Stork Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 49 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel druk
Tekenaar (voormalige medewerker) –  Emmen30 oktober 2017
Het werk was eentonig mee denken niet gewenst.
Geen goede project structuur
Pluspunten
Vastw tijden
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed bedrijf met goede toekomst !
Voorman pijpfitter (voormalige medewerker) –  Langeloo15 oktober 2016
met veel plezier gewerkt , maar hebben aan mij er een top man bij !!
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf, heb er met veel genoegen gewerkt tot het laatste jaar.
Operationeel Manager (voormalige medewerker) –  Botlek2 oktober 2016
Heb mezelf in de loop der jaren kunnen ontwikkelen tot operationeel manager.
Echter op het moment dat we de rotating hal moesten ontmantelen en naar de Pannerdenstraat verhuisden is het bergafwaarts gegaan.
Stork had een mooie en goedwerkende teststand, maar helaas zoals ik tijdens mijn laatste periode al aangaf is deze toch verkocht aan een opkoper (schroot).
Na mijn hachelijke avontuur bij Imtech heb ik al 2 x terug gesolliciteerd op mijn oude functie maar helaas, mijn kennis en kunde wordt niet meer zo gewaardeerd door deze of gene.

Jammer dat ik nu weer de vacature voorbij zie komen, echter neem ik de moeite niet meer om te solliciteren daar er toch geen reacties terug komen.
Al met al een goed bedrijf, ik heb me er 20 jaar op mijn gemak gevoeld, en positief ontwikkeld.
Pluspunten
Opleidingen/ontwikkelingen, geweldige collega's op de werkvloer.
Minpunten
Eiland politiek.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
senior technician (huidige medewerker) –  De Meern23 april 2016
I do a lot of preventive maintenance and corrective maintenace.
Learn a lot about safety.
I'm deligate to a gas-plant in alkmaar so deal more with the management there.
I'm work mostly individual but can go well with co-workers.
Hardest part finding trouble shooting on your own.
Enyoyable part: we are like one family
Minpunten
No breaks untill job is done
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot en trots bedrijf dat staat voor veiligheid en haar werknemers
Corporate Graphic Designer (huidige medewerker) –  Utrecht, UT21 januari 2016
ik werk er nog steeds met veel plezier, met erg fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV1 december 2015
ik vond een leuke bedrijf
goed werksfeer betere voorwaarden en rechten.
Pluspunten
beter werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en betrokken
werkvoorbereider, optimalisatie productiemiddelen (voormalige medewerker) –  Boxmeer, NB22 februari 2015
Aanvankelijk sterk uitbreidend bedrijf, waar ik mee groeide binnen de productieafdelingen (werkvoorbereiding) in een gezellige en interessante werkomgeving.
Einde vorige eeuw werden door omzetverminderingen de productie afdelingen ontmanteld en ben ik werkzaam geweest op diverse andere afdelingen (inkoop, projectondersteuning management, e.d.)
Pluspunten
gezellige werkomstandigheden
Minpunten
inkrimping bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
af en toe personeelsfeest organiseren
Technicus en Financiele zaken (voormalige medewerker) –  Groningen, GR25 januari 2014
Ik mocht naast het werk een deeltijd opleiding op HBO niveau gaan volgen. Dat vond ik bijzonder van het bedrijf.
Pluspunten
Gratis drinken
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and a workplace with good comunication and fun
LEAD ENGINEER / MECHANIC (huidige medewerker) –  Aruba3 november 2013
Go do my work with happiness. i learn to be happy the communication is so good as perfect.

Management is good. and coworkers are o.k.

Working in the son is hard.
Enjoyable part of my job is to get every time, my work ready on time.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 13Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Different calture than N.A but over all is OK
Designer/drafter (voormalige medewerker) –  Netherlands26 april 2012
The company is good if you can speak Dutch.
I wasn't speaking Dutch so I was not invited at their meeting and I didn't know what is going on with the job.
The culture is different than N.A very liberal,very civil to each other but also very annoying when people talking very loud or singing during working hrs beside you.Not to mention that you have to brink coffee for every body in the office from the coffee machine every day.(coffee was free).
Pluspunten
was a ok place to work
Minpunten
you have to speak dutch
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over Stork

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stork. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 49 reviews
520
414
312
23
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Stork gesorteerd op locatie