Tesla Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.406 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf veel mogelijkheden
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg6 juli 2019
Leuk groot bedrijf, veel verschillende nationaliteiten
Pluspunten
Pauzes, vers fruit, gratis drinken, goede arbeidsomstandigheden
Minpunten
Verschillende nationaliteiten waardoor er sommige mensen voor getrokken worden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeveing
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg28 maart 2019
Het is een groot bedrijf en de door groei mogelijkheid is er ook en ieder maakt daar kans op.
Pluspunten
Er zijn elke dag food trucks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Om te huilen...
Vehicle technician Tesla Motors (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 januari 2019
By far het slechtste bedrijf waar ik ooit voor heb gewerkt. Met name het "service" gedeelte is werkelijk om te huilen. Denk aub nog een keer goed na op het moment dat je hier wilt gaat solliciteren. Werkdruk is torenhoog, mensen vallen om de haverklap uit met burn-outs of andere aandoeningen. Management is ook echt om te huilen. Structuur is niet te bekennen in dit bedrijf. (Amsterdam)
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wil een nieuw baan
productiemedewerker (huidige medewerker) –  Tilburg10 oktober 2018
Heb een vast contract maar wil een nieuw baan met een beter salaris.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great comapny which have a misson to help the world
material handler (tesla) (huidige medewerker) –  Dongen24 augustus 2018
I learn a lot in this company systems are more familiar for me also Microsoft programs, I'd love to work here, but unfortunately I need to develop, that's why i decided to change company
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
café, te, capuchino gratis, cada 2 horas 15 min. de relax
rectificador linea 1 (voormalige medewerker) –  Tilburg19 april 2018
lo mas importante es hablar el mismo idioma para comprenden los orden de trabajo...Ingles o Holandés.
Dependiendo de la área de trabajo, todo se hace con rapidez, pero muchas vez los coche que llegan de América tienen muchos problemas, debido al viaje muy largo por barco...Humedad, presentan golpes...todo esto se tiene que reparar para entregar el pedido.
Pluspunten
trabajas siempre por los primero 6 meses por una Empresa Trabajo Temporal
Minpunten
mucho dinero se paga al gobierno en forma de tasas.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
vehicle detailer (voormalige medewerker) –  Tilburg13 april 2018
het is een nieuw bedrijf waar nog veel aan moest gebeuren dat zal in de loop der jaren wel gaan veranden.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf dat veel met uitzendbureaus werkt
Quality Inspector (voormalige medewerker) –  Tilburg18 januari 2018
Genoeg werk, verschillende buitlenandse collega’s waarmee je op de werkvloer Engels praat.
Pluspunten
Vers fruit in de pauze, het loon is goed
Minpunten
Moet sneller, word door verschillende aangestuurd en spreken elkaar tegen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good Place to work
IT Application Support Specialist (huidige medewerker) –  Tilburg30 november 2017
I love to work in Tesla - Looking for the change to just work in different environment and to learn new things
Pluspunten
Great Future
Minpunten
Feel Like, worked too long in the same environment
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel.leer mogelijk heden
Technisch medewerker rectification (voormalige medewerker) –  Tilburg almsterdam arnhem20 november 2017
Leuk bedrijf met de toekomst van elctro autos veel geleerd in de electro storing diagnoise sleutel werksaam heden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen tafel tennis maar wel een leuke werkomgeving en collega's
Monteur ( Recification) (voormalige medewerker) –  Dongen8 november 2017
Hard werken is een typische dag op werk.
Moeilijke dingen bestond echter niet voor mij , want ik ben zelf een ervaren Auto monteur .
Het leukste van dat baan was de werksfeer , alles goed geregeld, ondanks de ploegleider volgens iedereen in mijn ploeg dat niet gewild was.
In het bedrijf was er alleen sprake van Engels gesproken .
Dus je praat alleen Engels , dat vond ik wel leuk , omdat je ook ervan leert van constant Engels praten .
Pluspunten
Goed georganiseerd
Minpunten
Weten niet wie ze moeten houden en laten in deze functie., ploegleider was niet het nodige leider dat behoorde tot een nodige ploeg.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
all good
Painter (huidige medewerker) –  Tilburg24 september 2017
Its a growing up fast company with electricity cars. Future company as i can say. My experience there continues growing day by day. that means that is
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good company
Driver & Emergency Response Team (huidige medewerker) –  Tilburg20 augustus 2017
Tesla is one of the giant industries. From staff to directors all work flawlessly
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don't do it. Sounds cool from outside, horrible inside
Sales Representative (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost30 juni 2017
Very disappointing. Management has 0 leadership skills. Culture based on "I will look good by making others look bad" is promoted. Colleagues doing extra hours pure on fear of being fired if not. Sad place to work.
Pluspunten
salary
Minpunten
management, business culture
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good job
mechanic (huidige medewerker) –  Tilburg12 februari 2017
I love my work but my dream is to work and live in Dubai. We speak English in the workplace. And we follow too much trainings
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prachtig produkt
rectification specialist (huidige medewerker) –  Tilburg25 januari 2017
grote diversiteit werkzaamheden, veel mechanische reparaties boeiende omgeving.
Pluspunten
prachtig produkt, schone omgeving, aardige collega's
Minpunten
bijna constant overuren en verandering werktijden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
My kind of job
Assemblagemedewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg11 december 2016
Loved it and would go back in a heartbeat.
The people the company the hours everything about that company is awesome and refreshing. A glimps into the future
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Awesome product, but insane company culture based on fear and useless (read: zero leadership) management
Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 augustus 2016
Insane workload and company culture based on fear. Never sure about ones position and if you still have your job the next day. Company is build on people who just follow orders, without any leadership
Pluspunten
Great product which is changing the world
Minpunten
Poor work life balance, Lack of professional management, and poor business practices. Less professional than your average startup
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alignment & off load ramp
Assemblage monteur (voormalige medewerker) –  Tilburig6 april 2016
ik ben bij alignement begonnen met uitlijnen van de wielen. bij nieuwe tesla d 85 op de productie lijn.verder heb ik een andere af deling leren kennen off load ramp.hier zijn de werkzaamheden.
het controleren van de auto of er geen deuken of beschadiging zijn
of alles goed vast zit en op moment staat verder controleer ik of de papieren die bij de auto zijn kloppen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 32Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drilling culture with lack of sustainable organization structure
- (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost5 februari 2016
The company lack organization structure to handle its current size and planned growth. Management is primarily focused on putting out yesterdays' fires instead planning for the long term, including anticipation of the upcoming competition. This lack of planning is also reflected in the way employees are treated, constant drilling and never secure about your position.
Pluspunten
Nice product
Minpunten
lack of long term vision for the company
Was deze review waardevol?Ja 56Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tesla. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 2.406 reviews
5694
4635
3540
2258
1279

Waarderingen per categorie

2,9Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Tesla gesorteerd op locatie