TNT Reviews

229 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en degelijk postbedrijf
Teamleider Logistiek (voormalige medewerker) –  Den Helder9 november 2017
Prettige werksfeer met maatwerk voor incidentele werknemers
Pluspunten
Arbeidsomstandigheden
Minpunten
Te commercieel doorgevoerd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke mensen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Oud-Heusden29 september 2017
Ik kon zelf bepalen wanneer ik de post wilde brengen als het maar voor 17:00 uur was gebeurd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Bezorger (voormalige medewerker) –  Zetten22 september 2017
Met heel veel plezier gewerkt fijn contact met bedrijven
Pluspunten
Fijn
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Duiven13 september 2017
Een veel te stijle hierarchie binnen een bedrijf waar vrijwel iedereen denkt eigen baas te zijn. Continu opgejaagd worden omdat de werkdruk voor de teamleiders te hoog wordt reageren ze dit ongetwijfeld alleen maar af op de medewerkers.
Pluspunten
Kantine: goede meuk altijd
Minpunten
Vrijwel alles buiten de kantine om
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijke baan
Postbode (voormalige medewerker) –  Zoetermeer2 september 2017
In de koudste en slechtste omstandigheden post bezorgd. (sneeuw en ijskoud) Zeer leuk werk met eigen tijds indeling.
Pluspunten
eigentijds indeling en met kind prima te combineren
Minpunten
slecht georganiseerd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als bijbaan of als jonge persoon zeker goede werkgevers
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam West23 augustus 2017
Wegens de afname van post volumes krijg je meer reclame folders waarbij het werk langer en zwaarder wordt.

Het leukste aan de baan is dat je zelfstandig en verantwoording heb en je bent redelijk vrij in het beroep.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun working place
Cusomter Service Representative (voormalige medewerker) –  Hoofddorp, NL14 augustus 2017
TNT called me if I was willing to go back to TNT. Learned a lot about how to communicate with customers. Used more programs. Good colleagues, unfortunately we had to leave due to cost savings. The company moved to Portugal.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 augustus 2017
was leuk in het begin maar toen ik me enkel band scheurde en ik op hoofdkantoor kwam sorteren op eichen initiatief om niet niks te doen werd ik ontslagen zodra me enkel weer beter was.
Pluspunten
was werk
Minpunten
ontsloegen me zodra het een niet goed voor ze uitkwam
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International bedrijf
Senior Financial Accounting Specialist (voormalige medewerker) –  Duiven11 augustus 2017
- Altijd wat te doen
- Leuke collega's
- Genoeg uitdaging
Pluspunten
leuke collega´s
Minpunten
geen airco
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever
financieel controller (voormalige medewerker) –  houten / brussel7 augustus 2017
Een mooi bedrijf waarin ik veel van mij zelf kwijt kon/mocht. Prettige collegae zowel in Nederland als Belgie.
Pluspunten
mogelijkheden tot zelf ontwikkeling
Minpunten
compensatie reiskosten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid op de werk vloer met collega*s werk op tijd afhebben
Postbesteller (voormalige medewerker) –  Lelystad7 augustus 2017
Heb dag en nacht diensten gedraaid wat ik altijd met plezier deed leuke afwissellend werkm ook om buiten te lopen
Pluspunten
werksfeer gezellig
Minpunten
geen 40 uur maar 37 uur per week
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Customer service medewerkster
Customer Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp31 juli 2017
Het was prettige werken, gezellige collega's, doelgericht werken,
accuraat, klantvriendelijjk zijn.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
idem als bij PostNL
New Business Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht11 juli 2017
Prima werkgever met tal van doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lerende organisatie met ruimte voor inbreng
Collection Team Leader / Manager Credit Control (voormalige medewerker) –  Duiven8 juni 2017
Ik heb 19 jaar met veel plezier gewerkt voor dit bedrijf. De primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waren goed geregeld.
Daarnaast goede doorgroeimogelijkheden, laagdrempeligheid en fijne collega's.
Pluspunten
Fijne collega's, goede werkplek.
Minpunten
Reorganisatie, toekomstzekerheid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorger
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Roosendaal6 mei 2017
6 dagen per week de post ophalen en bij de klanten bezorgen.

Je hebt weinig met collega,s te maken omdat ieder z,n eigen wijk heeft.

Het moeilijkste van de baan is de post bezorgen wanneer er sneeuw ligt en het glad is.

Het leukste van de baan is de enorme vrijheid.
Pluspunten
Het gevoel van vrijheid
Minpunten
Moeilijk werk bij gladheid.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk en gezond bedrijf
LInehaul driver (voormalige medewerker) –  Duiven5 mei 2017
Alle cursussen werden door TNT geregeld, je had veel vrijheid, fijne collega's, je bent geregeld thuis al met al een geweldig bedrijf waar veel kan en mag.
Pluspunten
Eigen auto
Minpunten
Weinig tot geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig post bezorgen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Spijkenisse5 april 2017
een korte zomervakantie post bezord, niet een van de leukste baantjes die ik heb gehad, en ik heb alleen nooit me baas gezien
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
zware tassen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team in deventer
Bussines Balie medewerkster gewerkt (voormalige medewerker) –  Deventer en Zwolle2 april 2017
In deventer heb ik met een gezellig team gewerkt en had ik veel plezier in mijn werk, in zwolle minder goede ervaring te massaal vriendjes politiek
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexible en gezellig personnel
Heftruckbestuurder (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 maart 2017
Productive en gezellige , Deze bedrijf is een international BV waarvan iederen heeft zijn taken.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen alcool
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer onder en met collega's prima
Postbode (voormalige medewerker) –  Uithuizen / Groningen / Assen6 maart 2017
Het bedrijf is na de privatisering een stuk minder prettig geworden. Het werk is qua uitvoering hetzelfde als in het begin maar je moet het allemaal in een korter tijdsbestek uitvoeren. Kortom, de werkdruk is ontzettend hoog.
Pluspunten
sfeer
Minpunten
werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 1.865 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over TNT gesorteerd op locatie