terStal Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfleidster is niet een bepaald fijne baas.
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten30 april 2018
Mijn werkervaring bij de terstal is in het algemeen wel goed, maar de nieuwe bedreifleidster is geen fijne baas.
Minpunten
Het was een naar team om te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is ook heel gezellig
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Almelo26 maart 2018
Ja je moet wel rekening houden dat het niet altijd druk is in de winkel
Pluspunten
Het is gezellig
Minpunten
Niet te druk is wel saai
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuk
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid5 maart 2018
Ik heb een hele leuke stageperiode gehad en veel geleerd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Magazijn
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wierden24 september 2017
Geen leuke sfeer, weinig betaald. Ik heb er geen goede herinneringen aan.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige medewerkers
Eerste verkoopster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 september 2017
Bij de Terstal was het altijd gezellig, medewerkers waren elke dag vrolijk in de winkel.
Klanten worden altijd met plezier geholpen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten24 juli 2017
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij terstal, helaas kon ik het niet meer volhouden ivm school. Aardige mensen, vol interesse.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Geen leeftijdsgenoten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel afwisseling
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Arkel19 maart 2017
Veel te doen op een dag, met weinig mensen aan het werk maar wel gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weekendhulp
Weekend- en vakantiehulp (huidige medewerker) –  Veenendaal5 maart 2017
Ik werd nu een iets bijna driekwart jaar en heb me goed kunnen ontwikkelen bij TerStal. Op de eerste drie dagen van de week pakken we meestal vracht uit, maar je help natuurlijk ook de klanten, draait kassa en houdt de winkel netjes. Op vrijdag is het koopavond en staat de klant eigenlijk centraal. Ook houden we de winkel netjes.
Met de ene collega werk je natuurlijk beter dan met de ander, maar er is wel orde en duidelijkheid over wat er moet gebeuren op een dag (er wordt elke dag een takenlijstje gemaakt en ook bespreek je de taken met elkaar). Als er privésituaties zijn, waardoor je niet kan werken, is daar veel begrip voor. Als je een week van te voren of eerder aangeeft dat je niet kan werken op een bepaalde dag of andere dagen, wordt er snel geregeld dat dat ook kan. Het moeilijkste van de baan vindt ik nog steeds wel het contact maken met klanten. Je moet kunnen inzien wanneer een klant een gesprek wilt aangaan en wanneer niet. Ook moet je met meerdere keuzes kunnen komen als een klant bijvoorbeeld een outfit wilt kiezen. Het leukste van de baan vindt ik de verschillende mensen die je tegenkomt. En de leuke collega's waarmee je samenwerkt. Ook het contact met andere filialen vindt ik leuk.
Pluspunten
leuke collega's om mee samen te werken, flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig om klanten kleding te adviseren/helpen
Kleding verkoopster (voormalige medewerker) –  Lochem10 februari 2017
Vracht uitpakken en netjes ophangen.
Geleerd om klanten te adviseren en kleding merken.
Erg leuke collega's om mee te werken, soms stond je ook alleen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring detailhandel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oirschot31 januari 2017
Ik heb de kneepjes van het vak van de detailhandel geleerd in 2 jaar tijd. Zo heb ik geleerd om een representatieve verkoopmedewerkster te zijn.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Made3 januari 2017
Hier heb ik de leukste tijd beleeft qua bijbaantjes. Ontzettend lieve medewerkers en een hele leuke sfeer.
Pluspunten
Leuke, gezellige sfeer
Minpunten
Veel reizen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lelystad5 september 2016
De werkzaamheden vond ik leuk om te doen
Alleen kon ik het toen die tijd niet goed vinden met mijn filiaalleidster
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Minder leuk werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige werkomgeving, leuke collega's.
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Tempel18 augustus 2016
Door de dag heen moest ik vracht vullen, de winkel netjes houden en klanten helpen. Meestal kwamen er leuke klanten. Mijn collega's waren heel aardig en behulpzaam. Ik kon altijd bij ze terecht met vragen of onduidelijkheden. Het leukst vond ik om achter de kassa te staan en om klanten te helpen. Helaas was het een vakantiebaan, anders zal ik er met plezier blijven werken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werksfeer was niet positief.
vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoorn26 februari 2016
Het was vooral alleen schoonmaken en dozen uitruimen.
Ik heb niks geleerd daar.
Mijn collega's waren meestal chagrijnig of moe.
Minpunten
werd niet betaald.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek in leuk familie bedrijf
Filiaal Manager (huidige medewerker) –  Bennekom, GE16 oktober 2014
Prettige werk omgeving waar bij je zelf veel verantwoordelijkheid draagt voor jou winkel je voelt je eigen baas en wilt daarom alles doen om voor jou een dikke boterham te verdienen.
Pluspunten
Je eigen inbreng
Minpunten
Te weining personeel op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne stage gehad.
stage gelopen (voormalige medewerker) –  Beek en Donk, NB25 september 2014
de dagen gingen niet altijd even snel voorbij. omdat er niet altijd iets te doen was. vaak waren er geen klanten in de winkel. Maar toch heb ik wat taken kunnen voldoen. bij de terstal heb ik geleerd hoe je de kleding vanuit het magazijn naar de winkel moet verplaatsen en in de winkel hangen. en ik heb geleerd hoe de kassa werkte, en de omgang met de klanten.
Pluspunten
fijne collega`s
Minpunten
niet altijd even druk
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring bij Terstal
ass/winkelmanager (huidige medewerker) –  GE6 september 2014
ik ben nu werkzaam bij terstal bijna 12 jaar het is heel leuk om met klanten om te gaan de laatste tijd zit het voor mij allemaal niet zo lekker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging dit heb ik al geruime tijd maar mijn leeftijd hield me tegen om te gaan solliciteren en natuurlijk mijn vast contract bij terstal, en toch denk ik dat ik nog best wel een nieuwe uitdaging aan kan vandaar mijn sollicitatie.

ik heb bij terstal hele leuke collega s maar de laaste tijd valt alles uit elkaar en komen er alleen nog maar jonge mensen bij met weinig praktijk ervaring wat ook logisch is, en dat is soms best moeilijk omdat je met je ervaring intussen de klanten kent en weet wat/hoe en wanneer ze iets wel of niet willen, en dat is dan weer het leuke aan deze baan je vaste klanten ! het mooiste is als een klant heel tevreden en blij de winkel uit gaat, en dit dan ook doorgeeft aan andere dat is toch ook het streven van elke winkel klanten binnen halen .
Pluspunten
eet vergoeding op de vrijdagavond
Minpunten
tussen de middag een uur pauze
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke moderne winkel
verkoopster (huidige medewerker) –  Winsum, GR18 augustus 2014
Super leuk bedrijf met potentie, waar je leuke kleding kan kopen van baby tot dames en heren
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
terStal heeft een heerlijke werksfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Zuidlaren, DR13 november 2013
Ik heb het altijd na me zin gehad, het is altijd gezellig maar zeker ook altijd serieus. De klant staat boven aan
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek met veel klantencontact.
leerling verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bolsward28 juni 2012
Leuke collega s in een leuke werkomgeving waarbinnen veel klant contacten opbouwen, verkoopgesprekken voeren en leuk werkmateriaal zoals bijvoord presentatietafels maken.
Pluspunten
personeelskorting op kleding
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij terStal. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 22 reviews
510
45
36
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over terStal gesorteerd op locatie