Start People Reviews

88 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 273 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hongerloontje
Night Auditor (voormalige medewerker) –  Boxmeer3 maart 2019
Hongerloon. Minimaal fwg35 voor nachten.
Zelf lekker veel overhouden als uitzendbureau.
Klauwen heet dat. Of uitbuiten. Of lekker makkelijk verdienen.
Ff bellu, mailtje lezen en klauwen maar weer.

Lachwekkend
Pluspunten
Nee
Minpunten
Ja
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk- en leeromgeving
Junior Intercedent (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 januari 2019
Ik heb vanuit mijn stage bij Start People fulltime in diensverband gewerkt en een top tijd gehad. Goede leeromgeving, leuke collega's en top arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Directiesecretaresse/ intercedent (voormalige medewerker) –  Sneek14 januari 2019
Erg prettig bedrijf waar je leert contacten te leggen en deze te onderhouden.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige plek
Stagiair (voormalige medewerker) –  Nijverdal3 januari 2019
Het bedrijf StartPeople laat goed zien waar zij voor staan, zij vinden het ontwikkelen met mensen en het doorgroeien belangrijk. Zij zorgen ook dat je hier op de juiste plek zit.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht en nooit weer werken voor start poeple.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Borculo11 december 2018
Werkelijk werken voor een honger loontje.
Ze halen je binnen onder valse voorwaarden 4 weken later schrik je van je loon ( zeer weinig voor alles wat je moet doen)
En heb ik het nog niet eens over de arrogantie gehad van start people zelf als je zegt dat je op open staat voor een andere baan.

Verder leuke collega's en teamleider.
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Start people
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed voor elkaar
Consultant Procesoptimalisatie en Implementatie (voormalige medewerker) –  Almere21 november 2018
niets op aan te merken, altijd goed gewerkt. goede voorwaarden
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Senior Intercedent (huidige medewerker) –  Almere13 november 2018
Binnen de organisatie waar ik mij tot op heden bevind ben ik nu ruim 7 jaar werkzaam en door de jaren heen hebben er zich dusdanig veel veranderingen voorgedaan, dat er nu voornamelijk uit commercieel oogpunt wordt gehandeld en dat moet je passen.
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Start people,Ik heb me suf gemaild voor een baan bij het Coa bij alle vestigingen.Het zijn zilke onbeschofte medewerkers,op iedrre mail,geen antwoord!
Speelgoed (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum25 oktober 2018
Als je solliciteert zoals ik heb gedaan denk je nou,ik krijg wel antwoord.Echt niet!!!! Heb bij alle vestigingen van start people gesolliciteerd voor een baan bij het Coa. Wat werken daar voor mensen????
Waarschijnlijk worden deze intercedenten,eerst zelf geselecteerd op ( Asociaal gedrag)!!!
Pluspunten
Pffff
Minpunten
Pfff
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 13Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Komen hun afspraken niet na
Produktiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nijkerk20 augustus 2018
Geplaatst bij een bedrijf en wat werden er leuke dingen beloofd,helaas na een half jaar werden de toeslagen er plots vanaf gehaald,salaris was 9 van de 10 keer te laat en klopte niet.De medewerkers van het kantoor nemen het niet zo precies met reageren via app of terugbellen.Ik heb voor verschillende uitzendbureaus gewerkt maar dit nog nooit meegemaakt.
Kort gezegd een schandalig bedrijf
Minpunten
Werken bij een binnen temperatuur van ongeveer 35 graden
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie ga niet tekenen als telecom monteur te veel schakels er tussen
Allround telecom monteur (voormalige medewerker) –  Hoogeveen23 juli 2018
Ik heb mijn volledige opleiding volbracht als allround telecom monteur na mijn opleiding werd er niet voldaan aan de werkuren moest constant achter mijn werk aan het leek wel of ik het uitzendburo was heb na 2,5 weken de stekker er zelf uitgetrokken.
Pluspunten
0
Minpunten
100
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hyster/yale nijmegen via start people inhouse
magazijn mederwerker productie kant (voormalige medewerker) –  hyster yale nijmegen30 juni 2018
de werkzaamheden bij hyster/yale productie afdeling in het magazijn
zijn goed te doen.

alleen je krijgt GEEN KANS op een vaste baan bij dit bedrijf zoals ze wel beloven.
ze gebruiken je bijna 2 jaar en als je contract bijna verloopt kicken ze je eruit.

plus daarbij werken ze met WEEK CONTRACTEN en de kans is groot dat je vrijdags middag geen werk meer hebt.

leren hoe alles gaat moet jezelf ondergaan,want ze leren je niks
je word in het diepe gegooit.
vaste personeel die er al (tientallen) jaren werken
zijn respectloos en leren je niks.

ze lokken je met goede werktijden en goed salaris
maar meer ook niet.

verspil je tijd niet om hier aan de slag te gaan,zoek verder voor een vaste baan elders.

ik heb het zelf ondervonden,plus veel mensen die ik ken.
Pluspunten
het werk is leuk in het magazijn
Minpunten
leugens die ze beloven
Was deze review waardevol?Ja 41NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare sfeer en onderbetaald
Intercedente (voormalige medewerker) –  Zuid28 juni 2018
Zowel op mijn reguliere vestiging als op andere waar ik wel eens geweest ben een nare en negatieve sfeer. In verhouding met anderen op dit niveau en van mijn leeftijd onderbetaald werk en met individue kwaliteiten en privésituaties werd weinig tot geen rekening gehouden. De manier waarop er over de flexkrachten gedaan wordt is soms ronduit respectloos. Wil niet zeggen dat dit op alle vestigingen zo is maar mijn ervaring is in elk geval niet positief.
Pluspunten
Grote landelijke organisatie, afwisselend werk
Minpunten
Negatieve sfeer, onderbetaald, stroeve organisatie
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig club
(Sales) Consultant overheid & MKB (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 juni 2018
Leuke baan voor een start na je studie. Helaas veel zaken zijn vastgelegd en vaak maar weinig ruimte voor creativiteit.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Interim administrateur en Financieel Coördinator (voormalige medewerker) –  Delft21 maart 2018
Goed personeel met uitstekende selectie skills. Een goede bedrijfsleider. Prettig tussentijdse contacten.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Eindhoven18 maart 2018
Werk nu via start bij lekkerland. Mooi bedrijf om voor te werken.
Pluspunten
Betaling van salaris altijd optijd. Mocht er iest zijn kan je altijd bellen lossen het snel op.
Minpunten
Dat je zelf je code 95 moet betalen, Tewijl als je nu kijkt naar de vacatures die er openstaan wordt code 95 wel betaalt, Vakantie (zomer)plannig hoor je laat
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke maar zwaar onderbetaalde baan
Intercedente (voormalige medewerker) –  Tilburg22 februari 2018
Bij Start People heb ik veel geleerd.
De sfeer was goed en er werd hard gewerkt door iedereen.
Het jammere is dat intercedenten erg weinig betaald krijgen voor het werk wat ze doen.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
te laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiair
Intercedent/stagiair (voormalige medewerker) –  Breda16 februari 2018
als stagiair in dienst getreden. Diverse zaken geleerd maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging met meer toekomst perspectief.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige consulenten
Vliegtuigtanker (voormalige medewerker) –  Schiphol5 februari 2018
Aardige werkgever geen probleem als iets geregeld moet worden
Pluspunten
Snelle acties
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bolletje Heerde
outhouse (voormalige medewerker) –  Heerde26 januari 2018
of je ff zomaar uit een band... die heel snel loopt automatisch 4 crackers kunt pakken.... en weer 4 en weer 4... als je knippert met je ogen zijn er al 400 voorbij

vandaar dat ze steeds nieuw personneel zoeken... en oh ja
... je mag een middagje GRATIS meedraaien... mooi bedrijf !!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
zelfs geen koffie of een bedankje gehad.. na een middag mee draaienook niet een zakje pepernoten
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en vriendelijk
Callcentermedewerker (outbound) (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)4 januari 2018
altijd met plezier gewerkt bij randstad groningen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Officiële reactie van Start People
30 januari 2018

Bedankt voor je review, we hopen alleen wel dat je Start People in plaats van Randstad bedoeld ;-)

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Start People. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 273 reviews
570
491
356
222
134

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur