terStal Reviews

Alle 27 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werk cultuur.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Maassluis25 januari 2019
Ik heb er een jaar gewerkt, de leidinggevende was slecht. Als er problemen waren werden ze niet opgelost. Iedereen had problemen met elkaar. Je stond vaak alleen of van 9 tot 9. De klante kwam je vaak niet aan toe. De vracht moest je soms in je eentje doen wat erg zwaar was. Voor een horge functie van bijvoorbeeld assistent kreeg je niks extra betaald. Hoofdkantoor deed ook vaak niks aan de problemen op de werk vloer. Als er iets stuk was duurden het lang voor het opgelost was. Een grote puinhoop dus.
Minpunten
Slechte werk cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig bedrijf
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Coevorden16 november 2018
De sfeer die er hangt is erg warm en vertrouwd, het voelt er erg gezellig.
Pluspunten
Tijd om de klant te helpen
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo16 november 2018
Je leert er Heel veel en de doorgroei mogenlijkheden zijn erg breed
Pluspunten
Is te combineren met school
Minpunten
Geen rooster
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer op de werkvloer
Parttime verkoopster (voormalige medewerker) –  Elburg25 september 2018
Doorgegroeid van weekendhulp naar parttime verkoopster. Wand verbouwen, kleding hangen, kleding sorteren, kassa. Bazin deed veel moeite voor een goede werksfeer. Vanaf de kant van het hoofdkantoor/rayonleidster kwam weinig. Erg jammer.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfleidster is niet een bepaald fijne baas.
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten30 april 2018
Mijn werkervaring bij de terstal is in het algemeen wel goed, maar de nieuwe bedreifleidster is geen fijne baas.
Minpunten
Het was een naar team om te werken
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkdag
Verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Houten28 maart 2018
Mijn dagen met Terstal waren erg gezellig.
Er is weinig werk en het is een rustig bedrijf dus je maakt veel praatjes met je collega's.
Ik heb toen tijdelijk in een leegverkoop van hun gewerkt en de werkdag vloog voorbij.
Leuke herinneringen en nooit problemen gehad met salaris.
Pluspunten
Avondeten word gedaclareerd
Minpunten
Vaak te rustig
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is ook heel gezellig
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Almelo26 maart 2018
Ja je moet wel rekening houden dat het niet altijd druk is in de winkel
Pluspunten
Het is gezellig
Minpunten
Niet te druk is wel saai
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuk
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid5 maart 2018
Ik heb een hele leuke stageperiode gehad en veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Magazijn
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wierden24 september 2017
Geen leuke sfeer, weinig betaald. Ik heb er geen goede herinneringen aan.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige medewerkers
Eerste verkoopster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 september 2017
Bij de Terstal was het altijd gezellig, medewerkers waren elke dag vrolijk in de winkel.
Klanten worden altijd met plezier geholpen.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten24 juli 2017
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij terstal, helaas kon ik het niet meer volhouden ivm school. Aardige mensen, vol interesse.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Geen leeftijdsgenoten
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel afwisseling
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Arkel19 maart 2017
Veel te doen op een dag, met weinig mensen aan het werk maar wel gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weekendhulp
Weekend- en vakantiehulp (huidige medewerker) –  Veenendaal5 maart 2017
Ik werd nu een iets bijna driekwart jaar en heb me goed kunnen ontwikkelen bij TerStal. Op de eerste drie dagen van de week pakken we meestal vracht uit, maar je help natuurlijk ook de klanten, draait kassa en houdt de winkel netjes. Op vrijdag is het koopavond en staat de klant eigenlijk centraal. Ook houden we de winkel netjes.
Met de ene collega werk je natuurlijk beter dan met de ander, maar er is wel orde en duidelijkheid over wat er moet gebeuren op een dag (er wordt elke dag een takenlijstje gemaakt en ook bespreek je de taken met elkaar). Als er privésituaties zijn, waardoor je niet kan werken, is daar veel begrip voor. Als je een week van te voren of eerder aangeeft dat je niet kan werken op een bepaalde dag of andere dagen, wordt er snel geregeld dat dat ook kan. Het moeilijkste van de baan vindt ik nog steeds wel het contact maken met klanten. Je moet kunnen inzien wanneer een klant een gesprek wilt aangaan en wanneer niet. Ook moet je met meerdere keuzes kunnen komen als een klant bijvoorbeeld een outfit wilt kiezen. Het leukste van de baan vindt ik de verschillende mensen die je tegenkomt. En de leuke collega's waarmee je samenwerkt. Ook het contact met andere filialen vindt ik leuk.
Pluspunten
leuke collega's om mee samen te werken, flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig om klanten kleding te adviseren/helpen
Kleding verkoopster (voormalige medewerker) –  Lochem10 februari 2017
Vracht uitpakken en netjes ophangen.
Geleerd om klanten te adviseren en kleding merken.
Erg leuke collega's om mee te werken, soms stond je ook alleen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring detailhandel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oirschot31 januari 2017
Ik heb de kneepjes van het vak van de detailhandel geleerd in 2 jaar tijd. Zo heb ik geleerd om een representatieve verkoopmedewerkster te zijn.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Made3 januari 2017
Hier heb ik de leukste tijd beleeft qua bijbaantjes. Ontzettend lieve medewerkers en een hele leuke sfeer.
Pluspunten
Leuke, gezellige sfeer
Minpunten
Veel reizen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lelystad5 september 2016
De werkzaamheden vond ik leuk om te doen
Alleen kon ik het toen die tijd niet goed vinden met mijn filiaalleidster
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Minder leuk werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige werkomgeving, leuke collega's.
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Tempel18 augustus 2016
Door de dag heen moest ik vracht vullen, de winkel netjes houden en klanten helpen. Meestal kwamen er leuke klanten. Mijn collega's waren heel aardig en behulpzaam. Ik kon altijd bij ze terecht met vragen of onduidelijkheden. Het leukst vond ik om achter de kassa te staan en om klanten te helpen. Helaas was het een vakantiebaan, anders zal ik er met plezier blijven werken.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werksfeer was niet positief.
vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoorn26 februari 2016
Het was vooral alleen schoonmaken en dozen uitruimen.
Ik heb niks geleerd daar.
Mijn collega's waren meestal chagrijnig of moe.
Minpunten
werd niet betaald.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek in leuk familie bedrijf
Filiaal Manager (huidige medewerker) –  Bennekom, GE16 oktober 2014
Prettige werk omgeving waar bij je zelf veel verantwoordelijkheid draagt voor jou winkel je voelt je eigen baas en wilt daarom alles doen om voor jou een dikke boterham te verdienen.
Pluspunten
Je eigen inbreng
Minpunten
Te weining personeel op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 11Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij terStal. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 27 reviews
513
46
36
21
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over terStal gesorteerd op locatie