ThuiszorgInHolland Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijke en vrolijk bedrijf
Zorgcoördinator/ huishoudelijke medewerker (huidige medewerker) –  Velsen31 januari 2019
Leuke vriendelijke collega's.
Hebben begrip en een luisterend oor voor als het nodig is
Pluspunten
Vriendelijke en begrijpende medewerkers van de planning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk gezellig bedrijf!! Er is altijd iemand waar je bij terecht kunt !! Prettige collega's !!
Meewerkend zorgcoördinator (huidige medewerker) –  Breda31 januari 2019
Zodra je bij dit bedrijf aan de gang gaat weet je waar t bedrijf voor staat .
We staan er voor de client maar ook voor de medewerkers..
Het is een leuk bedrijf met gezellige en leuke collega's waar je op kan bouwen!! Werk er met plezier
Pluspunten
Er word naar je geluisterd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Luisterend en begripvol kantoor personeel dat zich voor de volle 100% inzet om hun cliënten te helpen
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam Noord31 januari 2019
Heb zelf in het verleden voor een grote thuiszorgoganisatie gewerkt ,wat allemaal heel onpersoonlijk was
Bij ThuiszorgInholland voelde ik mezelf gelijk thuis ,er werd naar mij geluisterd en ze dachten met mij mee
Ik vind het een fijne organisatie om bij te werken en heb zelf hele fijne cliënten
Ook vind ik het geen probleem dat het hoofdkantoor in Haarlem zit ,communicatie via e-mail of telefoon gaat prima
Pluspunten
Leuk bedrijf met fijne collega’s
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever!
Meewerkend zorgcoördinator. (huidige medewerker) –  Breda31 januari 2019
Prima werkgever, goede ondersteuning door kantoor, zij staan echt achter je. Contact loopt ook met korte lijnen, je hoeft je niet door lagen managers heen te worstelen. Belangrijk dat ook wordt gekeken naar hoe het met cliënt gaat, het gaat niet alleen om schone huizen.
Pluspunten
Goede ondersteuning door kantoor.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slecht...
Meewerkend voorvrouw (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant13 januari 2019
TiH is echt een gigantisch slecht bedrijf.
Het is een landelijke thuiszorgorganisatie maar weet van toeten noch blazen. Heeft maar 1 kantoor, en daar ga je nooit komen. Alle meewerkend voorvrouwen (of mannen wellicht) moeten zelf alles regelen. Dit komt ontzettend onprofessioneel over.
Het bedrijf is slecht voor het personeel, een "zoek het maar uit" mentaliteit, maar ook voor cliënten. Bij ziekte van collega's of wanneer je zelf ziek bent o.i.d is er geen vervanging voor de cliënten en wordt de dienst gewoon open gegooid, wie heeft er zin? Communicatie met hoofdkantoor is niet bestaand, tenzij ze iets van jou willen.
Ik raad dit bedrijf echt af. Er zijn zoveel thuiszorgorganisaties, kies een ander!
Pluspunten
Zelf kunnen inschrijven op openstaande diensten
Minpunten
Alles. Waardeloze bedrijfsvoering.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Naar bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Beverwijk21 juli 2018
Gewerkt bij dit bedrijf, erg nare werk ervaring gehad bij veel clienten.
Bij elke client waar ik werkte was er wel iets.
Te jong, te snel, niet genoeg op hun manier dchoonmaken OOK AL WAS JE DAAR VOOR HET EERST.

Ga hier nooit meer werken.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Kortaf
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sollicitatie gesprek
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 juli 2018
- Er is maar *één* ThuiszorginHolland vestiging, dat werknemers heeft door heel Nederland.
- Komt totaal niet professioneel over.
- Wordt slecht betaald (10,35 incl. vakantiedagen er in meegerekend)
- Biedt 0 uren contract aan, en evengoed doorbetaalde vakantie ?
- Geen interesse in de sollicitant (elke gek kan volgens mij aangenomen worden)
- Niet eerlijk

Na het lezen van wat reviews dacht ik, ze hebben allemaal gelijk.
Mijn motivatie stopte al bij de "kennismaking"
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijk hulp
huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Roden25 oktober 2017
Slecht bedrijf, weinig tot geen communicatie vanuit het hoofdkantoor, ook niet naar de cliënten toe. Salaris was laag.
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een dag bij thuiszorg inholland
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Breda, NB1 juli 2013
thuiszorg Careyn in over genomen door thuiszorg InHolland,
helaas heb ik in de 10 jaar dat ik heb gewerkt voor de thuiszorg nooit collega's leren kennen,
daar in tegen had ik onwijs leuke cliëntjes, de directie van thuiszorg inholland kunnen wel een omscholing gebruiken
het moeilijkste van deze baan was als mensen uit het leven wilde stappen, het leukste van deze baan was dat het super dankbaar werk is ik zou zo weer voor een thuiszorg instelling willen werken
Pluspunten
die waren er niet
Minpunten
hele slechte begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 4Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ThuiszorgInHolland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 10 reviews
55
40
30
23
12

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over ThuiszorgInHolland gesorteerd op locatie