STMG

STMG Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 31 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t.
n.v.t. (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid8 december 2019
Mijn ervaring:
Administratie was slordig. Jij moest zelf elke mand achter komen over jouw vakantie uren en compensatie uren, klopt of niet, dat kost veel tijd en energie.
Zonder overleg met medewerker de tijd en uren van contract bepalen. Het is niet leuk.
Geen tijd om met medewerker afspraak te maken om uitleg geven.
Vanaf begin was er geen duidelijke informatie i.v.m. ECD , hoe het werkt, wat wordt vergoed en hoe wordt vergoed. Kortom: informatie te kort aan medewerkers geven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een baan in de thuiszorg bij STMG was top!
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid24 november 2019
Het werken bij de STMG was vooral zelfstandig en heel leuk! De collega's en cliënten waren aardig. Ook al werkte je zelfstandig, toch werd er veel gecommuniceerd met de andere collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Tiel1 september 2019
Het werk is leuk en gevarieerd.
Je hebt te maken met verschillende klanten. Vaak fijne klanten, soms ook een lastige maar als het niet ging dan kon iemand anders deze overnemen.
Je helpt mensen die dit zelf niet meer kunnen/ mogen, hier zullen ze dankbaar om zijn, maar het kan ook confronterend zijn voor de cliënt die het liever zelf doet. Een goede en open communicatie is dus erg belangrijk. Helaas was het niet mogelijk om meer dan 20uur te krijgen en ook geen vast contract. Desniettemin was het wel een fijne werkervaring.
Pluspunten
Vrijheid, dankbaarheid, afwisselend werk
Minpunten
Weinig uren, geen vast contract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele fijne werk zweer
helpende thuiszorg (voormalige medewerker) –  Ochten5 maart 2018
heb met heel veel plezier bij dit bedrijf gewerkt.vondt het heel jammer dat ik geen vast contract kreeg
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de mensen zijn blij dat je er bent
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Dieren22 februari 2018
ochtend bij client even overleggen wat er gedaan moet worden,
doe het met veel liefde.
je kan met vragen altijd terecht bij je meerderen. het bedrijf staat goed aangeschreven.
soms kan je niet alles doen in de 3 uur die je hebt
het leukste dat de klant blij is dat je weer bent gewest
Pluspunten
bakkie koffie met klant
Minpunten
soms te weinig tijd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij particulier thuis
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid30 december 2017
Bij mensen het huis schoonmaken
Opzich een prima bedrijf allen communicatie mag iets beter
Pluspunten
Geen
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een baan met ontzettend lieve cliënten, maar de managers bakken er niets van.
Thuishulp Basis (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid10 december 2016
In 2015 ben ik begonnen bij de STMG HBH, dit was voor mij volkomen nieuw (gediplomeerd onderwijsassistent).

De cliënten (de meeste natuurlijk) zijn erg lief. Ik vond het zelf lastig om de verhalen van mij af te zetten, heb ik inmiddels zelf geleerd. Als je dit bij je manager aangeeft, krijg je te horen; "is ons probleem niet, dat moet je zelf leren en mee om kunnen gaan", dit was lastig omdat ik het werken met kinderen gewend was.

Als je bij wilt leren, zal iknhier niet gaan werken. Ik kreeg een cliënt met zware dementie en wist daar niet veel vanaf. Het was voor mij in het begin gissen en zelf googlen wat het allemaal in hield en wat er bij kwam kijken. Heb bij het kantoor meerdere malen aangegeven dat ik graag een cursus hiervoor wilde, kon niet, want; is geen tijd voor en moet je zelf ondervinden.

Meerdere malen bij kantoor aangegeven om een evaluatiegesprek, gewoon om even bij te praten, was niet mogelijk, ze hadden het te druk.

Ook verwachten ze erg veel van je, als je zoekt bent, mag je nog een alles doorgeven aan je cliënten, dit deed ik zelf puur omdat ik het netjes vind, maar zelfs met geen stem moest ik de cliënten bellen, met als gevolg dat cliënten mij niet goed konden verstaan en niet wisten waar ze aan toe waren. Ook had ik in de zomermaanden wel 5 cliënten op een dag en maar een kwartier reistijd (met de fiets!).

Je hebt het idee dat de mensen op kantoor niet weten hoe het is om dit werk te doen, ze doen erg makkelijk lijken het allemaal maar prima te vinden. Tegen cliënten zijn ze vaak erg nors, zodat de cliënten een schuldgevoel krijgen als
  meer... ze naar het kantoor bellen.

Je levert heel veel in, je moet echt hart voor voor de zorg hebben en echt om de cliënten geven, want door de organisatie wordt je gebruikt en misbruikt.

Tot slot, vandaag het kerstpakket gekregen, "vanwege dat we op de kleintjes moeten letten," hebben we een VVV bon gekregen van jawel... 10 euro. Tuurlijk, je mag blij zijn met wat je krijgt, maar wat zouden die managers allemaal wel niet kunnen inleveren om dat vervolgens op de eerste plaats aan de cliënten besteden en op de tweede plaats aan zijn werknemers; die doen het ongewaardeerde werk.
  minder
Pluspunten
Cliënten
Minpunten
- Kantoor (managers) - Totaal geen kans vast contract
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond het een heerlijk bedrijf
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Dieren10 maart 2016
vond het fijn om met de mensen te werken en om wat te betekenen voor ze
Pluspunten
alles
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
STMG
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Doesburg, GE26 augustus 2015
Als je bij dit bedrijf werkt verwachten ze veel van je ook al heb je een 0 uren contract.
De communicatie is slecht
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaker voor clienten
Schoonmaker (huidige medewerker) –  Arnhem, GE7 juni 2015
in de ochtend ga ik bij een client langs om het huis heerlijk schoon te maken. de klant heeft een indicatie gekregen en aan de hand daarvan krijgen ze uren van de huishoudelijke hulp dus is per client verschillend.
Pluspunten
voor clienten huis schoon maken
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeing
Hulp bij het huishouden (voormalige medewerker) –  arnhem24 maart 2015
verschillende werktijden
niet veel geleerd
bij cliënten is het werk leuk,
kantoor is wat nors
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving en zelfstandigheid bevorderend
Verzorgende 2 (huidige medewerker) –  Arnhem, GE3 maart 2015
Een fijn bedrijf waarbij de collegialiteit erg fijn is.
Door de werkervaring heb ik mijn zelfstandigheid vergroot en mijn vaardigheden beter ontwikkeld.
De omgang met de cliënten vind ik altijd erg prettig en dat maakt het dankbaar werk.
Pluspunten
vrijheid en zelfstandigheid
Minpunten
soms tijd tekort
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werktijden
Huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Dieren, GE8 januari 2015
Ik werkte tussen de school tijden van de kinderen
Geen werkdruk.
Lieve clienten
Ik had bijna geen contact met collegas iedere had zijn eigen clienten
Pluspunten
Eigen tijd indeling
Minpunten
..
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dagelijk afwisselde baan
Verzorgende niveau 2 (huidige medewerker) –  Gemeente Lingewaard22 november 2014
Het leukste aan het werk als verzorgende (A)(B) vind ik,
dat ik er aan bij kan dragen dat mensen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De omgang met verschillende mensen, ieder met zijn eigen verhaal en achtergrond.
Pluspunten
Vrijheid.
Minpunten
Te weinig werkoverleg.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer onder de collega's en clienten.
verzorgende B (huidige medewerker) –  Arnhem, GE15 oktober 2014
De collega's zijn erg collegiaal en werken goed samen en helpen je graag uit de brand.
de werksituatie is vrij heftig veel heen en weer gerij en weinig tijd bij de cliënten. Helaas komt dit ook door alle bezuinigingen die er bij de thuiszorgen worden ingevoerd. soms te weinig contact met cliënten snel de handelingen uitvoeren en weer verder.
veel zelfstandigheid binnen het team vanwege een zelfsturen team.
Pluspunten
collega's
Minpunten
steeds minder tijd bij clienten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een baan waarin je je kwaliteiten als planner kwijt kunt
Planner verpleging en verzorging (voormalige medewerker) –  Zevenaar, GE15 oktober 2013
Geen dag is hetzelfde, dit maakt de functie juist leuk. Door dicht bij het team te zitten heb ik een goed inzicht gekregen in het werk van de thuiszorg en ook een beter beeld van de clienten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
thuishulp basis (voormalige medewerker) –  Huissen/ Angeren13 juli 2013
om 8,30 beginnen bij ouderen mensen/ zieke die hulp nodig hebben bij het huishouden. Daarnaast maak je een praatje met ze , Je observeer en signaleer de mensen. Het werk is heel afwisselend de ochtend en de middag is anders omdat je naar 3 uur weer een andere cliënt heb (zelf had ik er 7 per week)
Wat ik heb geleerd is dat de ouderen mensen je heel dankbaar zijn en dat het super leuk is om met deze groep mensen te werken dat je er voor ze kan zijn Je bent voor hun heel erg belangrijk.
Mijn manager was gewoon heel erg betrokken en je was heel vrij om te werken. Het moeilijkste van deze baan is het los laten van de mensen naar dat ik zelf dystofie heb gekregen het gemis is hel groot.
Het leukste van deze baan was de dankbaarheid van de cliënten die je kreeg

Dit werk vergeet je niet dit is wat ik met heel vel liefde en passie heb gedaan
Pluspunten
je eigen uren kon indelen
Minpunten
die heb ik niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dankbaar werk
Huishoudelijk medewerker (huidige medewerker) –  regio Rijnwaarden8 juli 2013
Door het werken met ouderen krijg ik een beeld hoe de zorg werkt. Naast huishoudelijke taken ben ik veel bezig met alle aspecten om de zorg heen. Medicijnen in de gaten houden of maaltijdvoorziening. Toch ligt mijn hart in de detailhandel. Het niet werken met directe collega's, geen leiding kunnen geven aan een team en weinig waardering van buiten af zijn voor mij de grootste manco's in dit werk.
Pluspunten
waardering van cliënt
Minpunten
Slechte beloning
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werken bij ouderen thuis
thuiszorg medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE4 juni 2013
veel sociale contacten en afwisslend werk.
iederedag weer anders
waren niet echt moeilijkheden en echt collegas had je niet
Pluspunten
afwisslend werk
Minpunten
geen collega"s
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige mensen
huis houdelijke hulp (voormalige medewerker) –  arnhem30 april 2013
ik vind deze baan heel leuk. omdat oudere mensen werken. en helpen.
Pluspunten
zelf beslisen werkt tijd
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij STMG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 31 reviews
56
411
311
23
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over STMG gesorteerd op locatie