T-Mobile Reviews

90 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.882 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne tijd
Sales and retention employee (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 maart 2018
Zeer fijne management en collega's. Wat ik vooral waardeerde was dat het management direct actie ondernam bij ontevreden klanten.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alleen goede collegas
Agent (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel16 februari 2018
Goede collegas is het enigste eigenlijk wel

Structuur van werk en leidinggevende bij t mobile thuis is slecht. Missxhien omdat het net nieuw is. Leiding gevende leggen veel bij de werknemers.

Nu gestopt en uit eindelijk al 2 maanden aan het wachten op een betaling die te laat was en mijn vakantiegeld die nog openstaat.

Dus dat doe ik niet meer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf, goede werksfeer, leuke collega's,.
Manager Communication Operations (voormalige medewerker) –  Den Haag25 januari 2018
Geen slecht woord over T-Mobile van mij. Veel jaren gewerkt, ontzettend naar mijn zin gehad, goede sfeer, cultuur. Werkdruk is hoog, tot zeer hoog.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open, informele bedrijfscultuur met ruimte voor creativiteit
Sr. Regional Account Manager (huidige medewerker) –  Den Haag4 januari 2018
Work hard, play hard.
Dat geeft wat mij betreft kernachtig weer hoe de bedrijfscultuur is. Er wordt veel van je gevraagd, maar daar staat een grote vrijheid tegenover en een collegiale sfeer.
Verlegen collega's met een afwachtende houding komen wellicht iets minder goed uit de verf, maar zodra je intern de weg kent en weet wie je waarvoor nodig hebt zijn er mogelijkheden te over.
Het moeilijkste aan deze baan is het vinden van een stabiele balans in een continu veranderend werkveld, met daardoor ook voortdurend veranderende eisen die er worden gesteld aan de medewerkers.
Het leukste is zonder twijfel het contact met klanten en collega's, en de energie die er heerst binnen het bedrijf als geheel.
Pluspunten
Collegiale sfeer
Minpunten
(Uitvoering van) beleid is sterk gericht op de korte termijn door zeer beweeglijke markt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf waar niet veel naar personeel werd gekeken
SALES MANAGER/SENIORACCOUNTMANAGER (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost14 december 2017
ik heb hier geleerd hoe ik mezelf staande kon houden.
de telecom is een branch waar veel kapers op de loer liggen en verzadigde markt ook wel genoemd. dit is voor mij een onzekere periode geweest. we moesten als organisatie steeds innovatieve manieren bedenken om overeind te blijven staan. alleen de ideeën waren er maar het managent kregen we hier niet in mee
Pluspunten
hechte groep
Minpunten
directie wilde niet mee in onze idee, waardoor we vaak de plan mis sloegen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een productieve en snel veranderende organisatie
Facilitair Coördinator (voormalige medewerker) –  Den Haag30 november 2017
een productieve en snel veranderende organisatie die veel mogelijkheden biedt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve onderneming
Financieel medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag7 november 2017
Innovatieve onderneming met leuke collega's en veel mogelijkheden om te leren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles wat je niet verwacht van een Telecombedrijf
Projectleider Retail - Huisvesting en Interieur (huidige medewerker) –  Landelijk verantwoordelijk - Den Haag18 oktober 2017
Leuke jonge collega's, ruimte om zelf je werkzaamheden in de delen, professionals die weten waar ze mee bezig zijn, daarnaast veel ruimte voor leuke activiteiten met elkaar en het ontplooien van nieuwe ideeën voor de eindgebruiker.
Pluspunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste werkgever die ik heb gehad
Sales Account Manager B2B (voormalige medewerker) –  Den Haag4 oktober 2017
Het meest gezellige bedrijf waar ik voor gewerkt heb. Leuke collega's, relaxe werksfeer, successen die werden gevierd. Centraal gelegen. Goede prive/werkcombinatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf om voor te werken
Sr. Medewerker Fixed Assets/ General Ledger (voormalige medewerker) –  Den Haag18 september 2017
Ik heb heel veel geleerd bij T-mobile en goed kunnen samen werken met mijn collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Arnhem7 september 2017
Goed werk, goede arbeidsvoorwaarden, veel pluspunten, zeer goed trainingen,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Highly motivated young and dynamic company
Customer Service (voormalige medewerker) –  Den Haag4 september 2017
Telecommunications is a tough business. T-Mobile is able to continuously adjust its strategy to keep up with the times and even be a few steps ahead of the game.
Pluspunten
Great location next to a major train station
Minpunten
Due to the continuous market changes the work environment can get quite political
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzame omgeving met fijne collega's
Partner Manager Telesales Business (voormalige medewerker) –  Den Haag16 juli 2017
T-Mobile is een bedrijf wat zich heel snel ontwikkelt. Prioriteiten veranderen en daar moet je tegen kunnen. Het is een jong en fris bedrijf met veel gezellige en gepassioneerde mensen. Ik heb er ontzettend veel geleerd en kijk met veel plezier terug naar mijn tijd daar. Arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Customer Care Service Agent (huidige medewerker) –  Enschede5 juli 2017
leuk bedrijf om te werken alleen geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring bij T-Mobile
Construction and Maintenance Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2017
Gewelidig veel geleerd, fantastiche collega's, enorm mooi bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch en vooruitstrevend
Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2017
Met veel plezier gewerkt voor een vooruitstrevend bedrijf waar de klant altijd centraal staat. Geen dag was hetzelfde en elke dag stond in het teken van veranderingen en verbeteringen.

Ook een bedrijf met een open cultuur waar ruimte is voor elkaars ideeën en feedback. Naast de reguliere werkzaamheden was er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer.

Een mooie periode van 11 jaar kunnen afsluiten bij dit dynamisch bedrijf.
Pluspunten
Open cultuur, diversiteit van medewerkers, het nieuwe werken
Minpunten
De gevolgen van de reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T-Mobile Klantenservice B2B
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag15 mei 2017
Bij T-Mobile is geen dag hetzelfde geweest, omdat met klanten werken iedere dag anders is.
Het leukste vond ik dat ik mensen blij mocht maken. Soms was dit niet even makkelijk, echter vond ik altijd wel een manier om dit in orde te krijgen.

Ik vond het een enorm leuk team en mis deze nog dagelijks.
Wat betreft het management heb ik geen klachten.
Pluspunten
Leuke feestjes
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega`s
Klantenservicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 mei 2017
Leuk afwisselend werk.
Ik vind het leuk o problemen op te lossen en mensen zo goed mogelijk te helpen.Bij T-Mobile kon ik dat heel goed.
Met bijv een factuur die de klant niet begreep of een fout in de gebruikskosten.
Pluspunten
Goeie training
Minpunten
Locatie was erg ver
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en salesgerichte organisatie
Manager retail (huidige medewerker) –  Enschede/ Hengelo/ Hardenberg27 maart 2017
Een fijne werkgever, biedt kansen en zorgt goed voor haar personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goede voorwaarden en voorzieningen
Callcenter medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda24 maart 2017
In de 12 jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik veel geleerd en ook altijd met veel plezier mijn werk gedaan.
Pluspunten
Leuke collega's en goede sfeer
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij T-Mobile. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 7.886 reviews
53.046
42.654
31.438
2422
1326

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur