The Dow Chemical Company Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.502 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pr&h
Receivable specialist (huidige medewerker) –  The Netherlands7 september 2019
Working with DOW has really sculpted the beginning of my career in finance.
I am really grateful that I have began my journey with such a big international company.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place with bad management and work security
Country Focal Point Administrator (voormalige medewerker) –  Terneuzen9 november 2018
Despite Dow Chemicals in Terneuzen is a very nice multicultural place and working there is very enjoyable, the matter that most of employees are hired by recruiting company and are being replaced just before the first contract is finished (in order to avoid permanent contract) make this workplace very unstable for many employers. Moreover, the communication between the management and recruiting office and between the recruiting company and personnel can be interrupted, which ends in miscommunications and dissatisfaction of the parties, As a major employment source in the region this is a very unfortunate condition. Apart from that the relations between the employees is generally very nice.
Pluspunten
Multicultural, multinational, nice environment
Minpunten
Vertical communication and management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medium
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Terneuzen18 september 2018
Generally speaking a good company, even if with very low growth opportunities.
The place where it's located is very expensive.
A lot of confusion over the management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Company
Senior Supply Chain Manager (huidige medewerker) –  Gemeente Terneuzen2 augustus 2018
Global Chemical Reputed company to work for. great work-life balance. employee development opportunities. relocation possibilities. very friendly and open-minded culture.
Pluspunten
employee development
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great learning experience
Translator (voormalige medewerker) –  Terneuzen nl30 januari 2018
It was a great learning experience and I love the developing culture of the company. I learned that I am more than a translator and that I can do and learn new things every day.
Pluspunten
Flexible working hours and working from home
Minpunten
Not a high salary and no good option for fixed contract for flex workers through agency
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot internationaal bedrijf, maar zeer slecht ten aanzien van mensen met een beperking!
veiligheidskundige pre-Turn Around LHC-2 (voormalige medewerker) –  Terneuzen20 juni 2017
Tijdens een TA waarvoor ik was aangenomen, werd ik na 4 dagen gevraagd om vrijwillig bij de Arbo-Arts van DOW te komen. Dit netjes toegezegd, reden was vanwege de fysieke beperking. Ter ondersteuning van het lopen gebruik ik een kruk.
Na het instemmen voor een bezoek aan de arbo-arts aldaar is dit nooit gebeurd. De arbo-arts heeft zijn beslissing gebaseerd om mij weg te sturen ZONDER mij ook maar te zien of te spreken! Terwijl hij/zij dit wel gevraagd heeft. Zo ga je niet met mensen om!
Minpunten
Beslissen zonder iemand te zien of spreken, slecht tegenover mensen met een beperking.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dow chemicals review
EMEAI Financial Controller (voormalige medewerker) –  Terneuzen, NL30 mei 2017
Dow is a great place to work, the TNZ team organises a lot of social events in order to get acquainted with the local community. You are required to work longer hours during the month close, but depending upon your manager and team you may get financially compensated for this. The workplace culture is competitive and balanced.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive
Process Intern (voormalige medewerker) –  Terneuzen1 februari 2017
Great learning environment. People are always happy to help you out and exchange ideas with you.Freedom in thinking approach is a big factor.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende functies beschikbaar
Continuous Improvement Leader (huidige medewerker) –  Terneuzen30 september 2016
Zeer uitdagende functies en projecten beschikbaar.
Self coaching vereist
Technisch veelal complexe projecten
Tijdsdruk
Pluspunten
Financiele compensatie
Minpunten
Doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke maar toch productieve en leerzame werkomgeving.
Proces Operator (voormalige medewerker) –  Terneuzen4 februari 2016
Ik heb bij DOW Chemicals Terneuzen altijd met veel plezier stage gelopen en hier ook enorm veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's uit allerlei landen.
Cross Business Representative (huidige medewerker) –  Terneuzen, ZE13 december 2015
De baan op zich geeft veel verscheidenheid aan talen kennis.
Pluspunten
Alles conform Amerikaanse regels verzorgd, denk hierbij aan je werkplek conform alle eisen.
Minpunten
Geen zicht op vaste aanstelling, enkel flexwerken via uitzendburo's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Sample coördinator (huidige medewerker) –  Terneuzen, ZE5 mei 2015
Ik heb er veel geleerd wat ik in de toekomst kan gebruiken ao.
- Team work
- Klantfocus
- Klantgerichtheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaanse cultuur met doorstroom mogelijkheden
Detail Productie Planner / Replenishment planner (huidige medewerker) –  Terneuzen16 maart 2015
DOW Chemie bied je de mogelijkheid om thuis te werken. Je hebt een eigen laptop waar je ook thuis mee kunt inloggen. Dit kan erg handig zijn als je auto een keer naar de garage moet of iemand komt langs voor onderhoud aan je CV ketel.

Je collega's komen uit diverse landen, hebben verschillende nationaliteiten zo leer je ook wat van andere culturen.
Pluspunten
Flex werken
Minpunten
TL 's zouden wat meer betrokken mogen zijn bij hun teams
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Country Focal Point Administrator for Italy
Country Focal Point Administrator for Italy (voormalige medewerker) –  Terneuzen, ZE4 november 2013
Translation/review/approval of SDS Documents in Italian, Croatian, Serbian, Slovak, Czech, Hungarian, Romanian, Slovene language
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk afwisselend werk
operator (voormalige medewerker) –  Terneuzen, ZE28 september 2013
gevaireerd werk omdat het werk verdeeld was in verschillende sectie van laden en lossen van vrachtwagens tot het bedienen van machines en of onderhouds werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over The Dow Chemical Company

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij The Dow Chemical Company. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.502 reviews
5551
4552
3269
284
146

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over The Dow Chemical Company gesorteerd op locatie