Stork Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 314 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allemaal voor je eigen
Werkvoorbereider (huidige medewerker) –  Geleen30 augustus 2018
Wordt veel beloofd en weinig gedaan.
Cursus zijn we al bijna een jaar op aan het wachten.
Pluspunten
Salaris is op tijd
Minpunten
Geen overleg, doen maar wat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige werkomgeving
STAGIAIRE (voormalige medewerker) –  Stork23 april 2018
Je begint om half 8 en je bent om 4 uur klaar.
Iedereen helpt je als je iets nodig hebt of een vraag hebt.
Je gaat met allemaal mensen bezig met een project.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel druk
Tekenaar (voormalige medewerker) –  Emmen30 oktober 2017
Het werk was eentonig mee denken niet gewenst.
Geen goede project structuur
Pluspunten
Vastw tijden
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kennis hardware engineering
Projectleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam botlek20 april 2017
een groot aantal van de collega's van ex Imtech zijn na de zomer van 2015 bij Stork aan de gang gegaan.
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden, veiligheid staat zeer hoog
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf waar veiligheid voorop staat! maar ik miste de menselijke factor op het laatst steeds meer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Velsen-Noord2 april 2017
leuke collega's
wisselende leidinggevende medewerkers in tijdsbestek van een 4 jaar 6 verschillende mensen.
Mijn directe collega's waren erg leuk en dat is wat het werken daar leuk maakte.
Ik heb geleerd mij iedere keer aan te passen, aan de wisselende leidinggevende en wisselende locaties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie waarbij targets centraal staan
Procurement Manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 februari 2017
bestelfunctie opgebouwd tot volwaardige inkoopafdeling tijdens recessie. Ruim 1,2M aan structurele inkoopbesparingen gerealiseerd. Moeilijke omgeving met bijna jaarlijks wisselend topmanagement. Zeer vakbekwame technische collega's met dagelijks (inkoop-)technische uitdagingen.
Pluspunten
Biedt jonge mensen legio kansen
Minpunten
Teveel wisselingen in top management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed bedrijf met goede toekomst !
Voorman pijpfitter (voormalige medewerker) –  Langeloo15 oktober 2016
met veel plezier gewerkt , maar hebben aan mij er een top man bij !!
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf, heb er met veel genoegen gewerkt tot het laatste jaar.
Operationeel Manager (voormalige medewerker) –  Botlek2 oktober 2016
Heb mezelf in de loop der jaren kunnen ontwikkelen tot operationeel manager.
Echter op het moment dat we de rotating hal moesten ontmantelen en naar de Pannerdenstraat verhuisden is het bergafwaarts gegaan.
Stork had een mooie en goedwerkende teststand, maar helaas zoals ik tijdens mijn laatste periode al aangaf is deze toch verkocht aan een opkoper (schroot).
Na mijn hachelijke avontuur bij Imtech heb ik al 2 x terug gesolliciteerd op mijn oude functie maar helaas, mijn kennis en kunde wordt niet meer zo gewaardeerd door deze of gene.

Jammer dat ik nu weer de vacature voorbij zie komen, echter neem ik de moeite niet meer om te solliciteren daar er toch geen reacties terug komen.
Al met al een goed bedrijf, ik heb me er 20 jaar op mijn gemak gevoeld, en positief ontwikkeld.
Pluspunten
Opleidingen/ontwikkelingen, geweldige collega's op de werkvloer.
Minpunten
Eiland politiek.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving waar veel kennis en ervaring aanwezig is.
QA/QC Engineer (voormalige medewerker) –  Rozenburg30 april 2016
- geen enkel dag is hetzelfde
- organiseren en plannen van complexe opdrachten
- de directie is goed op de hoogte van de werkvloer
- leuke collega's met veel kennis en ervaring
- het moeilijkste is het afhankelijk zijn rapportages van anderen binnen Stork bv van afdeling ketel bouw
- de variatie in opdrachten en veel contacten met verschillende leveranciers/onderaannemers
Pluspunten
veelzijdige werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers
Minpunten
de rendementen zijn weleens laag met name bij onnodige overwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
senior technician (huidige medewerker) –  De Meern23 april 2016
I do a lot of preventive maintenance and corrective maintenace.
Learn a lot about safety.
I'm deligate to a gas-plant in alkmaar so deal more with the management there.
I'm work mostly individual but can go well with co-workers.
Hardest part finding trouble shooting on your own.
Enyoyable part: we are like one family
Minpunten
No breaks untill job is done
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot en trots bedrijf dat staat voor veiligheid en haar werknemers
Corporate Graphic Designer (huidige medewerker) –  Utrecht, UT21 januari 2016
ik werk er nog steeds met veel plezier, met erg fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV1 december 2015
ik vond een leuke bedrijf
goed werksfeer betere voorwaarden en rechten.
Pluspunten
beter werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en betrokken
werkvoorbereider, optimalisatie productiemiddelen (voormalige medewerker) –  Boxmeer, NB22 februari 2015
Aanvankelijk sterk uitbreidend bedrijf, waar ik mee groeide binnen de productieafdelingen (werkvoorbereiding) in een gezellige en interessante werkomgeving.
Einde vorige eeuw werden door omzetverminderingen de productie afdelingen ontmanteld en ben ik werkzaam geweest op diverse andere afdelingen (inkoop, projectondersteuning management, e.d.)
Pluspunten
gezellige werkomstandigheden
Minpunten
inkrimping bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
af en toe personeelsfeest organiseren
Technicus en Financiele zaken (voormalige medewerker) –  Groningen, GR25 januari 2014
Ik mocht naast het werk een deeltijd opleiding op HBO niveau gaan volgen. Dat vond ik bijzonder van het bedrijf.
Pluspunten
Gratis drinken
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and a workplace with good comunication and fun
LEAD ENGINEER / MECHANIC (huidige medewerker) –  Aruba3 november 2013
Go do my work with happiness. i learn to be happy the communication is so good as perfect.

Management is good. and coworkers are o.k.

Working in the son is hard.
Enjoyable part of my job is to get every time, my work ready on time.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
33 jaar ervaring altijd op de baan geweest
hoof monteur (voormalige medewerker) –  veghel16 september 2013
heel veel geleerd bij heel veel verschillende bedrijven
goede collega"s gehad leukste was afwissling
Pluspunten
goede vergoedingen
Minpunten
werden arogand
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en iedere vrijdag bitter garnituur en wat te drinken
Project administrateur /ICT coordinator (voormalige medewerker) –  Rozenburg5 maart 2013
Veel overleg met de klanten ivm het oplossen van problemen wat een uitdaging is maar geeft ook veel voldoening als de problemen naar tevredenheid zijn opgelost.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch bedrijf om voor te mogen werken!
Corporate Recruiter a.i. (voormalige medewerker) –  Utrecht19 september 2012
Ik vind het een uitdaging om met de "lastigere" aanvragen aan de slag te gaan. In mijn laatste functie zocht ik voornamelijk via LinkedIn, maar ik heb ook ervaring met het searchen middels NVB en Monsterboard.
Pluspunten
mooi bedrijf om voor te werken, leuke collega's, interessante vacatures
Minpunten
file
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Different calture than N.A but over all is OK
Designer/drafter (voormalige medewerker) –  Netherlands26 april 2012
The company is good if you can speak Dutch.
I wasn't speaking Dutch so I was not invited at their meeting and I didn't know what is going on with the job.
The culture is different than N.A very liberal,very civil to each other but also very annoying when people talking very loud or singing during working hrs beside you.Not to mention that you have to brink coffee for every body in the office from the coffee machine every day.(coffee was free).
Pluspunten
was a ok place to work
Minpunten
you have to speak dutch
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over Stork

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stork. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 314 reviews
595
499
382
216
122

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Stork gesorteerd op locatie