The Salvation Army Reviews

57 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.486 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting work-place, but people don't stay long
Mentor/caregiver (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam20 november 2019
I worked for the Salvation Army in Amsterdam as a social worker. I gained a lot of experience there, but because the organisation was very big, it really takes a lot of effort to go from someone worker in a flexible way, to a job at a specific location.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Groepsleider (huidige medewerker) –  Huizen7 november 2019
gezellige werkomgeving, met identiteit.

goede communicatie binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werklomgeving
Salarisadministrateur (huidige medewerker) –  Almere Stad2 november 2019
Productieve werkomgeving en de mogelijkheid om thuis te werken.
Veel gemotiveerde medewerkers met gelijksoortige interesses.
Pluspunten
In de binnenstad van Almere
Minpunten
Veel eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig en gemoedelijke werkomgeving
Coördinator schuldhulp en dienstverlening (voormalige medewerker) –  Emmen19 oktober 2019
Ik heb hier eerst met veel plezier als schuldhulpmaatje gewerkt.
Daarna ben ik Coördinator schuldhulp en dienstverlening geweest en heb vele schuldhulpmaatjes en cliënten mogen helpen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijzondere doelgroep en fijne werkomgeving
Bijzondere doelgroep (dak-en thuislozen hulp bieden) en mooie werkomgeving. Fijne collega's.
Pluspunten
Autonoom kunnen werken
Minpunten
Soms ver reizen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best ever
Truck stacker at the salvation army (huidige medewerker) –  7361 Airline hwy22 augustus 2019
It is the most awesome place to be it has great people and experiences its honestly the best place ever. I would honestly recommend this place to anyone trying to change there life
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede opstap om zeker te weten dat je verder wilt komen dan dit.
Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 juni 2019
Prima werkgever voor jongen mensen die na hun studie een baan zoeken. Het is alleen jammer dat de geloofsovertuiging zwaar meetelt, hierdoor worden goede krachten aan de kant gezet. Weinig doorgroeimogelijkheden, wel fijn dat je loopbaan budget inzetbaar is voor veel verschillende soorten zaken. Langer dan drie jaar moet je hier niet willen werken, maar de doelgroep zelf is leuk om mee te werken.
Pluspunten
Leuk team.
Minpunten
Slecht management.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfect voor praktijkervaring
SOCIAAL PEDAGOGISCH MEDEWERKER FLEXPOOL (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 april 2019
Leuke plek voor praktijkervaring, weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Divers
Minpunten
Nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Working for the Salvation Army. Not a day the same
Domestic cleaner (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 februari 2019
Sixteen years of experience as a housekeeper in the service of the Salvation Army whereby I, like all my colleagues were informed in everything that had to do with the Salvation Army.
Team Building outings where we could experience our personal interest outside the work field including our team leader.
Giving lots of opportunities to develop myself, an opportunity for growing into the service. I choose to stay where I was at the time, being consent in my professional tasks in the households of the clients, mostly for many years in which you learn much about the clients.
In my position, I had often three hours with my client as the carer had 15 or 20 minutes.
The work fulfilled me in my own need to be of service to another and witness their progress, which could take some years to achieve the goal.
Going to my work in the service of the Salvation Army was as natural to me as breathing the air to keep my heart going.
I loved it in any sense of the word.
Being married to an Englishman who spent 45 years in Amsterdam our plan was when the time of retirement is there to immigrate to England where we have our house in Eastry Kent.
As of how the politics go, we are not sure how everything works out and therefore I ended my work at the Salvation Army earlier which was in 2018. My last entertainment with the Salvation Army was with 'Passion Play' in Amsterdam giving pamphlets for the new recruitment, which was odd having just given the day before my notice.
Here in England, I have to be content with the little work I find but feel rich and living closer to God and the
  meer... church. City life is so different as that in Eastry, whatever happens, never be alone  minder
Pluspunten
In the Netherlands we have Hotel Belmond where I and even once with my husband spent some days, being entertained or trained by the Salvation Army
Minpunten
none
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
nachtwaker (voormalige medewerker) –  Nieuw-Amsterdam18 januari 2019
Heb er 21 jaar met veel plezier gewerkt. maar ik heb helaas door persoonlijke omstandig heden moeten stoppen met werken. De nachtdiensten werden mij te zwaar en ik wilde graag naar een andre functie maar dit was helaas niet beschikbaar.
Pluspunten
goede werk sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkplek met geweldige collega's
Goodwillcentra Amsterdam, en Casemanager Restart (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL17 december 2018
Met veel plezier heb ik jaren op verschillende afdelingen van dit bedrijf gewerkt. Binnen de organisatie kun je alle kanten op, doorgroeien en de sfeer binnen de teams waarin ik heb gewerkt was heel erg fijn.
Pluspunten
collega's, werkdruk, persoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige organisatie om voor te werken. Hart voor het personeel en de clienten.
Afdelingsmanager Sociaal Wijkteam Zaandam (huidige medewerker) –  Zaandam10 november 2018
geweldige organisatie om voor te werken. Hart voor het personeel en de cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met tafeltennis tafel
Pedagogisch begeleider (huidige medewerker) –  Almelo2 november 2018
Goede werkgever maar beperkte doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
salaris
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk privé balans is goed. leuke werkgever om voor te werken
Sociaal pedagogisch medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht8 juli 2018
werk privé balans is goed. leuke werkgever om voor te werken
Pluspunten
gratis lunche
Minpunten
weekenden vaak werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkomgeving
Persoonlijk begeleidster (voormalige medewerker) –  Zaandam19 juni 2018
Een fijne werkomgeving met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving met een hart voor de medemens
Crisismanager (voormalige medewerker) –  Almere3 mei 2018
Leger des Heils is een Christelijke organisatie, met als doel, hulpverlening voor de mensen in nood.
Een doel, waar alle aandacht aan gegeven wordt, en de hulpverlening heel goed gedaan wordt.
Pluspunten
Een fijne organisatie om te werken
Minpunten
Werknemers die geen banden hebben met het Leger des Heils hebben geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed CAO en een goede werksfeer
Facilitair medewerkster (huidige medewerker) –  Zwolle17 januari 2018
Er zijn best doorgroeimogelijkheden.Het bestaat uit verschillende locaties,met verschillende locatie managers.En in verschillende steden is het Leger des Heils gevestigd.
Pluspunten
Christelijke Instelling
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie met hart voor en oog op de samenleving
Gezinscoach (huidige medewerker) –  Friesland24 oktober 2017
Het legers des heils is een fijne organisatie met oog voor haar medewerkers. Er is voldoende ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Emmen26 mei 2017
Geen dag is hetzelfde. Je leert hier ontzettend veel over jezelf en de doelgroep.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werksfeer en dynamische werkplek
Groepswerker (huidige medewerker) –  Dordrecht27 februari 2017
Met veel plezier ben ik werkzaam bij het Leger des Heils. Wegens bedrijfsmatige overwegingen ben ik genoodzaakt om mij elders te gaan inzetten. Momenteel ben ik op zoek naar werk binnen de hulpverlening, die goed aansluit bij mijn vaardigheden en wensen.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Voor mij logistiek niet heel handig, daar de werkplek in Dordrecht is en ik woonachtig ben ik Gouda.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij The Salvation Army. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 12.486 reviews
55.335
43.332
32.296
2722
1801

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur