Video afspelen via YouTube-knop

Strukton Reviews

49 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 57 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Strukton heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Mooi werk als Monteur Bovenleiding!
Monteur Bovenleiding (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)11 juli 2019
Achter de schermen werken mijn collega's en ik dag en nacht aan het spoorsysteem, zodat de treinen altijd en overal weer op tijd kunnen rijden. Het resultaat is een optimale kwaliteit van het spoor en van de functionaliteiten in een trein.

Bij Strukton Rail werk je bij een bedrijf dat ertoe doet in Europa. Ik ben als monteur Bovenleiding medeverantwoordelijk voor dat de treinen veilig rijden. Strukton Rail biedt mij een boeiende wereld met kansen en verrassende routes. Ik kan en mag binnen Strukton verder denken, verder groeien en me zelf verder ontwikkelen! Het moeilijkste van de baan is: wij werken wanneer de treinen niet rijden! Dus avond, nacht en in het weekend. Hier staat wel tegenover een zeer goed salaris en voor mij 25 + 23 vakantiedagen!
Pluspunten
25 + 23 vakantiedagen
Minpunten
Avond, nacht en weekendwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Senior Stafmedewerker HRM (voormalige medewerker) –  Utrecht19 januari 2019
Prettig en sociaal bedrijf waar je veel kunt leren en met doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onrust heerst er bij strukton
Monteur elektrische installaties (huidige medewerker) –  son16 december 2018
Veel fijne collega's zijn al naar andere bedrijven gegaan, dit deden ze niet zomaar, er gaan er nog veel meer collega's vertrekken bij strukton als ze kunnen.
Het management rekent met je af ,als je niet in hun straatje loopt.
Ieder voor zich cultuur.
Pluspunten
redelijk salaris
Minpunten
geen sociale managers aan het roer.( wolven in schaapskleren)
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemene tevredenheid in het werken bij Strukton!
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)31 oktober 2018
Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Pluspunten
ontwikkeling, vanuit het CAO veel vrije dagen (monteurs 25 + 23), goede salarissen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, collega's altijd bereid om te helpen
Stage (voormalige medewerker) –  Alblasserdam30 oktober 2018
Veel geleerd mbt tot het programmeren in MATLAB. Verder ook geleerd te werken met Object Oriented Programming.

Iedereen was bereid om je vragen te beantwoorden als je die had. Zeer sociale en behulpzame collega's
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vele leermomenten opgedaan!
Medewerkster afdeling QHSE (veiligheid) (voormalige medewerker) –  Utrecht4 oktober 2018
Strukton Worksphere is een leerzame organisatie waarbij je direct in het team wordt opgenomen. Zij geven je de ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen en om met duurzame oplossingen te komen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles kan kan mits jezelf hier voor open staat
Servicetechnicus Beheer en onderhoud (huidige medewerker) –  Utrecht20 september 2018
Strukton biedt veel mogelijkheden maar je moet de weg daar in vinden.
ze zullen daar altijd open in zijn.
Pluspunten
Stimulatie om verder te ontwikkelen
Minpunten
Regelmatig werkdruk maar oplosbaar door dit te durven aan te geven.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's, afwisselende werkzaamheden
secretaresse (huidige medewerker) –  Groningen17 september 2018
Zo jammer dat het bedrijf is verhuisd naar de stad Groningen.
Verkeersdrukte elke morgen. Bovendien is het jammer dat het
geen internationaal bedrijf is. Ik wil graag meer doen met mijn
talenkennis en dit ook op niveau behouden
Pluspunten
collega's
Minpunten
geen mogelijkheid tot het nemen van een pauze in mijn functie, vaste werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vast goed en mooi bedrijf, P&O voortraject echter matig bevonden.
GIS Specialist (voormalige medewerker) –  Maarssen7 juni 2018
goede poging gewaagd bij dit op het eerste oog mooie bedrijf, ook gezien andere recensies. Helaas kwam ik bij een mooie vacante functie niet verder als de 1e contractaanbieding waarna ik tijdens (na?) onderhandeling in een iets minder fris spelletje terecht kwam en zo ineens niet meer mee deed voor de functie. Jammerlijk.
Pluspunten
groot internationaal bedrijf
Minpunten
een OV reiskosten regeling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met plezier gewerkt
Monteur Elektrisch (voormalige medewerker) –  Utrecht5 mei 2018
was alle dagen gezellig en leerde veel .
wel veel het zelfde
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voor een project met klein team samengewerkt
Technisch administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag19 april 2018
werkbrieven invoeren, klanten nabellen.
met klein team in kantoortje in den haag gewerkt.
informele sfeer
Pluspunten
klein team, informele sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg sterke band onder het personeel
Leidinggevend veiligheidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht11 april 2018
Een zeer goed bedrijf met goede doorgroei mogenlijkheid
Landelijk werk maar het is ook goed mogelijk om op een bepaald gebied te werken
Pluspunten
Bij doorlopend werk is er vaak catering aanwezig
Minpunten
Het kan voorkomen dan met lange dagen moet maken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voelt als thuiskomen
Stafmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht16 maart 2018
Ik werk hier pas kort maar voel me ontzettend welkom. Opvallend dat niemand bij functie wordt genoemd. Iedereen heet gewoon bij zijn voor- en achternaam. Leuke informele sfeer dus. ICT-systemen zijn op orde, ben ik anders gewend. Valt me op dat als je met goede ideeen komt, je echt gehoord wordt. Niet voor klagers, gewoon in overleg samen naar een hoger niveau werken. Blij met mijn keuze om bij Strukton Worksphere te gaan werken!
Pluspunten
korte lijnen, informeel, ICT op orde
Minpunten
je moet wel je wegen (leren) kennen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel kleine afdelingen is goed.
Technisch Specialist bij klanten op locatie. (huidige medewerker) –  Utrecht18 februari 2018
De technische kennis van mijn afdeling M&R is redelijk hoog t.o.v. vele andere afdelingen.
Pluspunten
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Beleid is van hoger managemant naar beneden en te weinig inleving t.o.v. de afdelingen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur op dit moment slecht
Inspecteur E-installatie (huidige medewerker) –  Son/Eindhoven4 januari 2018
Binnen het bedrijf heerst een cultuur van ieder voor zich.
Management lijkt zich vooral bezig te houden met het zoveel mogelijk korten in kosten op de werkvloer in plaats van aanbiedingen na te gaan op uitvoerbaarheid.
Er heerst een afrekencultuur
Pluspunten
redelijk salaris
Minpunten
afrekencultuur
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerd
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 juli 2017
Bedrijf kan wel een nieuwe boost gebruiken. Veel ongeregeldheden,
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een erg leuke en zeer leerzame stage
Tekenaar/werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer7 juli 2017
Je begon de dag meestal met een bak koffie en de dag ervoor moet je vaak een takenlijst opstellen wat je nog te doen staat de volgende dag zodat je dan in ieder geval en weer kan beginnen als bijvoorbeeld de projectleider er niet is (je bent erg zelfstandig bezig) en meestal begon ik dan met bellen over producten die geleverd moesten worden of begon ik met tekenen of de planningen aan te passen de dagen liepen erg snel

ik had 3 collega's 1 werkvoorbereider voor de (E) en 1 voor de (W) en dan nog de projectleider

ik heb heel erg veel geleerd van de stage daar onder andere het maken van planningen het tekenen van grote utiliteitstekeningen
Pluspunten
gezellige werkvloer, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig. informeel bedrijf
Financieel / commercieel administratie mw (voormalige medewerker) –  Maarssen22 mei 2017
09.00 uur beginnen met een kopje koffie, bijkletsen met collega`s, werkoverleg 16.30 einde dag.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden ( inhuur )
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf om te werken.
Medewerker onderhouds engineering (huidige medewerker) –  Nijmegen7 april 2017
Hier in 2011 begonnen aan een nieuwe uitdageing. Goed opgevangen door collega's. veel geleerd. Het dagelijks werk bestaat hoofdzakelijk Binnen SAP data cotroleren en aanvullenen verbeteren. Dit met behulp van tekeningen en aangeleverde data.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en gezellige werksfeer
Technische administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Zwijndrecht16 maart 2017
veel ervaring opgedaan in diverse functies.
diverse cursussen gevolgd
Pluspunten
variabele werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algeheel goed
Bovenleidingmonteur/monteur elektrisch (voormalige medewerker) –  Maarssen17 februari 2017
goed bedrijf zeer gedreven in hun vakgebied en geeft personeel de mogelijkheid door te groeien in zeer korte tijd
Pluspunten
zeer goeie arbeidsvoorwaarden
Minpunten
veel reizen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Strukton. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 57 reviews
519
417
317
23
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur