T-Mobile Reviews

75 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Highly motivated young and dynamic company
Customer Service (voormalige medewerker) –  Den Haag4 september 2017
Telecommunications is a tough business. T-Mobile is able to continuously adjust its strategy to keep up with the times and even be a few steps ahead of the game.
Pluspunten
Great location next to a major train station
Minpunten
Due to the continuous market changes the work environment can get quite political
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzame omgeving met fijne collega's
Partner Manager Telesales Business (voormalige medewerker) –  Den Haag16 juli 2017
T-Mobile is een bedrijf wat zich heel snel ontwikkelt. Prioriteiten veranderen en daar moet je tegen kunnen. Het is een jong en fris bedrijf met veel gezellige en gepassioneerde mensen. Ik heb er ontzettend veel geleerd en kijk met veel plezier terug naar mijn tijd daar. Arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Customer Care Service Agent (huidige medewerker) –  Enschede5 juli 2017
leuk bedrijf om te werken alleen geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring bij T-Mobile
Construction and Maintenance Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2017
Gewelidig veel geleerd, fantastiche collega's, enorm mooi bedrijf
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch en vooruitstrevend
Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2017
Met veel plezier gewerkt voor een vooruitstrevend bedrijf waar de klant altijd centraal staat. Geen dag was hetzelfde en elke dag stond in het teken van veranderingen en verbeteringen.

Ook een bedrijf met een open cultuur waar ruimte is voor elkaars ideeën en feedback. Naast de reguliere werkzaamheden was er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer.

Een mooie periode van 11 jaar kunnen afsluiten bij dit dynamisch bedrijf.
Pluspunten
Open cultuur, diversiteit van medewerkers, het nieuwe werken
Minpunten
De gevolgen van de reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega`s
Klantenservicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 mei 2017
Leuk afwisselend werk.
Ik vind het leuk o problemen op te lossen en mensen zo goed mogelijk te helpen.Bij T-Mobile kon ik dat heel goed.
Met bijv een factuur die de klant niet begreep of een fout in de gebruikskosten.
Pluspunten
Goeie training
Minpunten
Locatie was erg ver
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en salesgerichte organisatie
Manager retail (huidige medewerker) –  Enschede/ Hengelo/ Hardenberg27 maart 2017
Een fijne werkgever, biedt kansen en zorgt goed voor haar personeel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goede voorwaarden en voorzieningen
Callcenter medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda24 maart 2017
In de 12 jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik veel geleerd en ook altijd met veel plezier mijn werk gedaan.
Pluspunten
Leuke collega's en goede sfeer
Minpunten
/
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
medewerkerster klantenservice/incasso (voormalige medewerker) –  Breda30 januari 2017
Ik heb met plezier bij T-Mobile gewerkt. Vond contact met de klant leuk om te doen. Ik begon eerst op de afdeling pre-paid. Vervolgens werkte ik me op naar de afdeling abonnemten, vervolgens afdeling rekeningen en tot slot afdeling incasso. Deze functies heb ik allemaal vervuld in een tijdsbestek van 3 jaar.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong bedrijf
Specialist contract management (voormalige medewerker) –  Den Haag27 januari 2017
Samenwerking met collega's was goed. Met sommige kan je goed samenwerken en waar nodig helpen. Ik ben iemand die altijd open staat om nieuwe dingen te leren en dat maakte ik ook altijd kenbaar. Helaas heb je veel mensen met vooroordelen waardoor je meestal moet bewijzen wat je kan voordat je de kans krijg om door te groeien. Ik heb altijd goede beoordelingen gehad en dat maak me wel trots op mezelf want je moet hard voor werken.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
te veel reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met vriendelijke collega's
Billing Validation Analyst (voormalige medewerker) –  Den Haag23 januari 2017
Bij T-Mobile voelde ik me erg prettig. Collega's waren vriendelijk en ik kon het altijd goed vinden met iedereen. Het leukste van de baan vond ik de verantwoordelijkheid die ik droeg. Zal mijn werk niet uitgevoerd worden? dan zouden sommige klanten teveel of te weinig voor hun factuur betalen. Het gaf mij altijd een goed gevoel nadat ik mijn dagelijkse werkzaamheden heb verricht, omdat ik wist dat klanten een correcte factuur hadden ontvangen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo juvenil con cafe gratis
Leader Value Stream (huidige medewerker) –  Den Haag22 januari 2017
El trabajo en TMobile nunca es aburrido. La empresa tiene mucha energia y es muy ambiciosa en el conseguimiento de sus resultados comerciales. Eso da pie a muchas iniciativas y bastante libertad para ejegutarlas.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onzettend leuke collega s
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem24 december 2016
Leuk werk met klanten in contact. Het oplossen van de problemen
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Weekenden en avonden werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele werkplek, ondersteunt home-office,goede arbeidcondities
Billing Validation Analyst (huidige medewerker) –  Den Haag1 december 2016
top collega's, goede arbeidcondities, flexibel te combineren met thuis situatie waardoor home office mogelijk is.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever.
verkoop- en klantadviseur (huidige medewerker) –  Amsterdam10 oktober 2016
Wat mij vooral aantrekt in deze functie is het veelvuldig contact met klanten, en collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 augustus 2016
Mijn tijd binnen de T-Mobile heb ik ervaren als een leuke en gezellige tijd, in deze periode heb ik veel kunnen leren van collega`s en heb ik mezelf zien groeien in de sales. Als het aankomt op leiding in de winkels is er vaak niemand te bekennen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helemaal het einde. What you give is what you get!
Accountmanager binnendienst (voormalige medewerker) –  Den Haag29 augustus 2016
Nergens wordt er zoveel aandacht en inzet getoond als bij T-Mobile Netherlands .
Daar waar inzet wordt getoond, wordt geïnvesteerd.
Een mooie toekomst willen opbouwen kan hier , als je hard genoeg werkt.
De financiën hebben mij helaas weg moeten sturen, maar mijn ambitieuze functie hier blijft een gemis!

Bedankt voor alles....
Pluspunten
Investment in their people
Minpunten
No finance to hold them
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch bedrijf
Shop advisor (voormalige medewerker) –  Utrecht20 augustus 2016
Druk, veel klanten in de winkel met de meest onmogelijke vragen over de telefoon of het contract.
Heb geleerd in een drukke omgeving mijn werk snel te doen.
Collegas zijn allemaal jong, en gezellig en vol energie.
de snelle vooruitgang van de technologie. Heb je net door hoe een GSM werkt, is de volgende met nog meer functies al uitgebracht.
Het werk met klanten, het behulpzaam zijn en goed advies geven.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame functie
Shopadvisor (voormalige medewerker) –  Uden21 juni 2016
Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad bij T-Mobile, waar ik 1.5 jaar gewerkt heb. Omdat ik mijn uren niet meer kon maken en ik aan het afstuderen was, moest ik helaas de keuze maken om wat anders te zoeken. Ze zijn erg gericht op je persoonlijke ontwikkeling en teamgericht. De manager heeft me altijd gecoacht en nieuwe inzichten gegeven. Ik ben er nog steeds trots op dat ik deel uit mocht maken bij deze organisatie, ondanks de targets en soms hoge werkdruk. Er wordt voldoende rekening gehouden met je studie en/of persoonlijke situatie.
Pluspunten
Reiskosten, ontwikkelingsgericht
Minpunten
Ik kon helaas niet meer uren maken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische omgeving
HR Specialist Administration (huidige medewerker) –  Den Haag13 juni 2016
Al meer dan 10 jaar werk in dezelfde functie, alleen is het nooit hetzelfde. Dit brengt aan de ene kant een bepalde druk met zich mee, wat ik fijn vind.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 6.208 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over T-Mobile gesorteerd op locatie