Strukton Reviews

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 39 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemene tevredenheid in het werken bij Strukton!
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)31 oktober 2018
Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Pluspunten
ontwikkeling, vanuit het CAO veel vrije dagen (monteurs 25 + 23), goede salarissen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vele leermomenten opgedaan!
Medewerkster afdeling QHSE (veiligheid) (voormalige medewerker) –  Utrecht4 oktober 2018
Strukton Worksphere is een leerzame organisatie waarbij je direct in het team wordt opgenomen. Zij geven je de ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen en om met duurzame oplossingen te komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's, afwisselende werkzaamheden
secretaresse (huidige medewerker) –  Groningen17 september 2018
Zo jammer dat het bedrijf is verhuisd naar de stad Groningen.
Verkeersdrukte elke morgen. Bovendien is het jammer dat het
geen internationaal bedrijf is. Ik wil graag meer doen met mijn
talenkennis en dit ook op niveau behouden
Pluspunten
collega's
Minpunten
geen mogelijkheid tot het nemen van een pauze in mijn functie, vaste werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vast goed en mooi bedrijf, P&O voortraject echter matig bevonden.
GIS Specialist (voormalige medewerker) –  Maarssen7 juni 2018
goede poging gewaagd bij dit op het eerste oog mooie bedrijf, ook gezien andere recensies. Helaas kwam ik bij een mooie vacante functie niet verder als de 1e contractaanbieding waarna ik tijdens (na?) onderhandeling in een iets minder fris spelletje terecht kwam en zo ineens niet meer mee deed voor de functie. Jammerlijk.
Pluspunten
groot internationaal bedrijf
Minpunten
een OV reiskosten regeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met plezier gewerkt
Monteur Elektrisch (voormalige medewerker) –  Utrecht5 mei 2018
was alle dagen gezellig en leerde veel .
wel veel het zelfde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voor een project met klein team samengewerkt
Technisch administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag19 april 2018
werkbrieven invoeren, klanten nabellen.
met klein team in kantoortje in den haag gewerkt.
informele sfeer
Pluspunten
klein team, informele sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg sterke band onder het personeel
Leidinggevend veiligheidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht11 april 2018
Een zeer goed bedrijf met goede doorgroei mogenlijkheid
Landelijk werk maar het is ook goed mogelijk om op een bepaald gebied te werken
Pluspunten
Bij doorlopend werk is er vaak catering aanwezig
Minpunten
Het kan voorkomen dan met lange dagen moet maken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voelt als thuiskomen
Stafmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht16 maart 2018
Ik werk hier pas kort maar voel me ontzettend welkom. Opvallend dat niemand bij functie wordt genoemd. Iedereen heet gewoon bij zijn voor- en achternaam. Leuke informele sfeer dus. ICT-systemen zijn op orde, ben ik anders gewend. Valt me op dat als je met goede ideeen komt, je echt gehoord wordt. Niet voor klagers, gewoon in overleg samen naar een hoger niveau werken. Blij met mijn keuze om bij Strukton Worksphere te gaan werken!
Pluspunten
korte lijnen, informeel, ICT op orde
Minpunten
je moet wel je wegen (leren) kennen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel kleine afdelingen is goed.
Technisch Specialist bij klanten op locatie. (huidige medewerker) –  Utrecht18 februari 2018
De technische kennis van mijn afdeling M&R is redelijk hoog t.o.v. vele andere afdelingen.
Pluspunten
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Beleid is van hoger managemant naar beneden en te weinig inleving t.o.v. de afdelingen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur op dit moment slecht
Inspecteur E-installatie (huidige medewerker) –  Son/Eindhoven4 januari 2018
Binnen het bedrijf heerst een cultuur van ieder voor zich.
Management lijkt zich vooral bezig te houden met het zoveel mogelijk korten in kosten op de werkvloer in plaats van aanbiedingen na te gaan op uitvoerbaarheid.
Er heerst een afrekencultuur
Pluspunten
redelijk salaris
Minpunten
afrekencultuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerd
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 juli 2017
Bedrijf kan wel een nieuwe boost gebruiken. Veel ongeregeldheden,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een erg leuke en zeer leerzame stage
Tekenaar/werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer7 juli 2017
Je begon de dag meestal met een bak koffie en de dag ervoor moet je vaak een takenlijst opstellen wat je nog te doen staat de volgende dag zodat je dan in ieder geval en weer kan beginnen als bijvoorbeeld de projectleider er niet is (je bent erg zelfstandig bezig) en meestal begon ik dan met bellen over producten die geleverd moesten worden of begon ik met tekenen of de planningen aan te passen de dagen liepen erg snel

ik had 3 collega's 1 werkvoorbereider voor de (E) en 1 voor de (W) en dan nog de projectleider

ik heb heel erg veel geleerd van de stage daar onder andere het maken van planningen het tekenen van grote utiliteitstekeningen
Pluspunten
gezellige werkvloer, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algeheel goed
Bovenleidingmonteur/monteur elektrisch (voormalige medewerker) –  Maarssen17 februari 2017
goed bedrijf zeer gedreven in hun vakgebied en geeft personeel de mogelijkheid door te groeien in zeer korte tijd
Pluspunten
zeer goeie arbeidsvoorwaarden
Minpunten
veel reizen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open staan van bewust zijn
Coordinator participatie wet en sroi (huidige medewerker) –  Utrecht12 december 2016
Door mijn ervaring en mijn beperking kan ik anderen bewustheid vertellen waar men rekening moet houden.
Pluspunten
Flex tijden
Minpunten
files onderweg
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleine hoog-technologische afdeling (R&D)
Technical Writer and Documentarian (huidige medewerker) –  Alblasserdam28 september 2016
Strukton Rolling Stock
Ontwikkeling van aandrijfsystemen voor treinen-metro's-trams, vooral internationaal. Zijn bezig om allerlei kwaliteitssystemen in te voeren. Nog geen 'after-sales' department.
Pluspunten
Hoog kennis niveau
Minpunten
Gevoelig voor marktwerking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzaam bedrijf
Servicemonteur E&W (voormalige medewerker) –  Utrecht26 mei 2016
binnen Strukton kan je alle kanten op met wat betreft opleidingen en werk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een dag bij Strukton
Inkoopmanager (voormalige medewerker) –  Capelle ad IJssel22 maart 2016
De volgende uitdaging ligt er weer, begeleiding vanuit inkoop om de projecten zo goed mogelijk in te kopen. Niet alleen prijs maar ook de garantie van een 100% uitvoering van subcontractors is belangrijk.
Indien nodig een project contract opstellen.
Het geeft een fijn gevoel dat inkoop zijn steentje heeft weten bij te dragen en een project uiteindelijk boven target hebben kunnen afronden. Een tevreden klant zowel intern als extern !

Met je collega's weer door naar het volgend project ! Het moeilijkste van de inkoop functie is : maken we de juiste beslissing, gelukkig kan je terug vallen op de Directie en samen sparren over de juiste keuze van leveranciers en subcontractors.

Het leukste van de baan: geen dag zal de verveling toeslaan!
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer op projecten het ons gevoel.
Office manager (voormalige medewerker) –  Maarssen18 maart 2016
Op het hoofdkantoor kwam ik zelden en kan ik geen mening over schrijven.
Ik zat altijd op locatie met meestal een vast team en onderling hadden wij echt het familie gevoel.
Dit uitte zich met geintjes uithalen bij verjaardagen, etentjes of uitstapjes.
Ook als je dagje down was, werd je opgevangen door collega's.
Gewoon een externe verlenging van je familie, waarbij ik de moederkloek was
Pluspunten
het familiegevoel, de uitjes, de ons sfeer
Minpunten
reistijd dat ik er moest komen meestal minimum 1 uur rijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive werkomgevig
Medewerker onderhouds engineering (huidige medewerker) –  Nijmegen14 februari 2016
Wisselend werksfeer. Werk is zeer erg onderhevig aan veranderingen( verbeteringen).
Pluspunten
Kort bij huis
Minpunten
monotone werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer onder collega's
Beton Timmerman (voormalige medewerker) –  Maarssen, UT30 november 2015
Bij Strukton civiel heb ik veel geleerd over de civiele bouw techniek
We hebben altijd een uitstekende directie gehad dat heel erg meegaand was met iedereen. ondanks het dat het zo'n groot bedrijf was voelde het als familie. Tot dat er een nieuwe directie kwam. dat er snel voor zorgde dat iedere timmerman en uitvoerder werd in geruild voor goedkope arbeidskracht. Met mijn collega's had ik het altijd erg naar mijn zin.en het leukste van mijn baan was dan ook meteen het moeilijkste. en dat is een tekening in je handen gedrukt krijgen en dat je daar dan iets moois uit moet maken. soms zitten daar best ingewikkelde tekeningen bij.
Pluspunten
goede arbeids voorwaarde
Minpunten
ontslag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Strukton. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 40 reviews
512
410
314
23
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Strukton gesorteerd op locatie