Stayokay Reviews

Alle 25 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige omgeving
Food & Beverage Manager (voormalige medewerker) –  Maastricht20 augustus 2019
Prettige werkomgeving om jezelf te ontwikkelen. Vrij veel management op kleine organisatie.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Organisatiestructuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid voor de gasten
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Soest18 juli 2019
Leuke collega`s,werkdruk erg hoog,aandacht voor de gasten is hoog
Pluspunten
laag drempelig
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
treurige situatie
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Arnhem4 april 2019
Ik werk al nu rum 1 jaar (12-2017 t/m heden) bij Stayokay Arnhem, ik heb het enigszins naar m'n zin. Na de zorg te hebben opgenomen voor onze kleinkind - "mantelzorg" - had ik graag gezien dat mijn werkgever - gezien de wens van voor deze situatie wat meer te willen werken - dit zou afstemmen op mijn situatie. Dit blijkt echter niet het geval, of in ieder geval. Ik betwijfel of de secundaire arbeidsvoorwaarden die we kennen in deze nageleefd worden.

Verder is de bedrijfscultuur te Arnhem gezellig, productief en rustgevend. Je kunt op elkaar bouwen.

Een klein nadeel is: beperkte toekomstperspectief, geen doorgroeimogelijkheden., geen teamuitjes.

Pam van Neunen
Pluspunten
goed salaris, goede bedrijfscultuur
Minpunten
geen doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn mening.
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Heemskerk14 februari 2019
Ik ben hier komen werken om bij te verdienen naast mijn studie.
Ik heb het hier enorm naar mijn zin gehad
leuke collega’s en ze waren erg flexibel met werkdagen en werktijden.
Ook waren de jaarlijkste stayokay feesten super leuk geregeld en was het zeker een feest om heen te gaan.
Pluspunten
Flexibeliteit.
Minpunten
Meer waardering voor het harde werk.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk team verschrikkelijk managment
F&B medewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht1 februari 2019
managment was zacht uitgedrukt niet fijn.

kleine fouten werden groot bestraft, spijtig... want het team was geweldig!
Pluspunten
gezellig team
Minpunten
sluit is sluit ookal is dat om 4 uur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Maastricht20 januari 2019
Leuk werk om te doen, er heerst een goede werksfeer.
Pluspunten
Flexible inzetbaar
Minpunten
Tewijnig uren en totaal geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke team...maar voor de rest.......
Algemeen medewerkster (voormalige medewerker) –  Egmond-Binnen19 januari 2019
Grote verwachtingen, veel taken, weinig waardering,
eigen mening niet gewenst
Slechte betaling
Te veel werk in de zomer, te weinig werk in de winter
Oneerlijke omgang met personeel - mondelijke overeenkomsten worden vaak niet gerespecteerd

Heel leuke collega’s!!
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Weinig waardering
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke informele en dynamisch bedrijf
FBO supervisor, faciliteiten supervisor (huidige medewerker) –  Amsterdam Centrum14 januari 2019
Ik werk nu bijna 18 jaar voor Stayokay met heel veel plezier, ben als algemeen medewerker begonnen, ben assistent manager geworden en heb heel veel geleerd.
Ik heb altijd veel vrijheid in mijn werk gehad en veel verantwoordelijkheden.
Wat ik leuk vind is de contact met de gasten, de medewerking met mijn collega's, meedoen aan de goede functionering van het hostel en ook zorgen voor goede financieel resultaat.
Pluspunten
Groeimogelijkheden
Minpunten
Afwisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer is goed. Werkdruk hoog.
Algemeen assistent (huidige medewerker) –  Haarlem Noord8 november 2018
Werkdruk is elke dag hoog. Vind het zelf geen probleem en ben bereid om het aan te pakken.
Doorgroeimogelijkheden is schraars en je krijgt teveel verantwoording voor je functie.
Er word teveel verwacht van je terwijl het niet je functie is. Maar ze gaan er wel vanuit dat je die taken uitvoerd. Wil graag hogere functie voor mijn taken. Maar die worden niet verstrekt.
Vaak geen waardering voor je werk.
Werk er graag door mijn collega’s en omdat ik mijn draai gevonden heb in het bedrijf. Maar toch opzoek naar iets waar ik in door kan groeien.
Pluspunten
Vergadingen, feestjes, bingo dagen voor ouderen, verstandelijk gehandicapte groepen weekenden organiseren.
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden, geen vaste uren maar garantie uren.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk.
Bediening (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom5 november 2018
Hier een half jaar gewerkt. Vreselijke werksfeer. Leidingevende roddelde achter iedereen zijn rug om. Deed onbeleefd en had een arrogante uitstraling. Druk was hoog en weinig pauze. Leidingevende heeft ook nog veel over ex-werknemers geroddeld na vertrek. Privé en werk is niet gescheiden daar. Wanneer je aangeeft dat je niet kan komen werken wordt je gewoon ingepland. Baas van stayokay maakte onegpaste opmerkingen naar personeel.
Pluspunten
gratis avondeten als je hard genoeg werkt
Minpunten
sfeer, druk, achterbakse mensen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima startfunctie management
Food & Beverage Manager (voormalige medewerker) –  Maastricht23 september 2018
In korte tijd snel doorgroeien tot manager. Daarna weinig rek.
Pluspunten
Management functies op jonge leeftijd
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en veel verschillende gasten
Receptionist/barmedewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht30 april 2018
Super plek om te werken! Gezellig en aardig team, heel veel verschillende soorten gasten en veel variatie in werk, waardoor elke dag weer anders is. Verder een gezellige en open sfeer tegenover de gasten.
Pluspunten
Leuke sfeer
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Barmedewerker (voormalige medewerker) –  vondelpark11 augustus 2017
Working at stayokay is very pleasant. Great co-workers and athmosphere. Managment is not so great depending on which department. For the rest its very enjoyable and would definitely work there again. Work scheduele is quite good to combine with your daily life.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel leuk
Housekeeping, kinderanimatie (voormalige medewerker) –  Gemeente Texel24 augustus 2016
het was altijd heel gezellig super collegas. je word altijd geholpen als nodig is. je heb veel vrijheid kwa denken en doen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, in een mooie omgeving
Algemeen medewerker Hostal (voormalige medewerker) –  Heemskerk26 mei 2016
Het feit dat de gasten op vakantie zijn maakt deze werkplek erg leuk.De collega's kunnen het goed vinden met elkaar.
Pluspunten
Grote korting op het verblijf in andere stayokays in Nederland
Minpunten
Moeilijk vast contract te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische bedrijf
Algemeen medewerkster (huidige medewerker) –  Heemskerk3 februari 2016
Leuke functie die veel verantwoording met zich mee draagt
Leuke collega,s
Moeilijkste zijn de werktijden
Het de gasten naar het zin maken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Algemeen assistent (voormalige medewerker) –  Arnhem13 oktober 2015
Over het algemeen beviel het werken bij Stayokay me goed. Ik heb veel geleerd over de schoonmaak, maar ook over koken en hoe het er in een hostel aan toe gaat.
Mijn collega's waren allemaal wel vriendelijk.
Het moeilijkste en minst leuke van de baan vond ik het langdurige schoonmaken. En dan vooral de troep die ik moest schoonmaken.
Het leukste vond ik het ontbijt voorbereiden.
Pluspunten
gratis ontbijten, lunchen en avondeten
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen medewerker
algemeen medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn15 mei 2015
Keuken werkzaamheden, bardiensten,schoonmaak, receptiediensten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werk erg leuke gasten en collega's.
Front-/back office medewerker (huidige medewerker) –  Noordwijkerhout, ZH5 januari 2015
Geen dag is hetzelfde, elke dag nieuwe gasten en andere werkzaamheden.
Bij Stayokay heb ik zeer veel geleerd, eigenlijk alles van de front en back office.
Mijn collega's bij stayokay zijn super, een jong team met veel leuke ideeën.
Het moeilijkste van mijn baan bij Stayokay is toch de afhandeling van de klachten die de gasten kunnen hebben.
Het leukste van de baan, veel verantwoordelijkheden, leuke gasten, geen dag hetzelfde en gezellige collega's.
Pluspunten
gratis curcussen
Minpunten
alles wordt als normaal genomen
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Stay o Kay, Medewerkster Huishouding (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 december 2014
heel goed niks fout, aardige collegas en erg net. De directie is goed verdeeld.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stayokay. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 25 reviews
58
410
33
23
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur