Takeaway.com
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Nieuws en updates

31 maart 2020
Ben je benieuwd naar hoe we in deze gekke tijden van Corona omgaan met het ophalen en bezorgen van bestellingen? Check dan snel even de video hieronder.


Wil je ons team komen versterken? Dat kan zeker! We zijn namelijk nog steeds op zoek naar nieuwe bezorgers! Natuurlijk verloopt de onboarding nu net even iets anders, namelijk online in plaats van face-to-face, maar laat dat je er niet van weerhouden om te solliciteren.

Onderweg

Van Antwerpen tot Amsterdam, van Salzburg tot Sofia, onze drivers bezorgen de gerechten waar onze klanten van houden. Wat voor weer het ook is, ze zijn er klaar voor - en kennen de straten van hun stad als hun broekzak.
Met flexibele uren en een goede vibe in het team, is ons driver-team verenigd door een sterke werkethiek en een sociale sfeer. Of ze zich nu voorbereiden op de hub of aan bij je aanbellen met de lekkerste gerechten, ze houden ons gaande!

We are Takeaway.com

Voor foodies zijn wij het platform voor heerlijke gerechten. Maar we gaan over veel meer dan alleen het bezorgen van maaltijden.
Van marketing aces in Amsterdam tot tech experts in Berlijn (en iedereen daartussenin!), we zijn trots op de dynamische vibe, de eindeloze mogelijkheden en de teamgeest die je in onze internationale kantoren ziet. Maar geloof ons niet alleen op ons woord. Bekijk de video voor een voorproefje van het leven bij Takeaway.com.

A walk in the office

Sure, we can tell you how great it works here. We can talk about the great view, the lively work environment and the friendly colleagues. But isn't it better to see it for yourself? Take a virtual tour of the office and meet the colleagues you could soon have a coffee with...

Snow Event 2019

Ja, we zijn een beursgenoteerd bedrijf en ja, we zijn groot en internationaal - maar op de een of andere manier zijn we nog steeds een startup. Onze medewerkers zijn dynamische en creatieve mensen die dingen liever vandaag doen dan morgen. We ondersteunen dit volledig door onze mensen te vertrouwen en door iedereen te helpen bij het bereiken van persoonlijke en professionele groei. En om iedereen zich thuis te laten voelen op Takeaway.com, bieden we een aantal geweldige voordelen. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse skivakantie, een groot strandfeest in de zomer, maar ook dingen zoals elke dag vers fruit of een borrel op vrijdag om in het weekend te luiden.

Social media

Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Hoofdkantoor

Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam

Medewerkers

201 tot 500