Tech Data Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 678 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot Amerikaans bedrijf
Category Manager (huidige medewerker) –  Bodegraven5 december 2018
Het is een groot Amerikaans bedrijf met een sterke dominante cultuur. Doorgroeien bestaat zeker tot de mogelijkheden als je opvalt. Dit is een goede tussenstap in je carrière.
Pluspunten
lekkere koffie en fruit
Minpunten
sterke cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie, groeiende organisatie met veel ambitie
Program Marketing Manager (voormalige medewerker) –  Maarssen11 juni 2018
Mooie organisatie waar veel talent zit en waar je te maken krijgt met veel uitdagingen en kansen om middels die uitdagingen persoonlijke en professionele groei te bewerkstelligen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer en top collega's
Account Manager (voormalige medewerker) –  Zuid Nederland6 maart 2018
erg fijn gewerkt alleen jammer dat bijna alle ex-collega's weg zijn gegaan
Pluspunten
veel
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Marketing/finance administrator (voormalige medewerker) –  Bodegraven18 oktober 2017
Heb met veel plezier gewerkt bij tech data. Heel veel geleerd. Maar toe aan een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
werken met bekende grote namen
Minpunten
mogen meer doen aan persoonlijke ontwikkeling/secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en leuk bedrijf
magazijn/logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Bodegraven8 september 2017
Ik heb een aantal jaar bij dit mooi bedrijf als expeditie/logistiek medewerker gewerkt. dat was de baan van 16-20 uur en dit kon ik prima combineren met mijn prive leven (2 kinderen).
ik heb heel veel geleerd; het belang van goed afstemmen, teamwork,
probleem/uitdaging in deel uitdagingen splitsen.
de bedrijfscultuur is heel open en prettig geweest.
Pluspunten
open en leuke sfeer, flexibel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke college minder goede werkgever
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Bodegraven, ZH20 juni 2015
zorgen voor een vlotte doorstroming van binnenkomende en uitgaande goederen

hier heb ik geleerd om te gaan met tegenslagen

directie: ??

gezellige college

het moeilijke is niet te weten wat het bedrijf van plan is dit veranderd steeds

het leuke was de omgang met de college
Pluspunten
gratis koffie en thee en gezellige college
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Techdata mobile
Product manager Mobile Sony, LG, Tele2 (voormalige medewerker) –  Naarden26 januari 2015
Scope of responsibilities:
1. Analysis on mobile market & mobile brand analysis
2. Responsible for Sales budget & Marketing budget
3. Responsible for P&L Sony, LG, and Tele2
4. Stock management from distribution side for Sony, and LG
5. Mobile phone performance analysis on revenue and margin
6. Buyer Mobile phones
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar ik met plezier heb gewerkt.
Senior Medior Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Bodegraven22 september 2014
Elke dag was nooit hetzelfde, bijvoorbeeld 's morgens in het magazijn op de reachtruck en 's middags op de expeditie, af en toe ook met de auto naar de klant als er iets was fout gegaan, en het gebeurde regelmatig dat ik mensen in het magazijn of op de expeditie moest inwerken. De collega's waren prettig om mee te werken, als het nodig was waren we een team. Het moeilijkste was de verzendingen voor buitenland klaarmaken.
Het leukste was de afwisseling.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel bedrijf met veel veranderingen en uitdagingen
Logistics Support Manager (voormalige medewerker) –  Deventer, OV8 augustus 2014
Geen enkele dag is hetzelfde door alle veranderingen.
Hier moet je van houden en open voor staan anders is het geen doen.

Binnen HON was het een platte organisatie en na overname van Techdata eigenlijk hetzelfde, maar dan in een internationale omgeving.

Veel groei mogelijkheden, mits je er voor wilt gaan.
Elke dag leer je iets nieuws.

Laatste jaren hebben collega's veel meegemaakt m.b.t. een nieuw ERP en WMS systeem, YLOG (geautomatiseerd order-pick systeem), overname internationaal bedrijf. Hierdoor soms moeilijke tijden, die ik zag als uitdaging.

De eerste reorganisatie was het bijna volledig sluiten van Deventer. Dit was een moeilijke periode.

Het mooiste was toch elke nieuw probleem, die ik zag als een uitdaging om dit weer op te lossen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een gezellig bedrijf
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Naarden, NH8 juli 2014
Heb er ruim zes jaar met plezier gewerkt alleen het laatste jaar
niet zo prettig geweest
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk, alles volgens de sox-regels
Credit Collector (voormalige medewerker) –  Bodegraven, ZH5 augustus 2013
druk gezellig werk, contact met klanten was heel goed. begrip tonen voor eenmanszaken. bij grote klanten doortasten optreden.
Pluspunten
gratis lunch met verjaardagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Tech Data

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tech Data. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 678 reviews
5190
4219
3175
255
139

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Tech Data gesorteerd op locatie