T-Mobile Reviews

83 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles wat je niet verwacht van een Telecombedrijf
Projectleider Retail - Huisvesting en Interieur (huidige medewerker) –  Landelijk verantwoordelijk - Den Haag18 oktober 2017
Leuke jonge collega's, ruimte om zelf je werkzaamheden in de delen, professionals die weten waar ze mee bezig zijn, daarnaast veel ruimte voor leuke activiteiten met elkaar en het ontplooien van nieuwe ideeën voor de eindgebruiker.
Pluspunten
Salaris
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste werkgever die ik heb gehad
Sales Account Manager B2B (voormalige medewerker) –  Den Haag4 oktober 2017
Het meest gezellige bedrijf waar ik voor gewerkt heb. Leuke collega's, relaxe werksfeer, successen die werden gevierd. Centraal gelegen. Goede prive/werkcombinatie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf om voor te werken
Sr. Medewerker Fixed Assets/ General Ledger (voormalige medewerker) –  Den Haag18 september 2017
Ik heb heel veel geleerd bij T-mobile en goed kunnen samen werken met mijn collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Arnhem7 september 2017
Goed werk, goede arbeidsvoorwaarden, veel pluspunten, zeer goed trainingen,
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Highly motivated young and dynamic company
Customer Service (voormalige medewerker) –  Den Haag4 september 2017
Telecommunications is a tough business. T-Mobile is able to continuously adjust its strategy to keep up with the times and even be a few steps ahead of the game.
Pluspunten
Great location next to a major train station
Minpunten
Due to the continuous market changes the work environment can get quite political
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzame omgeving met fijne collega's
Partner Manager Telesales Business (voormalige medewerker) –  Den Haag16 juli 2017
T-Mobile is een bedrijf wat zich heel snel ontwikkelt. Prioriteiten veranderen en daar moet je tegen kunnen. Het is een jong en fris bedrijf met veel gezellige en gepassioneerde mensen. Ik heb er ontzettend veel geleerd en kijk met veel plezier terug naar mijn tijd daar. Arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Customer Care Service Agent (huidige medewerker) –  Enschede5 juli 2017
leuk bedrijf om te werken alleen geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring bij T-Mobile
Construction and Maintenance Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2017
Gewelidig veel geleerd, fantastiche collega's, enorm mooi bedrijf
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch en vooruitstrevend
Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2017
Met veel plezier gewerkt voor een vooruitstrevend bedrijf waar de klant altijd centraal staat. Geen dag was hetzelfde en elke dag stond in het teken van veranderingen en verbeteringen.

Ook een bedrijf met een open cultuur waar ruimte is voor elkaars ideeën en feedback. Naast de reguliere werkzaamheden was er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer.

Een mooie periode van 11 jaar kunnen afsluiten bij dit dynamisch bedrijf.
Pluspunten
Open cultuur, diversiteit van medewerkers, het nieuwe werken
Minpunten
De gevolgen van de reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T-Mobile Klantenservice B2B
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag15 mei 2017
Bij T-Mobile is geen dag hetzelfde geweest, omdat met klanten werken iedere dag anders is.
Het leukste vond ik dat ik mensen blij mocht maken. Soms was dit niet even makkelijk, echter vond ik altijd wel een manier om dit in orde te krijgen.

Ik vond het een enorm leuk team en mis deze nog dagelijks.
Wat betreft het management heb ik geen klachten.
Pluspunten
Leuke feestjes
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega`s
Klantenservicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 mei 2017
Leuk afwisselend werk.
Ik vind het leuk o problemen op te lossen en mensen zo goed mogelijk te helpen.Bij T-Mobile kon ik dat heel goed.
Met bijv een factuur die de klant niet begreep of een fout in de gebruikskosten.
Pluspunten
Goeie training
Minpunten
Locatie was erg ver
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en salesgerichte organisatie
Manager retail (huidige medewerker) –  Enschede/ Hengelo/ Hardenberg27 maart 2017
Een fijne werkgever, biedt kansen en zorgt goed voor haar personeel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goede voorwaarden en voorzieningen
Callcenter medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda24 maart 2017
In de 12 jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik veel geleerd en ook altijd met veel plezier mijn werk gedaan.
Pluspunten
Leuke collega's en goede sfeer
Minpunten
/
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
medewerkerster klantenservice/incasso (voormalige medewerker) –  Breda30 januari 2017
Ik heb met plezier bij T-Mobile gewerkt. Vond contact met de klant leuk om te doen. Ik begon eerst op de afdeling pre-paid. Vervolgens werkte ik me op naar de afdeling abonnemten, vervolgens afdeling rekeningen en tot slot afdeling incasso. Deze functies heb ik allemaal vervuld in een tijdsbestek van 3 jaar.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong bedrijf
Specialist contract management (voormalige medewerker) –  Den Haag27 januari 2017
Samenwerking met collega's was goed. Met sommige kan je goed samenwerken en waar nodig helpen. Ik ben iemand die altijd open staat om nieuwe dingen te leren en dat maakte ik ook altijd kenbaar. Helaas heb je veel mensen met vooroordelen waardoor je meestal moet bewijzen wat je kan voordat je de kans krijg om door te groeien. Ik heb altijd goede beoordelingen gehad en dat maak me wel trots op mezelf want je moet hard voor werken.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
te veel reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met vriendelijke collega's
Billing Validation Analyst (voormalige medewerker) –  Den Haag23 januari 2017
Bij T-Mobile voelde ik me erg prettig. Collega's waren vriendelijk en ik kon het altijd goed vinden met iedereen. Het leukste van de baan vond ik de verantwoordelijkheid die ik droeg. Zal mijn werk niet uitgevoerd worden? dan zouden sommige klanten teveel of te weinig voor hun factuur betalen. Het gaf mij altijd een goed gevoel nadat ik mijn dagelijkse werkzaamheden heb verricht, omdat ik wist dat klanten een correcte factuur hadden ontvangen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo juvenil con cafe gratis
Leader Value Stream (huidige medewerker) –  Den Haag22 januari 2017
El trabajo en TMobile nunca es aburrido. La empresa tiene mucha energia y es muy ambiciosa en el conseguimiento de sus resultados comerciales. Eso da pie a muchas iniciativas y bastante libertad para ejegutarlas.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onzettend leuke collega s
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem24 december 2016
Leuk werk met klanten in contact. Het oplossen van de problemen
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Weekenden en avonden werken
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Shopmedewerker (voormalige medewerker) –  Doetinchem12 december 2016
Goede werkgever, goede arbeidsvoorwaarden, leuke collega's, veel klantcontact en voornamelijk leuke klanten, leuke standplaats om te werken, uitdagende baan.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Te vaak gewisseld van winkel op 1 standplaats
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele werkplek, ondersteunt home-office,goede arbeidcondities
Billing Validation Analyst (huidige medewerker) –  Den Haag1 december 2016
top collega's, goede arbeidcondities, flexibel te combineren met thuis situatie waardoor home office mogelijk is.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 6.840 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over T-Mobile gesorteerd op locatie