Teamflex personeelsdiensten

Teamflex | Auto van de zaak | Arno

Plezier in werken staat voorop bij Arno, en dat hij ook nog eens goed betaald krijgt maakt zijn leven natuurlijk een stuk aangenamer. Dat heeft hij goed voor elkaar. Een vaste route of elke dag een andere omgeving? Veel klantcontact of juist weinig stops? Een baan voor langere tijd of regelmatig wat nieuws?

Arno houdt van een baan met afwisseling. Werk dat bij hem past. Teamflex regelt dat voor hem. Weten hoe?

Bekijk dan deze video met een aantal interessante tips van Arno!

Teamflex | Auto van de zaak | Jeffrey

Dit is Jeffrey. En dit is vandaag zijn auto van de zaak. En morgen? Dan is hij onderweg met een kleine vrachtwagen als chauffeur bezorger. Die afwisseling in zijn werk is waar hij van houdt. Hoe hij dit geregeld heeft? Bekijk deze video met een aantal tips van Jeffrey.

Teamflex bij Doe Maar Duurzaam

Op 15 juli was Teamflex te zien in het TV programma Doe Maar Duurzaam op RTL 7. In dit TV programma komen diverse ontwikkelingen en innovaties voor een duurzame bedrijfsvoering aan bod. Deze keer stond de transportsector centraal. Een branche waar de duurzame innovaties zich in rap tempo opvolgen. Wij waren te zien in een interessant item over banen voor oudere (50+) werknemers in transport en logistiek.

Teamflex: Vrachtwagenchauffeur Luchtvracht in beeld

Over Teamflex personeelsdiensten

Ontwikkelen van Ambities en talent

Samen werken aan ambities. Dit is al 10 jaar ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers.

Duurzame
 – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Hardwareweg 20, 1033 MX, Amsterdam
Branche
Links
Teamflex personeelsdiensten op Instagram
Reviews van werknemers op Trustpilot
Teamflex personeelsdiensten website

Twitter

Facebook