Video afspelen via YouTube-knop
Teleperformance
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Teleperformance

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Teleperformance.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

36 vragen

Zwaar vermoeiend en krijgt geen energie er voor terug

Beantwoord 1 februari 2020

Teleperformance Portugal geprobeerd dat was al een hel in de training, 3 weken in Lissabon gezeten was een leuk uitje leuke stad maar TP was qua organisatie niet best en de trainingen ontzettend saai . Toen me aangemeld bij TP Zoetermeer waar de training wat beter en minder saai was , vervolgens kan je dan aan het werk en behaalde mijn targets ik werd steeds beter en was "verbazingwekkend" ja ook de vriendjespolitiek en list en bedrog is " verbazingwekkend " en er wordt empathie gevraagd van ons en lever je de empathie maak je sales dat was mijn kracht ! Doorgroeien? Ja als je flink slijmt en geen weerwoord hebt dan heb je een kleine kans maar er zitten binnen TP een aantal " molletjes" die zo zich zouden kunnen opgeven voor " Wie is de Mol?" Nagemaakte mensen die enorm hun eigen straatje schoonvegen " Eten of gegeten worden " TP bonussen en radje draaien is ook nep !

Beantwoord 18 maart 2020

Voor elk wat wils, als je redelijk nederlands kunt spreken of schrijven... er is altijd wel een project wat ingevuld moet worden, dus aan schuiven maar.

Beantwoord 19 oktober 2019

Totale reorganisatie en voormalige goede werknemers terug halen voor een passend salaris. Open communiceren.

Beantwoord 19 oktober 2019

Duidelijkheid. Over de werknorm, tijdens het inwerken, over de benodigdheden en het algemene doel. Ik weet dat je het voor de werknemer een goede deal moet maken, maar het was wel jammer dat ik uiteindelijk gewoon een telefonisch verkoopmedewerker moest zijn ipv technische ondersteuning.

Beantwoord 14 december 2019

Je krijgt 28 vakantie dagen + elke dag dat je op een Portugeze feestdag werkt (het zijn er veel in een jaar (13)! Krijg je ook nog een extra dagje vrij.

Beantwoord 28 oktober 2019

Je mag een aantal dagen ziek zijn die je nog uitbetaald krijgt, daarna zijn het je eigen dagen die je opneemt. En wanneer je te vaak ziek bent krijg je volgensmij een waarschuwing of iets van ontslag

Beantwoord 20 september 2019

Al jaren wordt er gesteggeld over een cao. met als gevolg dat er weinig betaald wordt

Beantwoord 14 januari 2020

Job interview is quite easy, honestly they hire a lot of people from all sorts of walks of life and will only filter out people after they arrive at the company.

Beantwoord 30 maart 2019

Het slechte handelen binnen het bedrijf.

Beantwoord 20 september 2019
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.
Profiel geclaimd