Specsavers Reviews

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.048 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige informele werksfeer
Kantoormedewerker (huidige medewerker) –  Maarssen30 december 2019
Een fijn bedrijf waar je het beste uit jezelf kan halen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerkend, geen waardering, geen leiding
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Apeldoorn29 december 2019
Bedrijf waar je hard werkt maar geen waardering krijgt en ondanks twee leidinggevenden worden problemen niet echt goed opgelost en wordt er onderling veel gekletst over elkaar. Zo'n bedrijf heb ik nog nooit meegemaakt is daardoor behoorlijk stress vol.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed optiekketen
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Delft2 augustus 2019
Goed werksfeer, leuk team, een van de grootste optiektekens van Nederland
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel ambities
Medewerker (voormalige medewerker) –  Nederland26 juni 2019
Mooi bedrijf, met veel ambitie. Erg Engelse "we know better" cultuur. Hoger management is redelijk jong en vanuit verschillende disciplines, maar keihard en zonder veel eigen visie. Dat wordt voornamelijk gedicteerd vanuit Engeland. Daardoor erge haantjes cultuur, veel politiek en hou-je-straatje-schoon. Steek vooral niet je kop boven het maaiveld en liever geen opbouwende kritiek geven, noch je ideeen ventileren; dat wordt minder gewaardeerd. Wel een mooi startpunt om met je papieren van dit bedrijf bij de concurrent aan de bak te gaan. Hun opleiding tot opticien is erkend.
Pluspunten
Goede opleidingen (die je doorgaans niets kosten)
Minpunten
prive/werk - erge familie cultuur
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lekker dicht bij huis
Brillenslijper/Lab-Manager (voormalige medewerker) –  Enschede27 april 2019
Kon lekker op de fiets naar het werk.
Heb er wel geleerd hoe je brillen moet slijpen en afstellen.
Zelfs de brillen die glasbrillen worden genoemd maakte ik uiteindelijk zelf, waardoor verzendkosten werden uitgespaard.
Pluspunten
dicht bij huis
Minpunten
te kleine ruimte om in te werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super fijn team
Verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  Sittard5 december 2018
heerlijke samenwerking en respect naar elkaar toe iedereen kon zijn eigen zijn en eigen input geven
Pluspunten
fijne collega s
Minpunten
donderdag werken van 9.00 tot 21.00 uur
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Opticien (huidige medewerker) –  Vlaardingen17 september 2018
Goed bedrijf, veel doorgroeimogelijkheden.
Veel verschillende taken. Elke dag is anders.
Je werkt altijd met mensen. A
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, maar de frencaise ondernemende eigenaresse is niet voldoende goed en overzichtelijk tegen over de personeel.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Slotermeer27 juli 2018
Heb hier een korte tijd gewerkt helaas. Op het werk vloer ging het heel erg goed. En alles liep volgens de planning. De eigenaresse van de zaak was niet respectvol tegen over mij en niet echt provisioneel ingesteld. Ze gaf aan dat ik het werk wel volgens de richtlijnen deed, maar dat er tussen haar en mij geen klik was. Dat vond ik wel heel erg ordinair van dit bedrijf en raar van de eigenaresse van dit onderneming. Niet iedere Specsavers is zo natuurlijk maar wel de Specsavers van Slotermeer. Dit vond ik te erg te verwoorden had er ook echt over nagedacht voor dat ik deze tekst zou delen, maar helaas is het wel echt zo.

En moet ik met grote on vertrouwdheid in dit bedrijf dit delen.
Pluspunten
Lange werkdagen
Minpunten
Donderdag geen koopavond
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke kleine winkel
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Emmeloord5 juli 2018
Het is een leuke kleine winkel. Alles is duidelijk en goed geregeld en er hangt een leuke gezellige sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel zelfstandig
Partner/Audicien (voormalige medewerker) –  Venlo29 mei 2018
als partner veel eigen verantwoording, goede ideen worden gewaardeerd.begeleiding door managment is prima
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en gezelliger bij Specsavers te werken
Optiek medewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem11 maart 2018
Super leuke sfeer bij deze winkels, goede collega's die uiteindelijk goede vrienden zijn geworden. Altijd met plezier naar me werk gegaan omdat ik nieuwe dingen steeds mocht leren, en uitproberen. Geweldige tijden mee gemaakt !
Pluspunten
Brillen met korting. en af een toe, gratis brillen!!
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer productieve werkomgeving
Hoor-klinisch Assistent (huidige medewerker) –  Overvecht26 februari 2018
Een jong groeiend bedrijf wat gebaseerd is op volume.
Klant gericht, goede service,
Werkdruk is hoog, dat moet je liggen.
Het adviseren en helpen van de klant waar mogelijk
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgevng
Marketing Coördinator (voormalige medewerker) –  Huizen7 november 2017
Bedrijfscultuur is open.Twee wekelijkse samenkomst met alle medewerkers op het hoofdkantoor om de belangrijkste onderwerpen te delen door het management.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel spanning verhouding partners en werknemers
Hostes/ verkoopster (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost30 april 2017
slechte communicatie tussen partners, te veel veranderingen in korte tijd die niet duidelijk vermeld worden bij de werknemers. slecht loon en weinig tot geen doorgroei mogelijkheden mits je een opleiding doet tot opticien.
Pluspunten
de drempel is erglaag
Minpunten
veel ongepaste opmerkingen/ slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In mijn aanwezigheid een bedrijf waarbij omzet boven aan staat en de klant op nr.2!
Contactlens specialist (voormalige medewerker) –  Groningen6 november 2016
Binnenkomen, waarna het wegleggen van onze spullen keurige gesproken werd over wat we die dag gingen doen en wat er de dag van te voren was mis gegaan.
Ik heb geleerd dat het van belang is dat je mensen op de vloer moet hebben staan die echt begaan zijn met de branche en niet mensen die omzet gericht te werk gaan.
De directie heeft gehandeld zoals ze moesten handelen, echter is het jammer om te zien dat een halfjaar later geen van de mensen meer op de vloer staat die mij destijds hebben weggepleit, zelfs de leiding zelf! Collega's werkten samen en zagen mijn expertise als een bedreiging voor hun positie, althans dat was mijn ervaring/gevoel daarbij.
Het verrichten van 4 tot 6 metingen in een uur was erg lastig en ging ten koste aan de kwaliteit daarvan.
Verder is mijn beeld over Specsavers alleen maar bevestigd en staat omzet boven het belang van de klant. Is natuurlijk belangrijk maar een tevreden klant brengt er een paar bij en een ontevreden klant neemt er tien mee.
Pluspunten
Ik had werk in mijn beroep!
Minpunten
Ondeskundige collega's
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke werkomgeving/colleca's
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen, GR12 november 2015
Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad bij de Specsavers in Groningen en vind het dan ook erg jammer dat ik weg moest.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fulltime baan binnen een leuke groep collega's
Floorwalker/ Dispenser/ Hoorspecialist (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 september 2015
Iedere dag weer een drukke dag, dat vind ik juist fijn werken. Veel in het optiek-gebeuren geleerd, en ook mijn kennis uitgebreid met het behalen van certificaten. Fijne collega's. Moeilijkste of wel het minste in deze baan is de waardering van hogeraf. Weinig complimenten, geen dankwoordje aan het einde van het jaar. Dit werkte demotiverend niet alleen bij mij maar ook de andere collega's. Na het behalen van div. certificaten hield de uitdaging voor mij op.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Geen uitdaging meer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het omzetten van de bestaande producten tegen een hoogwaardige kwaliteit en een onderscheidend klantenbewustzijn c.q. gerichtheid
Optometrist and Practise Manager (voormalige medewerker) –  Randstad, ZH5 augustus 2015
Typische dag op het werk behels een aantal activiteiten:

- Het gastvrij ontvangen en het vakkundig te woord staan van de klant
- Het professioneel afhandelen van officiële/officieuze klachten
- Leiding geven aan de optometrische team
- Dagelijkse werking van het bedrijf, zorgen voor lange termijn groei en succes
- Gebruik people management vaardigheden om een cultuur van professionaliteit en de patiëntenzorg te wekken
- Onderhouden van statutaire financiële rekeningen in overeenstemming met de boekhoudkundige normen
- Operationele begeleiding en andere kern management services.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Retail Advisor Communication (huidige medewerker) –  Huizen, NH19 juli 2015
Een zeer gepassioneerd familiebedrijf waar iedereen gaat voor hetzelfde doel; de beste optiekketen van Nederland worden.

Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Goed salaris
Pluspunten
Ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Stressvol
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zonde van de tijd
Retailmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Hoogvliet17 maart 2015
een professioneel franchise bedrijf welke voornamelijk goed is voor Specsavers zelf.
de franchise nemer is opticien en heeft voorts geen kwaliteiten,dit is per filiaal verschillend!
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 20Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Specsavers. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 1.048 reviews
5288
4296
3237
280
1147

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur