terStal Reviews

Alle 30 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rheden11 oktober 2019
Heb hier iets meer dan een jaar gewerkt, in dit jaar dan ook in 3 verschillende filialen gestaan.
Ze plaatsen je heel gemakkelijk over.. Dit gebeurd niet 1x.. Dit is heel normaal bij terstal.
Je staat erg veel alleen, wat gewoon erg onverantwoord is, en loopt met veel geld over straat om dit af te storten.
Nooit een functioneringsgesprek gehad, maar wel zonder pardon eruit gewerkt.
Terwijl ik altijd heb gefunctioneerd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Raar bedrijf waar ze er vanuit gaan dat je zelf in zes dagen tijd de winkel open en sluit
zelfstandige verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  ...6 juli 2019
Raar bedrijf zonder beoordeling of gesprek zo op straat gezet zonder verklaring.
Je moet verplicht 1,5 uur pauze maken op een werkdag. Als medewerker moet je geld wegbrengen naar de bank en moet je in staat zijn om de hele dag alleen de winkel te draaien. Ze gaan over lijken
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange pauze, dagen alleen, geen beoordeling, zonder duidelijkheid eruit geschopt
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongewaardeerd
verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  geldrop5 juli 2019
het bedrijf is niet goed georganiseerd, het hoofdkantoor bedenkt een hoop dingen die niet haalbaar zijn in de winkel waardoor de winkelmedewerkers boze klanten krijgen maar dus ook boze bazen...

verwacht dat je taken uitvoert die niet bij je functie horen met andere woorden je word aan het lijntje gehouden
Minpunten
chaotisch, slecht salaris
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf waar je van alles kunt leren
Verkoopspecialist (huidige medewerker) –  De Westereen16 april 2019
Een geweldige winkel om te werken met top personeel
Pluspunten
Geweldige collega's
Minpunten
Je staat vaak alleen in de winkel
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werk cultuur.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Maassluis25 januari 2019
Ik heb er een jaar gewerkt, de leidinggevende was slecht. Als er problemen waren werden ze niet opgelost. Iedereen had problemen met elkaar. Je stond vaak alleen of van 9 tot 9. De klante kwam je vaak niet aan toe. De vracht moest je soms in je eentje doen wat erg zwaar was. Voor een horge functie van bijvoorbeeld assistent kreeg je niks extra betaald. Hoofdkantoor deed ook vaak niks aan de problemen op de werk vloer. Als er iets stuk was duurden het lang voor het opgelost was. Een grote puinhoop dus.
Minpunten
Slechte werk cultuur
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig bedrijf
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Coevorden16 november 2018
De sfeer die er hangt is erg warm en vertrouwd, het voelt er erg gezellig.
Pluspunten
Tijd om de klant te helpen
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo16 november 2018
Je leert er Heel veel en de doorgroei mogenlijkheden zijn erg breed
Pluspunten
Is te combineren met school
Minpunten
Geen rooster
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfleidster is niet een bepaald fijne baas.
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten30 april 2018
Mijn werkervaring bij de terstal is in het algemeen wel goed, maar de nieuwe bedreifleidster is geen fijne baas.
Minpunten
Het was een naar team om te werken
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkdag
Verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Houten28 maart 2018
Mijn dagen met Terstal waren erg gezellig.
Er is weinig werk en het is een rustig bedrijf dus je maakt veel praatjes met je collega's.
Ik heb toen tijdelijk in een leegverkoop van hun gewerkt en de werkdag vloog voorbij.
Leuke herinneringen en nooit problemen gehad met salaris.
Pluspunten
Avondeten word gedaclareerd
Minpunten
Vaak te rustig
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is ook heel gezellig
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Almelo26 maart 2018
Ja je moet wel rekening houden dat het niet altijd druk is in de winkel
Pluspunten
Het is gezellig
Minpunten
Niet te druk is wel saai
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuk
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid5 maart 2018
Ik heb een hele leuke stageperiode gehad en veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Magazijn
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wierden24 september 2017
Geen leuke sfeer, weinig betaald. Ik heb er geen goede herinneringen aan.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige medewerkers
Eerste verkoopster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 september 2017
Bij de Terstal was het altijd gezellig, medewerkers waren elke dag vrolijk in de winkel.
Klanten worden altijd met plezier geholpen.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten24 juli 2017
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij terstal, helaas kon ik het niet meer volhouden ivm school. Aardige mensen, vol interesse.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Geen leeftijdsgenoten
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel afwisseling
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Arkel19 maart 2017
Veel te doen op een dag, met weinig mensen aan het werk maar wel gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weekendhulp
Weekend- en vakantiehulp (huidige medewerker) –  Veenendaal5 maart 2017
Ik werd nu een iets bijna driekwart jaar en heb me goed kunnen ontwikkelen bij TerStal. Op de eerste drie dagen van de week pakken we meestal vracht uit, maar je help natuurlijk ook de klanten, draait kassa en houdt de winkel netjes. Op vrijdag is het koopavond en staat de klant eigenlijk centraal. Ook houden we de winkel netjes.
Met de ene collega werk je natuurlijk beter dan met de ander, maar er is wel orde en duidelijkheid over wat er moet gebeuren op een dag (er wordt elke dag een takenlijstje gemaakt en ook bespreek je de taken met elkaar). Als er privésituaties zijn, waardoor je niet kan werken, is daar veel begrip voor. Als je een week van te voren of eerder aangeeft dat je niet kan werken op een bepaalde dag of andere dagen, wordt er snel geregeld dat dat ook kan. Het moeilijkste van de baan vindt ik nog steeds wel het contact maken met klanten. Je moet kunnen inzien wanneer een klant een gesprek wilt aangaan en wanneer niet. Ook moet je met meerdere keuzes kunnen komen als een klant bijvoorbeeld een outfit wilt kiezen. Het leukste van de baan vindt ik de verschillende mensen die je tegenkomt. En de leuke collega's waarmee je samenwerkt. Ook het contact met andere filialen vindt ik leuk.
Pluspunten
leuke collega's om mee samen te werken, flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig om klanten kleding te adviseren/helpen
Kleding verkoopster (voormalige medewerker) –  Lochem10 februari 2017
Vracht uitpakken en netjes ophangen.
Geleerd om klanten te adviseren en kleding merken.
Erg leuke collega's om mee te werken, soms stond je ook alleen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring detailhandel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oirschot31 januari 2017
Ik heb de kneepjes van het vak van de detailhandel geleerd in 2 jaar tijd. Zo heb ik geleerd om een representatieve verkoopmedewerkster te zijn.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Made3 januari 2017
Hier heb ik de leukste tijd beleeft qua bijbaantjes. Ontzettend lieve medewerkers en een hele leuke sfeer.
Pluspunten
Leuke, gezellige sfeer
Minpunten
Veel reizen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lelystad5 september 2016
De werkzaamheden vond ik leuk om te doen
Alleen kon ik het toen die tijd niet goed vinden met mijn filiaalleidster
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Minder leuk werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij terStal. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 30 reviews
513
46
36
23
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over terStal gesorteerd op locatie