Timing Reviews

44 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 49 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top plek werk op schipol.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol20 maart 2018
Top mensen. Heb ik geen problem met directour. Altijd op tijd salaris.
Pluspunten
Uuren
Minpunten
Geen groei in bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontslagen om flutredenen
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede22 februari 2018
Na twee-en-een-halve week ontslagen zonder goede reden. Je bent je baan niet zeker omdat er voor jou tien anderen alweer klaar staan. Er wordt niet gekeken naar je prestaties en inzet. Je wordt behandeld als minderwaardig persoon en zonder enige waarschuwing of berisping wordt je het bedrijf uit getrapt. Timing heeft het bij mij in één keer verkloot.
Pluspunten
Wekelijkse uitbetaling
Minpunten
Geen waardering van enige inzet/inspanningen
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf om tewrken
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp3 februari 2018
Bij het bedrijf bidfood uit Hoofddorp krijg je geen kans.
Als orderpicker want je moet alles binnen 8 uur kennen
Anders sturen zij je naar huis.
Dan nemen zij een nieuwe slagoffer voor een dag.
Pluspunten
geen
Minpunten
hier niet werken
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos, leugennaars en onprofessioneel.
Technisch Specialist (voormalige medewerker) –  Landelijk8 januari 2018
Echt waardeloze uitbuiters die wat aanrimmelen en verhalen verzinnen om je een paar euro af te nemen.
Contracten is een grote zooi en ze liegen erop los. Paspoort zou veilig door hun zelf moeten worden ingescanned op locatie kom je daar doen ze dat gewoon met hun eigen handy.

Kerstpakket kun je 120km verderop gaan ophalen, geen uitleg een en al wazig gedoe en alles alleen in hun voordeel.

Grote mond kun je krijgen maar geen oplossingen. Bedriegen je voir elk uurtje ook al vermeld de cao anders.

Zeer zeker niet aan te raden!!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles.
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne samenwerking
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gastel14 november 2017
werd goed op gang geholpen bij het vinde van een baan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2015 met smoes mij uitgezet payback time
ik opruimingdienst (voormalige medewerker) –  hanos apeldoorn7 november 2017
hanos is shi tttt bedrijf vooral zijn knechtten ze hebben mijn brood afgepakt ik gun ze de de goat
Pluspunten
o.0
Minpunten
lafaards ze ruilen je in voor poolse en roemenen hongaren zielige eu landen
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht uitzendbedrijf
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Maurik30 oktober 2017
timing is echt het slechtste uitzendbedrijf dat er is.
toen ik via hun werk had maakte ze voortdurend fouten met planningen en ze reageerde niet op mails.
daarnaast ontsloegen ze me toen met een rede die ze zelf verzonnen hadden want toen ik om het bewijs vroeg konden ze dat natuurlijk niet laten zien.
laatst nog een keer proberen te solliciteren via timing dus had ik een mailtje gestuurd en natuurlijk nooit antwoord op gehad.
Pluspunten
niks
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 40Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
totaal niet te spreken over Timing
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Elsloo24 oktober 2017
Totaal niet te spreken over Timing.
Eerst bellen ze dat je kan beginnen als order-picker,
Hoera ik heb een baan......
Schijn bedriegt,diegene die me moest bellen,zegt glashard,ik heb verschillende keren gebeld.
Dus niet he,ik heb een mobiel en staat altijd aan,gemiste gesprekken 0.
Dus aan wie ligt het?????.
Was deze review waardevol?Ja 36NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het enige positieve waren je directe collegas
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Enschede26 juni 2017
Timing komt afspraken regelmatig niet na. Bijvoorbeeld wanneer je vrij hebt genomen en je vakantiedagen op wil nemen. Dit gaat meestal gepaard met 3 a 4x communiceren en het eindelijk na 2 weken uitbetaald krijgen. Ook gaat het vaak mis bij toeslag uren welke niet (volledig) worden uitbetaald (en je hier ook weer achter aan moet). Daarnaast maken ze valse beloftes, en vinden ze altijd wel een manier om je niet uit te hoeven betalen. Bijvoorbeeld wanneer je bij Bleckmann in ploegen werkt, scharen ze dit onder verschoven dienst, waardoor je niks extras uit betaald krijgt, ondanks dat je in plaats van 8.00 tot 17.00 ineens van 15.00 tot 24.00 moet werken (ook geen avond of nacht toeslag). Daarnaast is er geen baan of urengarantie, en ook een target welke je moet halen. Doe je dit niet, lig je er uit (en de target ligt heel hoog)

Al met al, ze naaien waar je kunnen. Zeker in combinatie met Bleckmann. Het enige positieve is dat je over het algemeen wel super aardige collega's hebt.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Afspraken niet na komen, zo min mogelijk toeslagen betalen, minimum loon, fysiek heel zwaar werk, aantallen moeten halen
Was deze review waardevol?Ja 75Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Timing Uitzendteam BV, Vernieuwend, leuke collega's!
Recruiter (voormalige medewerker) –  Schiphol26 juni 2017
Super leuk bedrijf waar je veel kan leren. Ik heb het hier erg naar mijn zin!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 47Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kuehne en nagel
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond2 juni 2017
Leuke bedrijf en collega.s, de minste waren de leidinggevende.
Pluspunten
collegas
Minpunten
leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Meppel27 mei 2017
Een van de minst betaalde uitzendburo + afspraken worden niet na geleverd niet na gekomen praatjes zijn altijd leuk tot op het moment van beginnen en uit eindelijk zijn er geen afspraken die van te voren zijn gemaakt men doet zich voor dat niemand er wat van af weet opeens
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 52Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Komt afspraken niet na en knijpt medewerkers uit
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn5 april 2017
Bij Timing heeft men geen enkel benul van afspraken. Gemaakte afspraken worden zo gebroken en dit kan je zuur komen te staan in de uitbetaling van gelden. Tevens heeft men bij ziekte allerlei rare berekeningen (behoudens de 2 wachtdagen), waardoor je niet betaald krijgt waar je recht op hebt. Men is niet helder in de communicatie en ook niet consistent in het beleid ten opzichte van andere collega's. Hierdoor worden andere collega's zowel bevoordeeld als benadeeld. Het gaat hier om uitzendwerk.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geldwolven
Was deze review waardevol?Ja 69Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No complains.
Cleaning worker Fit for Free (huidige medewerker) –  Den Haag14 maart 2017
Cleaning job was always nice and easy. Enough time to do job,nice and heloful people, work with no stress.
Easy contact with bureau, clear comunication, no problem with money.

Honestly cannot say anything bad about working with Timing. Unfortunately there's not much work what push me to look for another job.
Minpunten
Not enough hours.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed uitgezonden
Inbound callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 februari 2017
zeer motiverend en sociaal personeel zeer ondersteunend
weinig contact gehad met hen
Pluspunten
nemen risico met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, minder goede leidinggevende
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Dedemsvaart16 februari 2017
Over het algemeen zijn alle collega's heel gezellig. Je wordt er per week betaald dus dat is ook een voordeel alleen heb ik nooit een arbeidsovereenkomst moeten tekenen en zijn de leidinggeven niet erg benaderbaar.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Leidinggevenden
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Intercedent (afstudeerstage) (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 februari 2017
Tijdens mijn afstudeerstage heb ik hier met veel plezier gewerkt. uiteindelijk met een goed afgestudeerd.Gezellige werkplek
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
orderpicker / vas afdeling en packing
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  orderpicker24 januari 2017
U wordt gestuurd naar verschillende afdelingen
U krijgt eind van de dag de planning waar en om hoe laat u morgen begint te werken
Soms is het heel rustig en moet gewoon naar huis
Je begint als starter zonder ervaring maar toch wordt er teveel van je verwacht en moet je super snel scannen orders picken en packen dus hard en snel werken anders word je eruit gegooid
Pluspunten
orderpicken /handscannen geleerd
Minpunten
roddelen / je moet super snel werken
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Massa wegwerppersoneel
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  hazeldonk2 oktober 2016
als runner kan je fase A afwerken als je geluk hebt daarna vlieg je er uit en staan er weer een hoop nieuwe mensen klaar
Bij de leiding van dit bedrijf heerst vriendjes politiek ze roddelen en als je uiterlijk bij hun bevalt wordt je ingepland
Heb er velen zien komen en gaan en er is wekelijks een rondleiding omdat ze het personeel niet kunnen bieden wat ze beloven ik zou aanbevelen TRAP ER NIET IN
Pluspunten
goede catering
Minpunten
roddelen
Was deze review waardevol?Ja 92Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werksfeer
magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Tilburg25 september 2016
Typische dag is druk en soms chaotisch, dit word dan wel positief opgelost door je collega's.
Je leert snel zelfstandig te werk gaan.
Collega's zijn begaan en zorgen er voor dat iedereen voldoende water drinkt bij extreme hitte.
Het leukste van deze baan is de diversiteit geen dag is dan ook hetzelfde.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Soms te weinig bemanning
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Timing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 49 reviews
510
414
35
27
113

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
2,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,4Management
3,0Bedrijfscultuur