THE GREENERY Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 32 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
had het er naar mijn zin.
Medewerker Technische dienst (voormalige medewerker) –  Bleiswijk29 september 2017
was in opleiding om hoofd TD te worden en ja toen werd het werk uitbesteed.
Pluspunten
alle vrijheid
Minpunten
al het TD werk uitbesteed.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
holiday job
Machine Operator and Packer (voormalige medewerker) –  Barendrecht4 mei 2017
i was there just for 3 months between school years but i really enjoy that place, job was really fun, people lovely :)
i wish i coud come back there now .
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige baan
Secretarieel medewerkster afdeling GMO (voormalige medewerker) –  Barendrecht, ZH13 januari 2016
Hele leuke baan bij een dynamisch bedrijf.
Hele fijne collega's.
Pluspunten
Dichtbij
Minpunten
Leiderschap
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega,s
leidingevend (voormalige medewerker) –  bleiswijk14 november 2015
het leidinggeven van het verpakken van groente . zelfstandig werken . geen commetaar .hele fijne collega,s . was niet niks moeilijks . dat je toch hoger op kon komen .
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
kantine
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Heftruck Chauffeur Olympia UZB (huidige medewerker) –  Barendrecht, ZH9 april 2015
Leuk werk in een relaxte team, helaas is de planning niet zo goed verzorgd dus vrije tijd inplannen is zo goed als onmogelijk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team
productiemedewerker verpakkingen groente en fruit (voormalige medewerker) –  barendrecht25 januari 2015
goed in team verband kunnen werken, aardige collega s,en vaak kans op meer werk , en in overleg een rooster gemaakt er werdt ook aan je prive situatie gedacht
Pluspunten
veel meer werk kunnen doen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Productiewerk (huidige medewerker) –  Rotterdam12 januari 2015
ik vind het een leuke baan als je echt niets anders kan vinden om te doen alleen kan je niet echt groeien in het bedrijf.
Pluspunten
niet elke dag is het zelfde
Minpunten
de begeleiding is niet opde hoogte van alles
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie
OVERSEASE (voormalige medewerker) –  Bleiswijk, ZH10 december 2014
een typische dag op de greenery is, eerst net, veiligheid schoen en bedrijf kleren aan doen. daarna zorgen we dat alles zijn op de juist plek. daarna leg ik de paprika op de machine maar voor dat ik ga leggen ik controleer of de paprika goed is en niet kapot. de machine gaat de paprika in plastic wikkelen , deze afdeling doet we voor ongeveer 6 of 7 uurtjes.en daarna ga we pallet maken en laden voor de vrachtwagen. dit was de afdeling ik leuk vind.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Breda, NB5 september 2014
ik heb met plezier bij the greenery gewerkt jammer dat het alleen voor de zomerperiode,leuke collegas en een fijne baas
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellig de collega's weer te zien, taken van de dag bespreken en na goed overleg aanpakken wat mogelijk binnen je kennis. Uitdagingen zijn alti
Medewerker Crediteurenadministratie (huidige medewerker) –  Barendrecht, ZH25 juli 2014
Leuk gezellig de collega's weer te zien, taken van de dag bespreken en na goed overleg aanpakken wat mogelijk binnen je kennis. Uitdagingen zijn altijd goed en zeker leerzaam

Happy hour op zijn tijd doet het goed om je collega's beter te leren kennen
Pluspunten
flexibel
Minpunten
te veel werk, weinig mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Werksfeer
Logistiek medewerker ( AGF ) (voormalige medewerker) –  Barendrecht, ZH18 februari 2014
Gezellige Collega's, Wadeering, Wordt naar je geluisterd.

Ik heb binnen de Greenery een hoop bij geleert. zowel als praktiche als theoretiche.
Pluspunten
Vrijheid, mogelijkheid om zelf dingen anders tedoen.
Minpunten
Salaris wat aan de lage kant. Geen kans om verder te ontwikelen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve & gezellige werkomgeving
Teamleider (huidige medewerker) –  Barendrecht13 februari 2014
Een fijne werkplek met gezellige collega's.
Er hangt een goede sfeer en de werkdruk is prima.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het verpakken van groente
teamleider (voormalige medewerker) –  Bleiswijk, ZH9 januari 2014
dat het leuk en hectisch kan wezen
je nleert elek dag weer andere dingen die je de dag ervoor niet gezien heb
die zien we bijna nooit
collega,s zijn super
om toch rustig te blijven als orders snel moeten klaar zijn en er dingen ff niet goed lopen
afwisseling er gebeurt altijd wel wat
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
dat er te weinig contact is met de vloer en kantoor
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place.
Packer, sorter. (voormalige medewerker) –  Bleiswijk, ZH21 juni 2013
Very nice place, a lot of work, but nice work. They don't scream at you, they wanna help, not manage.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik vond het leuk om bij The Greenery te werken
heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Blijswijk13 juni 2012
s'morgens 10 uur beginnen ,inklokken en groenten en fruit sorteren.Ik had erg leuke baas en collega's.het tillen was zwaar maar lukte wel.
het was gezellig en leerzaam.
Pluspunten
bezig hele dag, sociale contacten
Minpunten
weinig verdiend
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over THE GREENERY

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij THE GREENERY. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 32 reviews
511
412
38
20
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over THE GREENERY gesorteerd op locatie