Technicum
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Technicum Carrières en werk

Over ons
Technicum (een handelsnaam van Unique Nederland) is een gespecialiseerd bureau voor technisch personeel op VMBO- en MBO niveau. Technicum werd opgericht in 1986. Met 25 vestigingen in Nederland zijn zij sinds jaar en dag het grootste bureau in de techniek. De online verbinding tussen de vestigingen maakt van een lange zoektocht naar gespecialiseerde – meer... vakmensen een kwestie van uren.

De dienstverlening is breed. Niet alleen uitzending maar ook detachering, collegiaal doorlenen, werving & selectie, payrolling en opleiden. Uitgangspunt bij deze diensten is het flexibiliseren van personeelsbestand. Hoe flexibeler het personeel, hoe lager de vaste kosten. Een bedrijf wordt er minder kwetsbaar van: meegroeien met een stijgende vraag en snel aanpassen als het even tegenzit. Samenwerken met Technicum maakt deze flexibliteit mogelijk.


Technicum is een werkmaatschappij van USG People N.V. Onder USG People vallen veel grote uitzend-, detachering- en HR-ondernemingen. USG People is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Binnen Europa is USG People de nummer vier in de branche. Het hoofdkantoor van USG People en van Technicum bevindt zich in Almere.
 – minder
Waarom solliciteren