Teamflex personeelsdiensten
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Teamflex personeelsdiensten Carrières en werk

Over ons
Ontwikkelen van Ambities en talent

Samen werken aan ambities. Dit is al 10 jaar ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers.


Duurzame
 – meer... inzetbaarheid

De arbeidsmarkt is meer dan ooit aan verandering onderhevig en Teamflex speelt hier op in met passende innovatieve diensten en arbeidsmarktoplossingen. Demografische ontwikkelingen als ontgroening en vergrijzing weet Teamflex juist om te buigen tot kansen en samen met onze klanten zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om te streven naar een duurzame inzetbaarheid van alle generaties werknemers.


Opleiding en Coaching


Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze vaste medewerkers en flex medewerkers. Middels onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken proberen wij voortdurend onze flexibele en vaste teams uit te breiden met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.


Kwaliteit


Teamflex Personeelsdiensten is lid van de NBBU, erkend leerbedrijf , VCU-, NEN- en ISO 9001 gecertificeerd. Teamflex Opleidingen is SOOB gecertificeerd voor de chauffeursopleiding.


Op http://www.teamflex.nl/ vind je meer informatie over Teamflex.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Teamflex personeelsdiensten te werken?

4,0
Werk-privébalans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
4,0
Bedrijfscultuur