Technische Unie Reviews

Alle 33 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  PRODUCTIEMEDEWERK25 mei 2019
Ik zal jullie waarschuwing, niet eens beginnen. Bij dps slecht behandel door secretaressas en mensen die bij hun horen allen , dus als ze mensen leuk vinden dan mag wel beginnen bij dps.
Pluspunten
NIKS
Minpunten
OOK NIETS
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
totaal niet positief
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Strijen24 mei 2019
kan niks anders dan slecht se behandelen je als een hond daar teamleiders hebben ook totaal geen empatie .met alle respect maar denk dat het ook te maken heb met sociale aspect en het level waar hun zijn.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Medewerker Overslagpunt /planner (voormalige medewerker) –  Strijen5 maart 2019
Afwisselend werk met leuke collega's, doorgroei is mogelijk alleen het enige minpunt is, is dat je vaak gedetacheerd in dienst bent via een uitzendbureau.
Pluspunten
Goedkope lunches
Minpunten
Geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team, vroeg klaar
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem28 februari 2019
Leuk bedrijf, goede arbeidsvoorwaarden, lekker vroeg klaar dus nog de hele dag voor je!
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
s'nachts werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedegen
Accountmanager buitendienst (voormalige medewerker) –  Haarlem8 januari 2019
Zeer gedegen bedrijf. Wel veel veranderingen oa samenvoegen verkoopkantoren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met collega's en klanten
Telefoniste/receptioniste, klantadministratie (huidige medewerker) –  Middelburg, NL3 december 2018
Met elkaar werken we hard om wensen en vragen van onze klanten te behartigen.
Met elkaar, voor elkaar.
In mijn functie moet ik goed kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
Klanten zijn blij en dankbaar als ze gehoord worden en goed geholpen worden van vraag tot het uiteindelijke product die ze wensen te ontvangen.
Pluspunten
Goede werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een oke bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn10 september 2018
Mijn dag begon meestal in de ochtend, vaste kracht die doen nauwelijks wat en laat de nieuwe medewerkers alles doen. Als je de medewerkers erop aanspreekt, geven zij dit door aan de leidinggevende. Zij vertellen dat jij teveel klaagt en niks doet. Ligt in principe aan de afdeling waar jij terecht komt, een ander afdeling is de bedrijfsleider een beetje racistisch naar vrouwen en buitenlanders toe, vooral mensen met een Afrikaanse afkomst.
Pluspunten
Af en toe gratis fruit
Minpunten
Niet aan de afspraken houden, denigrerende commentaar
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen dag hetzelfde
Medewerker Service Centrum (voormalige medewerker) –  Utrecht Overvecht18 juli 2018
Als je van afwisseling houdt in je werk, zit je bij de TU op je plaats!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectische dagen met diverse werkzaamheden en hoge druk.
medewerker kabel (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn22 april 2018
de directie bestaat uit 2 niet betrokken unitleiders.
25 collega's op bij de kabel waarmee vrijwel uitsluitend zakelijk contact is.
Het enige positieve van de baan is dat de werkzaamheden zeer divers zijn en dat er een redelijke vrijheid van handelen is.

Werk is fysiek zwaar, smerig en eentonig door onbehoorlijk beleid. Door slecht en onbetrouwbaar management, verzuimbeleid

Men vond het belangrijker om te investeren in reputatie dan in de arbeidsomstandigheden wat veel gezondheidsleed veroorzaakte. Veel nieuwkomers waren geen blijvers en stroomde snel weer door naar een andere werkgever. en er werden ondemocratisch besluiten genomen. Het is en blijft een oude fabriek en met dit beleid word het er niet veel beter op. Ik hoop dat het verandert want de mensen die daar werken verdienen vele malen beter. Dit was een duidelijke les van hoe het niet hoort.
Pluspunten
Gratis koffie, einde dienstverband
Minpunten
management, slechte begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werk omgeving
chauffeur bakwagen binnenland euser (voormalige medewerker) –  Strijen29 maart 2018
Als beginnend chauffeur wordt goed begeleid in je werkzaamheden
en je krijgt ruimschoots de tijd om je kwaliteiten te tonen
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
hoge werk druk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Voorraadbeheerder (huidige medewerker) –  Zwolle26 maart 2018
Werkelijk een top werkgever.
leerzaam, leuk en betreft een lijnorganisatie.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel samenwerking
Minpunten
heel af en toe de communcatie binnen de vestiging
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Productiemedewerkster (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn8 augustus 2017
ik kom graag werken, leuke collega's goeie team leider en een goeie unit leider in 1woord goed.ik kom graag werken!
Pluspunten
goeie kantine
Minpunten
hele dag moet je staan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met doorgroei mogelijkheden
aankomst medewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn22 februari 2017
mijn werkzaamheden op een dag waren het zorgen dat de andere afdelingen bevoorraad werden met artikelen, het doorsturen van printbonnen (artikelen die we niet op voorraad hebben en met een aparte wagen naar de klant worden gebracht) en het invoeren en identificeren van producten en controleren of alle aantallen en gegevens kloppen.

Ik heb veel geleerd over het logistieke proces, zelfstandig maar ook samen werken,kennis over producten.

de relatie met de directie en mijn collega's waren goed.

Het moeilijkste van mijn baan was dat vooral in het begin dat je kennis moet gaan opdoen over de producten en artikelen die wij verkochten, en dat waren en een hoop.

Het leukste van mijn baan vond ik mijn collega's, en het feit dat ik op verschillende afdelingen inzetbaar was, wat het werken leuk maakt door af en toe ook op een andere afdeling met andere werkzaamheden te staan. mijn vaste afdeling was de aankomst, maar zo werkte ik soms ook op het dps of repack/inslag
Pluspunten
leuke extra's : kerst bonus / cadeau, winstdeling, afdelings uitjes
Minpunten
altijd in de avonddienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage voor vestiging manager (voormalige medewerker) –  Gouda29 november 2016
Bij deze bedrijf liep ik iets meer dan een jaar lang stage met veel plezier heb ik dat af kunnen ronden. ik heb daar echt naar men zin. ik heb veel geleerd in mijn stageperiode bij dit bedrijf.
Pluspunten
vergoeding
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkeerde omslag gaande
Diverse functies (huidige medewerker) –  Noord Oost Nederland13 september 2016
Heb flink wat jaren gewerkt in diverse functies maar de familiaire sfeer "veramerikaniseert".
Het is veel zakelijker en onpersoonlijker geworden, het individu wordt opzij geschoven en er moeten omzetten en marges gerealiseerd worden ten koste van...
Organisatie wordt mij te hard en ik ga zoeken naar een werkgever die beter aansluit bij mijn visie.

Jammer
Pluspunten
prettige werksfeer op veel vestigingen
Minpunten
slecht midden management
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig kantoor waar hard gewerkt word met vele leuke toevoegingen
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Utrecht27 juni 2016
Het is een bedrijf waar je hard moet werken, maar dat ook zeker gewaardeerd word.
De leiding zorgt er voor dat het personeel het aan niets ontbreekt, om er voor te zorgen dat het geheel netjes en goed verloopt.
1x per maand een heerlijke stoel massage, elke week vers fruit maar dan op toch ook op vrijdag een lekkere snack bij de lunch en of borrel.
Pluspunten
Vers fruit
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en stimulerende werkomgeving
Adviseur Ontwikkeling & Opleiding (voormalige medewerker) –  Maarssen21 juni 2016
Een afstudeerstage bij de afdeling O&O is gegarandeerd ontwikkelen, genieten en leren!
Je wordt niet als stagiaire behandeld, maar als volwaardig collega. Je voelt je direct thuis.

Ik heb mij vooral ontwikkeld in het geven van workshops, het bieden van maatwerk en het achterhalen van de werkelijke vraag.

Het leukste van mijn baan vond ik het kunnen sparren met heel veel verschillende mensen, de enorme betrokkenheid en medewerking van iedereen en het feit dat het management open stond voor tips en adviezen.

Het lastigste vond ik om een balans te vinden in de drive om mensen te helpen in hun ontwikkeling, en de 'werkdruk' die mensen hebben in het operationele proces. Voor medewerkers komt opleiding erbij, als opleidingsadviseur is het mijn voleldige vak.
Pluspunten
lunches, collegialiteit, ruime reiskostenvergoeding en secundaire voorwaarden
Minpunten
grote reisafstanden en vaak niet makkelijk bereikbaar met OV
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
technische unie was ook een prettige sfeer
orderpicker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn17 juni 2016
heb er altijd met plezier gewerkt ben weggegaan i.v,m zwangerschap
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf om voor te mogen komen werken
logistiekmedewerker (huidige medewerker) –  Veghel21 mei 2016
een leuk bedrijf om te mogen komen werken.met sommige collega.s
Pluspunten
alles
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal bedrijf
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn17 mei 2016
Het is een super bedrijf om te werken.
sociaal bedrijf en leuke werk sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Technische Unie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 33 reviews
58
413
37
21
14

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Technische Unie gesorteerd op locatie