Tempo-Team Reviews

177 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 232 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gemotiveerde en leuke samenwerking
heftruck/Blanksplakker/roller (voormalige medewerker) –  Terneuzen12 januari 2019
goed bedrijft ze helpen je goed ivm zoeken naar werk
Pluspunten
gratis lunche
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg fijn gewerkt
Stallingbeheerder Biesiklette (voormalige medewerker) –  Den Haag19 december 2018
voor tempo team heb ik uitzend werk gedaan dit was erg leuk en prettig ervaren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Almere, NL15 december 2018
tempo team is een goede werkgever waar ik goede ervaringen mee heb gehad.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werk
Cateringmedewerker B (voormalige medewerker) –  Utrecht23 november 2018
Goede intercedenten, goed bereikbaar, veel werk, veel keuze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
We mogen niet klagen :)
Gino Rosolino (huidige medewerker) –  Geen standplaats8 november 2018
Niemand is perfect, en we proberen met z'n allen als medemens ons het beste uit onszelf maar ook anderen te halen. Dus bij deze is Tempo-Team prima zoals het is.
Pluspunten
Prima zoals het is.
Minpunten
Prima zoals het is.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamleider,
Teamleider (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 oktober 2018
Door ervaring op te doen als Teamleider veel geleerd in de periode als Assistent Teamleider.
Pluspunten
Ervaring opdoen
Minpunten
Veel dingen zelf uitvinden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Vestigingassistent (voormalige medewerker) –  Delfgauw3 oktober 2018
Leuke accountmanager, leuke werk sfeer, gezellige samenwerking met uitzendkrachten en klant.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzend bureau
Logistiek medewerker, productiemedewerker bij (voormalige medewerker) –  Zaandam2 oktober 2018
hadden altijd een hoop werk waren veel verschillende dingen
en gingen goed om met hun medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkplaats.
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Bakkersland/goedhart21 september 2018
Het is hart werken bij bakkersland/goedhart het tempo gaat razend snel,maar heb er graag gewerkt,helaas is mijn contract niet verlengd omdat ik sinds 20 juli te horen heb gekregen,
Dat ik eierstokkanker had,maar er is mij verteld dat als ik hier goed uit kom,dat ik weer welkom ben,en dat is natuurlijk fijn om te horen!

Ikzelf heb 27 jaar in de zorg en welzijn gewerkt was met productie werk hellemaal niet bekend, in het begin was het zwaar als je dit niet gewend bent,maar als je de slag te pakken hebt,is dit een fijne plek om te werken zou het zo weer doen!
Ik kan het ook iedereen aanbevelen om hier te gaan werken,maar je moet wel doorzettings vermogen hebben,als je te snel opgeeft dan redt je het niet!
Pluspunten
Een gezellige sfeer, als je er tussen past is het net een groote familie.
Minpunten
Geen bedrijfskantine waar je een warm hapje kan halen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Reachtruckchauffeur (huidige medewerker) –  Schiedam28 augustus 2018
Ik werk kort bij Tempo Team het bevalt me erg goed
Allen hebben ze geen vast aanstelling voor mij ik ben wel opzoek naar een fulltime contract
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Egocentrisch uitzendbureau, niet erg sociaal voor haar uitzendkrachten
chauffeur brooddistibutie (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 augustus 2018
Enkele maanden voor dit uitzendbureau gewerkt als chauffeur bij de bekendste of eigenlijk de beruchtste bakkerij in Soest.
Deze bakkerij misbruikt en gaat a-sociaal met alle uitzendkrachten om, allemaal onder goedkeuring, sterker nog, werd zelfs beschermd en verdedigd door Tempo Team Transport.
Naast dat is Tempo Team Transport ook een egocentrische organisatie, die alleen maar aan zichzelf denkt, en echt met alles is eenrichtingsverkeer.
Ik ben er weggegaan, omdat men lak hebben aan rijtijdenbesluit, prive- en/of werk-omstandigheden, (zeer onveilige werkomstandigheden en zeer onregelmatige werktijden waaronder alle weekenden werken) en voornamelijk dat ik compleet onterecht door een bepaalde consulente gekleineerd en afgezeken werd.
Ik werd toen binnen gehaald door mijn ervaringen, jammer genoeg had ik mij achteraf met leugens laten overhalen en daarbij kon ik geen enkele afspraak met hun maken die ook nagekomen werd.
Pluspunten
hele goede uitzendbureau voor opdrachtgevers
Minpunten
slecht voor uitzendkrachten
Was deze review waardevol?Ja 20NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Probeert goed werk voor je te zoeken
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 augustus 2018
Soms wat minder leuke momenten gehad maar met sommige consulenten was het heel fijn.
Pluspunten
Doen echt moeite voor je.
Minpunten
Blijft altijd op uitzendbasis, weinig kans om bij een bedrijf te worden aangenomen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tempo Team
spoelkeukenmedewerker (huidige medewerker) –  Hutten Den Haag Eurojust30 juli 2018
Tempo Team is een goed uitzendbureau met goede voorwaarden en pensioen regeling.en ze zijn altijd stip met hun betalingen ,en als jij goed jou werk doet kunnen ze jouw overal inzetten.Dus van mij krijgen ze een goede cijfer.
Pluspunten
van mij krijgen ze plus punten
Minpunten
niet van toepassing.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prima bijbaan
Inpakmedewerker (voormalige medewerker) –  Woerden18 juli 2018
Via Tempo-team heb ik een fijne bijbaan gehad.
Dit is immiddels 6 jaar geleden, dus ik kan mij het niet goed meer herrinneren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produkcja Leerdam
pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Gemeente Leerdam12 juli 2018
Jestem zadaowolony z tej firmy w której pracowałem 3 misiące
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 17Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nice company
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad3 juli 2018
Tempo Team was good i dont have any problems with cash
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ze denken met je mee, ze zijn oplossingsgericht
Receptioniste/administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 juni 2018
Fijne samenwerking gehad met Tempo Team in het verleden. Zij leiden mij verder van de ene tijdelijke baan naar de andere. Er was een continuïteit in mijn inkomen, dat vond ik op dat moment erg belangrijk!
Pluspunten
Er was altijd werk voor mij!
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te weinig werk
Catertingmedewerkster B (voormalige medewerker) –  Heerlen19 juni 2018
ik werk graag voor tempo team ,er is allen te weinig werk
Pluspunten
komen hun afspraken na
Minpunten
te weinig werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagebedrijf
Stage Tempo-Team (Intercedent) (voormalige medewerker) –  Almere7 juni 2018
Ik heb hier stage gelopen. Erg leuke tijd gehad waar ik centraal stond bij mijn begeleiders.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een van de goie uitzendbureau
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  TILBURG16 april 2018
werk was snel gevonden door uitzendbureau tempo team
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tempo-Team. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 232 reviews
552
4101
356
211
112

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur