SUEZ Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trage organisatie
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn27 september 2018
Angstcultuur, veel verloop vooral leidinggevende functie's worden om het jaar verschoven waardoor er ook weinig tot niks veranderd....
Pluspunten
Bedrijfskleding, koffie, collega's onderling
Minpunten
Trage organisatie, loon klopt vaak niet, lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Milieu assistent (huidige medewerker) –  Amsterdam5 augustus 2018
Het werk is stoer elke dag is weer een nieuwe dag nieuwe stappen en nieuwe kansen alleen volgens plan
Pluspunten
Toeslag!!!!!!
Minpunten
Vuil
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer en lage werkdruk
Chauffeur CE (voormalige medewerker) –  Helmond3 maart 2018
Het fijne aan het werk bij de Suez is de werksfeer, en werkzaamheden. Heerlijk met collega's aan de slag. En fysiek bezig zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 december 2017
Ik moest achter een band gaan staan en de producten over gooien naar een ander band. Ik heb geleerd om in team zoveel mogelijk de percentages eruit te kunnen halen in 1 werkdag. Het was erg gezellig en iedereen had altijd wat te doen. Het moeilijkste van de baan was dat je 8 uur lang achter een band stond waardoor je rugklachten kreeg, maar daar wen je er vanzelf wel aan. Het leukste van de baan was dat je ook werd gewaardeerd als medewerker mocht je een keer bij een ander band willen staan door paar redenen dan kon dat gewoon.
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
kantine was niet altijd even schoon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Angst cultuur en mega traag
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Helmond8 november 2017
Je krijgt niets geregeld, angst cultuur. Treiteren en negeren.. Callcenter is een aanfluiting...
Pluspunten
Gratis parkeren
Minpunten
Vrijwel geen ambitie, koffieclubje, SAAI!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Chauffeur/belader (huidige medewerker) –  Duiven12 september 2017
Ongeorganiseerd
Slechte communicatie
Vaak onoverzichtelijk
Teveel verloop
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
suez
Belader (voormalige medewerker) –  Wildervank31 augustus 2017
ik vondt het werk erg leuk maar het houdt nou jammer genoeg op omdat ik me te vaak verslapen heb
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, hardwerkende organisatie
Manager (huidige medewerker) –  Holding20 maart 2017
Werken aan de grondstoffenrevolutie brengt veel nieuwe innovaties en extra energie onder de medewerkers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek met veel afwisseling
Chauffeur (huidige medewerker) –  Helmond23 februari 2017
Altyd fijn gewerkt maar door ziekte kan ik mijn functie niet goed uitvoeren
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ben hier sorteerder
produktiemedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid18 december 2016
Verricht alhier sorteerwerkzaamheden aan de lopende band alwaar het mijn taak is de zuiverheid van het eindproduct naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Dit is nodig omdat het eindproduct moet dienen als grondstof voor de aanmaak van nieuwe producten voor onze klanten.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
HR-Afstudeerder (voormalige medewerker) –  Arnhem18 september 2016
Tijdens mijn stages heb ik erg veel geleerd. Met name om mezelf professioneel, planmatig en proactief op te stellen. Dit is iets wat je tijdens je opleiding niet leert. Hierdoor ben ik nu een zelfverzekerde, gemotiveerde en een pittige vrouw geworden die weet wat ze wil.

Projecten oppakken, de omgang met mensen en knelpunten in organisaties oplossen is iets waar ik voldoening uit haal. Taken en verantwoordelijkheden als een HR-mens zorgen ervoor dat je functie altijd uitdagend blijft. Dit motiveert me elke dag weer!
Pluspunten
Omgang met mensen, projecten en oplossen van knelpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezeliige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid5 september 2016
Er valt niet veel te leren bij het bedrijf. Het is voornamelijk afval scheiden.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
Vieze omgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagend werk met leuke en gezellige collega's
Administratief medewerkster afvalstromen (voormalige medewerker) –  Almelo12 april 2016
veelzijdige baan. adequaat kunnen reageren is belangrijk maar dat lukt als de sfeer goed is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer met de collega's was altijd goed
medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV1 september 2014
ik was daar een heftruck chauffeur maar werkte ook op alle afdelingen zoals afval en afbreken van pallets
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over SUEZ

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SUEZ. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 381 reviews
585
4147
394
229
126

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over SUEZ gesorteerd op locatie