Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie

Daar werkt Stedin elke dag aan. Zodat onze ruim twee miljoen klanten kunnen wonen, werken en leven in de meest stedelijke en industriële regio van Nederland: de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Want juist in ons verzorgingsgebied is de energie-infrastructuur complex en de afhankelijkheid van energie groot. Met bijna 3200 medewerkers werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie.

Werken en leren bij Stedin

Net zoals wij altijd energie voor onze klanten hebben, steken we energie in jou. Wij vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij het waarmaken van je ambities. Ieder jaar maak je samen met je leidinggevende afspraken over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt in een aanvullend persoonlijk ontwikkelplan aangeven hoe je jouw loopbaanambities waar wilt maken. We bieden je ondersteunende instrumenten als begeleide intervisie en online ontwikkelassessments aan. Via ons Stedin Learning Center kun je trainingen en opleidingen volgen.

Hoe werken we?

Onze manier van ‘het nieuwe werken’ noemen wij Stedin@Work. Het is een verzamelnaam voor slimmer, efficiënter, effectiever en prettiger (samen)werken.

Ons hoofdkantoor is zo ingericht dat je makkelijk collega’s kunt opzoeken voor samenwerking of overleg. Er zijn verschillende soorten werkplekken ingericht die je uitkiest op basis van jouw werkzaamheden voor dat moment.

We werken vanuit ons hoofdkantoor op de Rotterdamse Blaak en kantoren in Delft, Heinenoord, Utrecht, Haarlem en Dokkum.

Reviews

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 9 reviews
51
46
32
20
10
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,2

Salarissen

51 salarissen doorgegeven
€ 2.940 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.200
€ 5.900
14 salarissen doorgegeven
€ 3.909 per maand
€ 1.200
€ 5.900
21 salarissen doorgegeven
€ 3.354 per maand
€ 1.200
€ 5.900

Over Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij – meer... 

  • Stedin photo: Stedin @ Work
  • Stedin photo: Stedin Hoofdkantoor
  • Stedin photo: Stedin @ Work
  • Stedin photo: Een blik in onze bedrijfsschool, waar we onze helden opleiden tot monteurs!
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Stedin Netbeheer B.V.
Postbus 49
3000 AA Rotterdam
Omzet
1 tot 5 miljard (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Stedin website

Twitter

Facebook