Thermen Bussloo Reviews

Alle 15 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warm Familiebedrijf met goede werksfeer
Bediening Horeca (huidige medewerker) –  Bussloo31 januari 2019
Sinds een aantal maanden werkzaam binnen Thermen Bussloo.
Het is een bedrijf waar je hard moet werken maar daar ook naar gewaardeerd word.
Het rooster is 3 weken van te voren bekend in een handige app mee mee je een handig overzicht hebt van je rooster en je gewerkte tijden.
daarnaast werken ze met een Speak App een communicatie middel waarmee alle medewerkers op het hoogte worden gehouden van de dagelijkse ontwikkelingen van de afdeling en van het hele bedrijf.
in het voorjaar van 2019 word het nieuwe resort geopend in Nijmegen, daardoor zijn er op dit moment tal van doorgroei mogelijk heden binnen onze afdeling, dus doorgroeien is zeker een optie!

kortom een leuk bedrijf met een prima werksfeer goede arbeidsvoorwaarden met prettige collega,s en leidinggevenden.
Pluspunten
Pensioen opbouw voor alle medewerkers vanaf 01-01-2019
Minpunten
Nog niet ontdekt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitbuiting
Niet relevant (voormalige medewerker) –  Voorst13 juni 2018
Enorm hoge werkdruk...te veel moeten doen in te weinig tijd,een kwartier eerder beginnen..na het uitklokken nog een kwartier bezig zijn..personeelstekort daardoor veel moeten werken,hectisch,stagaires die ingezet worden op behandelingen waardoor 'duurder' personeel naar huis gestuurd word. Km vergoeding vanaf 15km ipv de gebruikelijke 10km. Amper tijd om pauze te nemen..echt niet fijn allemaal...het is een komen en gaan van mensen hierdoor....
Pluspunten
Gratis gebruik van de sauna
Minpunten
Stress..opgejaagd gevoel
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving en lieve collega's
Schoonheidsspecialiste (huidige medewerker) –  Bussloo2 maart 2018
ik vind het erg fijn hier te werken. wat een mooie omgeving en lieve collega's heb ik nu. Iedereen is even aardig, niet te beroerd je even te helpen en heeft er begrip voor wanneer je nieuw bent en nog niet alles weet. Echt een warm bad, dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

De leidinggevenden zijn makkelijk aan te spreken en maken tijd voor je. We worden goed op de hoogte gehouden met eventuele veranderingen die er op de planning staan. Ook word je gestimuleerd verder te leren en zijn er veel mogelijkheden, mits je daar zelf ook aan wilt werken natuurlijk.
Pluspunten
lekker eten tijdens de lunch voor relatief weinig geld, gratis toegang tot de sauna.
Minpunten
geen pensioenregeling (maar daar wordt aan gewerkt hoorde ik)
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
12/7 bedrijf
masseur (voormalige medewerker) –  voorst apeldoorn10 juli 2017
geen ondernemingsraad
geen pensioen voor 80 % van personeel
werken in weekend en avond; geen toeslag
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi familiebedrijf
Masseur (voormalige medewerker) –  Voorst21 juni 2017
Thermen Bussloo is een familiebedrijf met korte communicatielijnen. Goede werksfeer en goede secundaire voorwaarden. Je moet van hard werken houden maar dit wordt wel gewaardeerd
Pluspunten
Bedrijfsrestaurant, gratis entree, goede werksfeer
Minpunten
Verlangen een hoge flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aantal gezellige collega's en daar is alles mee gezegd
medewerker (voormalige medewerker) –  Bussloo17 januari 2017
De meesten collega's waren gezellig.

Verder:
Slechte leiding;
Komen afspraken niet na;
verdraaien woorden;
te druk, te weinig personeel;
Kunnen niet goed tegen feedback.
Minpunten
geen gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en mooie omgeving, dat is het dan ook.
Masseur (voormalige medewerker) –  Bussloo14 december 2016
Het is een mooie omgeving en je hebt leuke collega's, gratis entree sauna, maar dat is het dan ook.

Hoge werkdruk! Ik ben niet vies van hard werken, maar dit slaat alles.
Personeelsbeleid is zacht uitgedrukt niet netjes.
Bij een 0 uren contract wel een rooster met uren. En als jij zelf niet kunt dan wordt er moeilijk gedaan. Maar zij mogen 2 uurtjes van te voren afbellen bij te weinig boekingen. Bij ziekte geen salaris, terwijl je hier volgens de wet recht op hebt. P&O zegt van niet, maar als je om het artikel vraagt waarin dit wordt uitgesloten dan ontvang je deze niet.

Enzo voort enzo voort!
Pluspunten
Gratis onbeperkt entree
Minpunten
Personeelsbeleid en hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 38NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame tijd
Bediening (huidige medewerker) –  Voorst18 april 2016
Ik heb er elke dag met heel veel plezier gewerkt. Via Indeed ben ik in contact gekomen met Thermen Bussloo. Veel leuke collega's en veel vrienden eraan overgehouden. Als ik terug denk aan mijn tijd daar heb ik er leuke herinneringen aan overgehouden. De F&B managers en supervisors zijn erg goed opgeleid en ik heb veel nieuwe kansen gekregen om mij nog verder te ontwikkelen.
Pluspunten
Goede privileges.
Minpunten
Lange afstanden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongezellig
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Voorst bij apeldoorn bussloo21 februari 2016
je wordt uitgebuit veel meer doen.
nooit tevreden zijn ze.er is 1 persoon bij personeelszaken en hij valt op mannen.ik vindt hem vreselijk eng.er gaan vaak mensen weg en willen niet werken na paarmaanden werken hebben ze het wel gezien .ik 23uur einde werk moet je nog tot 2330,2320 uur blijven en niet uitbetaald
Pluspunten
nvt
Minpunten
collegas
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 8Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werken en hoge werkdruk
zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Voorst23 januari 2016
Het is erg veel werken, meestal proberen ze er vanaf te komen met een 0 uren contract (vaste uren moeilijk af te dwingen). Heb er wel veel mogen leren!
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Sportmasseur (voormalige medewerker) –  Bussloo, GE30 juni 2015
Veel massage technieken geleerd. Fijn collega's.
Veel contact met gasten. Afwisselinng
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkomgeving
Medewerker Beauty (voormalige medewerker) –  Bussloo, GE17 juni 2014
-Leuke sfeer onderling
-mooie omgeving
-gezelligheid
-leuke collega's
-veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 26Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer onder collega,s
Sportmasseur (voormalige medewerker) –  Bussloo, GE, Voorst12 mei 2014
Hoge werkdruk, weinig waardering, de sfeer onder collega,s was goed.
Was deze review waardevol?Ja 65Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
horeca, bedieningsmedewerkster (huidige medewerker) –  Bussloo, GE17 juni 2013
Een typische dag bij Thermen Bussloo is een enorm drukke dag waar geen moment is om het 'even rustig aan te doen'. Geleerd om hard te werken, door te zetten en initiatief te tonen. Het grootste deel collega's is een vaste groep, de parttime collega's wisselen snel en vaak. Het moeilijkste van deze bijbaan zijn de lange dagen, het leukste van de bijbaan is het goede gevoel wat je kan meegeven aan de gasten.
Pluspunten
loon
Minpunten
hele lange dagen hard werken
Was deze review waardevol?Ja 60Nee 28Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Thermen Bussloo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 15 reviews
54
42
33
25
11

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Thermen Bussloo gesorteerd op locatie