Timing Reviews

115 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 122 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig toekomst
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Helmond, NL11 december 2018
Weinig toekomst, met een oproep contract van 0 uur.
Geen zekerheid. En niet verzekert zijn
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een slecht uitzendbureau
Callcenter medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam4 december 2018
Ik loop al 4 weken elke week achter me geld aan hun voeren bepaalde uren steeds niet door elke keer wordt mij verteld ja bij je volgende salaris.
Ik voldoe aan de eisen en zorg dat alles optijd wordt verstuurd maar hun systeem werkt niet goed en zeggen elke keer dat ze het te laat binnen hebben terwijl alles voor 12 uur wordt verstuurd elke keer moet ik hun opbellen. Nooit stellen ze mij op de hoogte. Net weer gebeld kreeg ik een onbeschofte medewerker aan de lijn die gewoon brutaal zegt ik help je niet verder en verbreekt de verbinding met mij. Ze sturen mijn geld gewoon niet terwijl mijn vaste lasten wel doorlopen en ik elke keer in de problemen door hun kom.
Minpunten
Slechthe uitbetaling!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Intercedent (huidige medewerker) –  Amersfoort30 november 2018
Het bedrijf waar je wilt werken. Zorgen goed voor hun werknemers en uitzendkrachten!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht27 november 2018
Fijn uitzendbureau om voor te werken.
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Goede salaris uitbetaling
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke transparante en innovatieve organisatie.
Intercedent (huidige medewerker) –  Gelderland27 november 2018
Leuke organisatie welke zowel naar klanten als naar de werknemer zelf altijd open en transparant is. Goede communicatie, voldoende opleidingsmogelijkheden, leuke uitjes en leuke collega's, voldoende doorstroommogelijkheden met een marktcomfort salaris met bonus en winstuitkering.
Pluspunten
Werk Prive balans, volgen van opleidingen en cursussen. Interne en externe transparante communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf! Bedrijf wat echt uitstraalt wat voor je te willen doen.
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Apeldoorn27 november 2018
Leuk, professioneel bedrijf, waar er echt aandacht is voor de mens en ontwikkeling. Bovendien groeit het bedrijf snel, waardoor er volop kansen zijn.
Pluspunten
Open cultuur, professioneel dynamisch
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne locatie om te werken
Intercedente (huidige medewerker) –  Emmen26 november 2018
Ik werk op locatie Emmen. Altijd gezellig maar er wordt ook gewerkt om kandidaten zo snel mogelijk te plaatsen bij een bedrijf en dan het liefst voor langere tijd. Mogelijkheid om met collega's te sparren.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Recruiter (huidige medewerker) –  Groningen26 november 2018
Een innovatieve organisatie waarbij je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familie Bedrijf
Sales Representative (huidige medewerker) –  Venlo26 november 2018
Goed bedrijf om voor te werken. Doorgroei mogelijkheden, eigen ondernemerschap, werk en privé balans is ook goed.


Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
25 vakantiedagen en 13 adv
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever!
Manager (huidige medewerker) –  Utrecht26 november 2018
Bij Timing werken betekent veel ontwikkeling, leuke informele werksfeer waar je privé en werk goed kan combineren.
Pluspunten
Informele/proffesionele werksfeer!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke functie in een mooi bedrijf
Product Owner (huidige medewerker) –  Apeldoorn26 november 2018
De functie die ik momenteel vervul is erg leuk. Timing is een erg mooi bedrijf waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Daarnaast word je veel vrijgelaten om de functie te vervullen zoals jij denkt dat goed is. Je werkt met leuke collega's en de sfeer is goed.
Pluspunten
Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
Minpunten
korte lunchtijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer mogelijkheden dan je zou verwachten
Marketing medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn26 november 2018
Als je het zelf aangeeft is er ontzettend veel mogelijk. Dit bedrijf groeit snel =)
Pluspunten
veel ruimte voor eigen inbreng, goede werksfeer, leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
topbedrijf, denken met je mee
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 november 2018
Timing heeft mij goed geholpen, er werd echt meegedacht met mijn wensen.
Pluspunten
professioneel, persoonlijk, gericht op mij
Minpunten
contactmomenten konden nog sneller achter elkaar gepland worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werkt bij Bleckmann in Almelo en het was super schoon
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Almelo26 november 2018
Ik werkte bij Bleckmann in Almelo op de nieuwe locatie. Dit was heel erg netjes en schoon. De locatie ziet er ook nog eens super goed uit!
Pluspunten
Mooie schone locatie, leuke collega's
Minpunten
In Almelo
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondernemende en groeiende partij binnen de uitzendbranche
REGIO MANAGER / MANAGER AD INTERIM (voormalige medewerker) –  Apeldoorn28 oktober 2018
Timing is een snel groeiende landelijke organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen terugkoppeling van gedane werzaamheden.
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Coevorden24 september 2018
Februari 2018 als oproepkracht 2 dagen gewerkt als receptioniste. Eerste dag ingewerkt. Tweede dag zelfstandig gewerkt. Ik heb een contract van een half jaar gekregen bij Timing als oproepkracht voor receptie/administratie. Na deze 2 dagen nooit weer iets van Timing gehoord. Ook na herhaaldelijk verzoek over terugkoppeling van gedane werkzaamheden en beloftes over bellen of mailen. Niets meer gehoord. Fijn voor je zelfvertrouwen.
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes worden niet waargemaakt.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Etten-Leur5 september 2018
Je solliciteerd op een vacature met vaste uren en uitzicht op vast. Dat houden ze vol totdat je start met werken dan blijkt ineens dat er geen vaste uren zijn en uitzicht op vast is ook niet van toepassing. Ik denk er nog over om een officiele klacht in te dienen tegen de praktijken van dit bedrijf.
Pluspunten
Reageren snel
Minpunten
Een grote leugen
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
productiemedewerker/orderpicking (huidige medewerker) –  zwolle18 augustus 2018
ik werk naar me zin en met plezier er is een goede werk zweer
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aanbevelen
Intercedent (huidige medewerker) –  Zuid-Holland30 juli 2018
- doorgroeien wordt belemmerd
- het is afhankelijk van onder welke manager je hebt of je een fijne werkplek hebt
- Arbeidsvoorwaarden zijn minimaal
- Valse beloftes
Pluspunten
mogelijkheid tot thuiswerken
Minpunten
arbeidsvoorwaarden/ managers
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede communicatie
Peuterleidster (huidige medewerker) –  Heerlen3 juli 2018
De communicatie loopt altijd goed. Ik word als vervanger op iedere locatie goed opgevangen. Er wordt goed rekening gehouden met de planning, wensen en locaties en kan genoeg uren maken. Loon klopt altijd, tenzij ik zelf een fout gemaakt heb, maar dan wordt dit altijd opgepakt op de dag en heb ik alsnog goed uitbetaald. Ook heb ik een opleiding kunnen volgens via Timing.
Pluspunten
Opleidingen, salaris, communicatie en planning.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 122 reviews
534
435
317
212
124

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur