StudentenBureau
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

StudentenBureau Carrières en werk

Over ons
StudentenBureau is onderdeel van de Laurens Simonse Groep, een organisatie die sinds 1998 al marktleider is op het gebied van stagebemiddeling. De juiste student creëert meerwaarde, dat is onze visie. De studenten van nu hebben de toekomst en dus helpen wij bedrijven met het aantrekken en behouden van jong talent en daarnaast helpen wij studenten met – meer... het instromen op de arbeidsmarkt.

Bij StudentenBureau werken totaal ongeveer 45 man, verdeeld over de teams Den Bosch, Amsterdam, Inside Sales, Marketing, staf en Management. In den Bosch zit ons hoofdkantoor, een hip kantoor op loopafstand van hartje centrum! Daarnaast hebben we in Rotterdam en Amsterdam nog twee kantoren.


StudentenBureau is een superleuke organisatie om bij te werken! Elke vrijdag borrelen we in ons Workcafe, we werken hard en maken lol. Regelmatig hebben we een feestje en een jaarlijks terugkerend uitje naar Parijs. Naast het hebben van veel plezier in je werk vinden wij ontwikkeling ook belangrijk en krijg je persoonlijke trainingen. We bieden ruime doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Onze kernwaarden zijn: Energiek, Georganiseerd, Slagvaardig, Initiatiefrijk en Regisserend. Kun jij je daarin vinden en wil jij werken bij de tofste organisatie van Nederland? Dan zoeken wij jou!
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij StudentenBureau te werken?

4,3
Werk-privébalans
4,7
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
4,3
Management
5,0
Bedrijfscultuur