Start People Reviews

79 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 224 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie ga niet tekenen als telecom monteur te veel schakels er tussen
Allround telecom monteur (voormalige medewerker) –  Hoogeveen23 juli 2018
Ik heb mijn volledige opleiding volbracht als allround telecom monteur na mijn opleiding werd er niet voldaan aan de werkuren moest constant achter mijn werk aan het leek wel of ik het uitzendburo was heb na 2,5 weken de stekker er zelf uitgetrokken.
Pluspunten
0
Minpunten
100
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare sfeer en onderbetaald
Intercedente (voormalige medewerker) –  Zuid28 juni 2018
Zowel op mijn reguliere vestiging als op andere waar ik wel eens geweest ben een nare en negatieve sfeer. In verhouding met anderen op dit niveau en van mijn leeftijd onderbetaald werk en met individue kwaliteiten en privésituaties werd weinig tot geen rekening gehouden. De manier waarop er over de flexkrachten gedaan wordt is soms ronduit respectloos. Wil niet zeggen dat dit op alle vestigingen zo is maar mijn ervaring is in elk geval niet positief.
Pluspunten
Grote landelijke organisatie, afwisselend werk
Minpunten
Negatieve sfeer, onderbetaald, stroeve organisatie
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig club
(Sales) Consultant overheid & MKB (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 juni 2018
Leuke baan voor een start na je studie. Helaas veel zaken zijn vastgelegd en vaak maar weinig ruimte voor creativiteit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Interim administrateur en Financieel Coördinator (voormalige medewerker) –  Delft21 maart 2018
Goed personeel met uitstekende selectie skills. Een goede bedrijfsleider. Prettig tussentijdse contacten.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Eindhoven18 maart 2018
Werk nu via start bij lekkerland. Mooi bedrijf om voor te werken.
Pluspunten
Betaling van salaris altijd optijd. Mocht er iest zijn kan je altijd bellen lossen het snel op.
Minpunten
Dat je zelf je code 95 moet betalen, Tewijl als je nu kijkt naar de vacatures die er openstaan wordt code 95 wel betaalt, Vakantie (zomer)plannig hoor je laat
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke maar zwaar onderbetaalde baan
Intercedente (voormalige medewerker) –  Tilburg22 februari 2018
Bij Start People heb ik veel geleerd.
De sfeer was goed en er werd hard gewerkt door iedereen.
Het jammere is dat intercedenten erg weinig betaald krijgen voor het werk wat ze doen.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
te laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiair
Intercedent/stagiair (voormalige medewerker) –  Breda16 februari 2018
als stagiair in dienst getreden. Diverse zaken geleerd maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging met meer toekomst perspectief.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige consulenten
Vliegtuigtanker (voormalige medewerker) –  Schiphol5 februari 2018
Aardige werkgever geen probleem als iets geregeld moet worden
Pluspunten
Snelle acties
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bolletje Heerde
outhouse (voormalige medewerker) –  Heerde26 januari 2018
of je ff zomaar uit een band... die heel snel loopt automatisch 4 crackers kunt pakken.... en weer 4 en weer 4... als je knippert met je ogen zijn er al 400 voorbij

vandaar dat ze steeds nieuw personneel zoeken... en oh ja
... je mag een middagje GRATIS meedraaien... mooi bedrijf !!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
zelfs geen koffie of een bedankje gehad.. na een middag mee draaienook niet een zakje pepernoten
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en vriendelijk
Callcentermedewerker (outbound) (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)4 januari 2018
altijd met plezier gewerkt bij randstad groningen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van Start People
30 januari 2018

Bedankt voor je review, we hopen alleen wel dat je Start People in plaats van Randstad bedoeld ;-)

1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de grootste vuilakken
Inpakker van kaas in een kaasfabriek (voormalige medewerker) –  Woerden3 december 2017
ze maken hoogopgeleide mensen kapot
ze zijn slecht
ze zijn inmens slecht
ze betalen niet
ze zijn onbeschoft
ze bellen niet terug
Pluspunten
niks
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 12Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf, zeer nadelig voor werknemers!
COA medewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar1 december 2017
Start denkt alleen aan zichzelf, de werknemer komt zeker pas ergens achteraan op de prioriteitenlijst. De kerstbonus wordt zonder te vragen aan een 'goed doel' gegeven, we worden niet verteld hoeveel en welk goed doel. We krijgen een contract dat bij ziekte wordt ontbonden dus als advies krijg je mee, meld je maar niet ziek want dat kan dan nadelig uitpakken voor je omdat de organisatie waar je voor werkt je dan geen los contract meer kan geven (flexwet) dus dan snijd je jezelf in de vingers. Vervolgens maakt Start zelf een fout en krijg je 2 contracten waarvan er 1 voor slechts 5 dagen is! Hierover ook geen informatie of communicatie en zeker geen enkele mogelijkheid tot een oplossing. De fouten die ten nadele van de werknemer komen, tsja, daar heeft Start geen boodschap aan. Zolang wij maar geld in het Start laatje brengen.
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
complete the orders for private clients
Magazijnmedewerker Dhl (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 november 2017
I come to work drink coffe with college from work and we start complete orders for private clients. Chevy the orders and sort them in good locations.
Pluspunten
gratis lunch in overhours
Minpunten
i cannot give
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een typische flexdealer voor flexjunkies
Op (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)20 november 2017
lage salarissen voor hard werk. elke keer wanneer je je ziek meld krijg je een nieuw contract. betekend dat je je in anderhalf jaar slecht beperkt kan ziek melden. wil je een vaste baan en zekerheid? dan is start people niet de werkgever die je zoekt. zelfs de mensen die je daar binnenhalen hebben een flex contract.
Pluspunten
personeel waarschuwt soms op de oneerlijke arbeids voorwaarden.
Minpunten
typisch voorbeeld van een flexdealer en een flexverslaafde
Was deze review waardevol?Ja 25NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkervaringsplek
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Venray27 september 2017
Ik ben in de gelegenheid gesteld middels een werkervaringsplek ervaring op te doen bij Start People Medi Interim..Van hier uit hoop ik een leuke baan te vinden.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
deze kan ik op het moment niet benoemen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rayonmanager
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Utrecht16 augustus 2017
Afwisselende en uitdagende baan, geen dag is hetzelfde.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 8Rapporteren
Officiële reactie van Start People
11 september 2017

Leuk om te horen. Fijn dat het werk je beviel. Wie weet tot ziens.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werkte thuis
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Bleiswijk28 juli 2017
Ik werkte voor mijn oude werkgever Hoticoop.
Werk heeft niet zo lang geduurd. Nadat het probleem was opgelost heb ik na goedkeuring niet meer gewerkt voor Horticoop.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijk werk via uitzendbureau
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juli 2017
Tijdelijk werk via uitzendbureau uiteindelijk 1,5 jaar werkzaam geweest via Startpeople bij Suez.
Pluspunten
loon wordt op tijd betaald en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
Minpunten
onverwacht een dienst moeten draaien
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke keer wel wat anders
Flexwerker (huidige medewerker) –  Breda16 juli 2017
Er is geen typische dag op het werk. Ik kan elke dag ergens anders worden ingezet. Dat houdt het zeker interessant. Er word geprobeerd om werk voor je te zoeken hiervoor overleggen ze veel onderling.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele prettige werkomgeving
Large Accounts (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid12 juli 2017
Lachen en hard werken. Resultaat gericht werken op een fijne manier !
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Start People. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 224 reviews
560
480
345
219
120

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur