Technische Unie Reviews

Alle 43 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen19 november 2019
calamiteiten oplossen, orders nakijken en bewerken, bestellingen doen. etc
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn13 november 2019
Was een fijne plek om te werken. Fijne collega's goed management.goede doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Goede communicatie
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te hoge werkdruk en geen goed salaris en verkeert leiding geven
logestiek medewerker (huidige medewerker) –  in de hoekse waard30 oktober 2019
Aan de buitenkant is een heel mooi bedrijf de technische unie.
Qua leiding geven(met name de communicatie en respect voor de mensen is niet goed.
Er is nog steeds geen goede cao en de salariëring is ook niet goed.
Het is vaak het ene gat dichten met andere geen duidelijke lijn of structuur.(logistiek en inwerken is ook onder maats)
Pluspunten
secundaire arbeids voorwaarde goed winst deling kopen van obligaties
Minpunten
geen goede communicatie en mensen worden slecht in gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In 1 woord CHAOS
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Strijen10 oktober 2019
Beginnende blinde planning is het allemaal niet op orde, salaris is veel te laag voor het harde werk dat je verricht. Veel valse beloftes over vaste contracten die zij niet nakomen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en behulpzame organisatie
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht26 september 2019
Ik had het naar me zin, in deze organisatie. En was heel erg goed, maar aan de andere kant was het zwaar werk. Veel lopen met zware dozen, en buizen. Maar ook leuke collega's waar ik goed kon opschieten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je voelt je in dit bedrijf al snel thuis
Communicatieadviseur (huidige medewerker) –  Amstelveen20 augustus 2019
Na twee maanden in dienst voelt het al alsof ik hier al langer werk. Dat komt door het warme welkom, de open cultuur en toegankelijke collega's. Geen vraag is teveel, het contact met andere afdelingen en ook locaties buiten het hoofdkantoor (onder andere verkooppunten en distributiecentra) heb ik als zeer positief ervaren. Het is een organisatie in beweging, die graag wil groeien en wil innoveren en tegelijkertijd oog houdt voor de klant en de medewerker. De ambities op het gebied van organisatieontwikkeling, de lopende en nieuwe projecten en de diversiteit, maken de taken op het gebied van communicatie interessant en veelzijdig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TU is een leuke organisatie die volop in beweging is!
HR Business Partner (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn31 juli 2019
Momenteel werk ik 4 maanden bij TU (distributiecentrum Alphen aan den Rijn). Ik ben hartelijk ontvangen en heb het erg naar mijn zin. TU is volop in verandering en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend!
Pluspunten
Leuke collega's, twee keer per week gratis fruit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer en leuke collega's
Projectleider (huidige medewerker) –  Amstelveen10 juli 2019
Technische Unie is een bedrijf waar ik mijzelf vanaf dag één thuis voel. Van oudsher een familiebedrijf en die cultuur hangt er nog steeds wel. Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak maar zeker ook in werk. Als je een goed idee hebt is er ruimte om dit te delen en vaak ook om het uit te voeren. Ik heb het gevoel dat ik gewaardeerd word, ik heb vrijheid in mijn baan en het is leuk om samen te werken met collega's van veel verschillende afdelingen (logistiek, staf, inkoop, verkoop etc.).
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Langere reistijd door afwezigheid van metro
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettige werkomgeving met positieve collega's.
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Den Bosch5 juli 2019
Veel diverse activiteiten. Het mooiste van de baan was dat je eigen baas was, veel werkzaamheden in je eentje deed maar om je heen zoveel bedrijfsonderdelen waar je contact mee had. Ik was een soort spin in het web.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  PRODUCTIEMEDEWERK25 mei 2019
Ik zal jullie waarschuwing, niet eens beginnen. Bij dps slecht behandel door secretaressas en mensen die bij hun horen allen , dus als ze mensen leuk vinden dan mag wel beginnen bij dps.
Pluspunten
NIKS
Minpunten
OOK NIETS
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
totaal niet positief
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Strijen24 mei 2019
kan niks anders dan slecht se behandelen je als een hond daar teamleiders hebben ook totaal geen empatie .met alle respect maar denk dat het ook te maken heb met sociale aspect en het level waar hun zijn.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Installatie technische wereld
Chauffeur (huidige medewerker) –  Hengelo OV2 april 2019
Je werkt in een wereld van alleen installatie en onderhoud van woningen en bedrijven. Je levert bij vaste klanten en privé adressen. Soms ook gewoon bij installateurs in de bus.
Pluspunten
Vrijheden met installateurs
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Medewerker Overslagpunt /planner (voormalige medewerker) –  Strijen5 maart 2019
Afwisselend werk met leuke collega's, doorgroei is mogelijk alleen het enige minpunt is, is dat je vaak gedetacheerd in dienst bent via een uitzendbureau.
Pluspunten
Goedkope lunches
Minpunten
Geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team, vroeg klaar
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem28 februari 2019
Leuk bedrijf, goede arbeidsvoorwaarden, lekker vroeg klaar dus nog de hele dag voor je!
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
s'nachts werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedegen
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Haarlem8 januari 2019
Zeer gedegen bedrijf. Wel veel veranderingen oa samenvoegen verkoopkantoren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met collega's en klanten
Telefoniste/receptioniste, klantadministratie (huidige medewerker) –  Middelburg, NL3 december 2018
Met elkaar werken we hard om wensen en vragen van onze klanten te behartigen.
Met elkaar, voor elkaar.
In mijn functie moet ik goed kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
Klanten zijn blij en dankbaar als ze gehoord worden en goed geholpen worden van vraag tot het uiteindelijke product die ze wensen te ontvangen.
Pluspunten
Goede werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een oke bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn10 september 2018
Mijn dag begon meestal in de ochtend, vaste kracht die doen nauwelijks wat en laat de nieuwe medewerkers alles doen. Als je de medewerkers erop aanspreekt, geven zij dit door aan de leidinggevende. Zij vertellen dat jij teveel klaagt en niks doet. Ligt in principe aan de afdeling waar jij terecht komt, een ander afdeling is de bedrijfsleider een beetje racistisch naar vrouwen en buitenlanders toe, vooral mensen met een Afrikaanse afkomst.
Pluspunten
Af en toe gratis fruit
Minpunten
Niet aan de afspraken houden, denigrerende commentaar
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen dag hetzelfde
Medewerker Service Centrum (voormalige medewerker) –  Utrecht Overvecht18 juli 2018
Als je van afwisseling houdt in je werk, zit je bij de TU op je plaats!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectische dagen met diverse werkzaamheden en hoge druk.
medewerker kabel (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn22 april 2018
de directie bestaat uit 2 niet betrokken unitleiders.
25 collega's op bij de kabel waarmee vrijwel uitsluitend zakelijk contact is.
Het enige positieve van de baan is dat de werkzaamheden zeer divers zijn en dat er een redelijke vrijheid van handelen is.

Werk is fysiek zwaar, smerig en eentonig door onbehoorlijk beleid. Door slecht en onbetrouwbaar management, verzuimbeleid

Men vond het belangrijker om te investeren in reputatie dan in de arbeidsomstandigheden wat veel gezondheidsleed veroorzaakte. Veel nieuwkomers waren geen blijvers en stroomde snel weer door naar een andere werkgever. en er werden ondemocratisch besluiten genomen. Het is en blijft een oude fabriek en met dit beleid word het er niet veel beter op. Ik hoop dat het verandert want de mensen die daar werken verdienen vele malen beter. Dit was een duidelijke les van hoe het niet hoort.
Pluspunten
Gratis koffie, einde dienstverband
Minpunten
management, slechte begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werk omgeving
chauffeur bakwagen binnenland euser (voormalige medewerker) –  Strijen29 maart 2018
Als beginnend chauffeur wordt goed begeleid in je werkzaamheden
en je krijgt ruimschoots de tijd om je kwaliteiten te tonen
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
hoge werk druk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Technische Unie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 43 reviews
513
414
38
23
15

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur