The Stone Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 22 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk sfeer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zuid-Holland17 oktober 2019
Ik werk al 4 jaar voor dit bedrijf en elke dag voelt het voor mij als thuis komen in een warme winkel met lieve collega's. Ik sta regelmatig in andere winkels en elke winkel heeft weer z'n eigen sfeer en gezelligheid.
Wat ik het leukste vind aan dit bedrijf is, dat het heel persoonlijk is. je bent geen nummertje. Je bouwt een vaste klanten kring op die wekelijks voor JOU terug komen omdat jij ze zo goed advies hebt gegeven!
Er worden verkooptrainingen gegeven zodat je alle kneepjes van het verkopen onder de knie krijgt, hierin wordt je ook begeleid door je storemanager/regiomanager
Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf als je de ambitie heb.
Kortom ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!
Pluspunten
leuke werksfeer, personeels feestjes, personeelskorting, maandelijks leuke bonus, verkoop acties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top winkel!!
Troubleshooter (huidige medewerker) –  Zuid-Holland10 oktober 2019
Werk er al een aantal jaren met heel veel plezier.Heb me altijd thuis gevoeld binnen het bedrijf, goede begeleiding en management zeer betrokken bij hun personeel.
Je krijgt zeker genoeg kansen tot doorgroei als je dat zelf wil en kan.
Super bedrijf en blij dat ik voor ze mag werken.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en persoonlijk bedrijf!
Regiomanager (huidige medewerker) –  Regio betuwe8 oktober 2019
Ik werk nu een tijdje voor The Stone en heb het erg naar mijn zin! Het is een gezellig bedrijf wat het belangrijk vind om zo persoonlijk mogelijk te blijven. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden voor iedereen!
Daarbij komt ook nog dat ze super leuke kleding etc. verkopen.
Pluspunten
Personeelskorting, waardering
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende energieke baan
Storemanager (voormalige medewerker) –  Maassluis4 oktober 2019
De bedrijfscultuur bij The stone is erg energiek, je hoeft je nooit te vervelen op een dag en bent heel afwisselend bezig! Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ze kansen in je zien en hier ook mee aan de slag gaan!
Het leukste vind ik wel dat je je klanten blij maakt en kunt meenemen in de gezellige sfeer! Het management heb ik veel gezien en gesproken, leuk dat ook zij weleens op vloer staan en met je meedoen!
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ergste bedrijf ooit
Assistent Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Zevenaar3 oktober 2019
Jezelf compleet over de zeik werken. Geen respect, waardering en het loon is om te huilen. T is nooit goed en communiceren kennen ze niet!
Pluspunten
Geen
Minpunten
The Stone!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
sales mederwerkster (voormalige medewerker) –  Nootdorp, pijnacker13 september 2019
Ik heb er een half jaar gewerkt, en werd er op de laatste dag van mijn contract uit gegooit. De reden die ze zeiden was te veel personeel maar ondertussen zoeken ze genoeg mensen. Ik ben van me zelf erg flexibel en vind het echt niet erg om ergens anders een keer in te vallen maar op gegeven moment stond ik meer op andere locaties dan mij eigen locatie. Als team probeer je je best te doen, maar wordt er niet veel positiefs gezegt. Erg jammer. En ook krijg je erg onderbetaald zelfs als je 38 uur werkt. Ik was erg gestrest toen ik voor hun werkte.
Pluspunten
Leuke klanten
Minpunten
Geen waardering voor je werk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie, vriendjespolitiek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gelderland1 september 2019
Communicatie? Dat kennen ze niet. Onderling word er veel geroddeld over elkaar. Al kaart je nog zo vaak iets aan wat niet goed gaat, er word niks mee gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet solliciteren
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Maassluis7 augustus 2019
Het is daar 1 en al een zooitje ongeregeld 0,0 empatie voor de medewerkers ze denken dat je een robot bent
Pluspunten
Je kan elke dag wat anders aantrekken uit de winkel
Minpunten
Je uit de naad werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk,waardeloos bedrijf
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Den Bosch30 juli 2019
Een slechter bedrijf voor het personeel bestaat er niet.
Zeer laag salaris.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf en goede sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland10 mei 2019
voor langere tijd gewerkt maar kan geen negeatief punt opnoemen !
Pluspunten
goede sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Zevenaar6 mei 2019
Wil je beloftes horen die nooit nagekomen worden? Dan is dit het perfecte bedrijf om niets te leren en je tijd compleet te verdoen.
Pluspunten
Gratis avondeten bij koopavond
Minpunten
Je uit de naad werken
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn werk was leuk om te doen, maar de werksfeer minder
Verkoopmedewerker kleding allround (voormalige medewerker) –  Den Bosch13 april 2019
Het werk wat ik moest doen vond ik leuk en ging ook goed. Maar de werksfeer onderling was minder.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Medewerker (huidige medewerker) –  Den bosch12 februari 2019
groeiend bedrijf met goede doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
verkoop trainingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Fulltime medewerker (voormalige medewerker) –  Noord-Holland12 februari 2019
Zelf 1,5 jaar gewerkt en heb daar een super tijd gehad. Zelf de stap gezet om weg gaan ivm verhuizing.
Gezellige werksfeer , ze denken allemaal met je mee!
Kreeg de juiste begeleiding en support van het hoofdkantoor.
Als ik niet met een verhuizing had gezeten dat had ik hier zeker nog gewerkt!
Pluspunten
Gezellige werksfeer. Collega’s zijn top!
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 ster
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Omgeving zuid holland28 januari 2019
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2 sterren
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zevenaar10 januari 2019
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 ster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  overal7 januari 2019
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend
Verkoopster (huidige medewerker) –  Dordecht4 juni 2018
Verschillende kleine taken op een dag naast de verkoop.
Pluspunten
collega's, kleding
Minpunten
intensief
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over The Stone

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij The Stone. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 22 reviews
57
44
31
22
18

Waarderingen per categorie

2,6Werk-privébalans
2,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
2,7Bedrijfscultuur

Reviews over The Stone gesorteerd op locatie