Subway Reviews

79 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 40.766 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Medewerker horeca (voormalige medewerker) –  Tilburg16 september 2019
Bij subway heb ik veel geleerd en het is echt een ideale bijbaan als je nog een student bent. Omdat het niet zo zwaar werk is en er zijn veel gezellige collega's. Het is daar niet vol met collega's dus je komt veel in aanraking met elkaar. En dat geeft je een rustgevend gevoel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very productive and fun place to work
member (huidige medewerker) –  1700 court ave4 augustus 2019
Subway is the best place I've found to work, I like being in the food industry business, the people are great to work with, and its a fun environment.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame tijd
Leidinggevende functie (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2019
Elke baan heeft zijn goede en slechte tijden en die had ik zeker ook, Heel veel heb ik te danken aan mijn ex-collega's dat ik zoveel heb mogen leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik had een gezellige tijd bij de subway, alleen jammer dat de baas best wel aan vriendjespolitiek doet.
De winkel zelfstandig openen en sluiten (voormalige medewerker) –  Etten-Leur15 juni 2019
Mijn werkervaring bij de Subway in Etten-Leur was niet slecht. De collega waren gezellig en het werk was prima. Helaas had ik niet zo'n goede klik met mijn baas en was het werken daar voor mij soms wat lastiger dan voor anderen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamwork
Teamleader (voormalige medewerker) –  Breda29 april 2019
Leuk team, duidelijke regelgeving en veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en samenwerking.
Manager (voormalige medewerker) –  Haarlem Noord28 januari 2019
Subway is een leuk bedrijf om bij te werken. Persoonlijk heb ik veel geleerd en gedaan tijdens mijn werkperiode. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel en harde werk heeft ervoor gezorgd dat ik als een buitenlander in dit bedrijf veel kansen heb gekregen om te groeien. Deze heb ik ook met beide handen gepakt. Op feestdagen moest iedereen werken dus sfeer was altijd leuk als de hele team samenwerkt. Ik maakte lange dagen dus verdiende ook een leuke salaris.
Pluspunten
Halve prijs bij eten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort22 januari 2019
geweldig om met mensen om elkaar te gaan,
heb goed tijd gehad met nieuwe mensen elke dag,
veel gereld om met geld te behandling,
Pluspunten
8
Minpunten
7
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Bezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 november 2018
Heel goede management alles is goed georginasseerdt.
Pluspunten
Gratis subway broodje
Minpunten
Geen