Inmiddels iets langer dan een jaar in dienstverband bij Stella Fietsen. In één woord: prachtig! Hard werken wordt beloond binnen dit bedrijf!
Begonnen als assistent verkoper in een van onze grootste showrooms. Hier heb ik mezelf positief bewezen wat natuurlijk niet onopgemerkt bleef. Kortom, naar wat complimenten en vertrouwen van Stella in mij: filiaalverantwoordelijke in een van onze vestigingen.
Voordat ik hier kwam werken had ik (gelukkig) al ervaring in de verkoop en ben van nature ook technisch aangelegd. Maar ondanks dat heb ik alsnog een korte academy gevolgd om kennis te krijgen van de fietsenbranche én Stella. Het is namelijk zeer belangrijk om goed advies te kunnen geven! Dat is wel te zien, marktleider wordt je niet zomaar ;).
Het bedrijf biedt verder een mooie bonusregeling ( wat niet raar is in deze branche, maar alle regelingen zijn realistisch en daardoor dus goed haalbaar ), wat resulteert in een salaris dat ik "meer dan prima" mag noemen!
Tevens wordt er ook veel moeite gestoken in het motiveren van onze verkopers, denk aan leuke "extra's" aan reisjes naar het buitenland ( Ibiza, Mallorca, Dubai, Copenhague etc. ). Allemaal gezonde competitie om de verkopers onder elkaar "scherp" te houden!
Al met al ben ik 100% tevreden met mijn baan bij Stella. Veel leuke collega's, goede werksfeer en bovenal veel mogelijkheid om door te groeien. Het enige wat ik mee kan geven is dat je geen 9 tot 5 mentaliteit moet hebben, zoals ik al zei: hard werken wordt beloond.
Pluspunten
Goede sfeer / goed salaris / prachtig werk