St Jansdal Ziekenhuis Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever met mogelijkheden om door te ontwikkelen
hoofd poliklinieken (huidige medewerker) –  Harderwijk4 april 2018
In de negen jaar dat ik voor het st Jansdal werk ben in van doktersassistente doorgegroeid naar Hoofd Poliklinieken.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen.

Het management is in de afgelopen jaren gewijzigd waardoor de koers is verandert.
Het is verandert in een steeds meer commercieel bedrijf.
Pluspunten
Vooruitstrevend
Minpunten
Momenteel financiële malaise, dus veel onrust
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
St Jansdal is een leuke werkgever waar veel te doen is
Recruiter (huidige medewerker) –  Harderwijk4 maart 2018
Ziekenhuis St Jansdal is volop in beweging! Dat maakt het leuk om voor het ziekenhuis te werken. Er zijn veel kansen en mogelijkheden. Ze liggen voor het oprapen, je hoeft alleen maar je vinger op te steken. Er zijn diverse (verbeter) projecten waar je een rol in kunt nemen. Niet alleen goed voor de organisatie en haar dienstverlenging maar ook voor je eigen ontwikkeling.
Pluspunten
Veel doorgroeimogelijkheden, fijne hard werkende collega's, prettige werksfeer
Minpunten
Helaas is het niet mogelijk om 36 uur over 4 dagen te werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boeiende werkplek met leuke collega’s
Schoonmaakmedewerkster (huidige medewerker) –  Laboratorium3 februari 2018
Ik geniet van elke werkdag en collega’s zijn zeer betrokken in goede maar ook slechte tijden!
Alles is goed geregeld!
Pluspunten
Dat ik tot op heden geen minpunten kan bedenken.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige afdeling met gratis koffie
medewerker zorgadministratie (huidige medewerker) –  Harderwijk27 juni 2017
Werken op de administratie van het ziekenhuis is erg plezierig. We werken sinds kort met Epic, een computerprogramma voor ziekenhuizen, vergt veel uitleg, cursussen, tijd om te leren ermee om te gaan, maar het gaat steeds beter, De sfeer op mijn afdeling is prima, hard werken, ook veel lol. Het management doet zijn best, valt niet mee te concurreren met de grotere ziekenhuizen, maar het lukt.
Pluspunten
gratis koffie
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Scanvoorbereiding en wat overige archiefwerkzaamheden
Medewerker centraal medisch archief (huidige medewerker) –  Harderwijk13 november 2016
Een typische dag op het werk bestaat uit veel dossiers voorbereiden voor het scannen. Onder het werk door is er wel gelegenheid voor praten en een grap. Het moeilijkste van het werk is om geconcentreerd te blijven werken. Het leukste zijn de contacten met de verschillende collega's.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Housekeeping
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Housekeeping1 oktober 2015
Er staat een contact nr onder maar als je ze belt , zijn ze onbeschoft
Pluspunten
Geen meteen afgehaakt
Minpunten
Niet menselijk en geen fatsoen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
stagiaire KCL. Afstudeeropdracht (huidige medewerker) –  Harderwijk, GE4 november 2014
Afstudeeropdracht: het analytisch en klinisch valideren van actief vitamine B12 op de Architect i1000SR. Daarnaast heb ik meegelopen bij citoprikken om te ervaren hoe dat is en heb ik een extra opdracht gekregen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkend leren
Stage van 5 (voormalige medewerker) –  Harderwijk, GE24 januari 2014
Ik heb stage gelopen in het ziekenhuis St. Jansdal. Daar heb ik onder andere leren bloed prikken. Dat vind ik heel leuk om te doen, gewoon vanwege het patientcontact.

Ik vind dat alle dingen die ik geleerd heb tijdens mij stage, goed geleerd heb. Iedereen nam de tijd voor mij en hielpen mij waar nodig.

De drukte op een dag is heel erg verschillend. De ene dag is het drukker dan de andere dag. Het team is hecht.
Pluspunten
Lief en Leed (elkaar laten weten dat we er voor elkaar zijn)
Minpunten
Heel veel bijscholing (heeeeel veeeel).
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik droeg mede de zorg over het klinisch houden van de OK.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Harderwijk, GE10 januari 2014
Ik droeg zorg over het schoonhouden van een afdeling van het ziekenhuis.
Ik heb prettig gewerkt op de OK met mijn collega's in alle functies.
De moeilijkheid kan liggen in de flexibiliteit, hier had ik geen last van.
Ik kon genieten van een nieuw leven
Pluspunten
Eigen tijdsindeling
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, maar voor mij te saai werk.weinig afwisseling.
medisch secretaresse (voormalige medewerker) –  Harderwijk8 mei 2013
Een typische dag op het werk is vooral typewerk. Medische brieven uitwerken met behulp van bandjes en spraakcomputer. Ik heb er geleerd om brieven op de juiste manier uit te werken en te corrigeren. Het zijn leuke collega's en altijd bereid om je te helpen m et iets of alleen maar te luisteren als dat nodig is. Het moeilijkste van deze baan is nauwkeurig blijven en het leukste aan de baan is de omgang met je collega's.
Pluspunten
zeer toegankelijk. Een echt streekziekenhuis.
Minpunten
Ik vond het erg saai werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij St Jansdal Ziekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 11 reviews
54
46
30
20
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over St Jansdal Ziekenhuis gesorteerd op locatie