Timing Reviews

118 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 125 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel slecht uitzendbureau
Ausnutria (voormalige medewerker) –  Leeuwarden12 april 2019
Betaald altijd te weinig loon uit. Erg onvriendelijk personeel en ze gaan met je om als een stuk vuil Voor mij nooit meer Timing!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf. Ik wil Nooit meer via een uitzendbureau werken.
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Zevenaar13 maart 2019
Heel vaak zelf achter mijn geld aan moeten rennen. Na een bepaalde tijd wordt overgeplaatst naar een andere afdeling. Wordt je niet van op de hoogte gehouden, krijg je ook niet betaald.

Dan krijg je weer eens te weinig, of eens veel te veel.
Ik werk iniedergeval ontzettend hard voor mijn geld en om het zo vaak fout te zien gaan is gewoon triest. Ik kan beter op mijn luie reet van een uitkering gaan leven dan krijg ik meer dan nu. Komt het ook altijd optijd binnen.

Door Timing kamp ik met stress en maagklachten en slapeloosheid.

Als dit de rest van mijn werkcarriere door moet gaan dan gooi ik mezelf echt voor een trein.

Thanks Timing!
Pluspunten
Wil je een burnout kom dan vooral voor Timing werken
Minpunten
Slechte uitbetaling, houden je nergens van op de hoogte, overal zelf achteraan gaan
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
reageren niet en beloven dingen die ze niet waarmaken
uitzend (huidige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
ik heb laatst 6 weken moeten wachten op een mailtje terug! ik was ingeroosterd terwijl ik had gezegd dat ik toen op vakantie was en dus met geen mogelijkheid kon werken. Dat hadden zij dus verkeerd doorgegeven. uiteindelijk (omdat ik geen antw kreeg) had ik dit zelf maa rmoeten navragen en regelen bij het bedrijf waar ik ingeroosterd was. Verder beloven ze veel dingen tijdens de sollicitatie maar verbloemen ze dit heel mooi, en als je eenmaal in dienst bent weten ze het niet en moet je het bij iemand anders vragen. tot nu toe nog niet echt goede ervaring.
Pluspunten
wekelijks uitbetaald
Minpunten
late reacties, valse beloftes
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig toekomst
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Helmond, NL11 december 2018
Weinig toekomst, met een oproep contract van 0 uur.
Geen zekerheid. En niet verzekert zijn
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een slecht uitzendbureau
Callcenter medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam4 december 2018
Ik loop al 4 weken elke week achter me geld aan hun voeren bepaalde uren steeds niet door elke keer wordt mij verteld ja bij je volgende salaris.
Ik voldoe aan de eisen en zorg dat alles optijd wordt verstuurd maar hun systeem werkt niet goed en zeggen elke keer dat ze het te laat binnen hebben terwijl alles voor 12 uur wordt verstuurd elke keer moet ik hun opbellen. Nooit stellen ze mij op de hoogte. Net weer gebeld kreeg ik een onbeschofte medewerker aan de lijn die gewoon brutaal zegt ik help je niet verder en verbreekt de verbinding met mij. Ze sturen mijn geld gewoon niet terwijl mijn vaste lasten wel doorlopen en ik elke keer in de problemen door hun kom.
Minpunten
Slechthe uitbetaling!
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Intercedent (huidige medewerker) –  Amersfoort30 november 2018
Het bedrijf waar je wilt werken. Zorgen goed voor hun werknemers en uitzendkrachten!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn uitzendbureau
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht27 november 2018
Fijn uitzendbureau om voor te werken.
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Goede salaris uitbetaling
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke transparante en innovatieve organisatie.
Intercedent (huidige medewerker) –  Gelderland27 november 2018
Leuke organisatie welke zowel naar klanten als naar de werknemer zelf altijd open en transparant is. Goede communicatie, voldoende opleidingsmogelijkheden, leuke uitjes en leuke collega's, voldoende doorstroommogelijkheden met een marktcomfort salaris met bonus en winstuitkering.
Pluspunten
Werk Prive balans, volgen van opleidingen en cursussen. Interne en externe transparante communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf! Bedrijf wat echt uitstraalt wat voor je te willen doen.
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Apeldoorn27 november 2018
Leuk, professioneel bedrijf, waar er echt aandacht is voor de mens en ontwikkeling. Bovendien groeit het bedrijf snel, waardoor er volop kansen zijn.
Pluspunten
Open cultuur, professioneel dynamisch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne locatie om te werken
Intercedente (huidige medewerker) –  Emmen26 november 2018
Ik werk op locatie Emmen. Altijd gezellig maar er wordt ook gewerkt om kandidaten zo snel mogelijk te plaatsen bij een bedrijf en dan het liefst voor langere tijd. Mogelijkheid om met collega's te sparren.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Recruiter (huidige medewerker) –  Groningen26 november 2018
Een innovatieve organisatie waarbij je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familie Bedrijf
Sales Representative (huidige medewerker) –  Venlo26 november 2018
Goed bedrijf om voor te werken. Doorgroei mogelijkheden, eigen ondernemerschap, werk en privé balans is ook goed.


Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
25 vakantiedagen en 13 adv
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever!
Manager (huidige medewerker) –  Utrecht26 november 2018
Bij Timing werken betekent veel ontwikkeling, leuke informele werksfeer waar je privé en werk goed kan combineren.
Pluspunten
Informele/proffesionele werksfeer!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke functie in een mooi bedrijf
Product Owner (huidige medewerker) –  Apeldoorn26 november 2018
De functie die ik momenteel vervul is erg leuk. Timing is een erg mooi bedrijf waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Daarnaast word je veel vrijgelaten om de functie te vervullen zoals jij denkt dat goed is. Je werkt met leuke collega's en de sfeer is goed.
Pluspunten
Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
Minpunten
korte lunchtijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer mogelijkheden dan je zou verwachten
Marketing medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn26 november 2018
Als je het zelf aangeeft is er ontzettend veel mogelijk. Dit bedrijf groeit snel =)
Pluspunten
veel ruimte voor eigen inbreng, goede werksfeer, leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
topbedrijf, denken met je mee
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 november 2018
Timing heeft mij goed geholpen, er werd echt meegedacht met mijn wensen.
Pluspunten
professioneel, persoonlijk, gericht op mij
Minpunten
contactmomenten konden nog sneller achter elkaar gepland worden.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werkt bij Bleckmann in Almelo en het was super schoon
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Almelo26 november 2018
Ik werkte bij Bleckmann in Almelo op de nieuwe locatie. Dit was heel erg netjes en schoon. De locatie ziet er ook nog eens super goed uit!
Pluspunten
Mooie schone locatie, leuke collega's
Minpunten
In Almelo
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondernemende en groeiende partij binnen de uitzendbranche
REGIO MANAGER / MANAGER AD INTERIM (voormalige medewerker) –  Apeldoorn28 oktober 2018
Timing is een snel groeiende landelijke organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen terugkoppeling van gedane werzaamheden.
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Coevorden24 september 2018
Februari 2018 als oproepkracht 2 dagen gewerkt als receptioniste. Eerste dag ingewerkt. Tweede dag zelfstandig gewerkt. Ik heb een contract van een half jaar gekregen bij Timing als oproepkracht voor receptie/administratie. Na deze 2 dagen nooit weer iets van Timing gehoord. Ook na herhaaldelijk verzoek over terugkoppeling van gedane werkzaamheden en beloftes over bellen of mailen. Niets meer gehoord. Fijn voor je zelfvertrouwen.
Was deze review waardevol?Ja 18NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes worden niet waargemaakt.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Etten-Leur5 september 2018
Je solliciteerd op een vacature met vaste uren en uitzicht op vast. Dat houden ze vol totdat je start met werken dan blijkt ineens dat er geen vaste uren zijn en uitzicht op vast is ook niet van toepassing. Ik denk er nog over om een officiele klacht in te dienen tegen de praktijken van dit bedrijf.
Pluspunten
Reageren snel
Minpunten
Een grote leugen
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 125 reviews
534
435
317
213
126

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur