TNT Reviews

252 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.223 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker buiten
TNT, postbesteller (voormalige medewerker) –  Amersfoort22 januari 2019
Het buiten werken in de zomer is heerlijk. lekker muziekje op,bruin worden en nog betaald krijgen ook.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer en productieve omgeving
Operator / Postbode (voormalige medewerker) –  Zandvoort en Haarlem15 januari 2019
Heb hier met veel plezier gewerkt en vond de variatie in werk heel leuk,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet al te zware werkdagen
Heftruckchauffeur/magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Duiven18 december 2018
Je verdient goed. Af en toe even aanpakken maar dit word ook gewaardeerd.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Veel geluidsoverlast
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooral zelf standig werken
post bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 november 2018
wat ik hier heb gedaan is de post rond brengen vind het nog steeds heerlijk om dit werk te doen vrijheid en zorgen dat alle post optijd bij de mensen in de bus is
Pluspunten
heerlijk zefstandig
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om mee gemaakt te hebben
Postbezorger en pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Etten-Leur8 november 2018
TNT post is een leuk bedrijf om voor gewerkt te hebben. En ik wilde het gewoon altijd al een keer meemaken om te zien hoe het is om postbode te zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving een uitdagende baan voor doorzetters...
route operator (voormalige medewerker) –  Amsterdam,Zaandam6 november 2018
Is een baan voor vroege vogels waarbij de drukte bij de eerste minute al begint en de hele dag aan het racen bent met de minuten,mensen,pakketten..Dagen gaan erg snel :)
Is echt een baan voor doorzetters en mensen die stress en drukte bestendig zijn..
Pluspunten
Altijd onderweg tussen de mensen een actieve baan
Minpunten
lange soms koude soms natte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk!
Intern Business Improvement Manager (voormalige medewerker) –  Dordrecht6 november 2018
Toen ik er stage liep zat ik midden in de integratie met Fedex, hierdoor heb ik veel geleerd, ook vooral om zelfstandig aan de slag te gaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf vol op in verandering
Teamcoach Bezorgen/PTL SCB HT./Emballage planner (voormalige medewerker) –  Den Bosch23 oktober 2018
Zeer snelle veranderingen binnen het bedrijf dat niet altijd bij de uitvoerende in goede aarde viel
Pluspunten
goede regelingen voor de werknemer
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis18 oktober 2018
leuk om te weten hoe het is om buiten te werken, en omgang met mensen is leuk/anders
Pluspunten
eigen wijk zetten
Minpunten
regenachtige dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good people
Supervisor of Postal Couriers (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht29 september 2018
Love my job there in Utrecht, The Netherlands. Everyone I worked with on the Manitobadreef (Overvecht) was really nice, I mean almost everyone.From my spare hours a bought a nice bike.
Pluspunten
Great atmosphere and a lot of laughs, but still hard working
Minpunten
The rules where sometimes to awful
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sportieve baan waarin je veel buiten bent en bezig bent
Postbezorger/sorteerder (voormalige medewerker) –  Arnhem17 september 2018
Het is een baan waarin je niet alleen binnen, maar vooral buiten veel werkt dat is prettig als je sportief bent, voor mij was het sporten en werken tegelijk
Pluspunten
Alleen maar bezig zijn was prettig voor mij om achteraf uit te rusten
Minpunten
Met de kerstperiode was er veel post
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen commentaar nodig
Postbode (voormalige medewerker) –  Amersfoort20 juni 2018
zeer slechte arbeidsvoorwaarden door commercieelisering
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teleurstellend
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Loosdrecht13 juni 2018
Ik heb destijds voor deze baan het roer compleet omgegooid, de drank volledig vaarwel gezegd en me met hart en ziel ingezet.
Na een aantal jaren kreeg ik door het eentonige werk een hardnekkige peesontsteking in mijn rechter onderarm, ik kon toen nog maar halve dagen werken en werd betaald volgens mijn 20 uren contract. Tja, van 650 euro kan niemand leven, ik heb overal aangeklopt voor financiele ondersteuning, maar niemand bood me hulp.
Ik werk niet om in de schulden te raken.
Pluspunten
lekker veel buiten
Minpunten
Salaris op uitkeringsnivo en later er onder. Honden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa multinacional con programas de aprendizaje para los empleados y posibilidad de crecer en la empresa
secretaria legal (voormalige medewerker) –  Schiphol22 mei 2018
Fue mi primer trabajo de oficina, aprendí a organizar el back office, gestionar documentación confidencial, preparar presentaciones, organizar viajes, conference calls y reuniones, lidiar con clientes y abogados de todo el mundo.
La parte mas dificil del trabajo era seguramente trabajar bajo presion muchas horas, ya que la oficina central era en Australia y con la diferencia horaria había que aprovechar al maxímo las pocas horas de trabajo que teníamos en común, sin embargo ha sido una experiencia muy valiosa ya que aprendí a trabajar bajo presión y a priorizar el trabajo.
Seguramente lo que más me gustó era la confianza y responsabilidad que me dieron siendo tan joven e inexperta, valoraron mi capacidad de aprender rapido y mis ganas de trabajar duro.
Pluspunten
Buen sueldo, in house learning, team building
Minpunten
jornadas largas y mucha presión
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Duiven16 mei 2018
Gezellige collega's.
Simpel werkzaamheden.
Flexibel werkzaamheden.
Pluspunten
Gratis koffie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TNT Nieuwerkerk aan den IJssel
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel15 mei 2018
Fijn bedrijf, leuke collega's en een management die aan zijn personeel denkt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work with great leadership
FP&A (voormalige medewerker) –  Business Controller Intern3 mei 2018
Nice place to work with great leadership where I can learn and improve my working efficiency. The regular town hall is empressive and often empower us to get the target. The colleagues are nice and well cooperated, especially in critical time.
Pluspunten
Nice place to work with great leadership
Minpunten
Salary and transportation only, no other benefits
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 april 2018
ik goed gewerkt met tnt en voor me was een ervaren om pakken te round bringen.
Pluspunten
goed werk kleden
Minpunten
lang werkdag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
best wel zwaarder dan ik dacht
postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
te lang op je benen staan in die warmte..en voor de rest wast het wel oke
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame ervaring.
Warehouse medewerker / Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Duiven7 januari 2018
Een bedrijf waarin er veel wordt gelet op kwaliteit, nauwkeurigheid, en collegialiteit.
Pluspunten
Genoeg afwisseling.
Minpunten
Kwa teamleiders is er bijna geen communicatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij TNT. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 2.223 reviews
5696
4757
3538
2136
196

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur