Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie

Daar werkt Stedin elke dag aan. Zodat onze ruim twee miljoen klanten kunnen wonen, werken en leven in de meest stedelijke en industriële regio van Nederland: de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Want juist in ons verzorgingsgebied is de energie-infrastructuur complex en de afhankelijkheid van energie groot. Met ruim 3600 medewerkers werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie.

Werken en leren bij Stedin

Net zoals wij altijd energie voor onze klanten hebben, steken we energie in jou. Wij vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij het waarmaken van je ambities. Ieder jaar maak je samen met je leidinggevende afspraken over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt in een aanvullend persoonlijk ontwikkelplan aangeven hoe je jouw loopbaanambities waar wilt maken. We bieden je ondersteunende instrumenten als begeleide intervisie en online ontwikkelassessments aan. Via ons Stedin Learning Center kun je trainingen en opleidingen volgen.

Hoe werken we?

Onze manier van ‘het nieuwe werken’ noemen wij Stedin@Work. Het is een verzamelnaam voor slimmer, efficiënter, effectiever en prettiger (samen)werken.

Ons hoofdkantoor is zo ingericht dat je makkelijk collega’s kunt opzoeken voor samenwerking of overleg. Er zijn verschillende soorten werkplekken ingericht die je uitkiest op basis van jouw werkzaamheden voor dat moment.

We werken vanuit ons hoofdkantoor op de Rotterdamse Blaak en kantoren in Delft, Heinenoord, Utrecht, Haarlem en Dokkum.

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 10 reviews
52
46
32
20
10
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,3

Salarissen

22 salarissen doorgegeven
€ 2.904 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.500
€ 5.700
8 salarissen doorgegeven
€ 3.759 per maand
€ 1.500
€ 5.700
7 salarissen doorgegeven
€ 4.086 per maand
€ 1.500
€ 5.700

Over Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij – meer... 

  • We vinden het vanzelfsprekend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Daarom zoeken we voor onze grootzakelijke klanten in de regio Rotterdam-Rijnmond een accountmanager. Wil jij, zonder salesaspect, hét aanspreekpunt zijn voor onze klanten en onze klanten begeleiden bij de energietransitie? Kom werken bij @Stedin!
.
.
.
#energie #vacature #energietransitie #toekomst #accountmanagement #netbeheer #stedin #werkenbijstedin #rotterdam
  • Bij @Stedin ontwerpen, bouwen en onderhouden we energie-infrastructuren. De afdeling Hoogspanning heeft hierin een hoofdrol. We zoeken iemand die voor deze afdeling als ‘systeemintegrator’ onze stationsautomatisering continu verbetert. Zorg jij ervoor dat onze klanten niet in het donker komen te zitten? .
.
.
#vacature #hoogspanning #systemen #netbeheer #stedin #werkenin #energie #energy #duurzaam
  • In februari is het opleidingstraject ‘Versneld leren Hoogspanningstechniek’ gestart. Onze collega’s delen graag hun ervaringen met dit traject. Vandaag; Uitvoerder Bas Schaap
.
Hoi! Ik ben Bas Schaap, 40 jaar en werk als uitvoerder bij @Stedin #Hoogspanning. De afgelopen maanden heb ik het traject met succes doorlopen. Wat leuk om te doen! En leerzaam! Dankzij Stedin houden we onze kennis op het gebied van Hoogspanningstechniek op peil. Ook ik heb bijgeleerd. Samen met collega’s. En dat terwijl ik al toch echt al enige ervaring en kennis heb. Het blijkt maar weer; je bent nooit klaar met #leren. Zeker niet in een (hoogspannings)wereld die nooit stilstaat. .
.
.
#stedin #werkenbijstedin #netbeheer #randstad #energie #energietransitie #opleiding #ontwikkelen #doorleren #uitvoerder
  • Ga als financial aan de slag met de energietransitie en help deze te versnellen. Als Senior Business Controller, het financiële geweten, bij de afdeling Hoogspanning is dit precies wat je doet. Wil jij met ons de uitdaging aangaan?
.
.
.
#vacature #stedin #netbeheer #energie #financial #energietransitie #hoogspanning #finance #controller
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Stedin Netbeheer B.V.
Postbus 49
3000 AA Rotterdam
Omzet
1 tot 5 miljard (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Stedin op Instagram
Stedin website

Twitter

Facebook