Thebe Reviews

Alle 47 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weet ik echt niet meer
Schoonmaken bij oudere mensen Alphahulp (voormalige medewerker) –  Tilburg3 mei 2019
ik heb daar niet zolang gewerkt omdat ik steeds minder uren kreeg
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, veel doorgroeimogelijkheden!
Verzorgende niveau 3 (voormalige medewerker) –  Breda12 mei 2018
Altijd met veel plezier gewerkt, personeel word gewaardeerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne instelling
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Goirle1 mei 2018
Werken in een verpleeghuis waarin je ontwikkeling niet stilstaat. Een team dat samen met de cliēnten werkt. Duidelijke communicatie en afstemming met meerdere disciplines.
Pluspunten
Groeiende en een in ontwikkelende instelling
Minpunten
Veel werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische en gezellige werkomgeving
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Breda24 april 2018
Gezellige werksfeer waarin veel ruimte wordt geboden voor eigen inbreng. De zelfsturende teams ervaar ik als positief. Open en platte organisatiestructuur.
Mogen wel wat meer opleidingsmogelijkheden bieden op gebied van welzijnsopleidingen.
Pluspunten
ruimte voor eigen intiatief
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie met goede visie
Praktijkopleider (huidige medewerker) –  Tilburg, breda16 maart 2018
Veel doorgroei mogelijkheden. Ondanks de huidige tekorten kijkend naar wat clienten nodig hebben
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en serieuze omgeving
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Tilburg15 januari 2018
in de 2 maanden dat ik er stage liep veel geleerd en met plezier naar mij werk gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrokken
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Tilburg10 januari 2018
Zeer zelfstandig bedrijf, indeling van tijd mocht zelf bepaald worden.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Soms weinig tijd voor clienten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne instelling om voor te werken
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Goirle29 januari 2017
Werkzaam als oproepkracht. Fijne collega's. Fijne instelling om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Zorgcoördinator (huidige medewerker) –  Oisterwijk5 januari 2017
Na 31 jaar in de zorg te hebben gewerkt met veel plezier en passie zoek ik
Een heel nieuwe werkomgeving, met een heel andere uitdaging
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werksfeer
huishoudelijke zorg hbh1 (voormalige medewerker) –  Tilburg11 juni 2016
heb veel geleerd over hoe mensen in elkaar zitten ,wat hun harde maar ook hele gevoelige kanten zijn.
Ook qua ziektebeelden kun je ontzettend veel van leren
ik heb altijd met veel plezier de woningen van de mensen schoongemaakt fyziek kan het moeilijkste vond ik dat het fysiek best zwaar kan zijn maar de waardering die je krijg is meer dan goud waard
kon altijd goed opschieten met de leidinggevende en altijd tijd nam voor vragen die je had
Pluspunten
beetje eigen baas
Minpunten
fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk, fijne collega`s
voedingsassistent (voormalige medewerker) –  Breda2 mei 2016
Het was een leuke werksfeer met fijne collega`s, leuke mensen en dankbaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel met een gezonde dosis humor
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Moergestel28 maart 2016
De steeds veranderende regels zorgen voor een dynamisch bedrijf waarin hard gewerkt wordt en er is op zijn tijd plaats voor een geintje.
Pluspunten
altijd werken aan verbetering
Minpunten
een gezellige plek om te lunchen zou fijn zijn.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typische dag op het werk
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  Goirle6 maart 2016
We beginnen om 09:30u dan komen de cliënten binnen en doen we tot ongeveer 10:30u gezamenlijk koffie drinken en even kletsen.
Dan om 10:30u beginnen de activiteiten en gaan de cliënten naar de activiteit die ze gekozen hebben.
Rond 11:30u stoppen de activiteiten en gaan de cliënten lunchen, de werknemers hebben de tijd om te rapporteren en mogen om 12:30u ook gaan lunchen.
om 12:15 komen de cliënten weer terug en gaan ze met het middag activiteit aan de gang. Dit duurt tot ongeveer 15:30u en dan is het nog alles opruimen en om 16u is de werkdag over.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Waalwijk, NB29 december 2015
Heb het altijd als prettig ervaren hier te werken, met veel eigen verantwoordelijkheden.
Ik heb het werken met en voor ouderen altijd met veel voldoening gedaan.
Pluspunten
Gezellige werksfeer met collega's
Minpunten
Veel zelf moeten regelen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de omgang met de klanten
huishoudelijke dienst (voormalige medewerker) –  Waalwijk, NB7 december 2015
fijn werk en de fijne omgang met de klanten bedrijf bestaat inmiddels niet meer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkelingsmogelijkheden, waardering en inlevingsvermogen
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB11 november 2015
De functie van verzorgende sloot niet aan bij mijn verwachtingen. Er waren op termijn wel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
ruimte voor overleg
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig uit eten
Helpende Thuiszorg Thebe (huidige medewerker) –  Raamsdonksveer28 september 2015
Je krijgt een route van gemiddel 8 persoon die je moet helpen iedere morgen om de dag op te starten.Dat zijn oudere mensen.Ik vindt een leuk werk.Als is iets gebeurt dan kun je Collega bellen om te komen helpen.Goede contacten met de collega.
Pluspunten
Goede contact met collega.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij thebe
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Oosterhout, NB22 september 2015
werkte graag bij de mensen.je moest goed zelf standig werken
Pluspunten
zelf standig werken
Minpunten
niet snel nee kunnen zeggen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondergewaardeerde functie
Bejaardenhelpster (voormalige medewerker) –  Oisterwijk, NB9 augustus 2015
Het werken als bejaardenhelpende is in deze maatschappij( met een steeds groter wordende groep ouderen) erg ondergewaardeerd.
Natuurlijk kwam ik mensen tegen die het fijn vonden als je het huis aan kant kwam maken maar ook mensen die erg op je neer keken en je zagen als "werkster. Terwijl je zo veel meer was. Soms was je het contactpunt voor iemand met de wereld buiten, de andere keer iemand die rust bracht in het huishouden zodat ze zich zorgen meer hoefden te maken.
Collega's zag ik weinig, alleen op een maandelijkse vergadering.
Leuke van deze baan was het zelfstandig werken en zelf beslissingen nemen.
Moeilijk waren de cliënten waarmee het niet klikte of die andere verwachtingen hadden van de thuiszorg.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
neerbuigende reacties, slechte financiële vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dagje schilderen..
Klusjesman (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB18 juni 2015
Gewoon een dag schilderen.. Mensen hebben alles in huis.
Met één of twee collega's zetten wij de boel aan de kant en dekken alles af. Dan begint het werk... plafond witten en muren texen.
Regelmatig de mensen gerust stellen dat het in één dag geklaard is en als wij gaan, dat het huis er weer bijstond als voordat wij begonnen. Alleen is het dan een stuk helderder.
Zeer tevreden mensen, en na enkele bakjes koffie is de klus geklaard en kunnen wij weer huiswaarts gaan.

Er is niks moeilijks aan, en het is altijd leuk.
Geleerd hebben wij niets, maar het was gezellig.
Pluspunten
Komt bij oudere dankbare mensen
Minpunten
geen arbeidskleding of veiligheids middelen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Thebe. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 47 reviews
58
429
36
24
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur