Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie

Daar werkt Stedin elke dag aan. Zodat onze ruim twee miljoen klanten kunnen wonen, werken en leven in de meest stedelijke en industriële regio van Nederland: de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Want juist in ons verzorgingsgebied is de energie-infrastructuur complex en de afhankelijkheid van energie groot. Met bijna 3200 medewerkers werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie.

Werken en leren bij Stedin

Net zoals wij altijd energie voor onze klanten hebben, steken we energie in jou. Wij vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij het waarmaken van je ambities. Ieder jaar maak je samen met je leidinggevende afspraken over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt in een aanvullend persoonlijk ontwikkelplan aangeven hoe je jouw loopbaanambities waar wilt maken. We bieden je ondersteunende instrumenten als begeleide intervisie en online ontwikkelassessments aan. Via ons Stedin Learning Center kun je trainingen en opleidingen volgen.

Hoe werken we?

Onze manier van ‘het nieuwe werken’ noemen wij Stedin@Work. Het is een verzamelnaam voor slimmer, efficiënter, effectiever en prettiger (samen)werken.

Ons hoofdkantoor is zo ingericht dat je makkelijk collega’s kunt opzoeken voor samenwerking of overleg. Er zijn verschillende soorten werkplekken ingericht die je uitkiest op basis van jouw werkzaamheden voor dat moment.

We werken vanuit ons hoofdkantoor op de Rotterdamse Blaak en kantoren in Delft, Heinenoord, Utrecht, Haarlem en Dokkum.

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 10 reviews
52
46
32
20
10
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,3

Salarissen

8 salarissen doorgegeven
€ 3.759 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.000
€ 5.900
4 salarissen doorgegeven
€ 12,04 per uur
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.
3 salarissen doorgegeven
€ 2.449 per maand
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.

Over Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij – meer... 

  • Nederland gaat van het gas af, dat is de kant die we op gaan. Tot het zover is, moeten onze netten natuurlijk wel veilig en betrouwbaar blijven. We voeren hiervoor veel technische en civiele opdrachten uit. Om dat in goede banen te leiden, hebben we jouw expertise nodig! Word jij in #Utrecht onze nieuwe #werkverantwoordelijke?
.
.
.
#vacature #gas #randstad #technisch #toekomst #netbeheer #stedin
  • Werken en Leren, dat is waar de #Bedrijfsschool voor staat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij ons, in samenwerking met Werk & Vakmanschap, een BBL-opleiding te volgen. Opgeleid worden terwijl je werkt en daarmee een contract bij @Stedin verdienen; voor ons heel normaal. Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn?
.
.
#netbeheer #energie #Stedin #bedrijsschool #ontwikkelen #monteur #opleiden
  • Hoi, daar ben ik weer! Op de #Bedrijfsschool doen we naast het opleiden nog veel meer. Zo hebben we in de zomer opnames gedaan voor montagevideo’s #Laagspanning en #Gas. Ik ben hier enorm enthousiast over. Deze montage instructies geven de mogelijkheid om op een andere manier les te geven. Een monteur kan dan vooraf een bepaalde instructie bekijken, zodat we er in de les mee aan de slag kunnen. Dit levert tijdsbesparing op.
.
Dit hangt ook samen met een andere, nieuwe manier van werken. In de #Hoogspanning is het al heel gewoon dat je naast je diploma ook nog specifieke #certificaten haalt als je aan bepaalde appendages moet werken. Dit gaat in de Middenspanning ook steeds meer komen. Zo heb ik de certificering voor de #Lovink mof gegeven, waar ik zelf ook weer wat voor moest leren. Dit leent zich ook weer uitstekend voor een montage instructie op film.
.
Naast instructeur ben ik ook nog BHV-er, dit jaar zelfs ploegleider. Ik vind dit enorm belangrijk, daarom besteed ik echt aandacht aan veiligheid bij een introductie en een klaarstoomprogramma. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.
.
.
@stedin #energie #netbeheerder #opleiden #BHV #veiligheid #certificaten #monteur #werken
  • Hoi, daar ben ik (Johan) weer. Zoals ik in mijn vorige bericht aangaf, geef ik praktijk les aan de #Bedrijfsschool van @Stedin. Lesgeven doe ik vier dagen in de week, de vijfde dag is voor het voorbereiden. Ik ben helemaal in mijn nopjes. Sinds vorige week is de vakantieperiode voorbij en zijn de lessen weer begonnen. Nu kan ik alle voorbereiding die ik in de zomerperiode heb gedaan, eindelijk in de #praktijk brengen. Ik ben deze week met verschillende leuke dingen gestart.
.
.
Zo zijn er de 4 nieuwe groepen van ‘Eerste Monteurs Middenspanning Distributie (EMMD)’, die ik in een jaar tijd op zal leiden in #Middenspanning. deze jongens en meisjes zijn enorm leergierig; ik word daar zo blij van!
Het andere wat ik heel leuk vind, is om de bestaande groepen klaar te stomen voor hun PVB (Proeve van Bekwaamheid), oftewel, de afsluiting van een gedeelte van hun opleiding. Deze groepen volgen EMDE (Eerste Monteur Data Elektra) en leren dit vak in twee jaar. Na de vakantie zijn we begonnen met het opfrissen van hun gereedschapsvaardigheden, want tijdens de vakantie is dat echt weer weggezakt. Daarna gaan we over naar de werkmappen, waarin je het werkplan, bedieningsplan en uitvoeringsplan vindt. Tenslotte het afsluiten en administreren door bijvoorbeeld het maken van een maatschets.
.
.
Naast het lesgeven doe ik nog iets bij #Stedin; daar vertel ik jullie maandag over!
.
.
#stedin #energie #lesgeven #praktijkles #docent #rotterdam #werkeninenergie #toekomst #duurzaam #toekomst #werkenbijstedin #collega #aanhetwoord
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Stedin Netbeheer B.V.
Postbus 49
3000 AA Rotterdam
Omzet
1 tot 5 miljard (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Stedin website
Stedin op Instagram

Twitter

Facebook