The Salvation Army Reviews

51 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.687 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best ever
Truck stacker at the salvation army (huidige medewerker) –  7361 Airline hwy22 augustus 2019
It is the most awesome place to be it has great people and experiences its honestly the best place ever. I would honestly recommend this place to anyone trying to change there life
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfect voor praktijkervaring
SOCIAAL PEDAGOGISCH MEDEWERKER FLEXPOOL (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 april 2019
Leuke plek voor praktijkervaring, weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Divers
Minpunten
Nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Working for the Salvation Army. Not a day the same
Domestic cleaner (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 februari 2019
Sixteen years of experience as a housekeeper in the service of the Salvation Army whereby I, like all my colleagues were informed in everything that had to do with the Salvation Army.
Team Building outings where we could experience our personal interest outside the work field including our team leader.
Giving lots of opportunities to develop myself, an opportunity for growing into the service. I choose to stay where I was at the time, being consent in my professional tasks in the households of the clients, mostly for many years in which you learn much about the clients.
In my position, I had often three hours with my client as the carer had 15 or 20 minutes.
The work fulfilled me in my own need to be of service to another and witness their progress, which could take some years to achieve the goal.
Going to my work in the service of the Salvation Army was as natural to me as breathing the air to keep my heart going.
I loved it in any sense of the word.
Being married to an Englishman who spent 45 years in Amsterdam our plan was when the time of retirement is there to immigrate to England where we have our house in Eastry Kent.
As of how the politics go, we are not sure how everything works out and therefore I ended my work at the Salvation Army earlier which was in 2018. My last entertainment with the Salvation Army was with 'Passion Play' in Amsterdam giving pamphlets for the new recruitment, which was odd having just given the day before my notice.
Here in England, I have to be content with the little work I find but feel rich and living closer to God and the
  meer... church. City life is so different as that in Eastry, whatever happens, never be alone  minder
Pluspunten
In the Netherlands we have Hotel Belmond where I and even once with my husband spent some days, being entertained or trained by the Salvation Army
Minpunten
none
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
nachtwaker (voormalige medewerker) –  Nieuw-Amsterdam18 januari 2019
Heb er 21 jaar met veel plezier gewerkt. maar ik heb helaas door persoonlijke omstandig heden moeten stoppen met werken. De nachtdiensten werden mij te zwaar en ik wilde graag naar een andre functie maar dit was helaas niet beschikbaar.
Pluspunten
goede werk sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkplek met geweldige collega's
Goodwillcentra Amsterdam, en Casemanager Restart (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL17 december 2018
Met veel plezier heb ik jaren op verschillende afdelingen van dit bedrijf gewerkt. Binnen de organisatie kun je alle kanten op, doorgroeien en de sfeer binnen de teams waarin ik heb gewerkt was heel erg fijn.
Pluspunten
collega's, werkdruk, persoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige organisatie om voor te werken. Hart voor het personeel en de clienten.
Afdelingsmanager Sociaal Wijkteam Zaandam (huidige medewerker) –  Zaandam10 november 2018
geweldige organisatie om voor te werken. Hart voor het personeel en de cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met tafeltennis tafel
Pedagogisch begeleider (huidige medewerker) –  Almelo2 november 2018
Goede werkgever maar beperkte doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
salaris
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk privé balans is goed. leuke werkgever om voor te werken
Sociaal pedagogisch medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht8 juli 2018
werk privé balans is goed. leuke werkgever om voor te werken
Pluspunten
gratis lunche
Minpunten
weekenden vaak werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkomgeving
Persoonlijk begeleidster (voormalige medewerker) –  Zaandam19 juni 2018
Een fijne werkomgeving met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving met een hart voor de medemens
Crisismanager (voormalige medewerker) –  Almere3 mei 2018
Leger des Heils is een Christelijke organisatie, met als doel, hulpverlening voor de mensen in nood.
Een doel, waar alle aandacht aan gegeven wordt, en de hulpverlening heel goed gedaan wordt.
Pluspunten
Een fijne organisatie om te werken
Minpunten
Werknemers die geen banden hebben met het Leger des Heils hebben geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed CAO en een goede werksfeer
Facilitair medewerkster (huidige medewerker) –  Zwolle17 januari 2018
Er zijn best doorgroeimogelijkheden.Het bestaat uit verschillende locaties,met verschillende locatie managers.En in verschillende steden is het Leger des Heils gevestigd.
Pluspunten
Christelijke Instelling
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie met hart voor en oog op de samenleving
Gezinscoach (huidige medewerker) –  Friesland24 oktober 2017
Het legers des heils is een fijne organisatie met oog voor haar medewerkers. Er is voldoende ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Emmen26 mei 2017
Geen dag is hetzelfde. Je leert hier ontzettend veel over jezelf en de doelgroep.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werksfeer en dynamische werkplek
Groepswerker (huidige medewerker) –  Dordrecht27 februari 2017
Met veel plezier ben ik werkzaam bij het Leger des Heils. Wegens bedrijfsmatige overwegingen ben ik genoodzaakt om mij elders te gaan inzetten. Momenteel ben ik op zoek naar werk binnen de hulpverlening, die goed aansluit bij mijn vaardigheden en wensen.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Voor mij logistiek niet heel handig, daar de werkplek in Dordrecht is en ik woonachtig ben ik Gouda.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No-nonsens werkomgeving, zeer client gericht
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Dordrecht26 januari 2017
De zorg voor clienten laat zich omschrijven als vasthoudend en bevlogen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dienstbaar zijn.
Gastheer (huidige medewerker) –  Emmen25 januari 2017
Leuke collega`s, en een fijne werkzweer.
Vind het dankbaar werk, en het geeft mij een tevreden gevoel
als er positieve resultaten worden behaald.
Pluspunten
Contractueel dienstbaar zijn.
Minpunten
De dag is zoals de dag is.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
(ambulant) Pedagogisch medewerker HBO (huidige medewerker) –  Apeldoorn11 augustus 2016
elke dat is anders.
het samen met de jongeren kijken hoe we de dag invulling geven.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving met gemotiveerde collega's
Sociaal Pedagogisch Werker Huis en Haard (voormalige medewerker) –  Gorinchem2 juni 2016
een hulpverleningsinstantie die mensen helpt die verder niet geholpen worden.
Een interessante doelgroep die veel van je vergt ivm de problematiek van de cliënten.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
salaris mag beter ivm zwaarte v.h. werk
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vast en Verder den helder
Beveiliger. (huidige medewerker) –  Den Helder28 februari 2016
Ik werk in de nacht als nachtbeveiliger soms is het hectisch en vaak is het rustig gelukkig maar dit voorkomt veel ergernis. De nacht begint met een overdracht , dan weet ik precies waar de problemen liggen en wie er om exstra aandacht vragen.Ik heb het eerste jaar het meeste geleerd hoe om te gaan met deze bewoners veel fyciek geweld schelde enz soms nam ik dit mee naar huis toe en ik heb er na overleg met mijn directie een weg in gevonden zodat ik het naast mij neer kan leggen.
Mijn collegaas zie ik maar zelden en als ik ze zie dan hebben we het over het werk in het pand en soms over ons prive leven.
het moeilijke van deze baan is dat je in je gedachten soms heel erg snel moet schakelen om de lieve vrede in dit pand safe te stellen omdat de gemoederen nogal is uit de hand kunnen lopen , maar dit heeft ook te maken met de samenstelling van de bewoners.
Het leuke van dit werk is het omgaan met mensen en deze na verloop van tijd te zien groeien en daarbij een positief eind resultaat te zien , zodat ze klaar gestoomd zijn voor de toekomst ook zien we afvallers daar bij proberen we ze zolang mogelijk vast te houden om ze alsnog in de goede richting te sturen maar dit lukt helaas niet altijd.
Pluspunten
goede werk omstandigherden
Minpunten
lage kilometervergoeding
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke open werkgever
Clustermanager thuiszorg (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH20 januari 2016
jammer dat baan verloren is gegaan. Leuke werkgever met open houding naar personeel
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 10Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij The Salvation Army. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 11.687 reviews
55.008
43.164
32.149
2672
1694

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur