Stater
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Stater Carrières en werk

Over ons
Organisatie

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland met ons unieke hypotheeksysteem. Of het nu gaat om hypotheekdiensten of ondersteunende diensten, wij nemen onze klanten graag zorg uit handen.

Missie


Wij willen onze klanten verbazen met hoogwaardige
 – meer... dienstverlening op alle onderdelen van het hypotheekproces. Buitengewone klantgerichtheid tegen scherpe tarieven.
Visie


Binnen een paar jaar willen wij de standaard voor hypothecaire dienstverlening zijn.


Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper. Dit realiseren wij door te denken en te handelen in het belang van de consument en door ons proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Kernwaarden


Ons doel is succesvol te zijn door bij te dragen aan het succes van onze klanten. Dit is dan ook het uitgangspunt voor onze kernwaarden, die ons richting geven en aangeven waar we voor staan. We willen dat onze klanten en medewerkers ons ervaren als klantgericht, resultaatgericht, ondernemend, kostenbewust en samenwerkend.

Geschiedenis


Stater is op 1 januari 1997 opgericht als dochteronderneming van Bouwfonds en binnen 15 jaar uitgegroeid tot marktleider. Sinds 1 januari 2001 opereert Stater als een zelfstandige onderneming binnen de ABN Amro Groep. Naast het hoofdkantoor in Amersfoort heeft Stater vestigingen in Brussel en Bonn.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Stater te werken?

3,3
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7
Doorgroeimogelijkheden
2,6
Management
2,9
Bedrijfscultuur