Staples Solutions Reviews

38 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 39 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige plek om te werken!
Verkoper (voormalige medewerker) –  Nederland26 april 2018
De afgelopen jaren heb ik met erg veel plezier gewerkt voor Staples. Een geweldige plek, goede sfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en gewoon leuke mensen om mee te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende functie
receptie/ verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Maastricht9 januari 2018
zodra je begint weet je niet goed wat je deze dag te wachten staat. Zo zijn er zeker elke dag terugkerende werkzaamheden en moet je je eigen werkzaamheden wel afkrijgen. Maar zo als gezegd kan een dag soms raar verlopen. Dit echter maakt het wel een uitdagende en afwisselende functie.
Pluspunten
altijd parkeerplaats
Minpunten
standaard salaris, weinig extra's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stress volle job op ccc
Customer Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten7 oktober 2017
Bij dit bedrijf ben je een nummer, betaalde goed maar je werd er behandeld af een kleuter, elke seconde moest je verantwoorden.
Medewerkers werden soms gedwongen het bedrijf te verlaten met een oprop premie.
Zelfs de directie weet niet wist dat het contract werd verlengd van een contract werknemer. Dan ben je een nummer.
Op afdeling ccc gewerkt de telefoon stond niet stil, het bedrijf nam alle gesprekken op en pc bewegingen en ze hadden ook nog een groen en rood licht voor wachtende klanten, echt bizar.
Heel veel personeel verloop, je bent een nummer daar.
Maximale reiskosten was 130 euro, maakt niet uit of je met de trein of auto komt.
Werkzaam bij Staples advantage in almere.
Pluspunten
Wel kantine aanwezig.
Minpunten
Ineens was de vrijdag middag borrel afgeschaft, was te gezellig zeker.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige bedrijf
Medewerkster Crediteuren Administratie (voormalige medewerker) –  Almere6 september 2017
Helaas vanwege reaorganisatie het bedrijf moeten verlaten (met een aantal collega's).

Ik heb een fijn top tijd daar gehad als werknemer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was leuk om te werken
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere22 augustus 2017
Was top om er te mogen werken werk zweer is goed druk lag hoog
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good
Onsite Search Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Netherlands27 juni 2017
Nice place to work, Enjoyed my experience working in Staples. Team and working environment is good. Employee friendly place.
Lot of re-orgs and restructuring.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Design service (huidige medewerker) –  Almere13 juni 2017
Ik ben er verantwoordelijk vooral al het ontwerp en vormgeving voor de klanten van Copy&Print van heel Nederland (40 stores).
Pluspunten
Fiets afstand
Minpunten
Het bedrijf mist elan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Big company very impersonal
Graphic design & DTP (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 mei 2017
The people i worked with on my team were all very nice but the company as a whole was extremely cold. In my second month they had made a decision to close an entire department. Putting many people out of a job over night.
We had all been promised a relocation to another department but this was later found out to not be true. many people were very unhappy at how HR and the management team handled the staff.
Pluspunten
easy work
Minpunten
awful company to work for
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig functie en werkomgeving
Teamleader (voormalige medewerker) –  Gouda22 mei 2017
Fijne collega's en uitdagend werk. Geen dag was het zelfde
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er hing geen gezellige collegiale sfeer.
Copy & Print specialist (voormalige medewerker) –  Sittard8 mei 2017
Leuk bedrijf, maar je moet als werknemer erg binnen de uitgestippelde lijnen blijven.
Lastig als commercieel persoon soms.... Fijne en inspirerende tijd mogen hebben.
Pluspunten
Er komen hele leuke klanten
Minpunten
Niet collegiaal
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamwork
adm. mw. /rec.tel./kassiere (huidige medewerker) –  Groningen5 april 2017
Teamwork en klanttevredenheid zijn dagelijks belangrijk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good Work Culture and was using new tenchologies
Oracle DBA (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 februari 2017
Good company to work, Was using new techologies and I was involved for those. Got a chance to lead many projects. Management is good. Appreciate work and mangement support in case of adhoc decision required
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Staples is synonym of transformation
Marketing Associate (huidige medewerker) –  Amsterdam9 februari 2017
Staples is a nice to company to work for. The company is in constant change, which makes every piece of work interesting. It can also bring challenge though. Atmosphere at work is good, and people surrounding me have all something to offer, at professional and personal level.
Pluspunten
Improve cantine assortment and a lot OS to try out at work
Minpunten
Expensive lunch food
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk fijne collega's
Medewerker Orderentry (voormalige medewerker) –  Almere2 februari 2017
Sinds het overgenomen is door een Amerikaans bedrijf minder leuk om te werken
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik liep daar stage
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch31 januari 2017
Was wel ok stage maar wel fisiek erg vermoeiend. Er werd teveel van je gevraagd als stagiare.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Teamleader (huidige medewerker) –  Doetinchem2 januari 2017
Jarenlang met veel plezier voor dit bedrijf gewerkt, maar ben nu zelf toe aan een nieuwe uitdaging.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
My first job
merchandiser (voormalige medewerker) –  Nijmegen15 oktober 2016
Typical day was restocking and merchandising all day. This was my first job and of course it's not that interesting.

Management didn't care much for the younger ones, so I left for that reason.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's, niet zo goede bedrijfsvoering
Manager Internal Control (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost1 oktober 2016
Altijd goed samengewerkt met erg kundige collega's, helaas waren de omstandigheden niet erg goed als gevolg van het (vaak wisselende) beleid van de (ook vaak wisselende) directie.
Pluspunten
Volledig pensioen, 39 vakantiedagen
Minpunten
Gebrek aan duidelijk beleid, te veel wisselingen van de (directie-)wacht
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hierarchical work place
Application & Support Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost26 september 2016
too many managers with big bonuses and too little people actually doing the job. Working at this company didn't give me the chance to do my job my own way but just under strict constraints especially related o money. This company invests more in saving costs than in delivering quality.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezier op de vloer
Klantenservice medewerkster (huidige medewerker) –  Almere5 september 2016
Ik heb een superleuke periode gehad bij Staples. Ik heb veel geleerd.
Ik heb van administratie tot telefoon gedaan, ook werkzaamheden die niet voor mij bedoel waren pakte ik toch op. Daarnaast heb ik ook een aantal mensen ingewerkt. Ook ben ik een Dutch Star van de maand geworden afgelopen maand Augustus.

Ik heb hier met alle plezier gewerkt en hoop dat ik een leuk bedrijf vindt waarbij ik aan de slag kan gaan en net zo veel plezier kan hebben.
Pluspunten
Plezier
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Staples Solutions. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 39 reviews
510
415
39
21
14

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur