Stichting TanteLouise
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Stichting TanteLouise Carrières en werk

Over ons
TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. En hoewel tante haar mannetje staat als het gaat om innovatie of vernieuwing, goede zorg is en blijft mensenwerk. En het zijn die mensen die bij tante het verschil maken. Dat verklaart waarom tanteLouise volop investeert in de ontwikkelingskansen, maar ook het welzijn van haar eigen medewerkers. Zonder – meer... gelukkige medewerkers geen gelukkige cliënten tenslotte. Zo simpel is dat.

Met achttien locaties in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen en met 2.500 medewerkers en vrijwilligers is tanteLouise een van de grootste werkgevers op de Brabantse Wal. Elke dag opnieuw doen zij in de zorgcentra en verpleeghuizen, maar ook bij de mensen thuis, hun uiterste best om onze cliënten, veelal kwetsbare ouderen, een zo prettig mogelijk leven te bieden.


De kwaliteit van die inspanningen wordt herkend en erkend, zo blijkt uit waardering die tante krijgt vanuit het ministerie van VWS en de Nederlandse Zorgautoriteit. Op het gebied van innovatie en vernieuwing behoort tanteLouise tot de toonaangevende zorginstellingen in Nederland; op het gebied van vrijheid bij dementie geldt tante zelfs als landelijk koploper.


De organisatie is financieel gezond, heeft een goed imago, een sterke arbeidsmarktpositie en scoort hoog op medewerkerstevredenheid. Maar waar tante uiteindelijk het meest trots op is, dat is de hoge tevredenheid bij onze cliënten. Kijk daarvoor maar eens naar de beoordelingen op Zorgkaart Nederland.


Al met al is tanteLouise geen doorsnee zorginstelling. Beslist geen dertien in een dozijn, maar net even anders. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs en daar zijn we eigenlijk best een beetje trots op. Tante loopt in de pas waar dat moet en toont lef waar dat kan. Met de voortdurende ambitie om het kwalitatief toch al hoogwaardige zorgproces nog verder te verfijnen, durft tante over bestaande grenzen heen te kijken. Wij noemen dat: anders kijken naar hetzelfde. Bij tante krijgen medewerkers in alle geledingen de ruimte om te zoeken naar slimme oplossingen, naar dingen die het zorgproces verbeteren, maar die er nog niet zijn. Dat maakt tanteLouise, zonder onbescheiden te willen zijn, tot een hele inspirerende club. Echt zo een waar je als zorgprofessional graag bij wil horen. Zeg eens eerlijk: al een beetje nieuwsgierig?
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Stichting TanteLouise te werken?

3,9
Werk-privébalans
4,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,6
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Stichting TanteLouise?

CEO
Conny Helder
4,0
We staan voor goede zorg!
Geschreven door Gastvrouw/Receptioniste (huidige medewerker) uit Bergen op Zoom op 12 januari 2019
Bewoners en dus goede zorg staan hoog in het vaandel bij tante Louise en is hard werken om dit tot een goed resultaat te brengen. Maar iedereen werkt met zijn hart en we doen het voor een goed doel. Uiteindelijk hopen we allemaal op een fijne oude dag met goede zorg en mensen die om je welzijn geven en daar is tante Louise zeker met goede bedoelingen - meer...
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden.
Minpunten
Soms te weinig personeel en vanwege bezuinigingen.
Bekijk Stichting TanteLouise reviews over management