Tempo-Team
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Tempo-Team Carrières en werk

Over ons
Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van een organisatie. Tempo-team is de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en is een organisatie met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tempo-Team heeft ruim veertig jaar ervaring als specialist in flexibele arbeid. Met dagelijks ruim 35.000 flexwerkers aan het – meer... werk en bijna 300 vestigingen zijn zij de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland. Daarnaast is Tempo-Team actief in België en Duitsland.

De missie van Tempo-Team is:

In de snel veranderende wereld maakt Tempo-Team, met een eigentijdse en vernieuwende visie op het gebied van HR en het aanbieden van daaruit voortvloeiende pragmatische oplossingen, mensen en organisaties succesvoller.


De visie van Tempo-Team is:

Het speelveld waarop Tempo-Team in Nederland actief is, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot een nieuwe ordening op de arbeidsmarkt.


Organisaties hebben hierdoor meer behoefte aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen. De huidige generatie medewerkers is meer en meer op zoek naar flexibiliteit voor een betere balans tussen werk en privé en zijn niet meer afhankelijk van één werkgever. In deze zoektocht naar ruimte en kwaliteit door zowel organisaties als werknemers, speelt Tempo-Team een toonaangevende rol als ontwikkelaar en aanbieder van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen.


Kom werken bij Tempo-Team:

Je werkt vanuit je hart. Maar met je verstand. Je houdt van aanpakken, van doorpakken en van flink uitpakken. Dat verlang je ook van je omgeving. Je wilt collega’s die pragmatisch ingesteld en enthousiast zijn. Die er helemaal voor gaan. En net als jij van zich laten horen als ze vinden dat het beter kan. Mensen met rood in hun hart. Net als jij. Mensen met een Tempo-Team hart! Je verdient Tempo-Team. Ga voor actuele vacatures naar www.werkenbijtempo-team.nl
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Tempo-Team te werken?

3,6
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,5
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Tempo-Team?

74%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 109 reviews

Welke vacatures staan er open bij Tempo-Team?

Beste werklocaties
4,0
Arnhem
4,0
Schiedam
4,0
Amsterdam
3,8
Rotterdam
3,8
Waalwijk
Meest populaire functies
4,6
Cateringmedewerker (m/v)
4,5
Secretaresse (m/v)
4,3
Administratief Medewerker (m/v)
4,2
Cateringmedewerkster
4,0
Helpende (m/v)

Tempo-Team vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Tempo-Team?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 55 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 55 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 54 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Tempo-Team