen ondernemerschap, werk en privé balans is ook goed.


Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
25 vakantiedagen en 13 adv
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever!
Manager (huidige medewerker) –  Utrecht26 november 2018
Bij Timing werken betekent veel ontwikkeling, leuke informele werksfeer waar je privé en werk goed kan combineren.
Pluspunten
Informele/proffesionele werksfeer!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 133 reviews
536
438
317
213
129

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur