Spotta Reviews

187 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 188 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen tempo erg fijn
Bezorgster (huidige medewerker) –  Den Haag17 februari 2020
Bij Spotta verdien ik helaas niet genoeg en het kost wel vrij veel tijd. Verder is op je eigen tempo erg fijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne baan
Folderbezorger (huidige medewerker) –  Almelo13 februari 2020
Spotta is een fijn bedrijf om te werken. Ze moeten misschien beter je op de hoogte houden als je andere dingen bij je folders moet brengen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig werk
Folderbezorger (huidige medewerker) –  Schagen11 februari 2020
Het is makkelijk en zelfstandig werk met de mogelijkheid om eigen uren in te plannen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk eerst baantje
Bezorger folders (huidige medewerker) –  Amsterdam Noord26 januari 2020
Het is een leuk baantje voor 13- of 14 jarigen, als 'beginbaantje' als het ware. Je plant het zelf in en het is dus heel makkelijk te combineren met school. Het is niet zo chill in de winter door de kou, maar daar wen je wel aan. Het betaalt alleen niet zo veel, helaas. (als je 1 kleine wijk hebt, verdien je €±16 per maand waar je ongeveer 1,5 uur mee bezig bent per keer, €±40 met een grote wijk waar je ongeveer 3 uur mee bezig bent per keer.) Verder is het wel heel chill.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuk in het begin, later word het echt schandalig
Bezorger (voormalige medewerker) –  Zeeland11 december 2019
Je werkt in regen en in wind bij Spotta op je eigen tempo. Als jij de folders niet op tijd hebt geleverd zul je zelf achter komen dat ze gaan klagen bij Spotta. Daarnaast geen leuke ervaring gehad met het hoofdkantoor van Spotta. Is niet aan te raden. Zoek meer een bijbaan in de Horeca of supermarkt dan maak je meer uren en verdien je redelijk meer.

Sinds 7 December officeel gestopt met bezorgen. na 2,5 heb ik nu een nieuwe uitdagende baan gevonden. Wilde graag doorgaan maar helaas niet erg veel doorgroeimogelijkheden in het lopen en het verdienen. De laatste keer geen enkele bedankje meer gehad :o
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg productief
Folderbezorgster (voormalige medewerker) –  Hoorn10 december 2019
je krijgt snel een nieuwe wijk aangeboden en het contact is erg aangenaam.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima salaris
Bezorger (huidige medewerker) –  Rotterdam9 december 2019
Ik ben ongeveer een uur per week bezig en ik krijg 50 euro per maand, ik kan op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag bezorgen. Voor de oudejaarskaartjes krijg ik ongeveer 200 euro.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede eerste bijbaan, prima salaris
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Almere24 november 2019
Bij spotta folders lopen is een prima eerste bijbaantje, je krijgt een redelijke buurt waar je een gepast salaris bij krijgt. Het kost ongeveer 1 tot 3 uur per week en je hebt daarnaast dus genoeg tijd voor sport / school enzovoort. Je krijgt 4 dagen ( zaterdag, zondag, maandag en dinsdag) om de folders te bezorgen dus je krijgt genoeg tijd. Af en toe is het natuurlijk wel zwaar, en je loopt/fiets wel veel, maar ik zag dat altijd als een beetje extra beweging waar natuurlijk niks mis mee is. Het ontslag nemen en vakantie aanvragen ging allebei prima, een top team met behulpzame mensen!!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed betaald maar je hebt weinig werkdagen
Bezorger folders (huidige medewerker) –  Eindhoven23 november 2019
Ik werk nu al een paar maanden bij spotta ik krijg goed betaald 20 per keer maar ik krijg heel weinig tijd van zondag tot dinsdag en dan moet ik soms 20 pakketten brengen en ben ik op het einde van de dag heel erg uitgeput.
als je veel tijd hebt beveel ik het aan want het duurt ong 2 uur met weinig pakketten maar anders kan het veel langer duren en heb je vaak geen tijd of zin in je huiswerk.
Pluspunten
goed betaald
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was leuk werk.
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Apeldoorn17 november 2019
Het was leuk werk en het werd goed verzorgt, maar ik was een beetje uit de positie gegroeit.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezorger
Bezorger (voormalige medewerker) –  huissen7 november 2019
Erg makkelijk werk, prettig om je eerste zakcentjes te verdienen als 13-14 jarige
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdstip
Krantenbezorger (huidige medewerker) –  Woensdrecht3 november 2019
Het is heel fijn om niet aan bepaald tijdstip vast te zitten. Je kan het op je eigen tempo doen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig om met mensen te werken
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Den Haag22 oktober 2019
Het was zeer gezellig om met de mensen om je heen te werken.
Pluspunten
X
Minpunten
X
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slecht
Bezorgster (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 oktober 2019
Heel slecht verdiende als eerst 9 euro per 2 weken maar nu 118 per 2 weken je denkt nu wel WoW ik ga het doen maar ik zou het niet doen want ik krijg zoveel folders dat ze in 2 dagen worden bezorgd alles bij elkaar weegt zo’n 260 kilo en heb lekker ontslag genomen ✌️
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig €
Bezorger (voormalige medewerker) –  Breda15 oktober 2019
Magere verdienste nagelang je bezig bent .
Wijken die even lang duren zijn heel verschillend betreft vergoeding.
Daardoor onenigheid over de bezorging
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Verdienste
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Workplace consisting of low pay for teenagers
Newspaper delivery (voormalige medewerker) –  Zutphen12 oktober 2019
The pay is very low and is below the minimum wage in the Netherlands. and they also have false advertising claiming the job would be done in 2 hours whereas it took me 5 hours with little to no breaks.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte service slechte loon
Bezorger (huidige medewerker) –  Nijverdal24 september 2019
Ik werk al best lang voor spotta maar het is echt achteruit gegaan. Ik kreeg eerst 20 of meer pakketten maar nu niet eens 10 eerst verdiende ik genoeg om hier en daar wat leuks te kunnen doen. Nu verdien ik mog niet eens 5 euro per week ik loop me kappot en krijg een keer in een blauwe maan een "beloning" die bestaat uit een stukje prull van 1 a 2 euro nog niet eens. Dit bedrijf loont alleen rond kerst de rest nier echt heel veel
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij Spotta heb ik vooral op zondagen gewerkt. Wat ik geleerd heb is hoe ik beter in contact kan komen met mensen uit een bepaalde buurt.
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 september 2019
Ik vond het werken bij Spotta wel leuk, maar het was niet echt mijn ding om te doen. Ik had liever in een supermarkt, kledingwinkel, (fastfood) restaurant. Ondanks dat had ik wel een ervaring heb gehad met deze baan.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lekker door de wijk lopen
Bezorger (voormalige medewerker) –  Bergschenhoek18 september 2019
werk waarbij je buiten moet zijn sprak mij heel erg aan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het folders bezorgen leek leuker dan in werkelijkheid
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 juli 2019
Het leek me wel een leuke baan maar het was gewon niet wat ik zocht in een bijbaan op dat moment
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Veel werk
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Spotta. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 188 reviews
525
472
356
222
113

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,0Bedrijfscultuur