Thermo Fisher Scientific Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.706 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Career Company
Order Management Specialist (huidige medewerker) –  Bleiswijk Netherlands16 oktober 2019
If you want to make a career then this is a good company to work for.
Quarter Ends are really busy.
American culture when it comes to working precesses.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmosphere and place to work
Customer Service & SalesRepresentative (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 oktober 2019
One of the best companies with an amazing international culture and nice colleagues.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive, really nice people
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Zoetermeer19 juli 2019
For the time I've worked at Thermo Fisher I can confidently say that everyone I talked to is really friendly and welcoming. Everyone is open to help each other if there is any problems or questions. At the beginning for me it was and is difficult because there is aloooot of information to pick up on. But that may have been because i hadn't as much working experience at the field unlike alot of people. They all work as a team even if you're not working with someone at the moment. That person will go out of their way to help you if needed.
Pluspunten
Free coffee machine, private lockers. Multiple breaks during the day.
Minpunten
No Healthcare, Really far away (from me) and hard to reach by public transport, Not really easily accessible
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf
Service Director Science EMEA region (huidige medewerker) –  Eindhoven12 juni 2019
Dynamisch bedrijf met de ambitie om leider te zijn in Life Sciences.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooruitstrevend, Voor een cleaner, healthier en safer environment.
Material handler II (huidige medewerker) –  Bleiswijk25 april 2019
Marktleider op het gebied van farmacie. Wij leveren de klanten de produkten die nodig zijn bij forensisch onderzoek, medicijnontwikkeling, cellculture, DNA onderzoek e.d.
Zeer interessant om deel te zijn van de vooruitgang van mens en millieu.
Pluspunten
Goede kantine (er is meestal wel wat lekkers), barbecue in de zomer, bram ladage op het parkeerterrein. Dicht bij huis. Goede compensatie (13e maand, bonusregeling)
Minpunten
Lastige werkflow, Normaal begin je met een hoeveelheid werk die afneemt richting het einde van de dag, hier komt de piek vaak als laatst, Door de toename van het volume in elke wordt iedereen die een eindsprint trekt juist afgeremd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf maar je moet wel vriendjes zijn met de sjef en niet te lastig zijn
Packer (voormalige medewerker) –  Bleiswijk28 februari 2019
Leuk bedrijf en erg naar mijn zin gehad. Toen ik er pas werkte kreeg je gratis eten van de beren of new york pizza. Dit is later wel afgeschaft ivm besparingen. Verder hing er een leuke werksfeer en was er af en toe ruimte voor een praatje.
Wel elk jaar een nieuwe supervisor gehad omdat hun met een burn out of andere problemen het werk niet aankonden. Ook was er wel veel vriendjes politiek en heb ik hierdoor geen contract gehad.
Pluspunten
Goede werksfeer en vrijheid.
Minpunten
Vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not one day is the same
Sr. Material Handler and Import Coordinator (huidige medewerker) –  Lelystad19 februari 2019
I like my job, but i am in for another challenge for more salary.
I have learned a lot about international shipments and which documents are needed. There are friendly peoples working here.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wonderful workplace for sw engineers
Software Engineer (ASG R&D) (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven12 oktober 2018
Wonderful workplace for sw engineers to learn, develop. THere is freedom & less pressure. The salary may be average. The work culture is excellent with good work life balance.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weg
QC technician II, bij Patheon biologics onderdeel (huidige medewerker) –  Groningen10 oktober 2018
wil er zo snel mogelijk weg. management en communicatie is slecht. maar de collega's zijn een enorm plus punt.
Pluspunten
collega's
Minpunten
manargers
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
thermofischer
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  bleiswijk4 september 2018
zeer slecht bedrijf om voor te werken en alles is slecht geregeld
Pluspunten
weekend vrij
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Specialist op het gebied van Lab Supply
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Landsmeer9 september 2017
Het was een korte tijdelijke functie. Ik hield mij voornamelijk bezig met administratieve ondersteuning.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Validation specialist en process innovator (huidige medewerker) –  Lelystad14 augustus 2017
Inzet wordt gezien en gewaardeerd. Het wordt gestimuleerd om creatief te blijven en steeds weer te verbeteren. Het hoger management staat wel ver van het bij ons geproduceerde pharma product af.
Pluspunten
Bonussysteem
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale onderneming
HR Payroll Administrator (voormalige medewerker) –  Breda27 maart 2017
Internationale onderneming, zeer dynamisch, nooit saai!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met veel high tech
Productmanager (voormalige medewerker) –  Breda3 maart 2017
Een technologisch vooraanstaand bedrijf. Biedt veel mogelijkheden ook internationaal en heeft leuke hardwerkende collega's.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
weinig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werksfeer en collega's
European Service Order Handler (voormalige medewerker) –  Breda16 november 2016
Goede werksfeer en collega's die weten wat ze doen. Klant staat centraal . Heb mijzelf op mogen werken naar een zwaardere functie intern en meerdere interne studies mogen volgen tot tevredenheid van mijzelf en collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de trabajo. Empresa flexible que piensa en sus trabajadores.
Sales manager (voormalige medewerker) –  Den Bosch2 november 2016
Se preocupaban por el bienestar de los trabajadores y por la cohesión del grupo de trabajo. La empresa opina que un trabajador feliz es un trabajador productivo e implicado.
Pluspunten
Flexibilidad y buen ambiente
Minpunten
trabajo monótono y rutinario excepto cuando hay contanto directo con el cliente
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Logistiek bedrijf
Manager Global Trade Compliance (voormalige medewerker) –  Bleiswijk3 oktober 2016
Life TechnologiesBV is een logistiek bedrijf waar een vast team van mensen het beleid bepaald. Veeleisend voor personeel.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke zweer gezellige collega
prodrucktie medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH17 april 2014
S'morgens was ik met nog een collega die de zaak altijd opende begon om 7 uur en eerste wat je moest doen is alle computers en apparaten aan zetten. Even koffie of thee drinken. Daarna gaat je beginnen kan zijn dat je opdracht nog moest afmaken of je pakte andere order Zoals dna, eicellen, en veel meer.
De werk zweer was altijd super en gezellig.
Pluspunten
voor 30 per maand kon je luchen wat je wilde en om de week kwam er iemand ons massage geven.
Minpunten
dat je soms werk druk hoog was vanwege dat internationaal bestellingen waren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaans bedrijf, nog steeds groeiend
Customer Service Representatie Key Accounts (huidige medewerker) –  Landsmeer5 juni 2012
Veel mailcontact met klanten, zelfstandige job, leuke collega's
Altijd scherp en alert zijn, een tevreden klant geeft een tevreden (goed) gevoel
Pluspunten
gratis diverse dranken
Minpunten
kantine
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren

Zie meer reviews over Thermo Fisher Scientific

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Thermo Fisher Scientific. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 2.706 reviews
5646
4916
3618
2285
1241

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Thermo Fisher Scientific gesorteerd op locatie