TNT Reviews

248 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.173 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om mee gemaakt te hebben
Postbezorger en pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Etten-Leur8 november 2018
TNT post is een leuk bedrijf om voor gewerkt te hebben. En ik wilde het gewoon altijd al een keer meemaken om te zien hoe het is om postbode te zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving een uitdagende baan voor doorzetters...
route operator (voormalige medewerker) –  Amsterdam,Zaandam6 november 2018
Is een baan voor vroege vogels waarbij de drukte bij de eerste minute al begint en de hele dag aan het racen bent met de minuten,mensen,pakketten..Dagen gaan erg snel :)
Is echt een baan voor doorzetters en mensen die stress en drukte bestendig zijn..
Pluspunten
Altijd onderweg tussen de mensen een actieve baan
Minpunten
lange soms koude soms natte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk!
Intern Business Improvement Manager (voormalige medewerker) –  Dordrecht6 november 2018
Toen ik er stage liep zat ik midden in de integratie met Fedex, hierdoor heb ik veel geleerd, ook vooral om zelfstandig aan de slag te gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf vol op in verandering
Teamcoach Bezorgen/PTL SCB HT./Emballage planner (voormalige medewerker) –  Den Bosch23 oktober 2018
Zeer snelle veranderingen binnen het bedrijf dat niet altijd bij de uitvoerende in goede aarde viel
Pluspunten
goede regelingen voor de werknemer
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis18 oktober 2018
leuk om te weten hoe het is om buiten te werken, en omgang met mensen is leuk/anders
Pluspunten
eigen wijk zetten
Minpunten
regenachtige dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good people
Supervisor of Postal Couriers (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht29 september 2018
Love my job there in Utrecht, The Netherlands. Everyone I worked with on the Manitobadreef (Overvecht) was really nice, I mean almost everyone.From my spare hours a bought a nice bike.
Pluspunten
Great atmosphere and a lot of laughs, but still hard working
Minpunten
The rules where sometimes to awful
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sportieve baan waarin je veel buiten bent en bezig bent
Postbezorger/sorteerder (voormalige medewerker) –  Arnhem17 september 2018
Het is een baan waarin je niet alleen binnen, maar vooral buiten veel werkt dat is prettig als je sportief bent, voor mij was het sporten en werken tegelijk
Pluspunten
Alleen maar bezig zijn was prettig voor mij om achteraf uit te rusten
Minpunten
Met de kerstperiode was er veel post
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen commentaar nodig
Postbode (voormalige medewerker) –  Amersfoort20 juni 2018
zeer slechte arbeidsvoorwaarden door commercieelisering
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teleurstellend
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Loosdrecht13 juni 2018
Ik heb destijds voor deze baan het roer compleet omgegooid, de drank volledig vaarwel gezegd en me met hart en ziel ingezet.
Na een aantal jaren kreeg ik door het eentonige werk een hardnekkige peesontsteking in mijn rechter onderarm, ik kon toen nog maar halve dagen werken en werd betaald volgens mijn 20 uren contract. Tja, van 650 euro kan niemand leven, ik heb overal aangeklopt voor financiele ondersteuning, maar niemand bood me hulp.
Ik werk niet om in de schulden te raken.
Pluspunten
lekker veel buiten
Minpunten
Salaris op uitkeringsnivo en later er onder. Honden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Duiven16 mei 2018
Gezellige collega's.
Simpel werkzaamheden.
Flexibel werkzaamheden.
Pluspunten
Gratis koffie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TNT Nieuwerkerk aan den IJssel
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel15 mei 2018
Fijn bedrijf, leuke collega's en een management die aan zijn personeel denkt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work with great leadership
FP&A (voormalige medewerker) –  Business Controller Intern3 mei 2018
Nice place to work with great leadership where I can learn and improve my working efficiency. The regular town hall is empressive and often empower us to get the target. The colleagues are nice and well cooperated, especially in critical time.
Pluspunten
Nice place to work with great leadership
Minpunten
Salary and transportation only, no other benefits
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 april 2018
ik goed gewerkt met tnt en voor me was een ervaren om pakken te round bringen.
Pluspunten
goed werk kleden
Minpunten
lang werkdag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
best wel zwaarder dan ik dacht
postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
te lang op je benen staan in die warmte..en voor de rest wast het wel oke
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame ervaring.
Warehouse medewerker / Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Duiven7 januari 2018
Een bedrijf waarin er veel wordt gelet op kwaliteit, nauwkeurigheid, en collegialiteit.
Pluspunten
Genoeg afwisseling.
Minpunten
Kwa teamleiders is er bijna geen communicatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TNT ervaring
lorrie rijder, sorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium6 januari 2018
werk omschrijving is duidelijk,hebt leren Lorrie rijden.medewerkers zijn vriendelijk,hulpzaam,
in het begin was wennen met de nachtdiensten en het leukste was dat er wisseling was in het werk.
Pluspunten
vervoer naar werk vanaf metro station
Minpunten
geen afspraak nakomen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Logistieke omgeving met proactive medewerkers
Warehouse medewerker (voormalige medewerker) –  Acht20 december 2017
Een typische dag bij TNT Express was nooit hetzelfde omdat de taken verschillend zijn per dag. De ene dag stond je aan de band, pakketen te verwerken, sorteren op regio. En de andere dag was je verantwoordelijk voor het inscannen van pakketen op vrachtwagens.
Pluspunten
fijne uren voor een student
Minpunten
je werd af en toe behandeld als een nummer in plaats van een persoon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te druk
Sorteercentrum medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag27 november 2017
Te druk en de management was niet altijd aanspreekbaar.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en degelijk postbedrijf
Teamleider Logistiek (voormalige medewerker) –  Den Helder9 november 2017
Prettige werksfeer met maatwerk voor incidentele werknemers
Pluspunten
Arbeidsomstandigheden
Minpunten
Te commercieel doorgevoerd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf met veel veranderingen in hoog tempo
Pakkettenchauffeur, postbode, sorteerder (voormalige medewerker) –  Sint-Michielsgestel17 oktober 2017
dit was vroeger een mooi bedrijf, maar door veel veranderingen is de werkdruk heel hoog geworden en de sfeer steeds grimmiger.
Pluspunten
leuk werk, veel afwisseling mogelijk
Minpunten
werkdruk te hoog en mensen worden teveel gezien als nummers
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij TNT. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 2.174 reviews
5678
4742
3527
2136
191

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur