Teva Pharmaceuticals Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.110 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Medical Affairs Officer (voormalige medewerker) –  Haarlem30 april 2019
Afdeling met fijne collega's. Door de grootte van het bedrijf ken je niet iedereen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal farmaceutisch bedrijf met informele en positieve bedrijfscultuur.
Diverse functies (voormalige medewerker) –  Haarlem21 december 2018
Dynamisch bedrijf waar hard gewerkt wordt. Open bedrijfscultuur. Prettige sfeer en goede samenwerking met collega's in binnen-en buitenland. Goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Medewerkster administratie (voormalige medewerker) –  Haarlem22 augustus 2018
Teva Haarlem was een goed bedrijf. Veel vriendelijke collega's en managers. Goede werknemers omstandigheden en voorwaarden.
Gewoon een goede bedrijfscultuur.
Er zijn op werkvlak veel bonussen waar gebruik van gemaakt kan worden.
Pluspunten
werk voorwaarden heeft veel bonussen.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast paced in the Pharma Industry
Senior Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam29 mei 2018
Challenging and fast paced company culture. A company which values entrepreneurship, you have to be the one to grab opportunities, no one will provide them to you.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Delegado de venta y gestión de proyectos
General Manager: Programa de Liderazgo Europeo (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam11 mei 2018
cada día es differente y había muchas opportunidades para aprender cosas nuevas
Pluspunten
cafe, coche, seguros
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede contact gehad met collega s
Operator (voormalige medewerker) –  Haarlem15 maart 2018
Altijd fijn gewerkt maar door verhuizing kon ik niet meer daar blijven werken slecht vervoer.
Pluspunten
Variatie in werkzaamheden
Minpunten
Ploegendienst laatste jaren zwaar geworden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
Material Handler (voormalige medewerker) –  Haarlem1 januari 2018
Prettige werksfeer met zowel mannelijke als vrouwelijke collega's. Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt voortdurend cursussen aangeboden, die ik persoonlijk zeer nuttig vind.
Pluspunten
Goede bedrijfskantine, parkeren op eigen terrein.
Minpunten
Het bedrijf verkeert in financieel zwaar weer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante en belangrijke functie, veel vrijheid en veel geleerd
Cost & Performance Control Coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 juli 2017
Veel geleerd
veel vrijheid
prettige werksfeer op de werkvloer
Prestatie gericht
Pluspunten
Gratis lunchen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teva Pharmachemie review
Quality Control Analyst I (GMP) (huidige medewerker) –  Haarlem23 november 2016
goed salaris
weinig leiding waardoor er geen goede teamgeest was
ploegendiensten zijn te zwaar
je kan er veel leren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Highly mulicultural environement
Associate Director Global EHS audit (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 mei 2016
Interesting experience to get to know how to work with very different cultures.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plezierige werkomgeving met diverse mogelijkheden voor verdere ontwikkeling
Pharmachemie Operator parenterals (voormalige medewerker) –  haarlem14 februari 2016
De afdeling parenterals is een complexe maar uitdagende werkomgeving waarin verschillende processen plaatsvinden die onderverdeeld zijn in ruimtes verdeeld in categorie A tot en met D de cleanrooms voor aseptisch afvullen de bereiding voor het samenstellen van diverse batches cytostatica en de buitenring voor het spoelen,felsen en verpakken van de eindproducten.

Vanwege de diverse handelingen in het proces leer je hoe je kunt werken met complexe apparatuur en rekening houden met de kwaliteit van de eindproducten je leert hoe je moet omgaan met GMP regels en moet uitvoeren.

Ik heb met de meeste collega,s goed samengewerkt maar er was een vrij groot verloop in zodat je voortdurend nieuwe mensen moesten worden ingewerkt.

Het moeilijkst aan deze functie was,dat je accuraat en scherp moest zijn in alle omstandigheden b.v het invullen van documenten die voortdurend veranderde door changes de toezicht op de kwaliteit van de flacons en de tijdsdruk waar de batches gereed moesten zijn zorgde voor spanningen bij het personeel en de leiding.

Het leukst aan deze baan was de grote mate van vrijheid en verantwoording die aan je werd toevertrouwd en de informele omgang met collega,s en leiding.
Pluspunten
goede voorzieningen een ruime kantine schone opgeruimde werkplekken
Minpunten
het werken met diverse gevaarlijke stoffen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed Bedrijf
Regulatory Affairs Assistant (voormalige medewerker) –  Haarlem, NH1 december 2015
TEVA Pharmachemie is een betrouwbare onderneming met visie voor de toekomst voor het bedrijf en zijn personeel.

Solciaal invoelend en zorgzaam
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
innovatief bedrijf waar leiderschap groeiende is
Project manager HR Transformation / C&B (voormalige medewerker) –  Haarlem28 november 2013
uitstekend bedrijf.
Dochter van een Israelisch bedrijf in Haarlem. Veel loyale mensen die werken aan het ontwikkelen, produceren en verkopen van generieke medicijnen.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
leiderschap moet ontwikkeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen: Goed
Business Analyst (huidige medewerker) –  Haarlem, NH27 november 2013
Algemeen: Werzaamheden positief, bureaucratie negatief
Pluspunten
Werkzaamheden
Minpunten
Bureaucratie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren

Zie meer reviews over Teva Pharmaceuticals

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Teva Pharmaceuticals. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 1.110 reviews
5352
4368
3235
272
183

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Teva Pharmaceuticals gesorteerd op locatie