SVB Reviews

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen doorgroeimogelijkheden Trekkingsrecht medewerker te Utrecht
Trekkingsrecht medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht12 mei 2019
Het salaris is wel redelijk. Het inwerktraject van 2 maanden is onnodig lang veel theorie en weinig praktijk. Je krijgt nauwelijks telefoon traning. Het managementteam neemt de trekkingsrecht medewerker niet serieus. Er zijn geen doorgroeimogelijkheden. De werkdruk is niet normaal hoog.
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Zeer hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende baan met demente persoon
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Gorinchem17 september 2018
verantwoordelijke baan met goede ondersteuning van familie
Pluspunten
dankbaarheid van client
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende baan waar je veel kennis opdoet.
Salarisadministrateur (voormalige medewerker) –  Zaandam3 oktober 2017
Collega's waren top werk is veelzijdig. Je geeft klanten advies, informatie en doet de uitbetalingen
Pluspunten
Betaald overwerk
Minpunten
Weinig mogelijkheden om vrij te nemen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er heerst een overleving mentaliteit.
Adminstratief medewerkster (huidige medewerker) –  Zaandam22 augustus 2017
praten is er niet bij. Alleen maar blik op computer
Pluspunten
flexible starttijden
Minpunten
Alleen maar blik op computer, geen tijd voor gezelligheid
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong bedrijf met vele uitdagingen
Medewerker salarisadministratie (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)11 april 2017
SvB dienstverlening PGB is altijd wel anders. Dit houdt het werk interessant en spannend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet voor mij
Front office medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam9 maart 2017
Ik vond het totaal niet fijn werken daar dit ivb met mijn team leider die totaal geen leuk mens is om mee te werken
Pluspunten
geen
Minpunten
betalen voor koffie en thee
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
medewerkster dienstverlening PGB (huidige medewerker) –  Groningen5 maart 2017
leuke en gezellige werkomgeving, met veel verscheidenheid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht19 mei 2016
Het is een sociaal bedrijf, waar menselijkheid nog hoog in het vaandel staat.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Beoordelaar Contractadministratie (voormalige medewerker) –  Utrecht13 juli 2015
Leuke werkgever om voor te werken. Voldoende waardering en doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doorgroeimogelijkheden
Front office medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT16 juni 2015
Ik heb bij de SVB veel taken gehad. Ik ben begonnen als front office medewerker en ben uiteindelijk weg gegaan als begeleider en opleider.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame gezellige werkomgeving
Medewerker PGB (huidige medewerker) –  Zaandam, NH3 januari 2015
Elke dag leer ik nieuwe dingen m.b.t. het Trekkingsrecht.
Leuke collega's (leeftijdgenoten).

Het moeilijkste van de baan ik dat je soms nare klanten aan de lijn krijgt. Je moet ze op een vriendelijke manier behandelen.

Het leukste van de baan is dat je verschillende casussen krijgt en ook complimenten van (oudere) klanten krijgt. Deze mensen weten niet wat ze moeten doen en waarderen jou hulp.
Pluspunten
Informeel sfeer
Minpunten
Tijdelijke functie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige omgeving
Administratie klerk (voormalige medewerker) –  Sociale verzekeringsbank Aruba24 oktober 2014
gezellige omgeving, niet de leukste baan, maar het was alleen een tijdelijke baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prim voorziening
Pensioen (huidige medewerker) –  Groningen, GR6 augustus 2014
Heb nooit problemen gehad met de SVB en hoop er nog lang van te genieten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH9 juli 2014
Leuke collega's en lekker afwisselend werk. Helemaal top!
Pluspunten
De variatie in het werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede salaris, leuke collega's.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH16 mei 2014
Het baantje bij de SVB was vakantiewerk.

Ik vond het wel leuk om te doen maar zie mij zelf toch niet de hele week op kantoor zitten. Dat is dan ook wat ik er van geleerd heb dat ik dit niet wil.

Ik had wel leuke collega's en het werk was ook niet heel moeilijk, maar ook niet heel leuk om te doen.

Het leukste van dit baantje was de goede vergoeding, het minst leuke dat ik de hele dag binnen zat.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
De hele dag binnen zitten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
s, morgens eerst werkoverleg voor de dagplanning
Zorgverlener (voormalige medewerker) –  Een7 februari 2013
ochtenddienst

Patient s,morgens van bed afhalen en wassen
aankleden en het ontbijt klaar maken
Medicijnen klaar zetten voor de gehele dag.
Haar dan naar haar stoel brengen en vragen wat haar wensen waren voor de dag
Koffie voor haar man en haar zelf klaar zetten
voor de collega van de middagdienst alles klaar zetten.en dan naar huis toe.

S avonds weer terug en haar naar bed brengen.

Toen het op het laatst liep voor ze overleed

Totaal deden we het met 5 personen en elkaar aflossend.
Pluspunten
goede werkverhouding
Minpunten
je weet dat het werk tijdelijk is ( patient zwaar ziek )
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren

Zie meer reviews over SVB

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SVB. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 35 reviews
59
412
311
20
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over SVB gesorteerd op locatie