Video afspelen via YouTube-knop

Reviews voor Politieagent (m/v) bij Teleperformance

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 22.035 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot verloop ondeskundige leiding
Agent (voormalige medewerker) –  Tilburg19 juli 2019
Er wordt gestreefd naar een familiesfeer, echter de ervaring is anders. Een bureaumanager moet een voorbeeldfunctie hebben. Goede morgen of goede middag horen volgens mij bij de basisprincipes van fatsoen!
Pluspunten
Nee
Minpunten
Wisselende rooster geen dag is hetzelfde. Uitgeputte werknemers
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever
agent (voormalige medewerker) –  Tilburg29 oktober 2018
het is saai werk, waar heel veel druk ligt op je target, niemand wil er graag werken. er is weinig begrip voor je privé en de dagen en roosters zijn echt onmogelijk!
Pluspunten
geen
Minpunten
lange dagen, geen goede sfeer, moeilijk te combineren met je leven thuis
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Agent (voormalige medewerker) –  Maastricht4 augustus 2018
Teleperformance raad ik niemand aan, slechte salaris , hard werken en er wordt alleen op de sales gefocust, uit mijn ervaring toen ik zwanger werd kreeg ik geen contract verlenging ook nog eens racisme.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Teleperformance
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar je niet wil en zou moeten werken
Agent (voormalige medewerker) –  Maastricht13 juni 2018
- zeer laag salaris.
- verhoging middels Performance Appraisle, waarbij je misschien 1,3% verhoging haalt.
- Geen CAO
- Geen Pensioensregeling voor agents, alleen voor straf.
- Geen doorgroeimogelijkheden. Ze hebben nu al teveel straf.
- interne communicatie is zeer slecht, en dit voor een communicatie bedrijf.
- Geen sociaal leven door slechte roosters.
- Geen 40 uren contracten alleen 32/40 of 23/32.
- veel doorstroom van medewerkers. Meeste werken er nog geen 3 maanden.
- houden zich niet aan de beeldschermtijden wet. Werkt vaker meer dan 2 uur achter elkaar voor een scherm.
- zoeken de grenzen van de wet op.
- je voelt je er een nummertje en geen persoon
- eten in kantine is duur voor een bedrijfs kantine.
- als je met de auto komt word er 35 euro van je loon ingehouden voor de parkeerplek. Kilometer vergoeding is te laag. Openbaar vervoer wordt volledig vergoed.
- bij Ziggo word heel erg druk gezet op sales. Terwijl het een technisch project is.

Ik spreek in deze uit eigen ervaring heb er 9,5 jaar gewerkt en in de ondernemingsraad van Teleperformance gezeten.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
te laag salaris, te weinig uren, hoge werkdruk. geen CAO en geen pensioenregeling
Was deze review waardevol?Ja 54Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Agent (voormalige medewerker) –  Tilburg15 juni 2017
Bij Teleperformance zijn collega's altijd bereidt elkaar te helpen en kan terecht bij je teammanager of floorwalkers indien je echt vast komt te zitten. Er wordt van alles gedaan om iedere dag toch gemotiveerd naar het werk te gaan, een ijsje op zijn tijd of een kermis op de vloer met een echte 'ballengooi kraam'.

Kortom een sfeer vol bedrijf voor alle leeftijden.
Pluspunten
Allerlei acties en evenementen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 22Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer ondergewaardeerde callcenter baan
Agent inbound (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 februari 2017
Je werk wordt bijzonder ondergewaardeerd.

Verder is het rooster zeer onregelmatig, een sociaal leven naast je werk is niet mogelijk. Kan worden ingepland van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Ook in weekenden. Weet je rooster maximaal 2 weken van te voren.

Collega's zijn wel gezellig :)
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet fijn
Agent (voormalige medewerker) –  Maastricht18 april 2016
teleperfomance was een fijne werk omgeving alleen erg professioneel wordt er niet met de mensen omgegaan
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer doet heel veel
Senior Agent (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB9 januari 2015
Teleperformance is een bedrijf wat mij aan het hart gaat. Ik heb altijd zeer goede begeleiding gehad en de inzet van mijn supervisor is iets wat ik niet snel zal vergeten. Het bedrijf investeert in werknemers die zichzelf in willen zetten en het beste uit de werkdag willen halen. Ik heb altijd volledige medewerking gekregen en de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zal helaas afscheid moeten nemen van Teleperformance daar mijn opleiding het niet toe laat om de gevraagde uren te werken. Hierbij heb ik best even een traantje weg moeten pikken.
Pluspunten
Gezellige sfeer, goede begeleiding
Minpunten
Sanitair niet altijd schoon
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer maar qua leidinggevende en coachings 10x niks
agent (voormalige medewerker) –  Roermond23 april 2013
Er worden een heleboel coachings beloofd maar des te min geven ze die je niet en wordt je eruit gegooit omdat je niet aan je sales voordoet terwijl ze daar coachings in beloofde. De suporvisors zijn 9/10x niet aan te spreken..

daarnaast was het wel leuk werk, leuke collega's en leuke klanten.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren

Zie meer reviews over Teleperformance

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Teleperformance. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 22.035 reviews
56.215
46.051
35.106
22.060
12.603

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Teleperformance gesorteerd op locatie