Tempo-Team Reviews

186 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 251 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn gedachte over mijn werk
Lader/losser (huidige medewerker) –  Gorinchem5 september 2019
Waar ik werk is het een hele prettige werk omgeving omdat mijn collega's heel aardig zijn en veel verschillende mensen.
De werkzaamheden die ik er verricht vind ik leuk om te doen.
Pluspunten
Aardige teamleider
Minpunten
Soms ineens een roosterwijziging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de trabajo
Operario producción (voormalige medewerker) –  Wezep18 augustus 2019
Trabajar con tempo team es tranquilo y sobre todo coordinado. Aunque hay personas que rompen esa coordinación siempre encontrarás a alguien que te ayude o resuelva tus dudas.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb diverse banen gehad altijd alles goed geregeld
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  schiedam2 augustus 2019
Ik vind het leuke en aardige people"s bij Tempo-team.
Denken mee maar als je geen auto heb word het lastig om overal te komen maar hoop weer voor ze te kunnen werken
Pluspunten
eerlijk en recht door zee
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Tempo-Team
13 augustus 2019

Ontzettend fijn om te lezen dat je alles goed hebt ervaren! Mocht je graag weer een nieuwe uitdaging dichterbij huis zoeken, dan staan wij uiteraard voor je klaar om je hierbij te helpen :)

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Logistiek medewerker
Sorteerder en logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Waalwijk29 juni 2019
Naar mijn idee wordt er weinig tot niet geluisterd naar werknemers
Pluspunten
Lekker bezig zijn
Minpunten
Te veel naar dezelfde afdeling/ wordt niet naar werknemers geluisterd
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Officiële reactie van Tempo-Team
2 juli 2019

Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat er naar jouw idee weinig tot niet naar werknemers werd geluisterd. Het is uiteraard heel belangrijk dat je je gehoord voelt en dat je het gevoel krijgt dat er ook daadwerkelijk iets met jouw input wordt gedaan door je werkgever. Wij nemen je feedback daarom zeker serieus en zullen dit meenemen. Mocht je graag weer via Tempo-Team aan de slag gaan, dan staan wij natuurlijk voor je klaar!

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne meedenkende werkgever
verzorgende ig niveau 3 (voormalige medewerker) –  Arnhem20 juni 2019
fijne plek als uitzendbureau, veel meedenkend, altijd heerlijk gewerkt voor tempo team
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doen wat er verteld word wat je moet doen
Inpakker (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer9 mei 2019
inpakken is lopende baan werk.
je krijgt kort uitgelegd wat je moet doen en is veel afwisselend werk.
je moet wel bereid zijn op 8 uur lang op je voeten te staan en soms moet je lang stil staan doordat je de producten op de lopende baan moet plaatsen.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
lang op je voeten staan
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Officiële reactie van Tempo-Team
18 mei 2019

Wat fijn om te horen dat je zo'n leuke tijd hebt gehad toen je als inpakker aan de slag was. Ik ben het met je eens dat wanneer je samen met leuke collega's werkt het werkplezier aanzienlijk wordt verhoogd. Dank voor deze mooi beoordeling en veel succes gewenst in je verdere carrière. Mocht je ooit hulp nodig hebben bij het zoeken naar een leuke baan, dan weet je ons te vinden.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijdelijke baan
Upc Lader (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 april 2019
laden en lossen tijdelijke baan om wat geld te verdienen.
Niks speciaals
verschillende culturen die moeilijk konden communiceren wat niet zo bevordelijk was voor de samenwerking
Pluspunten
geld verdienen
Minpunten
communicatie met collegas was niet altijd optimaal
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van Tempo-Team
18 mei 2019

Bedankt voor je review en je positieve beoordeling. Superfijn dat je via Tempo-Team wat hebt kunnen bijverdienen. Dat de communicatie op de werkvloer wat stroef is verlopen is natuurlijk vervelend. We zijn blij dat je dit aangeeft, want door het krijgen van zulke feedback kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Recruiter (huidige medewerker) –  Zwolle30 januari 2019
Een ontzettend prettige werkomgeving. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Over het algemeen hangt er een fijne werksfeer en iedereen is erg behulpzaam. De manager doet haar werk erg goed, mijn complimenten. Tevens zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ik zou Tempo Team zeker aanraden!
Pluspunten
Zie review.
Minpunten
Soms wat hoge werkdruk, communicatie tussen afdelingen kan beter
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbetrouwbaar bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht19 januari 2019
Ze houden zich helaas niet aan de gemaakte afspraken. Ze laten je werk doen waarvan je duidelijk hebt aangegeven dat je dat soort werk niet wilt doen.


Het ergste is nog dat ze als je weg bent proberen geld van je te vorderen voor de spullen die je hebt gekregen van het bedrijf.

Het gaat dan om een gigantisch bedrag. Dit terwijl het nooit vantevoren was verteld. Met deze intimidatie verdienen ze per jaar waarschijnlijk vele duizenden euro's extra.
Pluspunten
Salaris netjes op tijd
Minpunten
Intercedenten denken alleen aan de klant. De uitzendkrachten zijn nummers.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkbeschaffers.
All around medewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV15 januari 2019
Ze proberen mij zo snel mogelijk aan werk te zetten.
Pluspunten
Doen erg hun best.
Minpunten
De periode tussen het ene opdracht en de andere opdracht.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gemotiveerde en leuke samenwerking
heftruck/Blanksplakker/roller (voormalige medewerker) –  Terneuzen12 januari 2019
goed bedrijft ze helpen je goed ivm zoeken naar werk
Pluspunten
gratis lunche
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg fijn gewerkt
Stallingbeheerder Biesiklette (voormalige medewerker) –  Den Haag19 december 2018
voor tempo team heb ik uitzend werk gedaan dit was erg leuk en prettig ervaren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Almere, NL15 december 2018
tempo team is een goede werkgever waar ik goede ervaringen mee heb gehad.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werk
Cateringmedewerker B (voormalige medewerker) –  Utrecht23 november 2018
Goede intercedenten, goed bereikbaar, veel werk, veel keuze
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamleider,
Teamleider (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 oktober 2018
Door ervaring op te doen als Teamleider veel geleerd in de periode als Assistent Teamleider.
Pluspunten
Ervaring opdoen
Minpunten
Veel dingen zelf uitvinden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Vestigingassistent (voormalige medewerker) –  Delfgauw3 oktober 2018
Leuke accountmanager, leuke werk sfeer, gezellige samenwerking met uitzendkrachten en klant.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzend bureau
Logistiek medewerker, productiemedewerker bij (voormalige medewerker) –  Zaandam2 oktober 2018
hadden altijd een hoop werk waren veel verschillende dingen
en gingen goed om met hun medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkplaats.
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Bakkersland/goedhart21 september 2018
Het is hart werken bij bakkersland/goedhart het tempo gaat razend snel,maar heb er graag gewerkt,helaas is mijn contract niet verlengd omdat ik sinds 20 juli te horen heb gekregen,
Dat ik eierstokkanker had,maar er is mij verteld dat als ik hier goed uit kom,dat ik weer welkom ben,en dat is natuurlijk fijn om te horen!

Ikzelf heb 27 jaar in de zorg en welzijn gewerkt was met productie werk hellemaal niet bekend, in het begin was het zwaar als je dit niet gewend bent,maar als je de slag te pakken hebt,is dit een fijne plek om te werken zou het zo weer doen!
Ik kan het ook iedereen aanbevelen om hier te gaan werken,maar je moet wel doorzettings vermogen hebben,als je te snel opgeeft dan redt je het niet!
Pluspunten
Een gezellige sfeer, als je er tussen past is het net een groote familie.
Minpunten
Geen bedrijfskantine waar je een warm hapje kan halen
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Reachtruckchauffeur (huidige medewerker) –  Schiedam28 augustus 2018
Ik werk kort bij Tempo Team het bevalt me erg goed
Allen hebben ze geen vast aanstelling voor mij ik ben wel opzoek naar een fulltime contract
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Egocentrisch uitzendbureau, niet erg sociaal voor haar uitzendkrachten
chauffeur brooddistibutie (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 augustus 2018
Enkele maanden voor dit uitzendbureau gewerkt als chauffeur bij de bekendste of eigenlijk de beruchtste bakkerij in Soest.
Deze bakkerij misbruikt en gaat a-sociaal met alle uitzendkrachten om, allemaal onder goedkeuring, sterker nog, werd zelfs beschermd en verdedigd door Tempo Team Transport.
Naast dat is Tempo Team Transport ook een egocentrische organisatie, die alleen maar aan zichzelf denkt, en echt met alles is eenrichtingsverkeer.
Ik ben er weggegaan, omdat men lak hebben aan rijtijdenbesluit, prive- en/of werk-omstandigheden, (zeer onveilige werkomstandigheden en zeer onregelmatige werktijden waaronder alle weekenden werken) en voornamelijk dat ik compleet onterecht door een bepaalde consulente gekleineerd en afgezeken werd.
Ik werd toen binnen gehaald door mijn ervaringen, jammer genoeg had ik mij achteraf met leugens laten overhalen en daarbij kon ik geen enkele afspraak met hun maken die ook nagekomen werd.
Pluspunten
hele goede uitzendbureau voor opdrachtgevers
Minpunten
slecht voor uitzendkrachten
Was deze review waardevol?Ja 34NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tempo-Team. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 251 reviews
558
4109
357
212
115

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur