Steps Nederland B.V. Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 26 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Steps investeerd in de groei van hun werknemers
1e verkoopster (voormalige medewerker) –  Uden19 januari 2019
Door middel van trainingen en workshops word veel tijd gegeven voor groei en ontwikkeling van de werknemers. Fijn bedrijf om voor te werken.
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden
Minpunten
niet altijd voldoende bezetting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon leuk
Verkoopster / BBL-er (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 april 2018
Gewoon een leuke sfeer , veel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Middelburg16 maart 2018
Het werk bij Steps is leerzaam en leuk ! Ik heb hier zelf veel mogen leren en het altijd naar mijn zin gehad !!!!
Pluspunten
lieve collega's !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke service gerichte winkel.
Sales Advisor (huidige medewerker) –  Hoofddorp23 oktober 2017
Heb hier met heel veel plezier gewerkt. Vooral de drukke dagen zijn heel leuk, omdat je de hele dag wat te doen hebt. Het nadeel is dan ook dat je ook dagen op de klokt kijkt of het al sluitingstijd is, omdat er soms voor hele lange tijd niemand binnen komt. Ook verdien je hier naar marktconform, dus dit is geen vetpot.
Maar een hele leuke service gerichte winkel, leuk om stage te lopen, omdat je hier heel veel kan leren. En het is gewoon onwijs leuk om de klanten te helpen tevreden naar buiten te laten gaan met of zonder leuke outfit.
Pluspunten
Klanten helpen
Minpunten
Salaris, soms te rustig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Steps dresses eindhoven
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 juli 2017
Hier was ik tijdelijk assistent manager en deed de planning en administratie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Eerste verkoopster (voormalige medewerker) –  Goes19 juli 2017
Min punten, veel controle van boven af.
Hierdoor kun je niet je eigen draai en visie aan dingen geven
en dat is jammer. hier door wordt je beperkt in je groei
Pluspunten
goed geregeld
Minpunten
veel controle
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn bedrijf om bij te werken helaas gaat de locatie waar ik nu werk dicht.
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam20 maart 2017
Ik heb heel veel geleerd bij steps en ik leer nog elke dag bij.
Ik ben goed in het motiveren van mensen en een prettige werksfeer neer te zetten.
Helaas gaat de locatie waar ik werk bij steps sluiten en wordt ik overgeplaatst naar een ander filiaal,alleen is dit niet in de regio van Rotterdam.
Ik ben gewent om met kpi's te werken en daar elke dag doelstellingen van te maken om zo het gewenste resultaat te behalen.
Pluspunten
Fijne werksfeer en leuke collega's
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te verkoopgericht in plaats van klantgericht
Verkoopmedewerkster kleding allroand (voormalige medewerker) –  Veldhoven18 januari 2017
Het ging er niet om hoe goed je een klant had geholpen maar om hoe veel kledingstukken je aan een klant had verkocht.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Fliaalmanager (voormalige medewerker) –  Venlo20 september 2016
Steps is een hele goede werkgever waarin het mogelijk is snel door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alsof je in een bruidswinkel werkt
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Houten30 augustus 2016
De gemiddelde klant heeft iets nodig voor een trouwfeest of jubileum of ander groot feest. Een kleine doelgroep komt er voor vrije tijd of werkoutfit. Daardoor heb je het idee dat je in een bruidswinkel werkt. Kleurstaafjes, kledingvoorschriften, pasvormen, budgetten en stijlen, het is allemaal belangrijk.
Pluspunten
Leuke klanten
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Verkoopmedewerker kleding allround (voormalige medewerker) –  Veendam31 mei 2016
Niet heel lang geweest, het meest geleerd bij de Scapino.
Voor de rest was de werksfeer prima, en de werkzaamheden goed te doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en team
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Tongeren18 april 2016
Klanten helpen waar nodig,
administratie maken,
bestellingen doen en ontvangen.
Pluspunten
Verantwoordelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange dagen, weinig waardering
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Drachten, FR3 oktober 2015
De dagen zijn lang, het is niet druk in de winkel. Af en toe is het echt zwaar om een dag van 9 tot 9 (met koopavond) om te krijgen. De vergoedingen die je krijgt zijn niet geweldig, zowel salaris of eventuele maaltijdvergoeding. Geen duidelijke pauze tijden, en dat moet allemaal gehaast. Te weinig personeel waardoor de werkdruk qua vrijetijd - werk erg hoog ligt. Leuke aan de baan was het contact met klanten, een tevreden klant met een leuke set kleding kan je hele dag goed maken.
Pluspunten
Klant contact
Minpunten
Te doel gericht, slechte vergoedingen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke, leerzame en gezellige winkel
verkoopster (huidige medewerker) –  Assen, DR27 augustus 2015
Elke dag is heel verschillend, het is niet te vergelijken. Het kan de ene week heel rustig zijn, maar de andere week juist het tegenovergestelde daar van.

Ik heb heel veel geleerd bij de Steps, van leuke kleding combinaties te maken tot meer zelfvertrouwen aan toe. Ik kan zeggen dat ik heel dankbaar ben dat ik hier mag werken. Dit komt natuurlijk ook door de lieve collega's die ik heb.

Natuurlijk zitten er wel eens momenten bij dat het even lastig is. Dit hangt van de klant af en wat ze eisen. Uiteindelijk is hier uit te komen en is de klant weer tevreden.
Pluspunten
Leuke werksfeer en leuke klanten.
Minpunten
Niet meer dan 19 uur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een top baantje!
verkoopster, Adviseur (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT25 april 2015
Een super leuke leiding gevende,

En super leuke collega's, alleen was toe aan een verandering en dingen uit proberen.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Werkte veel met personeel uit ander filiaal
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Sleutel/code houder, inval leidinggevende (huidige medewerker) –  Groningen13 januari 2015
Ik ben hier als verkoopmedewerker aangenomen.
Later ben ik ivm ziekte van andere collega opgeleid om mijn filiaal manager te vervangen op dagen dat zij vrij is. Je moet hierbij denken aan de administratieve werkzaamheden, leidinggeven, sleutel en codes beheren, verantwoordelijk voor het geld.
Pluspunten
Erg leuke werksfeer en veel geleerd
Minpunten
Ik ga rond maart 2015 terug naar mijn 20uurs contract
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd opgewekt een niet verlegen om 1 praatje
hulpkracht / paart. / voelt. / Bedrijfsl. (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE15 december 2014
ik heb een hoop geleerd in de periode bij steps
hoe je met klanten om gaat , het helpen van 1 klant , zo helpen dat deze ook weer terug komt om dat deze tevreden is

collega s waren altijd open tegen elkaar , niet praten achter iemands
rug

wij waren altijd 1 familie zo voelde het

moeilijk, maar ook weer leuk lange dagen veel af moeten hebben , vooral in de tijd van de opruiming , maar wel weer leuk als het allemaal af was
Pluspunten
leuke klanten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een creatieve, leuke baan.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Houten, UT22 september 2014
Zonder enige ervaring in een kledingwinkel heb ik heel veel geleerd in een zeer korte tijd. Mode is een hobby van mij, dus ik had heel veel plezier in mijn werk. Ook heb ik in de periode van de vakantie's 3 weken de winkel overgenomen en was ik verantwoordelijk voor een hoop dingen die je als verkoopster niet doet maar als manager. Maar ondanks mijn korte inwerktijd heb ik al mijn taken nauwkeurig en netjes uitgevoerd! Het adviseren van kleding bij de klanten heb ik met heel veel passie gedaan, en zo lukte mij het dan ook om de klanten tevreden te houden.
Pluspunten
veel plezier gehad in mijn werk!
Minpunten
niet gewaardeerd worden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne winkel,leuke collectie en betrokken collega's
filiaalmanager (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB25 mei 2014
De dag begint met een gesprekje met de collega's over de te verwachtte bezigheden en de te behalen doelen.
Er zijn altijd groei en ontwikkelmogelijkheden.
Veel problemen dienen zelf opgelost te worden,want REM is niet altijd bereikbaar.
Het kan enorm druk en chaotisch zijn,vooral als VM ineens andere omhang wil. Dit vergt het vermogen tot aanpassen.
Het leukste is het contact met de klanten als ze erg tevreden naar huis gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopmederwerkster (voormalige medewerker) –  Tiel, GE23 september 2013
Het was altijd wel gezellig maar wel zakelijk ik heb best wel veel dingen geleerd en dat was ook de bedoeling voor mijn opleiding mijn collega's waren allemaal even leuk en gezellig ik kon goed op weg met mijn collega's. Het moeilijkste aan het baan was er eigenlijk iets als je met alles goed oplette en goed luisterde dan kon je alles makkelijk uitvoeren . Het leukste van mij baan was toch het behalen van je eisen dat je die dag had en moest voldoen dat gingen we dan ook altijd van te voren bespreken wat je moest gaan doen en aan het einde van de dag dan ook weer bespreken wat je moeilijk vond of wat juist makkelijk ging .
Pluspunten
gezellige sfeer op de werkvloer
Minpunten
gratis lunches
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Steps Nederland B.V.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 26 reviews
57
411
35
23
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Steps Nederland B.V. gesorteerd op locatie