SUMMA COLLEGE Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informele sfeer
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven6 november 2017
Leuke werkomgeving en informele sfeer en prettige collega's
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende omgeving
Conciërge (huidige medewerker) –  Eindhoven30 oktober 2017
Goede balans werk/privé met voldoende ruimte voor eigen initiatief.
Minpunten
Voor uitzendkrachten geen 13e maand
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk soms in huis en soms extern veel contact met mensen
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 september 2017
ik vond het leuk om daar te werken iedereen was positief en gunde het elkaar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving in een dynamische organisatie
Senior administratief medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
Productieve en gezellige werkomgeving in een dynamische organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 augustus 2017
Hier heb ik geleerd hoe je mensen te helpen en Hoe je samenwerking met collega.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het samenwerken in teamverband voor verbetering vatbaar
vakdocent r (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 augustus 2016
Aandacht voor:
communicatie (inhoud en wijze waarop)
teambuilding
leiding

Positief over:
-studenten
-onderwijs inhoudelijk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opleiding
Opleiding Juridisch medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven2 mei 2016
Het was een goede opleiding, heb er veel van geleerd. Heb al mijn examens in een keer behaald.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Summa College
Facilitair coördinator (huidige medewerker) –  Eindhoven29 maart 2016
Zeer prettige werkomgeving. Hele grote organisatie, waar ze goed aan het professionaliseren zijn. Alleen Hierin zullen we nog heel veel stappen moeten maken. De grootste uitdaging is grensoverschrijdend gedrag van leerlingen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gedegen school voor de regio Eindhoven
Docent en Projectleider VeVa Zorg (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB7 december 2015
Een school die zich graag ontwikkelt voor de regio.
Collega's zijn hartelijk en altijd bereid om hun best te doen.
Pluspunten
Een sociale bewogenheid naar de werknemers
Minpunten
Persoonlijke ontwikkeling was in mijn project niet maximaal
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en professionele werkomgeving, "haal het beste uit jezelf en leerlingen."
Studentbegeleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB15 oktober 2014
Dagelijkse e-mail check, voorbereiding lessen, verzorgen van lessen met tussendoor vakgroepoverleg en/of teamvergadering. Ik heb geleerd transparant en methodisch, inzichtelijk werk te verrichten.
Prettige samenwerking met collegae. Het leukste van de baan is: de afwisseling van werkzaamheden en de voldoening, die het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van leerlingen, oplevert.
Pluspunten
Cursus en opleidingsmogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame stage
Docent Drama (stage) (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB3 maart 2014
Mijn stage was een korte leerzame periode. Waarin ik heb geleerd mijn docentschap in te zetten bij een nieuwe doelgroep. Op het Summa College voelde ik me welkom en gewaardeerd door zowel begeleiding als leerlingen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring delen aan verkopers in spe was een van mijn mooiste levens ervaringen
Docent Verkoop in detailhandel (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB2 februari 2014
Les geven aan leerlingen met hetzelfde passie als ik was in een zin
(prachtig). Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Ik wilde met alle plezier mijn ervaring delen, hun sales skills versterken en hun inspireren om nooit op te geven in het leven.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zware maar zeer leuke opleiding
beveiliger (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 juli 2013
Een typische dag op het werk is een rustige dag waar vrijwel niks bijzonders gebeurt.
Ik heb veel geleerd bij de opleiding particuliere beveiliging over beveiliging en wat het inhoud.
Het moeilijkste van de baan is het aanspreken van emotionelen mensen.
Het leukste aan de baan is de gezelligheid en de aparte dingen die je soms mee maakt.
Pluspunten
variatie in je werk
Minpunten
Weinig of geen pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SUMMA COLLEGE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 14 reviews
52
48
34
20
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over SUMMA COLLEGE gesorteerd op locatie