Startselect Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxed and still hard-working!
Customer Service Employee (huidige medewerker) –  Eindhoven13 december 2018
Working at Startselect is perfect to have a relaxed but efficient work experience!

New employees are greeted warmly, the CEO also invites us for a presentation about the company, its past, present and future. Felt like home very fast!

Management is always available, questions are always answered and clearly. Ideas are always welcome and encouraged, we are not simple employees who have to be quiet and do their work, our voices matter!

A typical day starts with saying hello to the ones we meet, getting a tea and a coffee and starting to work at our pace.
Fresh-air breaks and lunch is a very good way to meet colleagues from other departments, share common interests and have good laughs!

The hardest part of the job is to face dates that attract a lot of customers on the website, (like Black Friday or Christmas) but we're never alone and there is always someone as backup.

So far, everything has been enjoyable and any difficult times at work were always in the end easy to overcome. This fast growing company gives room for their employees to grow as well!
Pluspunten
Relaxed atmosphere, management and HR helpful and understanding.
Minpunten
None so far!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch, leuke collega’s, gaming
nvt (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 september 2018
De titel zegt genoeg. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad.
Pluspunten
Collega’s, afwisseling, gaming, veel te bouwen/verbeteren
Minpunten
Geen pensioen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Management could be better!
Anonymn (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 juli 2018
Hi,

unfortunately the management team got a lot of new structures, which made it a bit chaotic in the end. The CFO was the main marketing manager, therefore you can make up your mind.
Pluspunten
Lunch is being organised for a small fee
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Startselect
27 juli 2018

Thanks for your review. It's true that you left Startselect in somewhat turbulent times. The CFO temporarily stepped up so the employees still had a substitute manager to talk to, while the company was searching for a new Marketing Manager. We agree this was not an ideal situation. We're happy to report that as of March we found a new Marketing Manager aswell as a Sales Manager, making sure both departments are back on their feet and now steadily growing! We're very sorry to hear that you couldn't comment on the pros of working at Startselect and offer constructive feedback regarding the cons. We wish you all the best!

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf waarin veel mogelijk is
Marketing medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven25 mei 2018
Als marketingmedewerker maak je van alles mee. Door de jaren heen hebben we talloze kanalen en benaderingen uitgeprobeerd, en daarbij enorm veel kennis en ervaring opgedaan als bedrijf.

Inmiddels uitgegroeid tot meer dan een startup, en de transitie naar de volgende fase is er een die niet altijd even vlekkeloos loopt. De transitie zorgt aan de ene kant voor enorm veel kansen en uitdagingen (en dus leermomenten), maar je loopt ook tegen problemen aan die je nooit eerder het hoofd hebt hoeven bieden.

Dat is te verwachten, en dat maakt het in mijn ogen ook zo leuk. Geen week is hetzelfde, en we maken het allemaal samen mee.

De sfeer is prima, de teams en afdelingen bestaan allemaal uit jonge, ambitieuze en gretige mensen, wat fantastisch is voor de flexibiliteit en snelheid waarmee we verandering en problemen het hoofd kunnen bieden.

Verwacht geen hypergestructureerd bedrijf die de wendbaarheid heeft van een olietanker, maar verwacht een zeiljacht op ruwe zee. Ben bereid je flexibel op te stellen, en mee te gaan op de deining, en je zult meer dan genoeg uitdagingen vinden om je te ontwikkelen en verbeteren. Ben je op zoek naar een baan die 24/7 en 365 dagen per jaar hetzelfde is, zoek dan verder.

Kort gezegd, ben je jong, enthousiast, en schrik jij niet van een flexibele organisatie en dagindeling, dan is Startselect een bedrijf voor jou.
Pluspunten
Werksfeer, ontwikkeling, initiatief wordt gewaardeerd en opgevolgd.
Minpunten
Soms te veel ad hoc, geen pensioenregeling
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne samenwerking. Leuke werksfeer. Leerzaam bedrijf.
Customer Service (huidige medewerker) –  Eindhoven24 mei 2018
Ik werk zelf al enkele jaren voor Startselect op de Customer Support afdeling. Na enkele jaren Support te hebben gedaan ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar een Senior waar ik uiteraard trots op ben.

Op een normale werkdag help ik klanten en collega's om samen de beste service te kunnen bieden. Ook help ik mee aan verbeteringen omtrent de website en systemen waarvan wij gebruik maken.

In de jaren dat ik hier werk heb ik enorm veel geleerd en leer ik nog steeds iedere dag bij. Bijvoorbeeld het multitasken, mee denken en synchroniseren tijdens het helpen van klanten. Het samenwerken in teams en met andere teams van verschillende afdelingen op de werkvloer. Verantwoordelijkheden opnemen, inleren van nieuwe collega's, mee denken over verbeteringen omtrent de website en het bedrijf, het omgaan met flexibele werkuren en soms wat hogere werkdruk. Een jaar geleden heb ik een time-management cursus gevolgd die werd aangeboden vanuit het bedrijf. Zo heb ik geleerd om mijn tijd zo efficient mogelijk in te kunnen delen en uiteindelijk voor mezelf een lagere werkdruk te creëren.

Er zijn altijd voldoende afwisselende taken geweest zodat ik me nooit heb hoeven te vervelen. Op de werkvloer wordt er onderling goed met elkaar gecommuniceerd en ook door het management team over de korte termijn en lange termijn doelstellingen van het bedrijf, zo weet je altijd wat je te doen staat en wat je staat te verwachten. Ik vind het ook een groot pluspunt dat er hier ook echt naar je wordt geluisterd, iedereen kan en mag meedenken over verbeteringen omtrent de website en het bedrijf.
Pluspunten
Flexibiliteit, samenhorigheid, vrijheid.
Minpunten
-...
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hoop gezellige mensen met eigen inbreng en flexibele tijden
Customer Service (huidige medewerker) –  Eindhoven24 mei 2018
Een hele gezellige groep mensen uit verschillende landen. Dit maakt het extra leuk, omdat je meerdere talen en culturen in ons bedrijf kunt terugvinden. Op die manier leer je het een of ander van andere mensen en hun gewoontes.
Je hebt eerder het gevoel dat het een soort familieleden zijn ipv collega's.

Het hebt flexibele werktijden, wat ertoe lijdt dat je je dag een beetje zelf kunt inplannen. Hoe eerder je komt, hoe eerder je kunt gaan en andersom :)
Ook heb je de mogelijkheid ten aller tijden vanaf thuis te werken.

Als je ideeën hebt en deze binnen het bedrijf deelt, wordt er altijd naar geluisterd en 9 van de 10 keer wordt er rekening mee gehouden of het idee direct toegepast, wat je een fijn gevoel geeft.

Verder krijg je de kans om je in verschillende gebieden verder te ontwikkelen, wat ervoor zorgt dat het niet saai wordt en je niet in een vaste cyclus blijft hangen.

Een paar keer per jaar een uitstapje met het bedrijf zorgt ook voor een goede band met collega's.

Als je net nieuw bent, is het vrij veel informatie in 1 keer, maar na een paar weken is dit geen probleem meer.
Pluspunten
Erg goede sfeer, flexibele werktijden, mogelijkheid om vanaf thuis te werken, naar feedback wordt geluisterd, leuke collega's
Minpunten
Tot nu toe geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele maar productieve werksfeer met mogelijkheden om door te leren
Developer (huidige medewerker) –  Eindhoven8 mei 2018
Wij hebben SCRUM toegepast en hebben gekozen om elke 2 weken met een nieuwe sprint te starten. Elke ochtend om half 9 hebben we stand-up, daarbij wordt ingebeld mits iemand thuis werkt. We hebben door deze manier van werken overzicht in welke tickets door de collega's wordt opgepakt, daarnaast worden de tickets welke het beste bij iemand past ook aan die persoon toegekend. Ik heb gemerkt dat de motivatie en sfeer binnen ons team hierdoor goed is en omdat we ook sessies hebben waarbij we de tickets bespreken heb je eigenlijk nooit dat je iets mist.

Ik heb sinds ik hier werk in 2014 erg veel geleerd doordat we de mogelijkheden hebben om nieuwe potentionele features bespreekbaar te maken. Omdat de techniek niet stil staat is het van groot belang dat we de mogelijkheden in huis hebben om door te leren en dat wordt hier erg gestimuleerd.
Pluspunten
Informele werksfeer + thuiswerken
Minpunten
Geen pensioen / salaris kan beter
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer met een gezellig team
Developer (huidige medewerker) –  Eindhoven8 mei 2018
Er heerst een goede sfeer tussen collega's, die met respect met elkaar om gaan. Daarnaast werken wij als Developers met de scrum methodiek wat een relaxte werkdruk geeft en het team nog meer versterkt. Het bedrijf houdt goed rekening met de wensen van de werknemer en zorg voor genoeg gezamenlijke momenten. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en worden nageleefd, dus kortom een fijne werksfeer.
Pluspunten
Daadkrachtig, Professioneel, Goede sfeer, Scrum
Minpunten
Geen pensioenregeling (nog)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met tafelvoetbal en game room
Developer (huidige medewerker) –  Eindhoven8 mei 2018
Gezellige, jonge, informele werksfeer met veel flexibiliteit en begrip
Pluspunten
gezamenlijke lunch, flexibele werktijden, leuke collega's, voldoende uitdaging, naar feedback wordt geluisterd
Minpunten
Te complexe organisatiestructuur voor zo'n "klein" bedrijf, te bureaucratisch, geen bijzondere salaris/pensioen regeling
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame werkomgeving
Consumer Service Officer Online PrePaid (voormalige medewerker) –  EIndhoven13 januari 2017
Leuke en leerzame werkomgeving waarin gaming voorop staat.
Daarnaast communiceer je in vooral Engels met je collega's van andere landen. Hierdoor een hele goede en gezellige sfeer op de werkvloer, waar je elke dag weer wat nieuws leert en geen dag exact hetzelfde is.
Pluspunten
Gameroom
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Startselect. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 11 reviews
56
42
31
22
10

Waarderingen per categorie

4,5Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,5Bedrijfscultuur

Reviews over Startselect gesorteerd op locatie