Thales Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.195 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever
Infrastructure test engineer (voormalige medewerker) –  Hengelo OV18 maart 2019
Thales Hengelo is een fantastische werkgever (zie mijn algehele waardering)
Pluspunten
Prima werkomgeving en fijne colega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkgever met veel mogelijkheden voor ontplooiing
Systems Specialties Engineer | Data Analysis (voormalige medewerker) –  Hengelo OV6 september 2018
Thales is in de tijd dat ik er werkte ge-evolueerd van een 'geheime' organisatie naar een open organisatie met een leuke bedrijfscultuur (waardering voor medewerkers, weinig hierarchische organisatie).
Goede primaire arbeidsvoorwaarden. Intussen zijn een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden minder geworden (vieren van ambtsjubilea, personeelsvereniging etc.).

Het leuke van dit bedrijf is dat er zoveel functies zijn, dat het overstappen naar een andere functie binnen het bedrijf tot de serieuze mogelijkheden behoort.

Ik ben voor dit bedrijf ook veel in het buitenland geweest, en ervaar daar een mooie vrijheid/zelfstandigheid zonder dat je door het bedrijf aan je lot overgelaten wordt (bij serieuze werk-gerelateerde of persoonlijke problemen is er direct een goede ondersteuning).

Een nadeel van de grootte van het bedrijf, is dat als je een functie bekleed die misschien wel honderd anderen ook bekleden, dan kun je wat ondersneeuwen.

Wat een voor- en een nadeel is, is de functioneringsgesprekken en ontwikkelgesprekken cultuur. Je krijgt de indruk dat dit moet gebeuren om de organisatie een plezier te doen, terwijl het nuttig effect voor de medewerker niet altijd duidelijk is.

In het algemeen heb ik er met veel plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed sociaal bedrijf.
Operator (voormalige medewerker) –  Hengelo OV3 augustus 2018
Veel geleerd over layers van printplaten,erg apart en mooi werk.Heel afwisselend werk Jamer dat ze me geen vastigheid of een jaarcontract konden bieden daarom ben ik er weg gegaan.Super leuke aardige collega s met een paar van hen heb ik nog steeds contact.
Pluspunten
Afwisselend interessant werk !
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, veel ruimte en vrijheid voor eigen ontwikkeling
Stagiair ROC Opleiding ICT Niveau (voormalige medewerker) –  Huizen17 juli 2018
Ik heb een goede tijd gehad, fijne stagebegeleider. Ik heb veel ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen.
Pluspunten
Stagevergoeding
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf om te werken
Technical writer (huidige medewerker) –  Hengelo OV1 juli 2018
leuk werk, fijne sfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
leuk werk, fijne sfeer, prima arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goed, modern en vernieuwend bedrijf
Strategisch inkoper / initieel inkoper (voormalige medewerker) –  Hengelo OV19 juni 2018
innovatief bedrijf dat werkt op basis van veel persoonlijke verantwoording van haar personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote internationale onderneming.
Sales manager (voormalige medewerker) –  Hengelo OV3 mei 2018
Grote internationale onderneming. Innovatie gericht.
Pluspunten
Innovatief
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Data & Configuratie Engineer PDM-link/Windchill (huidige medewerker) –  Noord-Holland19 september 2017
Het is een leuk bedrijf met leuke collegas die altijd klaar voor je klaar staan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf om te werken
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV8 maart 2017
Prettige werksfeer, leuke collega's in de jaren dat ik er heb gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Service Store Medewerkster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV10 januari 2017
Bedrijf waar ik met heel veel plezier heb gewerkt. Goede arbeidsovereenkomst. Mooie werktijden. Veel geleerd. Doorgroei mogelijkheden. Leuke collega"s. Ik had er nu nog steeds gewerkt als ik niet verhuisd was naar het westen van het land.
Fijnste werkgever tot nu toe!!!!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne goed georganiseerde werkplek
ICT medewerker (huidige medewerker) –  Hengelo OV9 januari 2017
goed georganiseerd, fijne teams & medewerkers en duidelijk systeem
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk en een gezellige werksfeer
Chemisch laborante (voormalige medewerker) –  Hengelo OV19 oktober 2016
Bij Thales heb ik een leuke werktijd gehad. De werknemers zijn heel erg aardig en behulpzaam. Ook wordt je veel verantwoordelijkheid gegeven en dat schept veel zelfvertrouwen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf met vooruitzichten
Administratief medewerkster - BI team (voormalige medewerker) –  Hengelo OV20 mei 2016
Na 40 jaar werk ervaring is helaas mijn werkplek komen te vervallen.
Ik heb deze 40 jaar met veel plezier bij Thales Nederland B.V. gewerkt op meerdere afdelingen.

Thales is een sociaal en competent bedrijf, waar men voor over heeft voor zijn werknemers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saaie Stageplek
medewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV30 maart 2016
Vrijwel geen vrijheid en eentonigwerk.
Lange dagen zonder loon.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken en toch gezellig
Kantinemedewerkster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV, OV9 oktober 2015
Je moest flink aanpoten, maar er heerste toch een hele leuke sfeer en dat geld voor het hele bedrijf.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Sommige collega's werden voorgetrokken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer professionele organisatie
Grafisch werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Hengelo OV, OV6 november 2014
Na ruim zeven jaar gewerkt te hebben bij Thales is de afdeling waar ik werkte afgestoten en door Vinci Facilities overgenomen.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
strakke "ambtelijke" organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve bedrijf in storingen en reparaties metropoortjes,tramstations,pinautomaten enz..
servicemonteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH2 mei 2014
Werk vanuit huis,krijgt opdrachten per email binnen op je mobiel.
Bebinnend met storingen aan poortjes in metro stations.
Contact met directie,een paa per week bij vergaderingen over werkgesprekken.
Collega`s zijn ok...
Het moeilijkste van de baan is meestal ntilwerk van mortoren voor de metropoortjes.
Leukste van de baan is de vrijheid die je hebt...
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging and professional
R&D ENGINEER (voormalige medewerker) –  Huizen, NH14 januari 2014
Autonomous duties.
Direct and easy communication with management team.
Pluspunten
Flexible time
Minpunten
Employee Benefits
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige functie
Datamanager (voormalige medewerker) –  Hengelo Ov5 januari 2014
Vergaderingen organiseren en notuleren. Contractleveringen controle subcontractors. Projectarchivering ook digitaal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige firma met internationale uitstraling
Technisch Assistent Meetkamer (voormalige medewerker) –  Hengelo, OV27 december 2013
Goede firma met sociale aandacht voor de mens.
Bedrijf bied veel mogelijkheden tot ontwikkeling van de medewerkers.
Pluspunten
Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Minpunten
Soms complexe overlegstructuur.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Thales. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.195 reviews
5416
4497
3186
255
141

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Thales gesorteerd op locatie